+1 yılSpordan iki saat önce veya sonra bir şey yemeni tavsiye etmem metabolizmanın yavaşlamasına sebep olucaktır. Hafif şeyler almalısın kaçamakları spor etkisinin oldupu saatler dışındayap.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim ne istiyon ne vereyim ablama? Ondan sonra simit simit oluyor beliniz şikayet ediyorsunuz :D
- +1 yıl
O kadarsa hiç ilişmemen lazım :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla bogazindan kesmeyennbiri olarak ye diyorum sporumuda yapiyirum ve coknfit bir vucudum var neymis yemekden zarar gelmez benim yediklerimi gorsen yok artik der aglarsin:))
177 Yorumla- +1 yıl
Dislerinin halini merak ediyorum:)) yeye bise olmaz can bogazdan gelir:)
- +1 yıl
Onlarda senin gibi hayata olumlu bakiyo demekki:) o kadar sekere iyi dayanmislar:) az once iki tabak pilav ustu nohut yedim hala acim hala :(birazdanda abur cubur yiyecem herhalde
- +1 yıl
Bilmiyorum doymuyorum ben bide gorsen dersin ne bu yediklerin nere gidiyor die dalga gecersin nie ben boleyim:)) aburcuburkolik ne bilmiyorum ama şu an canim cekiuo genelde yiyen deilim:)
- +1 yıl
Neresi sinir yV yiyom kilo alamiyom cok sinir bise hakkatten:)) bohtttt cok kotuyum sende zayiflamak icin sporjnu yap bende yiyim:))
- +1 yıl
Hahaha en iyisi tantuni yiyim ben aburcubur is gormez:) ama ben bir tantuni ile doyamamki://
- +1 yıl
3tantuni yerim ama oraya gelene kadar 13 tantuni yerim ne anladim o isten:))
- +1 yıl
Valla cok ayip hic ayiya benzeyen yanim var mı bir gorsen sirinntatli bisey buna hende inanmadim nese:)) ama hic gozunun yasina bakmam yerim:) allaha sukur kiloya yaramiyo:))
- +1 yıl
Saol inanan nadir kisilerdensin:) ama komik oldugum gozunden kacmamis tebriknettm:)
- +1 yıl
Ole deme muzedekiler cok degerli oluyor her ne kadar bir ise yaramasalarda orda bon bon dursalarda degerliler:))
- +1 yıl
Hahaha yatakdan dustum :)) bende define ariyim dedim bana cika cika tas toprak cikti tebrik ettim muzelik hazine cikarmis:)))
- +1 yıl
Iltifat etmedim saDece kendi kadersizligimi ifade ettim:)) neresi dolu dedin oraya bir dadaniyim ben:))
- +1 yıl
Aziciknustune alinabikirsin:D ne o ole carsidan karpuzmu aliyom sokak dolu dion :)) bakalim kendimi daga bayira vurcam belki bende kazar cikaririm bise:))
- +1 yıl
Hahaha sececem tabi karpuz alirken bile o kadar seciyom secmezsem olmaz:))
- +1 yıl
Kesmece bakarim ozamn kestirmezlerse bir daha ki sezonu beklerim ozamn kesmece cikiyo:))
- +1 yıl
Len bu muhabbet tantuniden nasil karpuza geldi
- +1 yıl
Tuzlu su degerini dusurur atmasinlar:))
- +1 yıl
bir psikopatta senmi ciktin :) limon kolonyasimi tütün mu:)
- +1 yıl
Hahaha mazot hemen ucuyo benzin koy onun tadi daha hos :)) kursunsuz benzin 95 oktan:)
- +1 yıl
Yuh artik mazot koyacak paran varya tamam 2lira koyim mazot yerine benzin koy:)) bence sen sporu bosa yapiyosun diyim:)))
- +1 yıl
Sen spor yapsan nolcak senin hucrelere oksiyen değil mazot gider en fazla:))
- +1 yıl
Vavv annelerin uzun menzilli silahi cok tehlikeli ilkel bir silah ilkel olmasiyla birlikte ilk gudumlu silah koseyi donunce bile takipmedip vurabilme becerisi var bambaska bir silah:))
- +1 yıl
