Selam arkadaşlar. Ben 37 yaşında, tam bir meslek sahibi olmayan biriyim. Yıllardır fabrikalarda kendimi eskittim, bedenimi hor kullandım, evimi geçindirmeye çalıştım. Şu anda da savunma sanayisi üzerine üretim yapan bir şirkette çalışıyorum. İnsanlar bu şirkete bin bir türlü hayallerle işe giriyor ama içeriye girince hayalleri puf oluyor ve uçup gidiyor. Çünkü burada aşırı sağlıksız çalışma koşulları var. Soğuduğumuz hava bile kimyasallarla dolu. Ben yaptığım işten hiç memnun değilim, hem psikolojik olarak hem de bedenen kendimi yıpratıyorum. Şu an aylık 41.000 civarı kazanıyorum ve not usulüyle yılda 4 sefer ikramiye alıyoruz yani genelde %100 alamıyor kimse. Günlük 3 saatim işi gidip gelmek için yolda geçiyor. Bu 10 günde 30 saat eder , gerisini siz düşünün.
Şimdi asıl sormak istediğime geleyim. Psikolojik ve bedensel olarak yorulmam, insani bir tepki olarak beni başka arayışlara itiyor. Aklımı sürekli meşgul eden şey, bir motor alıp kuryeliğe başlamak ve ilerleyen zamanlarda bu işi arabayla yapmak, yani araçlı dağıtıcı olmak istiyorum ancak araç için belki 3 yıl kurye olarak çalışmam gerekli. Sizce ne yapmalıyım?
Şimdi asıl sormak istediğime geleyim. Psikolojik ve bedensel olarak yorulmam, insani bir tepki olarak beni başka arayışlara itiyor. Aklımı sürekli meşgul eden şey, bir motor alıp kuryeliğe başlamak ve ilerleyen zamanlarda bu işi arabayla yapmak, yani araçlı dağıtıcı olmak istiyorum ancak araç için belki 3 yıl kurye olarak çalışmam gerekli. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuryelik de iyi para kazanmak için 15 saat falan çalışman gerekiyor
Evet, uzun saatler çalışmak gerekiyor. Ama aylık 40 bin kazanırım diye düşünüyorum.
Evet ama sıkıntılı bir iş baya yağmur çamur kaza falan kac tane genç arkadaşım ya öldü ya kaza yaptı
Evet , riskleri var farkındayım ama her işin riski vardır. Mesela ben binlerce ton ağırlık basan preslerin arasına giriyorum.
Yani evet oda tehlikeli allah yardımcın olsun
Sevdiğim bir işte çalışam hiç çalışmamış gibidir. Bu söz ile otur kalk
Bence dünyada sevdiği işi yapan herkes çok şanslı , anlıyorum dostum ve bunun Farkındayım.
Elektrik işi yapıyorum ve saate bakmadan çalışıyorum❤🙏
Maşallah, sizin gibi böyle sevidği işi yapan insanları görmek beni mutlu ediyor.