Aşırı stresli ve agresif bir insanım. Sinirlenmemek için kemdimi çok zorluyorum ama elimden birşey gelmiyor. Yalnız kalmak istiyorum ama ailem beni hiç bırakmıyor. Keşke yanımda beni mutlu etseler ama hep negatif şeyler söyleyip hem benim moralimi düşürüyolarlar hemde daha çok sinirlendiriyorlar. Yalnız kalıp sakinleşmek için huzurlu hissetmem için ne yapabilirim. Meditasyon vs dahil çoğu şeyi denedim ama başarılı olamadım.. Lütfen bana yardım edin
Yalnız kalıp sakinleşmem için neler yapabilirim?

Merhabalar 💜
https://www.youtube.com/embed/nfNarrL08WsÖncelikle farkındalığın için seni tebrik ederim. Yalnız kalamadığını belirttiğim halde bir çok insanın yapamadığını yapmışsın. Kendini dinlemen, duygu ve düşüncelerini adlandırman ve çözüm arayışına girmen gerçekten taktir edilesi.
Konuyu daha da iyi adlandırabilmen ve çözebilmen için sana yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle duygular iki türlüdür; korku ve sevgi. Diğer tüm duygular bu temel iki duygunun altında yer alır. Örneğin aşk, şefkat, merhamet sevginin altındayken; öfke, nefret, agresiflik korkunun altındadır. Fazla sinir ve agresiflik çalıştırman bize hayatla ilgili korkuların olduğunu net bir şekilde gösterir. Ailenin mahremiyet duygunu işgal ediyor ve seni geriye çekecek cümleler kuruyor olması sende ne yaratıyor bunu bulup iyileştirmek senin bu durumdan net bir çıkış yapmanı sağlayacaktır. Meditasyon ve benzeri teknikler sadece anlık rahatlamalar sağlayacak, uzun vadede seni iyileştirmeyecektir.
Biz bilinçaltı dönüşüm tekniği olarak frekansları kullanıyoruz. Frekanslar zihnimizin belirli bölgelerine direk etki ederek, o alanı iyileştirir. Şimdi seninle korkuları iyileştiren bir frekans paylaşacağım. Frekans bir saat uzunluğunda. Senden istediğim en az 10 gün (21 gün tavsiyemdir) loş bir ışıkta ve kulaklıkla bu frekansa girmen. Frekansı dinlerken gördüğün, duyguğun hissettiğin herşeyi bir kağıda not alıp, sonrasında kağıdı yakabilirsin. Bu terapi seni sinirlendiren konularla yüzleştirecek ve tamamen temizlemene yardımcı olacaktır. Her geçen gün sinirlendiğin konuların azaldığını ve tepkilerinin normale döndüğünü net bir şekilde gözlemlersin. Sonucu buradan benimle de paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden şifa olsun tatlım 💜