Rus kızı deyince koyduğunuz resimler o kadar abartı ki. Bir defa o kızlardan bir tanesi İsveçli manken rus deyince aşırı güzel resimler koyuyosunuz türk deyince kezban resimleri :-D ben ruslarla 4 sene aynı evde yaşadım inanın 4 senede 100 rus kızı geldi geçti o evden iş hayatında da gördü rusları çok hayatımda o resimdeki kızlar kadar güzel rus kızına rastlamadım. Ya tamam anladık Türk kızları vermiyo size ama bu kadar daçamur atmayın.
Türk kizlari onune gelene veriyo kör olsaydik gormezdik git masumiyetini baska yerlerde oyna moruk. arti o resimler esit secildi cok guzel Türk kizlarini koyduk. ve o resimlerde bir tane bile isvecli yok arti yalancinin onde gidenisin atip tuttmussun yok su kadar rus tanidim yok ayni evde kaldik yok guzel değiller vs vs hadi isine bana tokmaz bu dumenler kendi tipsizliğinizin ustunu ortmek icin her turlü kılığa giriyonuz her turlu maske takiyonuz bahaneler uretiyonuz ama yemezler.
Saçmalıyosun koyduğun rus resimleri internetten seçmece hayatımda o kadar güzel 4 rus görmedim nerden buluyosanız bu resimleri sanki biz de görmüyoruz rus. Hep aynı resimleri koyuyosunuz. Şirkette de 4 tane rus var bir boka benzedikleri yok al bak bu da rus bizim şirkette çalışıyo diğerleri de buna benzer hepsi de güzel değil internetten hep aynı resimleri buluyosunuz. Ankarada da gördüm bir sürü rus bu resimlerdeki kızlarla alakası yok https://resmim.net/f/uXIHcP.png
Ben cok yakisikliyim git atarini keko olana apaci olana yap arti guzeliz diye kendinizi ruslarla. kiyaslamaya calismayin. ruslarin en cirkini sizin en guzeliniz.
Ahahaha beni görse ağzı açık bakacak adam burda efelik taslıyor, ben Antalya'da çok kaldim binlerce Rus kızı gördüm hatta biriyle arkadaş oldu ve bana "Sen çok güzel" dedi samimiyetle 😊O gün nasıl mutlu olmuştum asil kaba, ayii, kavşak olan Türk kekolari olduğunu anladım Ruslar çok tatlı cidden iyi niyetliler diye kendinizi yakışıklı sanıyorsunuz komedi valla
Peki neden güzel rus fotoğraflarını koyarken Türk resimlerini seçmeden koydun? Ben Antalyada üniversite okuyorum. Hen çok fazla rus arkadaşım var hemde yazın çok görüyorum. Şunu söyleyebilirim genel olarak ruslar türk kadınlarından daha iyi ama rusların hepsini güzel sanmaları garip geliyor güzeli çok güzel tipsizi çok tipsiz. Dediğim gibi genel bağlamda Ruslar desemde onlarla yarışacak güzellikte Türk kadınları da az değil.
Ya internetten aşırı iyi örnekler buluyolar ben de o kadar rus kızı gördüm hayatımda bu resimdeki 3 kız kadaar güzelini görmedim. Rus kızı deyince en güzel resimleri buluyolar türk kızına kezban resimleri hep :-D Türk kızının biri bunu elinin tersiyle itmiş vatandaş ona sinirlenmiş belli :-D
@Oziana, misin nesin isine bak bos atip tutma. rus kizlari onlar ayrica Turk. kizlarinin en guzeli Ruslarin en cirkini. Beren saati koyduk unlu ve guzel ama malesef ruslarin yaninda Turkiye, nin en guzelleri bile sonuk kaliyo kac anket yaptim kezban ne alaka kac tane Turk guzel unlu koydum yinede yetisemedi ruslara.
