Azeri kızları mı Türk kızları mı? Sebebi?
Azeri kızları
Türk kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Azeri diye bir ırk yoktur. Azerbaycan Türküdür o. Azeri kelimesini Azerbaycan Türkleri zaten pek sevmez hatta nefret ederler dahi diyebiliriz çünkü genellikle onları küçümseme amacıyla ve eski savaş dönemlerinde kullanılan bir söylemdi.
Soruya gelirsek Türkle Türkü karşılaştıramazsın. Her iki ülkenin kızları da güzeldir. Beğenmeyenler için ülkenin sınır kapıları açık diye biliyorum.
Orda 2 sini aynı şıkka koyup, rus mu italyan mı alman mı fransız mı isveç mi vs. diye sormak daha doğru olur bence.. Aşırı benzer bir kültürle yetişiyorlar sonuçta..
İki ulke de ayni irktan bir de azerilerle ayirmayin bizi allahsen ya, can azerbaycan✌
Cevap
41Cevap
Sanırım batılılaşmaya çalışmamızın bir sonucu olsa gerek, Türkiye'deki insanlarda, kadın-erkek ayrımı yapmaksızın bir bozulma var. Azerilerin bizden daha dürüst olduğunu düşünüyorum.
Hocam kusura bakmayın'da Azeri kızlar +1 öndedir konu kilit.
azerilerde türktür.
onlar azerbaycan türk'ü
bizler türkiye türk'üz
azerı kızlarını kaç kısı bılıyor :) ya da neye göre kıyas yapacak genc ergenuslar
Azeri ne yaa yahşiyam falan filan diyorlar ikide bir o yüzden Türk :D :D :D
Siz turkler azerice bir kelime biliyosunuz zaten "YAHSİ " lafini ama o yahsi deyilde "YAXSİ" deniliyo. Sizler nasil TAMAM lafini sıkca kulaniyorsaniz biz AZERİLERDE oyle YAXSİ lafini kulaniyoruz
@gunes_gunes hahahaha :D :D :D
yahşiyam yahşiyam diyip diyip duruyorlar ne saçmalıyosun :D :D :D :D
azilerde tek bir kelime azerice biliyor o da yahşiyam :DDDDDDD
Sen o kelimeden baskasini bilmiyosun anladim kadariyla)) biraz oren bence😉
@gunes_gunes hadi ya hiç işim yok azerice öğrenicem :D bence sen Türkçe öğren :D
Canim benim ben zaten turkceyi ana dilim gibi biliyom sen rahat ol yani😁
@gunes_gunes evet kesinlikle öyle yani ''değil'' yerine ''deyil'' yazışından ''anladığım'' yerine ''anladım'' yazışından ve ''öğren'' yerine ''ören'' yazışından belli oluyor anadilin gibi bildiğin :D
Kucuk ayrintilara niye giriyorsun)))
@gunes_gunes küçük ayrıntılar büyükleri tetikler :D
Sana yorum yapa bilmek icin buraya uye oldum )))) ama gorusun hakikaten yalnisdi sizler nasil "tamam peki " lafini sıklikla kulaniyorsaniz bizlerde oyle sıklikla kulaniyoruz yani
@gunes_gunes aa benim için üye olmuş ne kadar güzel :D
Hahaha ya ya cok guzel😂😂😂
@gunes_gunes değil mi yani? sırf benim için o kadar uğraşmışsın :D :D
Evet doru biraz urasdim))) sey bisey sorcam profilimi dogum yilini falan duzelte biliyormuyuz?
@gunes_gunes güzel türkçen ile sorduğun soruyu malesef hayır diye cevaplıyorum doğum yılını düzeltemiyorsun :D kaç yaşındasın ki 30 yazmışın :D
30 yasindan kucugum ama aceleyle yaptim icin dogum yilina bakmadim
@gunes_gunes ne acalen var :D :D :D
ikisi de türk sonuçta ne farkları var din bir dil bir soy bir
Azeri Türkü kızları çok güzel, üstelik aynı soydan geliyoruz
Bazı azeri kızları çok güzel oluyo kesin birşey söyleyemiyorum
Furk dedim ama cok guzel azeri kizlari var benim secmeme sebebim yemk yemeyi bilmiyorlar
Azerbaycanlı kızların Türk olmadığını sana kim söyledi?
2 side Türk Irkı bu ne boş bir soru kesin k*rtsün dimi bunu dal bölün
Kardeşi kardeşe düşürecekler yav ajsjsjsj
:) :):) :)
sadece kız düz kız daima kız :D
C - Azerilerin sesi türklerin vücut hatları :)
Azeri diye bir ırk yoktur Türk kızı hepsi neyin seçimi?
saçma soru azeriler türk zaten
Türk kızlar geçer 2side
Azeri değil Azerbaycan Türkü
türk kızı der geçerim
soran uykunu almamisin git uyu
azeri görseydik yorum yapardık :)
Hangisini seversem, fark etmez türü
a dedim
fark edermi ki
İlk defa bir soruda Türk kızları diyorum
şimdi a dersem saçma olur çünkü oda türk :l
Hiç biri bence
RUSLAR tabiki:)))
Azeri kızları...
Ne sacma sorudur la bu
B dedim 😄
İkiside
Türk kızı candır.
Azeri diye bişe yok.
Hiçbiri
İnsan olsun yeter
Ne için?
Kürt kızları
burası Türk ülkesi kürtler ne alaka her yerde pislik olduğunuzu illa belli edeceksiniz
@furkan3512 ben kürt bölgesi size ait değil kürtlere ait misal ben ağrılıyım ağrı kürt bölgesidir türk toprakları değil kürt toprakları sizler işgalciniz kürtlerede türk diyorsunuz kusura hiç bakma kürt oğlu kürdüm kürtlügümle gurur duyuyorum kürt olmak varken niye türk olayım kürtlügümden gayet memnunum sizde dünyanın en faşist milleti oldugunuzu tescilemiş oldun kürtlerin halen varlıgını kabullenmemiş senin gibi mallar hala var bir dünyada pislik sizin kanınızda var pislik diyerek kendinizi özetlemişsiniz
bak şimdi dinle beni ulu atalarım siz daha iranda ıraktayken osmanlı topraklarına göç ettiniz ve siz doğuya yerleştiniz o topraklar 1000 yıldır Türk toprakları siz sadece orada yaşayan eziklersiniz halada öyle şu an orayı Türk polisi Türk askeri koruyor öğretmen savcı hakim hepsi Türk ayrıca Türk ırkı dünyanın en üstün en şerefli ırkıdır ayrıca bir k*rde Türk diyeni görürsem dayak manyağı yaparım siz kimsiniz ki şerefli bir ırk olmayı size layık görsünler tarihte 1 tane bile devletiniz yok beylik bile kurmamşsnz biz ise 164 devlet 16 imparatorluk 2 cihan ipmaratorluğu 5 kıta 7 iklim 11 denize hükmetmiş tunç yürekli TÜRK'leriz daha 200 senelik tarihiniz yok tarihin kendisi olan Türk'e kafa tutuyorsunuz eğer sizin gibi hainler bu ülkede ise evet #faşist #ırkçı #barbar olmaktan gurur duyarım kabul et işte eşeklerle ilşkiye giren ensest ilişkide dünyada zirveyi zorlayan medeniyette geri kalmış tarihte 1 tane devlet kuramayıp onun bunun esiri olmuş halada gelip Türk'e kafa tutan zavalısınız.
okumaya yazmaya bile üşenen cahil gerici eşeklerle ilşkiye girmekten kokuşmuş yengelerine sulanan pis kokan kıllı tüylü olan hırsızlık arkadan vurma hainlik ne dersen var ayrıca şu an yazdığın dil Türkçe bu girdiğin site Türk sitesi solduğun hava Türk havası defol o zaman burda işin ne pis k*rt
sana bu ülkeden defol git diyen olmadı sevmiyorsan git ayrıca biz Türkler zamanında sırf çin hükümdarına boyun eğmemek için intahar eden bir milletiz bu dünyada kürt gibi bir ırka boyun eğmektense gök Tanrı beni helak etsin daha iyi bu dünyada hiç bir Türk bir kürde boyun eğmemiş ama şu an görüyoruz doğuda nasıl sizi sizi sömürüyoruz cumhuriyetten öncede sonrada sizi öyle bir katletmiş öyle bir boyun eğdirmişiz ki önümüzde eee tabi kuyruk acısı burda havlaman doğal Türkleride sevmemenizin nedeni bu değil mi yıllardır katledilip boyun eğdiğiniz için biz ki Hz Muhammed (Sav) tarafından Allah (CC) tarafından müjdelenen övülen bir ırkız Allah: benim asyaya yerleştirdiğim Türk adında askerlerim vardır herhangi bir kavim sapıtırsa ben askerlerimi onun üzerine salarım yani biz Allahın askerleriyiz akıllı ol Allahın askeri Allahtan başkasına boyun eğmez Türkler için yazılmış bir dünya hadis var incil tevrat kuarn-i kerim hepsi bizden övgüyle bahseder ya sen k*rt senden kim övgüyle bahsetti
1 Türk dünyaya bedeldir seni ordada yenerim burdada ama senin gibi bir pislik için oraya gelemem
Türk
Türk kızları + ver
Ceydaa diyorum
Türk sitesinde sorulan soruya bak
Ru§
,,
Azeriiiiiii
Azeri
türk kızları.
b dedim
İtalyan kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?