Aile & Toplum Türk kızları mı Rus kızları mı? cyclaxsz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Rusların ki bal bal pürüzsün pesbembeeeee Türk kızları mı Rus kızları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elin kızının tipini övmek için kendi milletinin kızlarını temsil etsin diye böyle foto kullanman çok saçma gizli 3 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an Rusya'dayım ve sorunun cevabı Rus kızları. Hem güzeller hem de dırdır, kapris, şımarıklık, ukalalık, kendini beğenmişlik yok. 0 0 Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle Rus kızları. Hem bizim Türk kezbanları gibi egolu değiller, hem de onlara göre çok daha güzeller. 0 1 Yorumla ok35dk35 +1 yıl Ülkemizde biraz da kız meraklısı abaza kardeşlerimizin yüzünden a. ı olan her kız kendisini bir b. k zannediyor. 2 göz boyayıp g. t sallayınca güzel olduğunu zannediyor. Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Rusları hiç sevmem Türk kadının ayaklarını yıkarım onlara minnet etmem 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Yani kasitli bu sekil foto secilmesi bilemedim hos olmamış bari digerininde yüzü gözükseydi 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Maşşallah subhannallah yukardaki güzellik ne öyle.. Pıt pıt atıyor kalbim 🥰🥰❤ 0 0 Yorumla
F-ebakan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hocam bilerek türk kızını çirkin seçmişsiniz. Sizin seçiminiz çoktan belli. 0 0 Yorumla
derimontluadam Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tabi ki rus ama türk kızları resimde ki gibi değil bence resimde ki kız ya arap ya da kürt falan 0 0 Yorumla
toremzi Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Her Türk kızı üstteki gibi değil, her yabancı kız da aşağıdaki gibi değil. Ülkemizi kötülemek için şekilden şekile girmezseniz çok iyi olur. 0 0 Yorumla
sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bizim kızlar kudurmuş Hemen laf yapıştırıyorlarRus kızları tabiiBizim Türk kızları elin rusuyla çıkarken bize sormadılar 0 0 Yorumla
1dileko Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Türk kadınlarına yaklaşmayın. 2 20 Yorumla burak_charles +1 yıl Neden 😅 Yorumla 1dileko +1 yıl İstemiyorsunuz.. Yorumla burak_charles +1 yıl Yoo ben öyle bir şey demedim 😋 Yorumla 1dileko +1 yıl Siz türk erkeklerini anlamak çok zor atom bile kolay parçalanıyor.. Yorumla burak_charles +1 yıl Siz zorlaştırmasanız bir şey yok 😅 Yorumla 1dileko +1 yıl Bize yaklaşmayın o zaman insan anlamak istesin yeter ki hemen anlar. Yorumla burak_charles +1 yıl Peki 👍🏻😉 Yorumla Lorn__ +1 yıl Bu soruyu soran kişi bizi temsil ediyor mu? Yorumla 1dileko +1 yıl Evet sizleri temsil ediyor hepinizi.. Yorumla burak_charles +1 yıl O zaman resimler de doğru kitleyi temsil ediyor olmalı 😅 Yorumla Lorn__ +1 yıl Bu bilgiyi destekleyecek şekilde elinde hiçbir somut delil yok. Yorumla 1dileko +1 yıl Beğenmiyorsunuz ülkeyi terk edin ya da biz terkederiz... Yorumla Lorn__ +1 yıl Bizi temsil etmiyor dedim. Nokta. Yorumla 1dileko +1 yıl Kadınlarla uğraşmayı bıraksanız bu vasatlıktan çıkacaksınız da hani soru sahibine bu sözüm... Yorumla Lorn__ +1 yıl Ben kendime uygun birini bulunca beraber olmayı düşünüyorum düzgün şekilde. Yanlış olan ne bunda? Yorumla 1dileko +1 yıl Yaw siz türk erkekleri hiçbir kadınla olmayın zaten dünya biliyor sizi.. Yorumla Lorn__ +1 yıl Delilin ne? İspatın var mı? Yorumla 1dileko +1 yıl Delilim sorulan soruya bakar mısın? Bu delil sayılmaz mı? Yorumla Lorn__ +1 yıl Tek kişinin sorusu herkesi bağlamaz. Yorumla 1dileko +1 yıl Bağlıyor... Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Git Rus bul o zaman. 0 1 Yorumla cyclaxsz3 +1 yıl Buldum zaten
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hiçbir kız bakmayinca kudurdun mu? 0 3 Yorumla Lorn__ +1 yıl Erkeklere de biraz şans vermeniz lazım. Bu kadar kapalı olmayın ya Yorumla derimontluadam +1 yıl @Lorn__ her erkeğe niye şans versinler hakedene veriyorlar merak etme Yorumla Reelsmena +1 yıl @derimontluadam kessinlikle hak edene👍🏻 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elin kızının tipini övmek için kendi milletinin kızlarını temsil etsin diye böyle foto kullanman çok saçma gizli
şu an Rusya'dayım ve sorunun cevabı Rus kızları. Hem güzeller hem de dırdır, kapris, şımarıklık, ukalalık, kendini beğenmişlik yok.