Hani hareketli bir cisme fuze atiyolarda cizim. hareket ettiginde fuzedenonu izliyo sonra vuruyoya buna Güdümlü denir cismin kurtulusu yok yni:))
- +1 yıl
Ks nin yararlari iste cok bilgilendirici bir site:)) her nekadar isine yaramayacak bilgidenolsa bilgi bilgidir:)) belkimilerde binyarismaya katilir soru olarak. gelir:))
- +1 yıl
Ne demek. helali hos olsun :))
- +1 yıl
Rica ederim. istersen kucuk bir helallik paket yapiyim spordan sonra kullanirsin :))
- +1 yıl
Kargo ucretlini sen verceksen olur yoksa ptt ilenyolluyacam dogrusu onuda sen odiyeceksinya mng ile yolliyim:))
- +1 yıl
Vav guzel fikir bu konu hakkinda arastirma yapacam:))
- +1 yıl
Afjyet olsun ben elimden bis edusurmuyorum habire tikiniyorum:) az once misafirler trabzon ekmegi getirdi kuru kuru yedim onu cok tatliydi diger yediklerimi saymiyom bile:))
- +1 yıl
Nasil cirkinlesti bak hemen :)) benim. gunahim ne masallah de nazarin degmesin:))
- +1 yıl
Allah bole yaratmis ne yapiyim isyan edemem kii:(
- +1 yıl
Hahaha iayan deildemkilo alamiyom ya biraz uzuluyorum 74de kaldim zayifsin diolar azfik yuzumden kilo alsam bir brad cikar cikmasada 1 2model asagisi cikar yani:))
- +1 yıl
Iyi geceler beni sevmeyen ölsün zate :)) yiyipde. pisman olan arkadas bende memnun oldum:))
- +1 yıl
Teşekkürler :D
- +1 yıl
Hahaha iltifat icin tesekkur ederim:)) simarcam bak simdi :D
- +1 yıl
Cok acim ben yav hemide coook:))
- +1 yıl
Yok artik ama bir lahana dolmasi yemisim. yemede yaninda yat tabindoymadim ama napiyim:(
- +1 yıl
Ben severim babam evden kovacak die korkuykrum.3kisilik yiyon batirdin beni diyoo:((
- +1 yıl
Zaten yemiyecen yaninda yatacan sana ye demiyorum:))
- +1 yıl
Olmaz ozamn zayiflarim kurtulusu yok idare edecek:))
- +1 yıl
Amin allah yar ve yardimcimiz olsun:D
Spor konusunda 8,7b cevap paylaştı. Gecen daha hafif bişey yersen sorun olnaz hemen.
Zaten hep aynı şeyi yersen vücut ihtiyac diye kilo vermeyi bırakıyor.
Sana afiyet olsun01 Yorumla
Ben de bir porsiyon urfa yedim az önce yürüyüşten sonra olur öyle :D:D:D
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Spor konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılTantuni kışa özeldir,
Yazın tantuni hizmeti veren işletmeler bunu bir anlamak istemiyor,
Yeter ki parmakları saysın gelen paraları.09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Katılmanız için değindiğim noktayı tam kapsamlı algılamanız ve anlamanız gerek ,
Saygı değer tantuni sever.
Tantuninin özelliği bol yağlı oluşu,
Bu mevsim de o yağ sağlığa dokunur,
Yağsızkıvam da ki tantuni de hakiki lezzetini kaybettirir.
Bu söylemimi genel bir bakış açısıyla bakarsanız noktayı anlıya bilirsiniz dostum. - +1 yıl
Çiddiyetsizlik den geçilmiyor bu yüzden.
Bak dostum;
Ali amca şerbetli tatlıları çok seviyor ve cepliği de kabarık.
Ben düzlükleşmiş ceplik mantığı ile,
Bu hava da en sevdiği kadayıfı getirdip yedirir isem ne olur?
Bu hava da şerbetli tatlının dayanma süresi nedir hazırlanışı itibari ile?
Ben hem ürüne hem de cepi kabarık olduğu için cepliğine itibar ettiğim şahsa Ali amcaya zarar vermiş olurum.
Duyarlı ve hassas olunmazı gereken mantık. - +1 yıl
Değeri anlam dan gelir,
Değer anlamsızlaşdığın da yavansallık mevcutdur,
Düşünçesindeyim.