Yaw hee hee ofiste bir sürü rus var hiç rus görmesek inancaz. Al bu karı da benle yaşıt bir bana bak bir de ona. Suratı dağılmış. bir tek Türk erkekleri abartıyo rusları bu kadar. Yolda da görüyoruz tamam güzelleri de var ama o resimlerdeki kadarını ben hiç görmedim hatta ne suratsızlarını gördüm https://resmim.net/f/Eer4sU.png Bu da şirketteki rus arkadaşım ben 40 yaşındayım o 35 kadının haline bakın. Hiç rus görmesek inancaz yani https://resmim.net/f/6yRWdG.png
İnternetten abartı güzel resimler bulup koyuyosunuz bir sürü rus tanıdığım var. Kardeşimin boşandığı kocası da ikinci evliliğini yaptı kız 25 yaşında Ukraynalı hiç o kadar abartı bir güzellliği deyok yani kardeşim ondan daha güzel
Geçen de biri burda rus diye Candice Swanepoel resmini paylaştı karı victoias secret mankeni yuh yani ayrıca kadın rus bile değil. Yani internetten buluyosunuz abartı resimler ama bizim gördüğümüz ruslar hiç de o kadar değil bir sürü rus tanıyorum
Ayrıca o koyduğun resimler google da dolanan hep aynı resimler yani ısıtıp ısıtıp aynı resimleri koyuyosunuz. Tanıdığın rus varsa bunlar kadar güzel kendin çek de koy internetten alma. Üstteki kız rus değil İsveçli. Swedish girls yaz google dan çıkıyo. Amma da Türk kızları götünüze tekme atmış ya bu kadar mı gıcıksınız Türk kızlarına
Git google da İsveçli kızlar yaz 2nci ve 3üncü resim çıkıyo her ikisi de isveçli ve bu resimler çok bilindik yıllardır internette dolanan aynı resimler hep. Isıtıp ısıtıp aynı resimlerle yine Türk kızlarına laf atmaya çalışıyosunuz. Kardeş çık o zaman vatandaşlıktan git rusyaya ne işin var ayrıca Türk sitesinde madem rus sitesine git. Hem burada karı kız peşinde koş sonra pas alamayınca rus kızı propogandası :-D ne boş insanlarsınız ya
Bu paylaşımları yapan erkekler genelde türk kızları tarafından popona tekme yiyip egosu incinen erkekler. Madem bu kadar kolay vajina istiyosun bir gün bir kız evladın olduğunda onu rus kızı gibi yetiştir. Al kucağına ona de ki kızım bak benim gibi abazanın biri yarın seninle sevişmek isterse rus kızları gibi ol fazla kasma oldu mu kızım de olsun bitsin :-D senrus kızı gibi yetiştirilmiş evlatlar büyüt senden tek temennim bu
Türkiye Kızları Daha Güzeldir Hem Bu Vatan Millet;Türk Gençliğine Emanettir. Türk Olduğum İçin Şanslıyım Ne Mutlu Türk'üm Diyene Tanrı Türk'e Yar Olsun.
Bir insanın renk genleri nasıl olur biliyor musunuz Arkadaşlar bakın Küresel düşünün 🌍 Çok Sıcak, Çok güneş gören, Ekvatorda yer alan kıta hangisidir Doğru bildiniz Afrika Kıtası ☀️ Afrika'da insanlar ; Siyah Saçlı , Siyah Gözlü , Siyah Tenli , Kısa boylu ve Bonus kafalı oluyor 👩🏾🦱👍🏿 Çünkü Güneş çok görünür ve güneş renk pigmentini arttırır ve kara kaş göz ten olur Ve kıvırcık saçlı olmasının sebebi güneşe karşı korunmasıdır, boyun kısalığı ise, güneş çocukluk ömrünü azaltır yaşlandırır buyüzden kısa olurlar (çoğunlukla) Ama Güneşi Az Gören, Soğuk olan Kuzey Bölgelerde ve Avrupada ❄️ insanlar çoğunlukla
