Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk kızları için çok alakasız bir resim koymuşssun... Haksız bir resim karşılaştırması..
Ama resim olmasa söle derdim...
Audi a5 ile fiat linea kıyaslanmaz02 Yorumla
Soran+1 yılAlakasız nedir doğal Türk kızı koydum makyaj yapmamış halı 😀
Cevap sahibi+1 yılSen foto koymasan bu soruyu sorsan daha iyiydi şimdi koymuşun 10 yılda bir göreceğin bir pakize haklıyken haksız oldun...
Yoksa rus kızlat
Rus ile türk kızlarını karşılaştırmam bile..
Müslüman olsalar inan gider alırdım
En İyi Cevaplar
+1 yılTabi ki rus türk kızları anca kıllarıyla ilgilensin. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılUla ne adamsın🕵️😀
+1 yılO Rus kızına 100 basan türk kızları varken ikinci fotoya kendini koymuşsun galiba 😄😄 yazık acıdım.
56 Yorumla- +1 yıl
Owwww, vurduuuu ve gol oldu. 😂😂 Haklısın, kuzum. 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 sağol yavrum.
Soran+1 yılSiz öyle sanmaya devam edin iki resimde doğal aradaki farka iyi bakın doğal haliniz ortada makyaj yapmadan 😀sokağa niye cikamadığınızı şimdi daha iyi anladım
- +1 yıl
Fazla konuşma söz uçar yazı kalır, 😉😉 hani tüm Türk kızları böyle değil diyorum bay gizli.
Soran+1 yıl😀,,
- +1 yıl
Gül gül bende sana çok güldüm hacı 😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bu düşmanlığın?
052 Yorumla
Soran+1 yılNe düşmanı😀
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor olabilirsin Türk kızlarını ama saygıda duymuyorsun
Soran+1 yılNe alaka 😀
Cevap sahibi+1 yılNe alaka mı koyduğun resim mantıklı mı? Siz türk erkekleri sanki çok yakışıklısınız ispanyol İtalyan erkekler Avustralyalı erkek varken sen nesin?
Soran+1 yılBendeki tipi görsen böyle konuşmaya cesaret edemezsin 😀artı koyduğum resimler eşit doğal haksızlık bana ters
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yakışıklısın test edelim sarışın mısın renkli gözlü müsün saçın uzun mu kısa mı kaç tane gamzen var?
Cevap sahibi+1 yılKalkık kaydırak gibi bir burnun var mı? Çenenin şekli nasıl elmacık kemiklerin ve çenen çıkık yanakların göçük mü? Dudakların dolgun mu?
Soran+1 yılAynı saydiğın gibi kumralım ama uzun saçlı 186 boy baby face hem çekici hem karizma hemde yakışıklıyım uzun saçta kısa saçta yakışır bana 3 gen yüz elmacık kemik kaslar gözler saçlar ayrı konusuyo fizik desen zaten tartışılmaz tipine hayran olanlar kadar fiziğimi kiskananlarda çok 🙂
Cevap sahibi+1 yılFiziğinle alakalı sormadım burnun nasıl dudağın nasıl
Soran+1 yılÇok güzel laz burnu dudaklar dolgun yüz zaten tartışılmaz gören sen askere gitmemissin der halbuki askerliği yapalı tam 3 sene oldu 😀
Cevap sahibi+1 yılBurnun olmadı hadi diğer özellikleri kabul edebilirim ama burun önemli dur sana bir kaç tane model söyleyim İnstagramdan bak
Soran+1 yılİstagram yok kullanmam 😀burun öyle büyük değil düz güzel Lazların burnu kadar abartılı değil gerçi bende lazım
Soran+1 yılBenide çok diziye ajanssa. Çağıran oldu gitmedim oyunculuk için 🙂
Cevap sahibi+1 yılBieljuste hughlaughtonscott neelsvisser florianmacek froy luckybsmith
Cevap sahibi+1 yılBak bu dediklerimi googlela instaya gerek yok google a yaz instada bak
Soran+1 yılGördüm baby face benim gibi hepsi artı yakışıklılar yanliz bu tiplerden Türk erkeklerinde de var hatırlatıyım dedim örnek Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Dalkılıç, vs vs daha saymama gerek varmı🙂
Soran+1 yılÜnlü olmayan Türk tiplerde var tabi çok gördüm ben 🙂
Cevap sahibi+1 yılBen görmedim hiç ayrıca türk ünlüleri yakışıklı değil
