Dişi olmanın en seksi ayrıcalığı olan kalça, erkeklerin yanı sıra kadınların da tutkunu olduğu bir vücut parçası.. Genellikle erkeklerin en fazla baktığı ve çekici bulduğu bölgeyi göğüsler olarak düşünsek de, bilim tam tersini söylüyor. Erkekler kalçaları daha çekici buluyor! Erkekler dolgun kalçalara sahip kadınları neden daha çekici bulur?
Sitede bir yazı okumuştum bu gün diyordu ki; erkekler kalçaları kadında doğurganlık sembolü olduğu için kalça ve göğüsleri iri olan kadınları tercih ederler diyordu. Ve mantıklı bir açıklama çünkü eski insanlar dedelerimiz genelde iri ve kilolu kadınları tercih ediyorlardı, günümüze gelecek olursak geneli zayıf ve balık etli kadınları tercih ediyorlar daha zarif göründüğü için en iyisi normal olan yani balık etli kadınlar da çekici geliyor bana zayıf kadınlar da çekici geliyor ama irileri daha sempatik görüyorum ne yaparsın insanlar 😊😊😊 cevaplanması kolay bir soruydu sizden zor sorular bekliyoruz.
Genetik olarak üremek isteriz... bununda biz bilmesek bile bilinç altımızdaki yansıması göğüs ve kalçadır.. kadınlarda ise para ve sadakat... çünkü oda uzun bir süre çocuğuna bakacak birisini yanında ister.. gelişmiş toplumlarda bunun gibi hayvansal içgüdüleri baskılayacak çevre ve bilinç düzeyi var ise bu konular değişim gösterebilir.. örn.. çalışan ayakları yere basan kadın para konusunu pek düşünmez :) gibi gibi.. karmaşık konular aslında..
Bakılmayacak gibi değil ama ya, kadınlar da bakıyor ki, hemcinslerinin kalçasına, hatta erkeklerin kalçasına. Ta ilk çağlardan gelen bir dürtü bu, ne kadar dolgun o kadar doğurgan hatta kalp şekli kafın kalçasından türemiş. Cinsel yaşamda en önemli organdır hangi pozisyonda yaparsan yap hepsinde onla muhatap olur erkek.
Dolgun kalçadan kastın ne bilmiyorum fakat beni cezbeden kalça ince belle komşu sağlıklı yağ oranı düşük dik ve kıvrımlı kalça =)) şiir yazar gibi tarif yaptım
Kalça ve göğüsler kişiden kişiye değişir, şahsen ben kadında en önce kalçaya dikkat ederim göğsü olmasada olur. Yüzü çok güzel olmasada kalça benim için daha önemli, bilime göre erkeklerin göğüs&kalçalara bakmalarının sebebi ''bilinç altı'' . Paleolitik Çağlarda yaşamış atalarımızdan geliyor, dişinin daha bir kadın olduğunu, çocuğumuza daha iyi bakabileceğini düşünüyoruz ( bilinç altı düşünüyor bunu istemsizce ) aynı şekilde kadınlarda daha kalıplı erkek seviyor, yani bilinç altları seviyor bunun sebebide Paleolitik dönemlerde erkeklerin savaşçı ve avcı olması, ailesini korumakla yükümlü olmasıdır bu yüzden kadında bilinç altı olarak kendinden daha üstün erkek ister.
her kadının bilmedigi bir şey var bu fotoğraftakiler gerçekten dolgun kalçalı değil yani 1 belleri ince 2 giydikleri iç çamaşırdan dolayı bunu her kadın yapabilir ayrıca fotoğrafı profesyonel fotoğrafçılar çekiyor çekme açısı foto oynamaları mevcut BİLMENİ İSTEDİM.
Yemeğin salcalisi kadının... bana sorarsanız dolgun veya ince ne farkederki doğurganlık diyorsunuz inceler gorganlik yapamiyorlarmi peki ya da söyle diyim dolgun kalcalimi yoksa iyi huylumu bence en güzel kadın erkeğine sahip çıkan ve onu arzulanan dır çekim gücü fazla olan kadının çekim ağıda geniş olur çünkü çekiyor herkesi neyse ben şunu bilirim arkadaş çekimi fazla olanın cekicegide fazla olur hadi kalın sağlıcakla
Göğüsler, insanlar için doğurganlığı çağrıştırır kalça, hayvanlara da doğurganlığı/cinselliği çağrıştırır hakaret etmek için demiyorum, gerçekten doğada böyle bu🤣 insanlar da ilkel ve kalıtımsal eğilimlerinde hayvanlarla benzerlik gösterir.
Çünkü geniş kalça demek daha doğurgan olmak demek. Neslin devamı için erkekler de en çok geniş kalçadan etkilenicek şekilde programlanmış. Bilim bunu böyle açıklıyor🤷🏻♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerden hoslanmama ragmen bazi kizlarin dolgun poposu beni bile tahrik ediyor. Erkekler ne yapsın?
Dolgun kalça değil aslında, geniş leğen kemiği. Geniş ve yuvarlak leğen kemiği doğurganlık belirtisidir. Bu iç güdü ile bakıyoruz, ama farkında değiliz.
İnsanın doğası gereği yuvarlak hatlar her zaman çekici gelir Büyük göğüsler ve dolgun kalçalar da fazlasıyla yuvarlak hatlar içerdiği için erkeklere cazip gelmesi gayet doğal bir şeydir
Çünkü erkeklerin bir çoğunun beyni testislerinin içindedir. Bu yüzden bu kadar kolay kandırılırlar kadınlar tarafından. Bedeni ile prim yapan kadının da bir abazadan farkı yoktur ayrıca. ^_^
Ya kadın dediğin şöyle elini beline attığında avucunu dolduracak her iki elinin kavuşmasını daraltan ölçülerde kalçaları olmalıdır sonra erkekler o bölgeyle öpüşmeyi severler
Kalça iki cinsin de ortak noktası. Kadınların çoğu da erkeğin kalcasina bakar. Hafif kalkık ve sert yuvarlak biraz da iri erkek kalcasi kadınlar için tahrik edici oluyor
Klasik bir cevap ama ''Yemeğin salçalısı Kadının kalçalıs'' derler. ya da bir başk sözle ifade etmek gerekirse '' pantolonu gösteren ütüdür Kadını gösteren gö... züdür 😂