Ermeni kizları mı? Yoksa türk kızları mı? Hangisi sizce daha güzel ve çekici?
Cevabın nedir?
Ermeni arap türk kürt çerkes laz fark etmez. Vicdanlı iyi bir insan olsun da gerisi hikaye. Aşağıda sırf bir insanı Ermeni olduğu için aşağılayıp kötüleyen şerefsizler dünya güzeli de olsa benim gözümde hiç bir değeri yoktur. Pekala vatansever, vergisini veren, askere giden, ülkeye bu ırkçı faşistlerden kat be kat faydalı nice Ermeniler oldu. Filistin diyince numaradan ağlayan zırlayan ama Ermeni diyince bu denli faşistleşebilen insanlar da var bu yorumları yapanlar arasında. Allah bütün ırkçıların belasını versin. Ermeni kürt arap çerkez alevi laz şafii zaza başörtülü dindar ateist eşcinsel falan filan diye herkesi aşağılayıp hakaret ede ede memlekette insan bırakmadılar. Bunlara kalırsa herkese küfür ederler. Allahsız faşistler. Bölücü köpekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılsonsuza kadar kariliyorum sana. helal olsun sana!
En İyi Cevaplar
+1 yılhayatında ermeni görmemiş kişiler tabi ki de türk ! diyor hemen. işte bu ırkçılığın yansımasıdır. bir ermeni bir türkten nasıl daha güzel olabilir di mi sizi gidi kafatasçılar sizi... kim kardashian ve kardeşleri bu memleketteki kızların %90ından güzel değil mi? güzel. aynı şekilde tuba büyüküstün ermeni kızlarının %90ından güzel değil mi? güzel. demek ki güzellik ırkçılık yapılacak bir alan değil. öyle geneli güzel diyecek tek ırk slavlar onun dışındakiler aşağı yukarı aynı
23 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim gercekten cok guzel konustun. Benim bu soruyu sormamin sebebi zaten boyle cevaplar almakti. Ama aksine yine irkcilik fasisitlikten baska cevaplar alamadim bazi kisilerde. Bunlar baris istiyorum diyenlerden degiller bu kesin. Simdiki nesilin genclerin boyle dusunmesi acikcasi cok cahilce. Zihniyet 0
- +1 yıl
Sonra da bunu yazan tipler gezi eylemlerine katılıp "faşizme hayır" diye slogan atarlar. Bak tek tek sor faşizme hayır diyerek gezide dayak yemiş adam yoksa aşağıda Ermeniler'e söven ben de hiç bir şey bilmiyorum :) Ama lafta tabi sadece. Faşizme hayır diye slogan atan faşist bunlar.
Soran+1 yılAynen, oda sirf gosteris eglence. Ya bosver bu cahilleri napalim
+1 yılNedir bu ırkçılık? Yok türk kızı mı rus kızı mı arap kızı mı bune ya. Kız kızdır güzellik içten kaynaklanır hiç kimse huyu suyu kötü olan birini sevemez (tabii kendisi de öyle değilse)
Bu soru resmen ırkçılık yapmak için sorulmuş...22 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden konusma bacim, ben bilerek sordum bu soruyu sirf senin verdigin givi guzel cevaplar almak icin. Ama aralarinda yine irkcliga fasizme damga atan var. Bana asla irkcisin felan deme. Beni bilmiyorsun
- +1 yıl
Sana ırkçısın demedim soru öyle anlaşılıyor. Ve bu yüzden cevaplarıda genellikle ırkçı kişilikler cevap verecektir.
+1 yılErmeni kızı olarak ermeni diyecegim tabi ki ama kabul etmek lazim türk kizlari cok guzel
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
84Cevap
Tabi ki Türk Kızıdır.