Cevap sahibi+1 yılİzmirde yaşamama rağmen biel gibi birini görmedim
Soran+1 yılBen gördüm goruyom da 🙂
Soran+1 yılTürk yakışıklı çok ünlü ünsüz fark etmez sinek kaydı olanlar genelde en yakışıklı erkekler kategorisinde olur hem yaşını gostermez çocuksu olur bende kendimden biliyom 🙂
Cevap sahibi+1 yılBence yakışıklı değiller senin de yakışıklı olduğunu düşünmüyorum sen kendini yakışıklı görebilirsin ama bence değilsin attığım kişilerden hiçbirine benzediğini ya da o tarz olduğunu düşünüyorum ama sana hakaret de etmeyeceğim çirkinsin diye ya da diğer Türklere
Soran+1 yılKıskançlık olurda bu kadar olmaz 😀benziyom
Soran+1 yılRahat ol sen 🙂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü siz dış görünüşünüzü seçmiyorsunuz elinizde miydi jonny depp olmakLeonardo dicaprio olmak keşke olsanız ama maalesefki değilsiniz
Cevap sahibi+1 yılHe kesin kanka ben de adriana limayım
Soran+1 yılOnlar her kim bilmiyom ama emin ol onlarada bin basan Türkler var 😀 Dünyada 600 milyon Türk nüfusu var unutma hepsinide incelemiş görmüş gibi konusuyon 2 ünlü görüp resimde tav olma bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAt gözlüğü takıp geziyorum görmemem normaldir tabi yakışıklılar var yok demiyorum ara biri iki tane çıkıyor ama takip ettiğim modelleri görsen
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği bin basarmış ay güldürdün
Soran+1 yılBen ne Rus kızları gördüm bir içim su ama senin gibi resimde görmedim işim. icabi Rusya'ya gider gelirim 🙂Ege'de de goruyom tabi arada egeyede giderim Antalya Muğla civarına
Cevap sahibi+1 yılRus kızları güzel çirkin demiyorum ama hepsi öyle mi? Rusların genetiği kaydırak gibi burunları var hepsinin türklerin ne var kadın erkek fark etmeksizin karga burunlular kemerli burunları var
Soran+1 yıl😀,,
Cevap sahibi+1 yılİmkanım olsa burada durmam emin ol sörfçülerin bol olduğu bir yere giderim
Soran+1 yılNeresi orası 🙂
Cevap sahibi+1 yılHawaii ya da Avusturya gibi yerler
Soran+1 yılAnladım Rusya , Brezilya , Arjantin , Meksika nasıl oralarda da çok🙂
Soran+1 yılTaiwan , Güney Kore, Japonya 🙂
Cevap sahibi+1 yılHayır tercihim değil kızların için brazilya Arjantin iyidir
Cevap sahibi+1 yılİspanya hem kadın hem erkek olarak iyi mesela
Soran+1 yılŞaka maka bir kenara kalsın sen ciddimisin🙂
Cevap sahibi+1 yılNeyde?
Soran+1 yılBu paylaşım da gördüm gittim felan dememde 🙂ama kendi hakkımda paylaştıklarım doğru
Cevap sahibi+1 yılEe yani
Soran+1 yılBen kimseye düşman değilim önce bunu bil yeter soruyu paylaşma amacım biraz canım sıkıldı heyecan olsun muhabbet olsun dedim🙂
Cevap sahibi+1 yılHım peki ne deyim ama şunu bil insanlara hakaret ederek paylaşman yanlış bu arada googledım türk kızı yazınca çıkanı o kadar fotoğraf arasından en kötü olanı aldığını gördüm bir google türk erkeği yaz bak kıyasla türk kızı türk erkeği
Soran+1 yılTamam eyvallah 🙂şaka paylaşım yaptım hakaret edecek bir tip değilim. skur kanım bozuk değil. benimde bacım var
Cevap sahibi+1 yılBak buradaki insanlar nasılım diye soran insanlar onlara bu şekilde soru atman yanlış ben ilk başta rusları işaretleyecektim sonra alta bakınca alındım mı kırıldım mı hayır ama aşalayıcı bir şekilde atmana sinir oldum yoksa güzel olmadığımı ben de biliyorum bu karga burnumla
Soran+1 yılHaklisin ayıp ettim. Önemli olan iç güzellik ben dışa değil kalbe içe bakarım 🙂
Cevap sahibi+1 yılNeyse yeter artık sıkıldım inş kalbine göre rus birini bulursun
Soran+1 yılEvlenmeyecem arayışta değilim 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe deyim hayatta başarılar
Soran+1 yılEyvallah sanada 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Vallahi bıkmadınız şu kıyaslamadan. Kendi tipinize bakmadan türk kızlarını eleştiriyorsunuz ya acıyorum. Rus kızı kadar başınıza taş düşsün
14 Yorumla
Soran+1 yılBen yakışıklı erkeğim. 🙂
Soran+1 yılSen öyle san kıskanç 😊
Soran+1 yılBenim peder bile 50 yaşında hem uzun saçlı hem karizma hem yakışıklı göbek bile yok 🙂
- Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılO fotoda gösterdiğin gibi bir kız görmedim ben hiç ya eninde sonunda bize kalıyorsunuz yapmayın Allah aşkına 🙄😂
112 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeyecem 🙂
- +1 yıl
Diyenleri de gördük 😂
Soran+1 yılO diyenlere benzememem kendimi taniyom bu konuda çok netim 🙂
- +1 yıl
İnşallah 😂
Soran+1 yılÖyle 🙂
- +1 yıl
Kapppppppakkkkkkkk gibi kapak! 😂👏😅👌🙃👍😊🙏 @Gideyozgıyamete
- +1 yıl
@tatliicocuukk20 😂😂😂😂kapak olsun diye değilde hani kendime göre yorumum😂
- +1 yıl
Ama çok haklısın siz pırlanta gibi değerli Türk kızlarımız varken bizim hıyaroğlu hıyar bazı Türk erkeklerimiz de Rus kızlarına bakıyor, neden mi; Çünkü bu bizim Türk Erkeğimiz (ben dahil değilim ama😅) bakar kör de ondan! 😂🙏 @Gideyozgıyamete
- +1 yıl
@tatliicocuukk20 hemcinsini böyle eleştiren Ender insanlardansin tebrikler 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🙏🙃 @Gideyozgıyamete
- +1 yıl
@tatliicocuukk20 ben teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Kendi ülkenizi eziklemeye ne kadar çok meyillisiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılNe eziklemesi😐
Soran+1 yılResim. ne alaka doğal işte makyaj yapmamış halı 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılRus kızlarını beğeniyor olabilirsin ama bu türk kızlarını ezikleme hakkına sahip olduğunu göstermez buna ne senin nede senin gibi ucuz erkeklerin hakkı yok haddinizi bilin.
113 Yorumla
Soran+1 yılEzikler derken gerçekler acıdır makyaj yapmasan sende böylesin ama 😀
Cevap sahibi+1 yılSen benim dış görünüşümü nerden biliyorsun veya makyaj yaptığımı nereden biliyorsun ben burada güzel olduğumu iddia etmiyorum hiçbir kadını aşağılamaya hakkın yok senin kimse dış görünüşünü kendi seçmedi çok kaba ve kırıcısın.
Soran+1 yılÇokmu kabayım 😐
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öylesin. Türk kızlarını beğenmiyor olabilirsin ama burada onları aşağılayıcı biçimde eleştirmen hiç hoş bir davranış değil. Fikirlerini kendine saklamalısın
Soran+1 yılAşağılayıcı bir durum yok 🙂
Cevap sahibi+1 yılBakımlı olan türk kızlarıda var ama sen türk kızlarını temsil eden kişiyi makyajsız , kaş bıyık almayan birisini koymuşsun rus kızlarına ise bakımlı makyajlı birisini koymuşsun eşit şartlar yok ortada işte tamda bu noktada aşağılamsk amacıyla koydun o kızı.
Soran+1 yılAlakası yok ikisude doğal artı bakımlu olmak doğal güzel olduğu anlamuna gelmez haksızlık olmasun diye ikisinide eşit sekilde doğal koydum 🙂
Cevap sahibi+1 yılMakyajlı ve makyajsız kadını ayırt edemiyorsun gözlerinde bir problem var sanırım. Onuda geçtim sen benim ne dediğimi anlamıyorsun ben sana türk kızlarına öl bit ruslar çirkin demiyorum güzel olabilirler türk kızlarıda çirkin olabilir ama ne olursa olsun saygı duymak zorundasın.
Soran+1 yılİkiside doğal 🙂sağsızlık yok ortada
Cevap sahibi+1 yılYav bir şu fotoğrafı yaklaştırıp baksana beyinsiz misin o kız makyajsız mı şimdi ne yaptı sana bu türk kızları ne bu kuyruk acısı?
Soran+1 yılHayatumda el tutmadım kim. ne yapabilir bana artı resimlerin ikiside doğal fazla laf kalabalığı yapma beyinsuz meyinsuz ağır ol bozarum senu
Cevap sahibi+1 yılCidden seviyesizsin uğraşamıycam senle
Soran+1 yılBas git beni delürtme
+1 yılAhahaha bütün kızların sinirlenip türk’e oy vermesi sizi seviyorum kızlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Rus da bir ton makyaj var photoshop var... hee ikiside cok dogal ne demezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi bu paylaşım trol 🙂
Soran+1 yılBen kimseye düşman değilim önce bunu bil yeter soruyu paylaşma amacım biraz canım sıkıldı heyecan olsun muhabbet olsun dedim🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızı güzel fotoğrafı koymuşsun Türk kızlarını kızdırmak için bakımsız olanını koymuşsun saçmalık
216 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok kızum ikiside doğal
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılNiye hayırdur🙂
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları çirkin değil kurban ol Türk kızına sen Ruslar seni iki dakkada unutur
Soran+1 yılBen evlenmeyecem 🙂 artı kimin unutacağı belli olmaz kişilik meselesidir o
Soran+1 yılBenim gibi yakışıklı erkekte unutulmaz buda ayrı🙂
Cevap sahibi+1 yılGöstersene fotoğrafını
Soran+1 yılKendimi etiket edecek kadar da ucuz değilim bunu eklemeyi unutmuşum 🙂
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim göstersene görelim yakışıklılığını
Soran+1 yılNazar değer sonra gerek yok 🙂
Soran+1 yılSanalda kendimi gostermem bana ters 🙂
Cevap sahibi+1 yılNazar değmez yakışıklılığına göster
Soran+1 yılRahat bırak beni gerek yok
Soran+1 yılGereksiz yorumunu kaldırdım🙂
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri yazdığım için sildin dimi Türk kızlarını aşağılamaya hakkın yok
Soran+1 yılBen kimseye düşman değilim kimseyi aşağılamıyom önce bunu bil yeter soruyu paylaşma amacım biraz canım sıkıldı heyecan olsun muhabbet olsun dedim 🙂
+1 yılLa bir secter, bu Türk kızlarını temsil edemez, bu bir dişi ayı :D
Bence TÜRK KIZLARI71 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san hepsi böyle makyaj yapmasa😂
+1 yılSesli güldüm 😅 illa senin beğendiğini begenicez gibi olmuş 😅
00 Yorumla
+1 yılİkisi de değil desem ne olacak. Veya ikisi de desem. Ne boş sorular ya.
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormaktan vazgecin artik :)
25 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu ne sorusu hayırdur🙂
- +1 yıl
Turk kizimi rus kizimi diye soru sormussun 10000 defa soruldu biktim usandim :)
Soran+1 yılBen ilk defa soruyom görmedum duymadum yenu üye oldum 🙂
- +1 yıl
Peki oyle olsun :)
Soran+1 yıl🙂🙂
+1 yılAcaba hangi türk kızından darbe aldın çocuk
111 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda el tutmadım. Darbe diyo 😂
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Yorumumu silmişsin yediremedin mi kendine, söylesene profil fotoğrafi koyabilecek kadar cesareti olmayan birisi olup karşı cinsi hunharca eleştirdiginde eline ne geçiyor
Soran+1 yılBen yakışıklı erkeğim 😀
- +1 yıl
Hadi ya kime göre, annen falan mı söyledi, güldürme
Soran+1 yılHerkes soyluyo 😀
- +1 yıl
At bir foto yiyorsa
Soran+1 yılNiye kendimi etiket ediyim 😀
Soran+1 yıl😂,
- +1 yıl
Yine yorumumu sildin, vizyonsuzssuuun
Soran+1 yılSen benim tırnağımı göremezssin boş yere atıp tutma git ucuz bir tipe söyle o enson söylediğini bana gelmez 😀
+1 yılAllah bilir TÜRK kızları yüz vermedi tirrege 😀😀
17 Yorumla
Soran+1 yıl186 boyum varken yakisikliyken yer cucesi bu tipte olan kızlara bakarım yım acaba boş atma😀
- +1 yıl
Devede de boy var abisi😀
Sana göre yakışıklı kızlara göre olmayabilir😏
Soran+1 yılHadi hadi kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki o hesap şimdi abi ayağına sarıyo bak tipe 😀
- +1 yıl
Dostum ben evliyim isim olmaz😁kediyi mediyi bilmem ama
Anası bacısı hatta kendisi TÜRK olan birisinin TÜRK leri karalaması cigersizliktir😏😏
Soran+1 yılKöşeye sıkışınca hemen evliyim dersiniz😂
Soran+1 yılKaralama ne laka😀
- +1 yıl
Evliyiz ağa ne yalan solicez
+1 yılBu nasıl bir aşağılama?