Sarı Saçlı , Renkli Gözlü , Beyaz Tenli , Düz Saçlı , Uzun Boylu olmaktadır 👩🏼👍🏻 Çünkü güneşi az gören yerlerde renk pigmenti azalacağı için renkler daha açık olur ve saçlar düzleşir ve çocukluk süresi az olduğundan boyları Uzun olur , olay bu yani bu kadar basit Göz şekli , yüz hatları , burun yüklekliği bunlarda coğrafyaya dayanır 🗺️ Biz aslında ASYALI değiliz , Asyalılar Tek göz kapaklı olur ve yüz , burun hatları farklıdır 👩🏻 Biz daha çok Avrupa ırkındanız Yani Aslında Irka değil Coğrafyaya (iklime) Dayanır, dünyamız nasıl bir düzen içerisinde Allah'ın gücü işte Yani bazı salaklar mesela sarışınları sadece ruslardan ibaret sanırlar 😒 (oysaki rusyaya göre sarışın oranı Az🤷🏼♀️) ama rusları götür afrikaya koy siyah olarak adapte olur bunun rus olmakla ırkla alakası yok ÖR. kırgız türkleri asyada ve çekik gözlüler ama TÜRKLER Yani siz Mallar Irk ayrımı yapıyonuz, Türkleri aşağılıyosunuz (kendi ırkınızı 😂) çünkü sizde küresel düşünme veya algılıycak kapasite yok Renk , Irk meseleside bu kadar basit bişey Ayrım yapmaya ve yabancılara ne kadar meraklısınız 🤦🏻♀️ Neymiş rus kızları uzun, güzel vs olurmuş Türkiye soğuk değilse biz ne yapabiliriz Buarada bu bilgiler kendi renklerinizi değiştirmeye yarayabilir renk ayrımı yapıyosunuz ya hani ondan ⬛🟫🟨⬜ Ve ayrıca insanlar sırf ırk ve renkten yani yabancı özelliğinden dolayı göç ediyor ve buda (beyin göçü) oluyor Aslında ülkemiz renk, ırk ayrımı yüzündende gelişmemekte Demek istediğim herşey iklime adapte olmakla alakalı yabancılar kendilerini öyle yaratmıyor, o güzel yüzleri onların eseri değil Bizi Allah Yarattı hepimiz Aynıyız Yabancı kızları övüp durmayın ya Renk dediğin ne ya? Sarışın olsa nolur Esmer olsa nolur Özellikle şumTürk kızı vs Rus kızı*i Konusundan bıktım Ayrıca Türklerin %90 ı beyaz tenli ve kumral ve birsürü renkli gözlü kız var sanki bizde hiç sarışın yok kapkara bişeyiz abartmayın sonuçta rusya hemen dibimizde bizde kuzeydeyiz onlar kadar olmasada ırk haritaları herşeyi açıklıyor yabancı kızlara bin çeken birsürü dünya güzelimiz var Umarım Anlamışsınızdır Yabancı merakınızdan bıktım ne yapalim yani renklerimizi mi değiştirelim herkes sarışın seviyor diye bana yanıt da yazmayın iç güzellik olarak rus kızı falan diyolar diye hepiniz dışa meraklısınız ben bilmiyom mu Ya biraz mantıklı olun mantıklı ya lütfennnn
Resimdeki kızlar İsveçli rus bile değiller. Rus kızı deyince internetten inanılmaz güzel manken resimleri buluyolar çoğu rus bile değil. 4 sene aynı evde kaldım Dubaide binlerce rus gördüm hayatımda o resimlerdeki 3 rus kadar güzel rusa 1 kere bile rastlamadım. Şirkette de 4 tane rus var bunları rusyanın neresinden getirmişler dersiniz yani bir halta benzemiyolar. türk erkeğinin algısı sadece internetten toplama iskandinav hatun resimleri çoğu rus değiller
@Ozianna, Misin nesin sorumdan cik bos atip tutma hepsi rus. isine bak kendi tipsizliğinizin ustunu ortmek icin bakiyomda her yerde debelenmissin kopyala yapistir yaparak.