imagizer.imageshack.us/.../37915c.jpg45 Yorumla
Soran+1 yılBen ermeni oldugum icin degil ama kiz okadar guzel degil. Daha guzellerinide sece bilirdin
Soran+1 yılBiliyorum kardesim. Yanlis anlasilma olmasin bendede irkcilik felan yok. Ayrica irkciligi yapan bu ermeni turk veya kurt olsun uzak durarim. Hepimiz insaniz bunu artik kabul etsek. Asadaki kizlarin ve bazi erkeklerin cevabini gorsen bu dunya nereye gidior diye dusunmeye basliyorsun
Soran+1 yılBen saf kan ermeniyim kardesim.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. tabiki türk yani. ermeni kızlar ı meshurmuymus. bence lafı bıle olmaz. hem genel olarak turk mılletı yunan rum ısraıl kurt ve ermenı sevmez
46 Yorumla
Soran+1 yılSiz zaten biraz insan sever olsaniz sorun kalmaz. Eahatlikla nasil sayior sevmedigi irklari. Ayip gunah ya
- +1 yıl
Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup Ermeni kökenli olan, yasalara uyan, vergisini veren, askere giden, senden benden çok daha iyi vatandaş olan nice Ermeni var. Tüm insanları aynı kefeye koyup yargılayamazsın. Her milletten olduğu gibi Ermenilerden de iyileri var kötüleri var. Türkiye'de onlarca etnik köken var, farklı mezhepler siyasi görüşler var. Biz kendi içimizdekilerden nefret ettikten sonra düşmanlar ülkemizde çok rahat oyun oynarlar. Bırakın bu 2. dünya savaşı dönemi söylemleri. Bir başkası gelip Türklerden nefret ediyorum derse hoşuna gider mi? Sen bu sözleri kullanarak ırkçıların eline koz veriyorsun. Yanlış yoldan dönmeni öneririm. Aç önünde internet var oku. Nice düzgün Ermeni kökenli vatandaşlarımız var. Ayıptır yapmayın. Ülkemizde ırkçılığı daha fazla körüklemeyin.
- +1 yıl
düşüncelerine saygılıyız arkadasım. ama yazıyı dıkkatlı okusan benım kendı dusuncemı katmadıgımı anlardın son cumlede. ozellıkle oyle yazdım. vardır duzgun ınsan tabıkı. benım oncelıgım ıslamdır. ıslam olana kardesım derım. benım dusuncemı de yazayım madem. olamanada kotu dusunmem. sen de bence düşüncelerini dışarda söyleme. siyasi konuları. içinde kalsın.
- +1 yıl
Neden sen söyleyince oluyor da ben söyleyince olmasın ki? Sen kendi düşüncen olmadığını belirtmişsin eyvallah ama "kötü olan, makul olmayan, ülkemize faydası olmayan hatta zararı olan" bir fikri açık açık söyleyebilecekken ben tam tersi ülkemizi birleştirip büyütecek bir fikri neden gizli tutayım ki? Aslında makul olan açık açık söylenmeli, bölücülük-ırkçılık kokanlar ise gizli tutulmalı. Ben teröre mi destek verdim de gizleyeyim neden gizleyeyim ki? Amerika'da, Fransa'da, Almanya'da bir çok farklı kültür bir arada özgürce yaşayabiliyorken bizim ülkemizi neden ermeni şu bu diye bölelim ki?
irkcılık yapmıom ama ermeni kızları ile türk kzları arasında görüntü olarak pek fark yok.
türk kızlarının tripleri onlarda yok. ermeni kızları cok bağlanırlar türk kızları ile ortak özellikleri bu olabilir ama sonuçta Ermeni kızlarıda güzeldir ayrım zor :D15 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim xevap icin sh
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNasil yani
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Eğer hamuru ve mayası iyi ise güzelliğin milliyeti olmaz... Ben Ermenilerin çok olduğu mahallede 4 yıl oturdum.. Karşı komşumuz vardı kızları Ayda ve Silva çok güzel kızlardı..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi haklisin
+1 yılTürk kızlarımızın kendine özgü ırk özellikleri var. Süryanilerin de kendilerine özgü ırk özellikleri var. Türk kızlarını tek geçerim. Ama süryani kızları da, asuri özellikleri olan, çok başka güzeller.
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bizim kızların ellerıne hıc bır ulkenın ırkın uyrugun kızları su dokemez
70 YorumlaErmeni'ye kadar başka kız mı kalmadı Dünya'da. Kendilerinden hiç haz etmem. Genel Olarak tiksindiğim bir toplum olduğu için belkide. . .
30 Yorumla
+1 yılermeni olup müslüman olan bayanlar da tanıyorum olmasa da saygı duyarım ırkına göre bakman sadece karakterine bakarım ama türkleri maalesef sevömiyorlar ( bizi yani)
00 Yorumlaermenileri genel olarak sevmem. hatta nefret ederim
ama içlerinde tek tük iyi olan varsa özür diliyorum kendilerinden.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErmeni olarak bir kardashyan kardeşleri severim oda malum sebepten , ermeniler çirkin genetik yapıya sahipler bu çirkinlik kalplerinede yansıyor , türk kızlarının önünün kılı olamazlar , 1 türk kızı 100 ermeni kızına bedeldir.
