Beyaz tenliler güzel bulunuyor ama esmerler daha çekici tatlı ve seksi oluyor sen takılma insanların ne düşündüklerine sen kendini sev özgüvenini yüksek tut başarılı kendinden emin güçlü bir kadın ol kimsenin düşüncelerini umursama çünkü ten olayı boş kadın olsun erkek olsun elde edemediği için çaba sarfeder asla basit kolay olma ztn sonra sen kendin begenmezsin kabul etmezsin kimseyi. Unutma sdc sana değer verene değer ver ve hayatına birini alacaksan ilk önce merhametine bak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik, ten rengine bakmaz. Beni aşık edebilip üzerimde bir seneden fazla etki bıraka dört kadından biri de esmerdi. Biz erkeklerin evlenme niyeti yoksa; seks yapmayan , kilolu, erkek gibi kaba , yiyici ve teyze oduna girmiş kadınları sevmeyiz.
Çünkü Erkeklerin temel stratejisi , cinsellik. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve bakire olması halinde onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Zira Karabükte Türbanlı kadınlar bile, zencilerin üstüne atladıysa; açıkların çoğu hayli hayli evlenmeden seks yapıyordur bana göre. Seks yapmak istemiyorsan, saf dindar bir erkek bulup onunla evlenmeye bakacaksın." Nefes alsın yeter " der bunlar. Ancak Dindarların, saf olmayanları da seks istiyor. Böylesini de baya tanıdım. Genel olarak saf erkekler , seks beklemez ve nefes alsın yeter deyip evlenmeye bakarlar. Zengin saf bulacaksın.. Beğenilmeyen kız olmaz; saf erkeği bulup evlenemeyen veya vermemesi nedeniyle tercih edilmeyen kız vardır...
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu diye bir şey varınca aslında ondan esmer kadınla güzel olabiliyor ama beyaz kadınlar daha tercih ediliyor erkekler için ve kısa boylu olacak Çok uzun olmayacak
00 Yorumla
+1 yılO kadar da şey değiliz yani bizim de bazı tercihlerimiz var demeye çalışan adamdır.
bir kadına ilgi duymak için yüzlerce sebep olabilecekken sadece ten rengi açık diye önemli bir kısmını kapsama alanı dışına iten erkek en iyi ihtimalle bir ikon olarak aptal beyaz tenli figürü üzerinden egosunu cilalıyordur.
ha bi de ne hikmetse bu hep esmerlere söylenir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyazların tercih edildiğini kim söylemiş😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının tipine ten rengine bakmam
00 Yorumla Yapılan bir araştırmada bir grup erkeğe; sarışın ve esmer kadın fotoğrafları göstermişler. Erkeklerin çoğunluğu esmer kadınları tercih etmiş. Yine aynı erkek grubunu bir bara götürmüşler. Barda sarışın ve esmer kadınlar varmış. Bu kez erkeklerin çoğu sarışın kadınlar ile konuşup onları tercih etmeye başlamış. Araştırmadan şu sonuç çıkarılmış: Kadınlar esmer kadınları daha çok çekici buluyorlarmis. Ama onlara daha zeki ve ciddi geldiği için sarışın kadınlar ile iletişim kurmayı, onlarla fiziksel baglanti kurmayi tercih ediyorlarmış. (Böyle bir araştırma yazısı okumuştum bir yerde)
60 Yorumla
+1 yılBir kadın her zaman güzeldir. Teni, ırkı, mezhebi, dili ne olursa olsun, bir kadına güzel demenin sebebi karakterinden gelir. İnsanların tercihleri farklıdır. Kadın ya da erkek farketmeksizin herkesin tercih kriterleri vardır. Benim tercih kriterimde ise fizik geçici ama karakter kalıcıdır. Bu yüzden en büyük güzellik karakter güzelliğidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstun beyaz ırk dayatması ve yıne bızım cahıl ınsanımız. Bır ınsana bu ulkede almana benzıyosun desen ıltıfat sayae ovunur hatta batılı gorunmeye cabalar, fakat tatarlara benzıyosun desen kufur etmıssın gıbı tepkı verır. Kendı ırkını ıtıbarsızlastırmak ıcın yapılan bısey ek onemlısıde ınsanı sıyah beyaz dıye ayırmak. Zevk meselesı olsa bu orneklerı gormezdık
40 YorumlaTercih edenler var hem bence esmerlerin ayrı bi karizması var
30 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğunluğu beyaz ten seviyor evet nedeni ise bana göre süt gibi, pamuk gibi bir ten daha çekici ve daha temiz bir vücut anlamına geliyor. Esmer tende seven var tabi ki tercih meselesi ayrıca seven ten rengine bakmaz.