Herif gitmiş dandik dandik Türk kızı resimleri seçmiş internetten :-D rus kızına gelince interneti aramış dünyanın en güzel kadınlarına örnekler bulmuş isveçli mi dersin iskandinav mı dersin hep aynı bilindik resimleri koymuş burada rus kızı propgandası yapacak. Türk kızları bolca götüme tekme attı da egom incindi desene sen şuna :-D
Yorumlara baktım da. Rus diyenlerin hepsi kızlar tarafından dis almış, erkekler tarafından like almış. Türk diyenlerin hepside kızlar tarafından beğeni, erkekler tarafından dis almış :D
Kızlar rusların daha güzel olduğu falan yok bunu kabullenmenize de gerek yok. Her ülkede vardır bu güzellik algısı. Hiçbir ülkenin erkeği kendi kadınını beğenmez. İngilizler asyalı sever türkler rus seviyo rus erkeği akdeniz hatunu sever amerikalı çinli sever yani kimse kendi ülke kadınına güzel demiyo zaten. Bizimkiler sanıyo ki dünya türkiyeden ibaret :-D Benim İsveçli arkadaşım Markus bana bikere demişti ki benim şeyim sarışınlara kalkmaz herif günde 5 bin sarışın görüyo türk erkeği de günde 5 bin siyah saçlı gördüğünden bu güzellik algısıdır sadece. Türkiye deyince yemekleri ve kadınları güzel ülke derler siz inanmayın onlara algı yanılmasındalar
@ozianna Sussun diye kabullendim 😂 Benimde rus tanıdığım var anneside kendide hiçte öyle 180 değil aşırı bir güzellikleri yok bu kişi sürekli bu soruyu soruyo amacı bizi aşağılamak bunun farkındayım
Aynen kardeşimin boşandığı kocası da ukraynalı aldı kız da hiç o kadar güzel değil yani. Al bu da benimle yaşıt rusya dış işleri sözcüsü Mariya bu karı benden güzel mi ya :-D özellikle türk bayraklı resmimi koydum bak :-D https://resmim.net/f/6dqv8X.png
Bu kız Rus ise ćok güzel de ondan... Ama ben yine de Türk kızları diyorum. Resimlerden daha güzel Türk kızları var. Temiz, bakımlı, samimi, gönlü güzel Türk kızı olsun yeter...
Anlamazsın anlamazsınn 😃 bir kere türk erkeklerın boy statüsü bile yetmıyor rus kızlara cok komık duruyorlar 5 sene her türlü grantiler oturma izni alana kadar 😃 karsılıklı alan memnun satan memnun oluyor sana birsey soyleyımmi biz daha guzel we temiziz
Tercih meselesi ama soğuk iklimlerler yasıyan erkekler bayanlar daha farklılar bizden mesela banada italyan erkekleri güzel geliyor ama napalım yani italyaya mı gidelim 😃😃
Türk kadınları sahipleniyor. Rus kadınlarının sahiplendiği nerede görülmüş? Ayrıca kadın dediğin dağ gibi olacak. Türk kadınından güçlüsü ya spor yapıyordur ya da mezardadır :)
Ruslarinda sahipleneni cok kisaca her yerin sahipleneni sahiplenmeyeni var ben surekli egeye gider gelirim arkadaslarim orda tanidiğim bir arkadasimda rusla evli 10 yildir ve acayip sahipleniyor ben goruyom sen gormemissin o belli
Türk erkeklerini sorunu aslında türk kızlarının zor vermesiyle alakalı. Madembu kadar rus meraklısı vatandaş kız evladı olunca kızını rus kızı gibi yetiştirsin. Oturt kızını kucağına de ki bak evladım bekaret falan önemli değil bir erkeğin canı * istiyosa fazla kasma yavrum rus gibi ol :-D hem herkes kendi bacısı konusunda namus bekçisi ama başkasının bacısı zor verince ego savaşı haline getiriyolar.
Erkeklerde göz eskimesi denen biolay varmış. Düşünsene bir ömür siyah saç ağırlıklı bir ülkede yaşamışsın sarı ırk güzel geliyo. Ama sarı ırk erkekleri de siyah saça güzel diyolar. Dünya güzellik yarışmasında Azra Akın kazandığında bizim erkekler nasıl olur ya o güzel bile değil demişti ama işte güzellik algısı sadece farkında değiller. Türk erkeğinin güzel bile değil dediği kızı dünya güzeli seçtiler
En İyi Cevaplar