Büyük yanlış yaptım?

Selam ben 25 yaşına kadar kendimi saklamış tabularla büyümüş bir kızım, iki sevgilim oldu ikisi ile de opmekten öte gitmedim. Son sevgilimi çok seviyorum bir senedir beraberiz çok aşığım, onunla her şeyi yapabiliriz gibi hissettim. Kendimi sinirlarimi aştım. Onu çok istedim yakınlaştık, hiç pişman değilim. Ama en sonunda çok ileri gittik. Çok ileri bir şey yaptık. Öncesinde hiç istemediğim bir şey demiştim. O anda istemediğimi söyledim. Ama gidişat o ki yaptık, oldu. Israr etti. Arkasındayım, ben yaptım istedim o ne kadar ısrar etmiş olsa da durdurmadim. İlkim oldu, beni hayal kırıklığına uğratan şey ise, ertesi gun hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. Ne ilgi ne bir şey yazmadı bile, işler çok yoğunum dedi. Sen hep kıymetlisin ama çok yoğunum dedi, bu yaptığımız şeyden sonra ekstra ilgi bekledim, kötü hissetmemek için onun için yaptığım şey için en azından bu hakkimdir dedim. Ona yakındım, bana ne dedi biliyor musunuz aşık olduğum adam, zorla mı yaptık sanki, sanki senin rızan yoktu. Duygusallik merhamet beklerken ben, neyse demem odur ki, bazı şeylere çok anlam yüklemek gerekiyormuş, sizin kıymetli büyüleyici gördüğünüz şeyleri başkaları normal gorebiliyormus, o öyle dedi ya, ben yıkıldım. Mahvoldum, peki aşkım dedim. Başka bişey diyemedim. Sadece paylaşmak istedim hislerimi. Ben sucluyum değil mi, tabii ki ben suçluyum kendime kızıyorum..

Büyük yanlış yaptım?