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum buna beyaz ten saflık temizlik pamuk gibi hissettiriyor ama esmerlikte bir o kadar haşin ve etileyici olabiliyor
Etmiyorlar mı?
Şahsen benim ilk ve son tercihimdir.
Hatta tam tersi, belki alakasız gelecek ama açık tenliler bana güven vermiyor desem yeridir.
Hani nasıl desem..
Bir şey var onlarda ve bir türlü ısınamıyorum.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz çikolata ile bitter çikolata arasında seçim yap deseler, direkt beyaz çikolata derim, neticede daha tatlı ve lezzetli. Bitter ise acımsı tatlıdır ve sevmem. Esmer meselesi de böyle. Beyaz ten çekiliği diye bir gerçek var ortada.
20 Yorumla
+1 yılSana denk gelmemiştir. Her iki rengin de güzellikleri var. Herkes gelip beyazı dışlamış. Beyaz da güzel esmer de ne var yani her zaman birileri dışlanmak zorunda mı? Sana denk gelmiyor bacım tek sorum esmer olman değil bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz tercih edilmeyiz. Tercih ederiz. Erkekler ne zannediyorlar kendilerini acaba.😄Esmersen esmersindir bir başka erkek için zorla kendini sarışın yapan, ten rengini açmaya çalışan kadınlara acıyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik kadınsılık olduktan sonra esmein sarının bi önemi yok bence. Tabi beyaz ilk aşamada daha kolay tercih edilir. Yine de devamlılık hal ve harekete bağlıdır her zaman
22 Yorumla- 1 yıl
Sen kimsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. öyle şey mi olur yahu yanılıyorsunuz
bunun üzerine yerleşmiş deyim vardır
"sarışının adı var,
esmerin tadı var"
aşkolsun yani24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/sxf1e3sS5-MKim demiş esmer sevmiyorlar diye şarkı bile söylüyor adamlar 🤣
10 YorumlaSeçici erkek kalmışmı, genelde nefes alan kadınlara atlar oldular
42 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz dde bilmiyoruz cok guzel. esmerler var ve zaten aslinda cok daha guzel. oluyorsunuz. ama o bembeyaz teni bacaklarda gorünce falan fabrika ayarlarina donuyoruz hersey bitiyor beyaz teni gorunce en cok onu istiyoruz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ben tercih etmiyorum beyaz ten daha iyi. Bu sadece reklam meselesi , ömründe bir kere birisi esmerle yatmıştır başka vücut görmemiştir öve öve bitiremez o ortamdaki herkese yayılır
01 YorumlaEsmerim ama ben de erkekde esmer sevmiyorum 🤦♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka şimdi beyaz ten diyince akan sular duruyor erkolar için niye biliyor musun akıllarına hemen pembiş vajina geliyor ama bilmiyorlar ki onlarda kararabiliyor neyse
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani o da insan sonuçta
- +1 yıl
evet beyazlarinda hepsinin pembe değil koyu da olabiliyor rengi
Cevap sahibi+1 yıl@Dlooy ok
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Ülkede az olanı tercih ederle bu istatistiksel bir olay!
Hayvan hergün aynı şeyi yemez!
