Bence eğlence olarakta evlilik olarakta Rus kızları. Rus kızları ilgiye aç birisi ilgi gösterseniz sizi asla aldatmaz terketmez. Rusyada kocalarını aldatmasının sebebi rus erkeklerininok ilgi göstermemiş olması. Parayı seviyorlar ama bizim Türk kızlarınında sevdiği bir gerçek. Ve üstelik aldatılma riskin daha fazla. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Yordunuz insanı artık valla, kıyasla uğraşacağınıza toplanıp gitseniz de herkes rahatlasa. Ha bu lafım sadece erkeklere değil, İtalyan erkeğiyle Türk erkeğini kıyaslayan hanım kızlarımıza da.
Avrupa insani karakter der, davranis der, sevgi der. Bizimkiler cüzdan diyor, Rusu tercih edincede siz bize kurban olun. O kadar meleklerki biraz daha konussalar kanatlanip ucacaklar: )
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Huriler aga cidden çok kibar hanımlar bizimkiler ders almalı bence
Sende oraya gitmişsin aşk-ı memnudaki halini atmışsın. bir de attığın Rus’a bak. Adam Türk dicekken Rus’u görecek vazgeçecek 😀 şuraya bir Nesrin Cavadzade yapıştırman lazımdı
Ben neden Türk kızlarına ulaşmaya çalışayım elimde fıstık gibi rus kızı varken? Bence siz yediremiyorsunuz Rusları size tercih ettiğimiz için çünkü alışmışsınız dmlere iktifatlara peşinizden koşulmasına 😉
Elimizde Rus kızları var diyorsunuz ama yine analarınız size beş çayında kız bakıyor. Elin Rus’u bakardı senin anana babana 😀 umarım Rus gacı bulursun. Dualarım seninle
Rus ya Türk Kızı ne burnu havada tip yok bir şey yok kendisi aynaya bakmadan kaç puan ederim demenden Türk Erkeklerini beğenmiyor kaybolun çirkinler Rus aşklarım ölürüm be
Aciz insan sensin okuduğunu anlamıyorsun mantık yok heralde sende ben tarihten bilimsel verilerden bahsediyorum sana sen göreceli diyorsun. Benim öğrendiğimde kitaplardan makalelerden onlarda mı göreceli angus?
Yorumlarını gördümde nasıl bir çevrede yaşayıp büyüdüysen sadece paragöz alt sınıf kızlara denk gelmişsin seçimini elit kesimlerden yap Türk kızlarına da genelleme yapma
Bir kitapta yazan her şeye körü körüne inanmak zorunda mısın yazarın kendi düşüncesiyle yazdığı bir şey tüm dünyaya anket mi yapmış kara cahil. O kullandığın iğrenç kelimelerden yaşadığın yer ve aile yapın belli oluyor sana öyle kızlar layık şimdi baybay
Zorunuza gitmesin bu kadar sizden iyilere iyi demesini bilin. Siz gerçekten bulunmaz hint kumaşı değilsiniz. 2 abazanın iltifatına kanıp kendinizi ingiltere prensesi sanmayın.
Allah için üniversite okumuyorsan boş yapma batıyorsun makale bilimsel verilerden yararlanılarak oluşturulur. Sen masal anlatmıyorsun kendi görüşünü yazacak. Sus lütfen sus sus sus sus!
Cahile laf anlatmak cidden zormuş internette bulduğun iki üç bilgiyle gelme bana benim sözlerimin arasından makale kelimesini nerede gördün acaba😂 Sizin gibi aç ailesinde hiçbir şey görmemiş Abaza erkeklere öyle kızlar gelir anlıyor musun?
Okuma özürlüsü olduğun gibi körmüşsün cidden az yukarı bakarsan üşenmezsen makale demişim cümlemde değil mi? Sen dedn diye birşey demiş miyim? 2. si ben kızlara yürüdüğümü kim söyledi de abaza konumuna düşürdün sana yvşayan erkeklerle karıştırma size zerre ilgi gösteren erkeklere sadece acıyorum. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş onlar sizin g*tunuzu kaldırırlar siz onları kullanırsınız. Ben böyle olmadığım için şükrediyorum Allah'a. Bıyıklı kıllı kezbanlar 2 cümleyi bir araya getiremeyen cahillergelmiş bana insanlık dersi veriyor gülünesi özellikle acınası varlıksınız.
Türk kızları rus kızlarına bin basar. Başkalarıyla bir tutmayın türk kızlarını rus kızları eve ekmek getirmez beyler 😅
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu görüşüne katılmıyorum arkadaşım. Biz erkeklerin derdi kızlar gibi para değil. Biz bir kuzda sadık mı değil mi ona bakarız. Kibar mı karşısındakini tersliyor mu terslemiyor mu ona bakarız. Tabi daha sonrada güzelliğine bakarız. Bu saydıklarım rus kızlarında daha üstün planda.
Tipim seni hiç alakadar etmez gelmiş kendide gizliden cevaplıyor bana niye gizlisin diyor keyfim misin canım istedi o yüzden gizliden soruyorum sanane mk sktr gt o kıllı kokuşmuş g*tunu abazalar yesin hadee!