Tek derdi; din siyaset evlilik...
Kendi gençliğinde içki içmiş, zina etmiş, karısını aldatıp sitelerde sevgili yapmis.. 60 indan sonra namaza başlamış o hariç herkes günahkar herkesin onun vereceği akla ihtiyacı var. En sevdiği şey çocuklarını ve etrafindakileri eleştirmek. Birinin cahil olup olmadığına karar vermek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazı şeyleri değiştirmeye güç yetmez, kendi doğrularını savunan bir insanın fikirlerine müdahele etmek veya doğruyu anlatmaya çalışmak yormaktan ileriye götürmez bu sebeple bunun farkında bilincinde olup kötünün iyisine oynaman lazım, her şey geçicidir. Kulaklarını tıkaman, kötü eleştirilere takılıp kalmaman lazım. Sen kendini bildikten sonra gerisinin hiç bir önemi yok
Zor baş edilemez ona kendi gibi gözüküp ama diğer türlü her işi alttan yapacaksın işin yürüsün maksat
Hiç yapımda olmayan bir şey bu da..
O zaman yapacak bir şey yok bununla mücadele edeceksin
Din ve siyaseti iyice öğrenip altından kalkamayacağı sorular ve cevaplar verebilirsin.
Üzerime yürüyor:)
Sabit fikirli bir insana ne sunarsan sun..
O zaman sadece dinle, tartışmaya girme. Söylediği şeylere de haklısın gibi onaylayıcı sözler söyleme, çünkü o zaman daha çok gaza gelir.
bir cahilin en büyük sorunu, kendi, cehaletinin farkında olmaması, bide üstüne bunu kabul etmemesidir. Allah kolaylık versin kardeşim.
Sagolasin, ömür törpüsü gerçekten
Genç yaşta sinir hastası oldum
benimde yakınımda var böyle bir arkadaş. Etrafına da ailesine de yaka silktiriyor. eşi zaten psikiyatr ilaçları kullanıyor. kızı desen, kaçtı gitti başka şehre. iş buldu çalışıyor. iyi anlıyorum seni.
Benim annemde uzun yıllardır depresan kullanıyor.
Ben dışarıya iş basvurularinda buluyorum alirlarsa gidicem ama ancak polisle çıkarım evden herhalde o kdr zorluk çıkarır
gerekirse polisle çıkacaksın... Seni tutamaz.
Benim hayatımı bitirdi gerçekten ya...
Ömrüm boyunca onun korkusuyla yaşadım, ne ergenlikte ne sonrasında adam akıllı bir sevgilim olmadı. Şu an mesela evlilik mi aman aman diyorum. Parmağıma bile yüzük takıp çıkıyorum beni başı bağlı sanip yanasmasinlar diye asla evlenmem.
Çünkü Türk aile yapısında yetişen erkeklerin yüzde 95 i böyle bu kafa yapısıyla da ömrüm boyunca mücadele edemem yeter artık
neyseki kalan % 5 lik dilimde olduğuma eminim. Hatta ve hatta o yüzde 5 lik diliminde özgürlük konusunda eşim için en uç olanı olabilirim.
Hata yapmış seninde hata yapmanı istemiyordur
Hayat deneye yanıla ogrenilir. Bugün 2 yaşındaki bir çocuk için bile dokunmayin, o yesin içsin deniyor. Odasına girerken kapıyı tiklatin deniyor özel hayatı ve mahremiyetine saygı duyulsun diye..
Hal böyle iken 28 yaşındaki birine kendi düşüncelerini dayatmak ne kadar doğru. Keza onun kadar hata yapmamış ve calkantili bir hayat yaşamayan birine.
Peygamber efendimiz nefret ettirmeyiniz sevdirin diyor. Nasıl konuşacağını bilmiyor o zaman ama senin kötülüğünü istemiyor emin ol.
Ondan uzaklaşarak.
onuda öyle kabullen sende :D
Çok kolaydı gerçekten...
Böyle biriyle imtihan olmayan bilemez.
edilemez