Etraf esmer dolu.
Gerci bende sarısın sevmiyom00 YorumlaOlay sâdece Erkekler de değil Kadınlar ın da sevmediği İyi erkekler var peki sen hangi erkek tiplerini sevmezsin?
06 Yorumla- +1 yıl
Baskı altın da darmaduman oluyorsunuz ne istediğini bilmeyen cahil cühela Kadın lar dan usandığımız için bakıyoruz ki buna ne desen boş susuyoruz alt dan alıyoruz ki tadımız kaçmasın çünkü biliyoruz ki bizim tadımız kaçar ise yerin yedi kat dibine girseniz gazabımız dan kaçamazsınız. Buna idâre etmek denir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha az önce bembeyaz tenli biri nude attı domalmış halde, içim gitti. neden kaymak gibi beyaz vücutlu kızlar varken esmer istiyim ki? hem beyaz tenlilerin vajinaları da daha güzel oluyo. ben de beyaz tenli bi erkeğim
014 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş o😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız tanımazsınn. domalmış halde attı
- +1 yıl
Bi an ben sandim okey🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız sen de mi beyazsın : ) kime nude attın bakim : )
- +1 yıl
evet beyazım, atmistim bi kaç kişiye yorum için
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız anladım beğendiler mi ki? beni de merak ettirttin şimdi 😂 beyazlara zaafım var zaten
- +1 yıl
beğenmeyen olamaz 😅😅🤪
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız bu kadar iddialı olma belki bana güzel gelmiyeceksin :D çıtırlığına mı güveniyosun sen 😂
- +1 yıl
çitirlikla alakasi yok genimizde var Napim sösksşlld sana güzel gelmemesi de saçma😏
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız Görmeden bir şey diyemem. ama beyaz isen büyük ihtimal gtün vücudun fenadır senin de.
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız Görseldeki sen misin?
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız o halde vücudun iyidir.
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız atıcak mısın bana da nude? beyaz vücudunu merak ettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin güzellik algısıyla sizin ki bir değil. Erkek genç şarışın mavi gözlü açık tenli belki minyon felan severken Kadın esmer uzun boylu kumral veya siyah saçlı felan seviyor Aynı şeyleri sevmiyoruz. Kısaca
00 Yorumla
+1 yılElimde olsa 3e böler, kızıl sarışın ve esmer ten hepsi tek bedende birini isterim. Hepsinin tadı ayrı
03 Yorumla- +1 yıl
O ne öyle modifiye kadın
- +1 yıl
@Cherryboom00 hahhahahaha
- +1 yıl
Diyorum Ya işte elimde olsa diye 😀 erkekler doyumsuz. Kızıl istese sarışın yok mu der. Zayıf istese kilolu yok mu der. Kendim de öyleyim. İstiyoruz yani napalım
+1 yılÇok saçma olmuş.
Her tenin kendi güzelliği var.
Yıllar önce dünya gündeminden düşmeyen Naomi Campel zenciydi.
00 YorumlaGüzellik göreceli bir kavram o her erkeğe göre değişir ama mesela seviyorsa bence esmermiş sarışınmış bakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olmak renginin rengiyle alakali değildir. Onemli olan senin yüz çizgilerin. Yüz çizgilerin güzel olmadiktan sonra gerisi boş
01 Yorumla- +1 yıl
Renginin teniyle**
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Ben pek öyle düşünmüyorum güzelsen ten rengi saç rengi farketmez yüz hatları boy kilo orantılıysa her zaman tercih edilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tabiki güzelsiniz gayet te tercih ediyoruz ama nedense Beyaz tenli ve balık etli kadınlar daha cazip geliyor 😂
06 Yorumla- +1 yıl
Minyon peki
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılEsmen sevmiyor mu bilmiyorum ama esmen her zaman güzel yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarışın erkek de esmer sever takılma sen kendini sev..
