Diğer Erkekler neden yuvarlak yüzlü kadınları değil de, uzun-geniş alınlı kadınları tercih ediyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vallahi anlamıyorum.. haaUzun erkek tipi yüz, geniş alınlı, koca ağızları tercih ediyor?Hiç mi gözünüze batmıyor bu? Erkekler neden yuvarlak yüzlü kadınları değil de, uzun-geniş alınlı kadınları tercih ediyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişiden kişiye değişir. Tercih meselesi. Her erkek uzun geniş alınlı kadın seviyor diye bir genelleme durumu söz konusu değildir. 1 0 Yorumla
mojazaharra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bu genellemeleri nasıl da doğru ve gerçek kabul ediliyorsunuz anlamak mümkün değil gerçekten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10/8 öyle Yorumla
bigkokman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl Sevdiğin adam böyle kadına çaktı diye herkesi bir tutma basitliğinden vazgeçin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Klişe.. Alakası yok Yorumla bigkokman +1 yıl Eminim öyledir Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Örnek resim var mı anlamadım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl benzeri.. Kara kuru kızlar işte Yorumla Onuradr +1 yıl Genelde göz çevresi bu çerçevede etkiler. Bakın görseldeki kadının göz çevresi onu kaybettiriyor Yorumla Soran +1 yıl Bu bir örnek herkesin öyle mi gözü? Yorumla Onuradr +1 yıl Genellemek değil zaten. Yüzü küçük ise sorun olmaz. Kadının bakışları diri olmalı. Yorumla Soran +1 yıl Anlatamıyorum sanırım Yorumla Onuradr +1 yıl Evet anlamam sizin gibi. Duygu yönlerimiz farklıdır Yorumla Soran +1 yıl Evet herkesin zevki farklı Yorumla Onuradr +1 yıl Evet çok doğru Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ben yuvarlak yuzlü ve balıketli kadinları çok severim 😊 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. öyle denk geliyor 0 0 Yorumla
esma_jcj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kıskanmaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Allah korusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kişiden kişiye değişir. Tercih meselesi. Her erkek uzun geniş alınlı kadın seviyor diye bir genelleme durumu söz konusu değildir.
bu genellemeleri nasıl da doğru ve gerçek kabul ediliyorsunuz anlamak mümkün değil gerçekten
10/8 öyle
Sevdiğin adam böyle kadına çaktı diye herkesi bir tutma basitliğinden vazgeçin
Klişe.. Alakası yok
Eminim öyledir
Örnek resim var mı anlamadım
Genelde göz çevresi bu çerçevede etkiler. Bakın görseldeki kadının göz çevresi onu kaybettiriyor
Bu bir örnek herkesin öyle mi gözü?
Genellemek değil zaten. Yüzü küçük ise sorun olmaz. Kadının bakışları diri olmalı.
Anlatamıyorum sanırım
Evet anlamam sizin gibi. Duygu yönlerimiz farklıdır
Evet herkesin zevki farklı
Evet çok doğru
Ben yuvarlak yuzlü ve balıketli kadinları çok severim 😊
Yoo ben hiç hoşlanmıyorum mesela
öyle denk geliyor
Kız minyon kurban olurum sana
Kıskanmaaaa
Yok artık Allah korusun