Ya ben bi uygulamada biri ile sanal şey yaptım anladınız siz sesli konuştum başkasının adını resmini vs attım o adam da
bizim mahalleden çıktı sonradan farkettim babamla arkadaşmış berberde çalışıyor ben napıcam :(
Resmini atmıştı bana uygulamada ordan tanıdım ya şansa bak çok korkuyorum tanır mı beni yaa nolur yardım edin babama söyler mi o mahalleden nasıl geçerim ben
bizim mahalleden çıktı sonradan farkettim babamla arkadaşmış berberde çalışıyor ben napıcam :(
Resmini atmıştı bana uygulamada ordan tanıdım ya şansa bak çok korkuyorum tanır mı beni yaa nolur yardım edin babama söyler mi o mahalleden nasıl geçerim ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kadar mı açsın, baban yaşında adamla konuşuyorsun. Tanır tabi ki ama umarım babana söylemekle tehdit edip senden yararlanmak istemez
Hayır ya adam 19 yaşında
Kendi resmini atmadıysan seni nerden tanısın, attıysan tanır ama...
Hayır atmadım kendi resmimi ama sesimden anlar mı
Sen gitme babanın işyerine, sesinden anlasa da ispatlayamaz, seni zorlarsa ben değilim terbiyesizlik yapma dersin. Sesler birbirine benzeyebilir. Sakin ol, açık verme heyecan yapma, ve işyerine gitmezsen seni görmez de duymaz da
Hangi uygulama bu
Babamın iş yeri değil be berber benim ne işim var berberde
Stres yapma rahat ol hiçbişey olmaz👍
Kız korkma be gidipte ben senin kızınla sexting yaptım diyemez sana gelip senmiydin o da diyemez sesini benzetir sadece
Unutur mu peki 1 ay geçince falan
Belkide coktan unutmustur negatif düsünme
Korkuyorum hâla birdaha asla böyle birşey yapmicam ama içime dertoldu
Tecrübe olsun bu da sana öyle korkma aşk
teşekkür kuzum bidaha yapmicam zaten ama hâla bir huzursuzum yani sen olsan bakardım
Napardınn yazıcaktım bakardım yazmışım
görüntü senin değilse olmaz
Değil ama inanmadı bu sen değilsin bence dedi
inanmazsan inanma de ve çık ama engelleme o zaman dikkatini çekersin
Sildim onu uygulamayı da sildim
hata etmişsin
Ama çok önceden sildim 1 hafta oldu
hııı boş ver dışarıda denk gelme unutur
Tanımadı bence ya bilemedim birdhaa asla yapmicam böyle şeyler kendime söz verdim
ses ve görüntü kimseye atma bundan sonra başka şekilde kullanıyorlar sonra
Kimseye atmadım ve aramada konuşuyorduk sesimi de kaydedemez ondan kanıtlayamaz ayrıca gidip de kimin cesareti yeter babama diyecek ben sen senin kızın seks yaptım diye tövbe tövbe
Kendi resmini atmamışsın dimi
Hayır kendim değilim
Tanımaz. Rahat ol
Ama sesim ve şey biz Antalya da yaşıyoruz dedim ona bizde o ara gerçekten antalyadaydık normalde İstanbul’da yaşıyoruz yani dedim işte İstanbul’a geldim diye ordan anlar :(
Neden ordan anlasın ki? Kaç yaşında bu adam
20
Sen?
18
Sorun olmaz bence. Panik yapma
Çok korkuyorum :(
Korkma. Cidden birşey olmaz
Yüzünü gördü mü
Hayır hiç atmadım
Ee korkma ama karşılaşıp konuşma
tamam
Hadi geçmiş olsun
bekle ve gör
Korkuyorum
olan olmus
Anlar mı sence
seni gördüyse anlar
Nasıl yani
seni gormedimi nu adam
Resmimi atmadım şeyden korkuyorum sesimden aaa çok benziyor acaba bu. Mu diye derse
yok birşey olmaz eğer seni görmediyse sesten birşey olmaz
Eminsin dimi bak
kesinlikle
Ama dışarda hep görüyor tam evimizin orda
gorsun
Tanıyamaz be ne kafaya taktım dimi dşmedmwk
aynen keyfine bak
Teşekkür ediyorum
rica
Yüzünü attın mı
Hayır başka bir kızı attım fakat bence bu sen değilsin dedi bana
Yüzünü atmadıysan bir şey olmaz dışarda seni gördü mü herhangi bir kombinle ve sen o kombinle ona foto attın mı
Kendimi hiç atmadım sadece Sesimi biliyor
Bişey olmaz sesten korkma
Babana söylemez ama tanır mı tanımaz mı bilmem
Tanıdı bence naber diyip duruyor hepde bana bakıyor
Eskiden de böyle davranışları var mıydı? Yeni yeni böyle davranıyorsa tanımıştır ama babana söylemez sen de bunu kabul etmezsen sıkıntı yok tüm delilleri ortadan kaldır vs
Aynen eskidende naber kız diyordu babamın arkadaşı ya ama bilmiyorum zaten ben inkar ederim tek sesli kız ben değilim benzer vardır
Hayır inkar etme haberin yokmuş gibi davran eğer konusu açılırsa veya onu suçla bana iftira atıyorsun gibi şeyler söyle, inkar edersen her şeyi ortaya atarsın ama onu suçlar ve bir şeyden haberin yok gibi davranırsan ters psikoloji yüzünden sadece susar ama zaten büyük ihtimalle konusu açılmaz fazla kafanda kurma yaydığın enerji seni kötü bir sonuca götürebilir
Ama bak benim içime dert oldu beni durdurup kız senin olduğunu biliyorum eğer bana vermezsen babana anlatırım herşeyi derse off kendimi kesicem
Rahat ol, baban sana mı şnanır ona mı?
Bana ama anneme söylerse annem der kızım yapar diye çünkü beni çok yaparken yakaladı
E sende sıçmış sıvamışsın
:((((((
Korkma
Nasıl korkmiyim yaa
Ohaaa