Aşk İlişkileri Rus kızları mı yoksa Türk kızları mı? Faruk_yinegeri_döndü Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türk mü Rus mu ve nedeni? Türk Rus Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rus kızları mı yoksa Türk kızları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabi ki rus kızları çirkin değiller ama ben türk olduğum için türk kızları demek istiyorum ama ruslarda çok güzeller 0 0 Yorumla
mylittepony Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl cinsin ırkı değil , insan olması makbuldür yiğidim 2 9 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Vay dostoyevski pony Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Aha mylittlepony ne severdim be Yorumla mylittepony +1 yıl ayy bende çok seviyoorruummm 😻😹😻 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Hshwhwcsgshevve çizgi film izleyen bi insan daha buldum yalnızım diye intihar etcektim Yorumla mylittepony +1 yıl Çizgi film , animasyon , anime izlemeyen insanları anlamıyorum.. resmen bir parçaları eksik dolaşıyorlar Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Dimi ben en çok uğur böceği ile kara kedi faniyim snnmsba Yorumla mylittepony +1 yıl ay ben onu izlemeyi bıraktım ya sinir oldumm. ikisi de aptal bunların 😭😭😭 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Bbsbsbsbzbahajwhdb aynen ben de yakında intihar edicem Yorumla mylittepony +1 yıl abgsvdshajhsgdshans Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. A dedim:d 1 3 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Skskhsvsbshsvw demek Türk kızlarından hoşlanıyosun Yorumla MissChucky +1 yıl Hayır tabiki de Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Şaka la şaka 🌹 diye Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Rus çünkü güzeller 2 4 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Güzellikmi sadece Yorumla Mitroglu +1 yıl Beyaz ten güzel fizik zariflik hepsi var Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Görüşün için saol knk Yorumla Mitroglu +1 yıl Ne demek knkim Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ikiside 0 4 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Erkeklere sordum kızlar cevap veriyo sbsjssvhwjabsbss sen hem Türk kızı hem Rus kızı seviyosun yani Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Evet knk😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Bu site böyle😂 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Ajhsgajsvshsjevvehe Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl kiz olsun yeter 0 7 Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Lezbiyen abla dicem o zmana sana Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl illa yonelimimle ilgili bir sey soyliyceksen biseksuel abla de Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl ciddi degilim bu arada hocam kiz olsun yeter sadece bir kotu taklit Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Şaka la şaka 🌹 diye Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 bu da kotu bir emoji Yorumla Faruk_yinegeri_döndü +1 yıl Umarım güzel bi hayatın olur ne diyim abla diyirum bu arada brndden büyüksünfur bu yaş fake Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl guzel ablacim ben memnunum umarim senin de olur sevgileer saygilaar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabi ki rus kızları çirkin değiller ama ben türk olduğum için türk kızları demek istiyorum ama ruslarda çok güzeller
cinsin ırkı değil , insan olması makbuldür yiğidim
Vay dostoyevski pony
Aha mylittlepony ne severdim be
ayy bende çok seviyoorruummm 😻😹😻
Hshwhwcsgshevve çizgi film izleyen bi insan daha buldum yalnızım diye intihar etcektim
Çizgi film , animasyon , anime izlemeyen insanları anlamıyorum.. resmen bir parçaları eksik dolaşıyorlar
Dimi ben en çok uğur böceği ile kara kedi faniyim snnmsba
ay ben onu izlemeyi bıraktım ya sinir oldumm. ikisi de aptal bunların 😭😭😭
Bbsbsbsbzbahajwhdb aynen ben de yakında intihar edicem
abgsvdshajhsgdshans
A dedim:d
Skskhsvsbshsvw demek Türk kızlarından hoşlanıyosun
Hayır tabiki de
Şaka la şaka 🌹 diye
Rus çünkü güzeller
Güzellikmi sadece
Beyaz ten güzel fizik zariflik hepsi var
Görüşün için saol knk
Ne demek knkim
Ikiside
Erkeklere sordum kızlar cevap veriyo sbsjssvhwjabsbss sen hem Türk kızı hem Rus kızı seviyosun yani
Evet knk😂
Bu site böyle😂
Ajhsgajsvshsjevvehe
kiz olsun yeter
Lezbiyen abla dicem o zmana sana
illa yonelimimle ilgili bir sey soyliyceksen biseksuel abla de
ciddi degilim bu arada hocam kiz olsun yeter sadece bir kotu taklit
Şaka la şaka 🌹 diye
🤣🤣🤣🤣 bu da kotu bir emoji
Umarım güzel bi hayatın olur ne diyim abla diyirum bu arada brndden büyüksünfur bu yaş fake
guzel ablacim ben memnunum umarim senin de olur sevgileer saygilaar
Türk dedim 😁