Babamdan şi̇ddet görüyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 19 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim Güneydoğu'da yaşıyorum. Babam dün ikindi vakti odada yemek yemiştim sırf tabakları vs. kaldirmadim anında diye o kadar çok dövdü ki şu an ağlamaktan şişmiş gözlerimle buraya yazmaya çalışıyorum. Dudağım patladi, burun kemigim çok ağrıyor vücudum mosmor. Eli ile doverken artık eli ağrıdı merdaneyi getirip dövdü bir de. annem falan kimse bir şey yapamadı çünkü gözü dönmüş bir adam. Sürekli ottan boktan nedenler ile dövüyor hemde artık bayılma derecesine gelene kadar. Şikayetçi olamam bana kimse bakmaz sonrasında. Aile yanıklarına git diyeceksiniz onlar da olmaz. Evde her gün her şeyi burnumuzdan getirir. Marketten aldığı ufacık bir şeyin bile eve gelince fitil fitil burnundan getirerek hesabını sorar böyle bir insan. Çok da küfür eder. bacım çocuğu , seni de severim bilmem neyi de der. Yani o kadar iğrenç bir insan ki anlatamam. Artık herkes keşke ölse de kurtulsak diyor. Bana babandir ses etme diyecek olanlar yazmasn daha iyi. Ne yapmalıyım. Üniversitem oturduğum şehirde. Onun zoru ile kendi şehrimj yazdm
Babamdan şi̇ddet görüyorum, ne yapmalıyım?