14 Yorumla
+1 yılher beyaz tenli güzel her esmer çirkin diye bişeymi var. bazı kızlara esmerlik de yakışıyor bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tercih etmediklerini nereden çıkardın? Beğendikleri sürece tercih ediyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılaga bu paylasimi bu kiza hangi erkek yaptirdiysa gercekten sözler seysiz kaldi ne deniyodu ona ya
13 Yorumla- +1 yıl
Kiffayet
- +1 yıl
kiffayet değil kifayetsiz
- +1 yıl
Kifffayetsiz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin bu kadar seçici olduğunu sanmıyorum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok yaa keşke ben esmer olsaydım daha güzeller
00 Yorumla
+1 yılYorumları okudum da olan yine kumrallara oluyor ha
00 Yorumla
+1 yılEsmerler de tercih edilir yani bu kişiye göre değişir gönül bu 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar beğendiğim bir tane esmer kadın oldu. O da hayal ürünüydü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz kadınlarla aynı sebepten. Sizlerde ya sarışınlara ya da Kore erkeklerine aşık oluyorsunuz
00 YorumlaKim demiş tercih etmiyorlar. Herkesin zevki farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAvrupada çoğu erkek koyu, dalgalı saçlılari egzotik meyve niyetine görüyorsa
ortadogu erkekleri de sarışınlara, açık renk tenli kadınlara aynı işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenliyim beni de tercih etmiyorlar. Temel alakalı bir şey değil yani bu.
03 Yorumla- +1 yıl
Tenle*
- +1 yıl
Sende çok güzelsin sevgilin var mı
- +1 yıl
@Asiadam209 haha yok artık 😂
+1 yılesmerler çekici oluyor ama güzellik şarışınlarda oluyor çoğu zaman.
00 Yorumla
+1 yılesmerin seveni çok ama ben beyaz tenli kadın seviyorum
00 YorumlaTek tercihimdir esmer tenliler. Ne demişler, sarılınım adı esmerin tadı 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayette tercih ediyoruz. Seçenekler arasında kıvırcık varsa coook daha iyi olur😃
00 Yorumla Farklı istiyor insan kendinden erkeklerin çoğu esmer ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben ayrım yapmam asla sen öyle zannediyorsun her insan aynı düşüncede değildir
00 Yorumla
+1 yılEsmer isyiyorum bende esmer bulamıyorum hep sarı saçlı mavi gözlü
00 Yorumla
+1 yılAy erkolar nerde saçma sapan tip var genelde onları tercih ediyorlar esmerlikle alakası yok
05 Yorumla- +1 yıl
Kız yeşil gözlü kızlar her zaman ön planda olur seni seven yok mu niye
- +1 yıl
Varda umrumda değil ama
- +1 yıl
Kız karaktere bak
Tipe paraya değil
Hep mutlu ol Kardeşim - +1 yıl
Öyle zaten tipe bakmıyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun kardeşim
Bu saçmalık kadının her hali güzel bakımlı olduktan sonra
00 YorumlaTen rengi vs pek önemli değil. Önemli olan erkeğe nasıl hissettirdiği
00 Yorumladuruma göre değişir zenci kadınlar var mesela çok tahrik edici
00 Yorumla
+1 yılher esmer güzel olmuyor ki? tanımak görmek bilmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkolarin da çoğu esmer. Ama gelip "süt gibi" kiz istemesini biliyorsunuz. Siz yanik tava gibi geziyorsunuz ama
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. şundandır 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
+1 yılYanılıyorsun çoğu erkeğe sorduğumda hepsinden esmer cevabı aldım sarışın kızlara rağbet eskisine göre azaldı çünkü herkes boyayla olmaya çalışıyor yapay sarışın sevmiyorlar esmerin tadı başka oluyor demişlerdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Beyaz daha güzel ama aşk sevgi tene bakmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi, tercih edende çok olur, etmeyende. Sadece ten rengide tek tercih sebebi olamaz.
00 Yorumla - Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat