Tarif defterime yeni tarifler yazarken aklıma soru geldi..😃😇 Soru kızlara yönelik olsa da defter tutan erkek de vardır herhalde o zaman; Kızlar, tarif defteriniz var mı; Beyler, tuttuğunuz bir defter var mı? Evet, internet diye bir şey var ama ben elimin önünde olmasını tercih ederim veya evet, tarif defterleri zaten var ama oradaki her tarif bana uymayabilir ya da istediklerim olmayabiliyoor bu yüzden kendim yazmaya karar vermiştimm..
Tarif defteri demeyelim de efendim.. Nefis yemek tarifleri uygulamasında hesabım var.. Orda paylaşmak istediğim tariflerim var.. Fakat benim tariflerimin hepsi kendi kafamda.. Çünkü sırlarını pek paylaşmam..
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah Allaaah😅 Ne güzel bu kadar beklemiyordum cidden tebrikler👍
Estağfirullah efendim rica ederim.. Genelde yapacağım tarifleri eşime saklarım hep.. Ne bilim hani bende de böyle bişey var işte.. Bir gün evlenirsem.. Dünyanın en güzel kadınına hazırlamak isterim yeneklerimi
Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5)
En İyi Cevaplar