Evet arkadaşlar biraz spor gündemiden çıkalım dedik ve böyle bir soru sordum. Tabiki çok güzel türk kızları da var ama rus kızlarıyla mukayese etmek mercedes-bmw arabasıyla renault marka arabayı kıyaslamaya benziyor 😅 Ne düşünüyorsunuz?
Ne kadar yanlış bir düşünce tarzı İnsanları sırf dış görünüşleriyle yargılayıp kıyaslama yapıp bunu birde topluma indirgemekO zaman bende şöyle diyeyim italyan erkekleri türk erkeklerine bin basar en azından sizin kadar düşüncesiz ve kaba değiller
Neden zorunuza gitti anlamadım? Burada bir eğlence sorusu sordum artı detayda çok güzel türk kızlarının da olduğunu söyledim ve sizinde dediğiniz gibi italyan erkekleride türk erkeklerinden çok daha yakışıklı o konuda sıkıntı yok ama neden bu kadar size dokundu anlayamadım? Ben genel bir değerlendirme yaptım ama bu demek değildir ki siz rus kızları kadar güzel değilsiniz veya daha iyi olmadığınız anlamına gelmez :)
Günümüzde hele kızlar öyle aşırı takıntı yapmış ki erkeğin tipini. Kıza selam vermen için Brad Pitt olman lazım. Kendileri güzel olmasa bile. Ama sorsan hiçbiri tipine bakmam der.
Eksik boşnaklar çok güzel.. hem ruslar gibi çabuk buruşmuyorlar hem ailesine bağlı hemde süsüne bakımına çok düşkün dışarda hanımefendi mutfakta aşçı yatakta tam bi aşk kadını