Bu amaçla soruya düşümçelerimi yansıttım,
Bir dahakin de cevap kriterlerini detay kısmın da yazar isen bu yansımayı yaşamazsın.
İyiPaylaşımlar.
- Spor konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek tantuni yiyeceksen süper vücut yaparsın.
Öyle siirtliden Mersin tantunisi yiyeceksen hiç gerek yok.05 Yorumla- +1 yıl
Yavrum Konyalı ne bilsin tantuni yapmasını ya? Çıldırıyorum böyle olduğunda. Biz içli köfte yaparız iddiası gütmüyoruz, mıhlama yaparız demiyoruz, pişmaniye yapmıyok, leblebi gavurmuyok, rakı üretmiyok...
- +1 yıl
Yerine gidemiyorsan yerinden gelmişe gitsene! İlla bir Mersinli vardır tantuni yapan. Sırf bu yüzden gidip İstanbul'da dükkan açıcam ya. Harbi gıcık oluyom olum bu ney ya! Baklavaya bizim diyen Yunanlı gibi!!
- Spor konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılYazık olur nolcak başka? Ama yinede sen bilirsin ^^
01 Yorumla - Spor konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapıyorsan sabah tan öğlen 3 e kadar biraz fazla yiyebilirsin
tabi o saatlerde çalıştığını düşünerek sölüyorum01 Yorumla Kesin Mesinli. Spordan sonra tantuniyi bir tek onlar yer herhalde.
01 YorumlaYe ye yanında kola iyi gider. birazda turşu offff. yarasın
026 Yorumla
+1 yılyemek tarzında köklü değişiklik yapman şart spor yapıyorsan.
014 Yorumla- +1 yıl
sabah elma öğlen yogurt :) güzel beslenme. Protein karbonidrat ve yag bu üçünü dengeli ve amaca göre kombine edip alman gerek. bilmiyorum nasıl bir vucudun var ama spor yapıyorsan iyidir heralde.
- +1 yıl
o nasıl bir benzetme ya ayıp :) beslenmeyi düzelt bir de interval kardiyo yap. ya da sade kardiyo zayıflarsın kısa zamanda.
- +1 yıl
kardiyoda bişe yok anlamayacak. yogun tepo, interval kardiyo ise, bir yogun bir hızlı bir orta bir hızlı bir orta seviyede koşu yapınca interval oluyor daha hızlı yağ yaktırıyor. sabah aç karnına yapacaksın bir de yürümekle kile veremezsin boşuna yürüme :)
- +1 yıl
yüksek tempo kardiyo başka yol yok :) kol bacakla olacak iş değil :) ayrıca bir saat ısıtmak ne demek onu anlamadım bir saate fırında kuzu incik pişer be :) 5-6 dk ısındın yeter.
- +1 yıl
hah kıvama geliyomuş, lokum gibi mi oluyon tatlı şey seni, agrı neden oluyor biliyormusun yeterinde protein almadıgın için.
- +1 yıl
ertesi gün kasların agırıyorsa protein eksikliginden.
- +1 yıl
neyin inadına :)
