Çok büyük bir hata mı yaptım?

21 yaşındayım şuana kadar hiç sevgilim olmamıştı, ama isteğim hevesim hep vardı ben de herkes gibi sevmek sevilmek biri için özel olmak istedim, genelde reddettim ama insanları geri çektim kendimi. Yani erkek eli değmemiş temiz kız denilen kızlardandım. İstediğim şey gerçekten birini çok sevmek, onun da beni sevmesi ve evleneceğim kişiyle her şeyi yaşamaktı. Son zamanlarda çok mutsuzdum, uzun zamandır da kimseden hoşlanmıyorum sevgiye aşka inancım kalmadı nerde kimi bulacağım diye düşünüyordum. Bir arkadaşım bana çok yakın davrandı, her zaman ihtiyacım olsa yanımdaydı, beni güzel huzurlu hissettirdi. Omzunda yatmak bile güvenli huzurlu geliyodu ancak sevmiyordum. Beni seven kişiye şans verebilirim belki dedim. Ancak onu sevemedim. İyi hissettirdiği için ama biraz yakınlaştık el ele tutuştuk öpüştük. Anı yaşarken güzeldi her şey. Ama üstünden zaman geçince kendime yakıştıramıyorum neden yaptım diye suçlu hissediyorum. Bu hissi nasıl atabilirim? Artık ben kirli bi insan mıyım değersiz miyim öyle hissediyorum?

Çok büyük bir hata mı yaptım?