Çok büyük bi hata yaptım?

Evliyim bir çocuğum var. Eşimle severek evlendik ama olmadı aldattı şiddet gördüm tehdit edildim vs. Ayrılmak istedim ayrılmadı boşanma davaları açtım gelmedi. ben ailemin evindeyim aylardır. Boşanma Davamız sürüyor. Geçenlerde çok eski bi erkek arkadaşım mesaj attı beni hiç bir zamanlar arkadaş olarak görmediğini falan söyledi. Ben asla olmayacağını bi çocuğum olduğunu söyledim. Pes etmedi bir iki görüştük ben de etkilendim kalbimi verdim. İnstg bi kızla konuştuğunu gördük fakat mesajları okuyamadım. Bırakmak istedim yeminlerle sözlerle tuttu yanında. Cinsel birlikteliğimiz oldu ve o gün Ankara ’ya gitti. Sonraki gün instgda ankaraeskortlarınj aradığını gördüm ben de s.. git vs dedim o da benim bi suçum yok falan dedi bana nasıl küfür ettin falan dedi engelle dedi üste çıkmaya çalıştı. Engelledim bitti ama çok canım yanıyor ben nasıl böyle bir hata yaptım nasıl güvendim gerçekten o kişi umrumda değil ama nasıl yakınlaştım onunla ne kadar aptalım.. saatlerdir ağlıyorum ölmek istiyorum ben çok ucuz bir insanmışım nasıl sevdim nasıl inandım evlenmeden nasıl birlikte oldum 🥺dertleşmek istedim teşekkğrler
Çok büyük bi hata yaptım?