proteinler kaslara hücum eder yağ ve karbonhidrat hoop göbeğe totoya yapışır
05 Yorumlaşu an yeme derim :)) :D çünkü direkman kilo alıcaksın
01 Yorumlaİçindeki tavuk iyidirde tavuktan çok yağ ve ekmek var yeme.
01 Yorumla
+1 yılÜstüne künefe de yersen tam olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Kazandibi ya da baklavaya ne dersin? ;)
Sen mersinlisin tabiki de ye :-)
03 YorumlaBol yağlı olsaydı da bir şeye benzeseydi
03 YorumlaSpor konusunda 713 cevap paylaştı. afiyet olur ne olacak :D
05 Yorumlaye gitsin valla bak ben olsam yerdim :D
019 Yorumla- +1 yıl
Burasi bir ilcesi neredeyse full pkk bdpli dolu. Ben ayirmam insanlari sorun değil cok samimmi dostlarimda var ama bazen öyle üstüne üstüne geliyor kimortam. Ben inadina sokakta kulakligimi takip kapsonumu takip müzik söyleyerek gidiyorum. Çünkü ben ankarada bundan rahatsiz olmuyordum etrafimdakilerde olmuyordu. Ama burasi bir baska ankaraya gocuyorum yakinda :)
+1 yıltantuni yemiş olursun panpa ne olacak :D
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D güldürdün beni
ye gitsin can boğazdan gelir :)))
01 YorumlaSpor konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nolacak? Pıt pıt yağ olur, lop lop et olur :P
03 YorumlaAkşam da 3-5 km koşarsın, ders olur :D
07 Yorumlaye ye afiyet olsun :)
01 Yorumla
+1 yılspor baya yapmışsın olmaz bişey
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahahaahahahahahahahaaha :D
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkomiksin ablacım yaaaa :D hahahahahahahahahah :D valahi yerlere yattım
Cevap sahibi+1 yılhahahah :D yakma yakarsan bir tane daha ister canın :) spor sana yaramıyor bence ya :D hahahah :D banada bir tantuni söyle beraber yiyelim ölmeyecek miyiz be ya :D
Cevap sahibi+1 yılhahahhahahahahah :D yaaa aynı kafadanız heee :D benimde spordan sonra canım kavurma çekiyor yaa :d hahahah
Cevap sahibi+1 yılhahahhaha :D ohhh misss bende ava çıkarım her hafta sana şöyle bıldırcın ve onun suyunda pilav yapayım ohhh yeme de yanında yat :D ablacım bunları teklif olarak kabul ediyorum acıktım ben ya :D hahahahahaha
- +1 yıl
Haha yüzümü güldürdün usta bea :D ama ben sevmem bildircinda sulu pilabda oilav dedigin saf tereyagli olacak sehriyede olur icinde oh mis ya tabe yahu gel teklif daim :D benim dayi ördek vuruyor sıkıldıkça domuz indiriyorlar :D 3 tüfeği var kafayi yediydi binara bu konuda :D şimdi daha iyi şükür
Cevap sahibi+1 yılhahahah :D sende beni güldürdün ya :D ayıp ettin yaaa saf tereyağlı yaparız ama sen bıldırcın suyunda yapmamışsın yapsan tiryakisi olursun şiir yazarsın pilava be :D hahahahahah :D bende de bağımlılık yapmıştı tüfek silah ama şu aralar işten güçten azaldı biraz :D hahaha
Cevap sahibi+1 yılhahahahahahaha :D yok ulan olamaaaz :D
Cevap sahibi+1 yılAllaaah bu bir facia :(( hahahahaha :D bana dayı diyebilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılhahahahah :D yok ya dayın değilim korkma kuzu :D adım Gökhan :D
Cevap sahibi+1 yıl:D teşekkür ederim :D bende memnun oldu yeğen :))
Cevap sahibi+1 yıleyvallah tantunici :D sende kal sağlıcakla :)
Afiyet olsun. Vallahi ne saklayayim canım çekti
03 YorumlaSpor konusunda 328 cevap paylaştı. Banada ısmarlarsan birşey olmaz bence
05 Yorumla
+1 yılHos geldin sonas :D gec oldu bugun :D
016 Yorumla- +1 yıl
Ben namazdan sonra gidicem :D eriticek kilolarim var bugun cok yedim bapsam bilmiyorum :D
- +1 yıl
Hafif bobek var zor ericek gibi :)) aslinda gobek diilde takinti yaptim :))
- +1 yıl
bir ogun yiyorum oda saglam kahvalti baska yemiyorum :(
- +1 yıl
Napim canım istemiyo bazen aksam yiyorum ama :)
- +1 yıl
Kilomu aliyosun öyle :D
- +1 yıl
Guncelemene bayildim :D GIGIGIGIGIGIGIGIGI HAHAHAHAHAHA GIGIGIGGIGIGGIGIGIGIGGI HAHAAHAHAHA GIGIGGIVIVI LAAN DURMUYO GIGIGGIGIGIGIGI HAHAHAHA :D
- +1 yıl
:D ben spora gidicim ben spora gidicim
- +1 yıl
Nere :D
Canim cekti ya olsada yesekk
02 YorumlaHah ısmarlayan olsa da yesek ^^
03 Yorumla
+1 yılyaptigin spor bir ise yaramazz :)
01 Yorumla
+1 yılTantuni yi tarantula olarak okudum :o
01 Yorumla
+1 yılOf diyorum olsada yesek
08 Yorumla- +1 yıl
Nerdesin geliyorum
- +1 yıl
Yuh
- +1 yıl
İstanbul'da yim
- +1 yıl
Hammm
sporu bosuna yapmıs olursun
01 Yorumlacan bogazdan gelır bacım yeee afiyet olsun. :))
01 YorumlaSpor konusunda 660 cevap paylaştı. YAptığın spor boşa gider :D
07 YorumlaYa spora gitme ya tantuni yeme
08 Yorumlatantuni yemiş olursun
05 Yorumla
+1 yılAfiyet bal şeker olsun ama spr boşa gider
02 Yorumla- +1 yıl
Neyse olsun
+1 yılHarika olur :))
011 Yorumla- +1 yıl
Benim yerimede ye :)) özledim valla :))
- +1 yıl
nasil geleyim ya cok zor ye benim yerime. sen mersindemi yasiyorsun
- +1 yıl
hmm gez bakalim konyalari :)) ben londradayim onun icin dedim benim yerimede ye :))
- +1 yıl
analdim , peki tam olarak mersine gidiyorsun o zaman tayinden dolayi oylemi?