Kesinlikle Rus kızları. Hem bizim Türk kezbanları gibi egolu değiller, hem de onlara göre çok daha güzeller.
Ülkemizde biraz da kız meraklısı abaza kardeşlerimizin yüzünden a. ı olan her kız kendisini bir b. k zannediyor. 2 göz boyayıp g. t sallayınca güzel olduğunu zannediyor.
Rusları hiç sevmem Türk kadının ayaklarını yıkarım onlara minnet etmem
Yani kasitli bu sekil foto secilmesi bilemedim hos olmamış bari digerininde yüzü gözükseydi
Maşşallah subhannallah yukardaki güzellik ne öyle.. Pıt pıt atıyor kalbim 🥰🥰❤
Hocam bilerek türk kızını çirkin seçmişsiniz. Sizin seçiminiz çoktan belli.
Tabi ki rus ama türk kızları resimde ki gibi değil bence resimde ki kız ya arap ya da kürt falan
Her Türk kızı üstteki gibi değil, her yabancı kız da aşağıdaki gibi değil. Ülkemizi kötülemek için şekilden şekile girmezseniz çok iyi olur.
Bizim kızlar kudurmuş
Hemen laf yapıştırıyorlar
Rus kızları tabii
Bizim Türk kızları elin rusuyla çıkarken bize sormadılar
Türk kadınlarına yaklaşmayın.
Neden 😅
İstemiyorsunuz..
Yoo ben öyle bir şey demedim 😋
Siz türk erkeklerini anlamak çok zor atom bile kolay parçalanıyor..
Siz zorlaştırmasanız bir şey yok 😅
Bize yaklaşmayın o zaman insan anlamak istesin yeter ki hemen anlar.
Peki 👍🏻😉
Bu soruyu soran kişi bizi temsil ediyor mu?
Evet sizleri temsil ediyor hepinizi..
O zaman resimler de doğru kitleyi temsil ediyor olmalı 😅
Bu bilgiyi destekleyecek şekilde elinde hiçbir somut delil yok.
Beğenmiyorsunuz ülkeyi terk edin ya da biz terkederiz...
Bizi temsil etmiyor dedim. Nokta.
Kadınlarla uğraşmayı bıraksanız bu vasatlıktan çıkacaksınız da hani soru sahibine bu sözüm...
Ben kendime uygun birini bulunca beraber olmayı düşünüyorum düzgün şekilde.
Yanlış olan ne bunda?
Yaw siz türk erkekleri hiçbir kadınla olmayın zaten dünya biliyor sizi..
Delilin ne? İspatın var mı?
Delilim sorulan soruya bakar mısın? Bu delil sayılmaz mı?
Tek kişinin sorusu herkesi bağlamaz.
Bağlıyor...
Git Rus bul o zaman.
Buldum zaten
Hiçbir kız bakmayinca kudurdun mu?
Erkeklere de biraz şans vermeniz lazım. Bu kadar kapalı olmayın ya
@Lorn__ her erkeğe niye şans versinler hakedene veriyorlar merak etme
@derimontluadam kessinlikle hak edene👍🏻
Fıstık gibi türk kızları da varrr
Ruslar çok güzel
Hiçbiri
Arap