11 Yorumla
Soran+1 yılAşağılama derken😂
Hay Allah'ımmm kendisi Henry Cavill galiba
124 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yakışıklıyım 😃
Soran+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninki şu an o hesap 😀
Soran+1 yılSen daha çok güldürdün 😂
Soran+1 yılSiparislemi geldin soruya 😂
Soran+1 yılSenden saçması var mı acaba 😀
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılSen baya komikmişsin 😀
Soran+1 yılSanada 😀
Soran+1 yılHıhı nedir 😀
Soran+1 yılAnladum bende başka birşey sandum🙂
Soran+1 yılO kadar onemlu değil takma 🙂
Soran+1 yılEminmisun🙂
Soran+1 yılAnladum🙂
+1 yılkızdırmayın lan kızları :D
10 YorumlaNiye gizledin kendini acaba 😀
015 Yorumla
Soran+1 yılCanım öyle istedi kendimi niye etiket ediyim sonra nazar değer mazallah bana😀
Soran+1 yılSorması ayıp çok yakışıklı erkeğimdur 😀
Soran+1 yılGömmek ne alaka kızum😀
Soran+1 yılSoruda ne var 🙂
Soran+1 yılSana öyle geliyodur daa🙂
Soran+1 yılKimi biliyon😀
Soran+1 yılBen evlenmeyecem artı Rus düşkünü erkekte değilum bir anket yapak dedik burnumdan geldu arkadaş 🙂muhabbet nereye gidiyo ula
Soran+1 yılHadu eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus😘
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım 🙂
+1 yılSen nesin ben onu merak ediyorum
10 YorumlaAma sen de çok taraflı bir foto koymuşsun 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye ikiside doğal Türk kızının makyaj yapmamış hali😀
Soran+1 yılOylamaya baksana😂
Soran+1 yıl😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus tabiki ya soru mu bu😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnanızda Rustu zaten.
20 YorumlaNasıl olsa bir Turkle evlencem.
Sorun yok.22 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmem 😂
+1 yılRus Kızı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus ulan!
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rus kızları
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah 👍
Çok kabasın..!
19 Yorumla
Soran+1 yılNiye 😀
Soran+1 yılOylamaya bak bakım😀
Soran+1 yılKolay lokma derken 😀
Soran+1 yılTürk kızları olmasın o kolay lokma 😀artı ben kimseyi aşağılamıyom
Soran+1 yılOndan mı sevgilisi olmamış kız kalmadı ülkede 😀
Soran+1 yılAlsana çok merak ettum nasıl alacan 😀
Latin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYallah rusyaya!
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme sende güzel olursun belki birgün 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki rus
20 Yorumla
+1 yıltürk kızı her zman
00 Yorumla
+1 yılTürk kızları..
10 Yorumlaruslar :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl😀👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahahaha bıyıklar😂
016 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılFotoğrafı beğenmedim
Soran+1 yılNiye hayırdur,
Cevap sahibi+1 yılKendi fotoğrafın heralde😂 kötü çıkmışsın da
Soran+1 yılSen değilmisin o,😀
Cevap sahibi+1 yılYooo😂 bu kadar da çirkin değilim
Soran+1 yılSakalları kesersen biraz güzelleşirsin merak etme😀
Cevap sahibi+1 yılYok sakal yakışıyo bana😂
Soran+1 yılSuyunu çıkarma😀
Cevap sahibi+1 yılHahaha😎
Soran+1 yılDeli😊
Soran+1 yıl
Ben kimseye düşman değilim önce bunu bil yeter soruyu paylaşma amacım biraz canım sıkıldı heyecan olsun muhabbet olsun dedim🙂
Cevap sahibi+1 yılBoşver güldük işte :D
Soran+1 yılAyıpta ettim 😐
Cevap sahibi+1 yılSorun yok
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılAnan
10 Yorumla
+1 yılturk
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk
10 Yorumla yunan kızları
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılNe abarttınız yaa
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyi abarttım😀
- +1 yıl
Rus kızlarının güzelliğini türk kızlarının da bir o kadar güzel olup çirkinleştiyo olmanızı bayağı abarttınız yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar