AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
hiç düşünmedim. ama 1 ermeni mi? asla :)
Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup Ermeni kökenli olan, yasalara uyan, vergisini veren, askere giden, senden benden çok daha iyi vatandaş olan nice Ermeni var. Tüm insanları aynı kefeye koyup yargılayamazsın. Her milletten olduğu gibi Ermenilerden de iyileri var kötüleri var. Türkiye'de onlarca etnik köken var, farklı mezhepler siyasi görüşler var. Biz kendi içimizdekilerden nefret ettikten sonra düşmanlar ülkemizde çok rahat oyun oynarlar. Bırakın bu 2. dünya savaşı dönemi söylemleri. Bir başkası gelip Türklerden nefret ediyorum derse hoşuna gider mi? Sen bu sözleri kullanarak ırkçıların eline koz veriyorsun. Yanlış yoldan dönmeni öneririm. Aç önünde internet var oku. Nice düzgün Ermeni kökenli vatandaşlarımız var. Ayıptır yapmayın. Ülkemizde ırkçılığı daha fazla körüklemeyin.
haklısın. fakat şu dönemde ırkçı olmayacaksak hiç olmayalım. biz bu memleketi milliyetçilik duygusu ile işgalden kurtardık ve yine milliyetçilik duygumuz ile işgale giden ülkemizi kurtaracağız...
Hangi milliyetçilik? Anayasal olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanları asla diyerek dışlayarak mı? Bizim kurtuluşumuz milliyetçilikte değil vatanseverliktedir. Üstelik senin anladığın tarzda milliyetçilik "ırkçılıksa" bu kurtuluş değil yok oluştur. İçinde bulunduğumuz çağda ırkçılıkla bir arada tutulacak ülke yoktur. Bak sadece mezhepler için bile Suriyede milyonun üzerinde insan öldü. Irak örneği yanıbaşımızda? Onlar da tutturmuştu milliyetçilik diye... Biz bu memleketi milliyetçilik duygusuyla işgalden kurtarmadık. Tam tersi "birleştirici-bütünleştirici" söylem ve eylemlerle kurtardık. O yüzdendir ki Kurtuluş Savaşı'nda savaşmış veya şehit gazi olmuş bir çok farklı etnik kökene, dile, dine, mezhebe sahip insan vardı...
Senin dediğin şekilde Almanlar da milliyetçilik yapsa oradaki 3 milyon vatandaşımızı asıp keserlerse ne olur? Empati yapın biraz.
ben Türkiye vatandaşı olan ermeniler için konuşmadım. Ermeniler için konuştum kardeşim.
:) İşte Ermeniler Türkiye cumhuriyeti vatandaşı Ermenileri de kapsıyor. İlla ki ortaokulda kümeler diye ders görmüşsündür. Öyle dersen hepsini kastedersin. Üstelik T. C vatandaşı olmayıp da düzgün olan nice Ermeni de var. Kaç kere söyledim. Irklar iyi veya kötü olamaz, insanlar iyi veya kötü olur diye.
ermeniler bknz: kim kardashian
Ermeni kızları güzeller.
kim kardashiyan der susarım :))
türk damgası olucak hacı :)
zenci kızlar daha çekici
ermenistan'a gidip görmeden karar vermek zor.:)
ne yapcan evlenecen mi
Ben hiç ermeni kızı görmedim bilmiyorum
Gönül kimi severse yar o dur
Türk kızları tabikide
Made In TURK
tabiki
Türk.
Tabi ki de Türk!
Hayatımda hic ermeniyle tanısmadım bilmiyorum
Kullanim yerine gore degisir o ya
İkisi de aynı b. k
Rus kızları :) Bizimkilerden soğudum valla
Abi onlar makyaj güzeli be ama fiziki olarak bişey diyemem :)
bizimkiler de öyle. üstelik fizik yok :)
türk kızları
Tabiki Türk
Ermeni ne alaka :D
Ayni tipe sahipler ondan
resimlerle destekleseydin keşke
ermeni gören var mıdır ki
Telden ressim koyamiyorum
tabiiki TÜRK
Turk kizlari
İkiside güzeldir
ben daha cekiciyim
Ermeni kızları