Sizce hangisi?
Hangisi sizce?
Hangisi sizce?
Slav kızları
türk kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkeği: Asya Hun devletinden beri tüm dünyayı titretmiş askerliğe doğuştan yetenekli, yurtdışındaki diğer erkeklere nazaran sahiplenme sevme gibi karakter meselelerinde de diğer toplumdaki erkeklere bin basan bir karakterdir türk erkeği.
Slav kızları türk erkeklerinin bir gönül eğlenceleri olur ancak.
Türk kadını ise türk neslinin oluşmasında büyük payı olan, türk erkeğine yoldaşlık eden kahraman milletimize mensup kadınlarımızdır.
Bu yüzden türk erkeğine türk kadını yakışır. İronini anladım. Ama slav kızlarını ezip geçecek türk kızlarımız da var.
Sana tüm turan ülkelerinin kızlarını atıyorum. Türkiye yazan yerdeki kıza iyi bakmanı rica ediyorum.
@gamosvla Türk milletinden daha askerliğe yatkın, türkten daha bağımsızlığına düşkün başka bir millet yok bu dünyada.
Türklerin tarihte ortaya çıktığı andan itibaren 1 yıl dahi devletsiz kaldığı olmamıştır.
Yeri gelmiş Ergenekon destanındaki dağda kalmışız.
Yeri gelmiş Çin Seddiye, Viyanaya dayanmışız.
Gelelim güzellik konusuna;
Güzel türk kızları da var.
Ayrıca yabancı kızlar da 40'ından sonra patates oluyorlar.
@gamosvla Yabancısın galiba. Türk kızlarını övdüğüm halde yabancı kızları savunuyorsun.
Ya anneden falan yabancı gen taşıyosun ya da tamamen yabancısın.
@gamosvla O zaman bişey sorcam sana. Gürcü kadınları hakkında yorumun nedir?
Tabii ki slav
Cevap
5Cevap
Slav kızları tabiki. Ama güzel Türk kızları da var.
Ne saçma bir şey sormuşsun? Türk ve Türk özlü kızlar öyle mi?
B ye anneni mi koydun knk
Slav karıları güzeldir
Peki bu soruyu soracak kadar kişilik yoksunu, gizli soracak kadar cesaretsiz olmanız.
A dedım kanks ajsjjss
Slav kızları tek atar net dbdbhd
Slavlar tokatlar :D
azeri..
sensin şaka
görmediğin belli
Bu ego nereden geliyor? Madem o kadar güzelsiniz niye dünya güzellik sıralamasında başları çekmiyorsunuz. Bir şeyleri kabul etmeyi bilin. Ben Gürcüyüm ve Gürcülerin güzel/yakışıklı olmadığını kabul ediyorum. Sen de etmelisin azerilerin güzel olmadığını. Boşuna hayal kurmaya gerek yok.
tamam
ikna olmuştum aslında sjfhfbs
Slav kızları
A tabikide açık ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar