Soru biraz farklı gelebilir ama ne anlatmak istediğim gayet açık diye düşünüyorum. Bir taraf da severek yapılan bir eylem, diğer yanda üzerek yıkılan bir duvar var. Tercihler insanların hayatlarını şekillendirir. Siz neden yıkılan bir duvardan yana tercihinizi yapıyorsunuz? Kadınlar neden 'rujunu bozan' erkekler yerine 'maskarasını akıtan' erkekleri tercih eder? #TercihlerHayatıBelirler
Kadınlar neden 'rujunu bozan' erkekler yerine 'maskarasını akıtan' erkekleri tercih eder?
Çünkü biz acıtasyonu ve imkansızı seviyoruz. Kolayca elde ettiğimiz şeylere aşık olamıyoruz. İşin ucunda bir zorluk, bir imkansızlık olması lazım ki adı 'aşk' olsun. Acı çekmeye neden bu kadar meraklı olduğumuz konusunda şu an için bir fikrim yok. İlerleyen zamanlarımda tecrübe ettikçe onu da öğrenirim.. :)
soru biraz cinsiyetçi olmuş ama görüşüm şu yönde kendine bir birey olarak her açıdan değer veren bir kadın kim olursa olsun bu erkek kadın fark etmez kendisini üzecek kişilerden uzak durur. kendini sevebilen biri hiçbir zaman maskarasını akıtan bir erkeğe boyun eğmez. ruju bozanlara lafım yok 😂
Kadınlar ağlamadan yana arkadaşım erkeklerle eğlenir sever. Evlenmeye geldiğinde de elletmeden efendi erkekle evlenir... Bu postdan sonra linçlenmesem 🙈😛😉
Soru basligi bir kadina kendini ucuz hissetirecek cinsten.. olmamis. Rujunu bozan erkekten cikiyor maskarayi bozma hareketi.. Ee birde sevmek gibi bir illet var ne yazik ki.. Iki tarafta bunun arkasina sığınmaz mi? Sığınır. Ama ben şunu biliyorum ki, ben ikisinide tercih etmiyorum.
hangi vicdana sıgar ki geceler boyu aksan göz yasımın sebebi olup nasıl rahat uyursun. oysa kendi demişti kadınlar iyileri sevmez kötülere asık olur bana asık olamayacagın için üzgünüm diye
Demek ki çok aşığım en küçük hatası bile benim ağrıma gidiyor, helal olsun beni o duruma koyacak erkeğe, ama yok😃 lanet olsun... ( Bu bir hayal ürünüdür sevgilim özür dilerim 🙏)
Benimki gördü hadi ordan çekti seven sarılır yapma napıyorsun der oysa hadi ordan çekti 😁 neymiş onun yüzünden kendime zarar veriyormuşum sahip çık o zaman bana dimi 😅
Aslında ruju bozan ve maskarayı akıtan adam genelde aynıdır.. Rujunu bozarken sevip maskaranı bozarken sevmekten vazgeçemezsin.. O yüzden bu iki hali de yaşarsın
Birine aşıksan başkasını sevemezsin.. Olsa bile Bu gerçek olmaz.. Ağlamasının sebebi budur.. ya da onun içinde ukte kalan bişeyler vardır.. Bu biraz zor bişey.. En azından kendi açımdan 🤷
Evet içinde ukte kalan biri vardı bende daha fazla benim yanımda kalmasını istemedim oda kalmak istemedi başkasını severken bana sarılması ağırıma gitti sadece
Üzüldüm senin adına umarım yakında atlatırsın.. Fazla düşünme.. Doğru olan buymuş demek ki.. ya da yaşayacağım bir şey var mış de ve fazla düşünme.. Güçlü ol bunlar hep tecrübe 💪
En İyi Cevaplar