- +1 yıl
anlamadim ama neyse dedgin olsun, baba polis ortda bir tahin olayi var ama kim nerde ben bilmyiorum :))))
spora yazık olur :D
012 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltantuni yemiş olursun :D
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılspor yormadı mı senı :) ucabılecegını hesaplayamadan yaptım yorumu :D
Cevap sahibi+1 yılAllahtan gizliyim :) önlem aldıgım ıyı olmus :D
Cevap sahibi+1 yılbılmıyorum alıskanlık olmus. aşktan yana canı yanan spor yapan enerjık neseli bir kız :)
Cevap sahibi+1 yılo daha guzel o zaman dostum :) Allah bır yastıkta kocatsın :D
Cevap sahibi+1 yılevlendıkten sonra dıye de eklıyım :D
+1 yılbir tane yetmez ama
04 Yorumla- +1 yıl
ahaha o kadarla doyabiliyorsan ne mutlu sana
- +1 yıl
az yiyecegim diye direncini dusume yalniz
- Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazık olur
01 Yorumla - Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyi beni recep
01 Yorumla yogurtlu olsun :D
01 YorumlaYe gitsin :D
03 Yorumla
+1 yılyeme yeme
014 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun :) karpuz gibi... olsun
- +1 yıl
yersen derim bende spordan çıkar çıkmaz proteini dayadın
- +1 yıl
göbeğin büklüm büklüm olursa görürsün :D
- +1 yıl
o nasıl bir terim ya
- +1 yıl
kabul edildi :)
- +1 yıl
zebani kafa ney l*n o nasıl bişiy
- +1 yıl
deliii
+1 yıllight tantuni ye :)
09 Yorumla- +1 yıl
afiyet olsun kabuldur bir daha yedikten sonra çık spora :)
- +1 yıl
hayır yanlış anladın sen beni yedikten sonra spor yap diyorum şimdi değil zaten istesemde şimdi yapamazsın dermanın kalmamıştır. :)
- +1 yıl
o yediklerin yağ olaacak benden demesi :) akşamda çıkıp koş
- +1 yıl
ben kaçtım kib :)
- Spor konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılye gitsin ^^
010 Yorumla- +1 yıl
oh aldın kalorileri ^^ git gene spora erken daha ^^
- +1 yıl
kırık olsa yerinde duramazdın hey gidi hey -_- git koşu yap bacağında sorun yok bahane üretme
- +1 yıl
yok ben sağdizimdeki 3 tane önemli lifimide kopardım ^^ çapraz bağ tendon menisküs ^^ bayılmıştım ^^ sen taş gibisin taş bahanelere bakya ^^ yürü spora devam ^^
- +1 yıl
sağol ^^ amilyat oldum 1 bucuk ay oldu normal yürüye biliyom sayılır artık ^^ bahane üretme o kaloriler gitsin yarına pişmanlıkla başlama -_-
- +1 yıl
sağol cidden zor iyi bakalım yap yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılafiyet olsun:)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkardeşim mi olduk burada hocam.. oklavayla korkutuyodun beni:DDD
Cevap sahibi+1 yıl:DDD aynen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat