Bir babanın hayat meselesi , ne yapmalıyım?

Selam arkadaşlar. Ben 37 yaşında, tam bir meslek sahibi olmayan biriyim. Yıllardır fabrikalarda kendimi eskittim, bedenimi hor kullandım, evimi geçindirmeye çalıştım. Şu anda da savunma sanayisi üzerine üretim yapan bir şirkette çalışıyorum. İnsanlar bu şirkete bin bir türlü hayallerle işe giriyor ama içeriye girince hayalleri puf oluyor ve uçup gidiyor. Çünkü burada aşırı sağlıksız çalışma koşulları var. Soğuduğumuz hava bile kimyasallarla dolu. Ben yaptığım işten hiç memnun değilim, hem psikolojik olarak hem de bedenen kendimi yıpratıyorum. Şu an aylık 41.000 civarı kazanıyorum ve not usulüyle yılda 4 sefer ikramiye alıyoruz yani genelde %100 alamıyor kimse. Günlük 3 saatim işi gidip gelmek için yolda geçiyor. Bu 10 günde 30 saat eder , gerisini siz düşünün.

Şimdi asıl sormak istediğime geleyim. Psikolojik ve bedensel olarak yorulmam, insani bir tepki olarak beni başka arayışlara itiyor. Aklımı sürekli meşgul eden şey, bir motor alıp kuryeliğe başlamak ve ilerleyen zamanlarda bu işi arabayla yapmak, yani araçlı dağıtıcı olmak istiyorum ancak araç için belki 3 yıl kurye olarak çalışmam gerekli. Sizce ne yapmalıyım?
Bir babanın hayat meselesi , ne yapmalıyım?