210 Yorumla- +1 yıl
Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup Ermeni kökenli olan, yasalara uyan, vergisini veren, askere giden, senden benden çok daha iyi vatandaş olan nice Ermeni var. Tüm insanları aynı kefeye koyup yargılayamazsın. Her milletten olduğu gibi Ermenilerden de iyileri var kötüleri var. Türkiye'de onlarca etnik köken var, farklı mezhepler siyasi görüşler var. Biz kendi içimizdekilerden nefret ettikten sonra düşmanlar ülkemizde çok rahat oyun oynarlar. Bırakın bu 2. dünya savaşı dönemi söylemleri. Bir başkası gelip Türklerden nefret ediyorum derse hoşuna gider mi? Sen bu sözleri kullanarak ırkçıların eline koz veriyorsun. Yanlış yoldan dönmeni öneririm. Aç önünde internet var oku. Nice düzgün Ermeni kökenli vatandaşlarımız var. Ayıptır yapmayın. Ülkemizde ırkçılığı daha fazla körüklemeyin.
Cevap sahibi+1 yılSerj sarkisya a da bu söylediklerini ilet , bu düşmanlığı daha ne kadar körükleyecek önce bir avuç kötü ülke başkanı toplumunu türklere karşı kışkırtmasın , ermeni terör örgütünü hatırlarım ben yurt dışı ateşelerini konsolslarımızı katlettiler ermenistan devlet eliyle yapmadıkları pislik kalmadı , sonunda anladıkları dlden operasyonlarla bu örgüt çökertildi , din beyfendi bu ülkede ekmek yediğini unutup türk kanı zehirlidir diye açıklamalar ve haince sözler etti , osmanlı zamanında en rahat osmanlıya bağlıyken yaşadılar şimdi yine özgürce benim ülkemde yaşayıp vergi askerlikve yasalar onlar içinde var verecekler tabi senden olabilir ama benden daha iyi vatandaş olamazlar , onlar benim ülkemde ermeniyim diye gerinerek dolaşıp iş yaparkrn bir türk olarak aynısını git orada yap bakalım, hain bir zürriyetin devamı bunlar soykırım iddiasıda türkiyeye zarar verip tazminat koparmaya çalışmadan başka bir şey değil , yaptılarsa eksik yapmışlar ben kendi atalarıma bunun için kızarım
Soran+1 yılYuh :D sen fasizmin ne demek oldugunu biliyormusun?
- +1 yıl
Ben sana anlattım ama seninle bizim ortak paydada buluşmamız mümkün değil. Hain bizim Türklerde de var ona bakarsan. DHKP-C de bir terör örgütüdür ve yüzlerce Türk militanı vardır. Ermeni terör örgütüne destek vermeyen tek bir Ermeni bile varsa bütün Ermenileri kötü ilan ettiğinde yanılırsın. Kaldı ki bu şekilde bir çok Ermeni var. Ama boşa anlatıyorum. Seninle biz ortak bir paydada buluşamayız.
Cevap sahibi+1 yılSen Türk değilmisin, değilsen sana birşey demiycem, Türksen bir taraf seç, bu tartışma bitsin
- +1 yıl
Hem Türk hem anti faşist olunamıyor mu? Hem Türk hem vicdanlı olunamıyor mu? Diyelim ki Ermeniyim sana ne? Faşist bir Türk'ten takdir göreceğime insan hakları yandaşı bir Ermeniyi tercih ederim. Hadi diyelim ki Ermeniyim ne oldu? Ne geçti eline? Benim fikirlerimi çürütebildin mi? Beni geç fikirlerime cevap verebiliyorsan ver aksi takdirde uğraştırma. Taraf seç nedir arkadaş? Yıl olmuş 2014 hala ülkemizi bölecek söylemlerden vazgeçmediniz.
- +1 yıl
Kim kardashian türk düşmanı
Cevap sahibi+1 yılKim kardashyanın Türk düşmanı olduğunu biliyorum imayı anlamamışsın malum sebepten diyorum açık söyleyeyim s*kesim geliyor Türk düşmanı bir ermeni olduğundan anladın sen onu izmirlim
Diğer konusunda 394 cevap paylaştı. hmmmm düşünelimm... 2 ırkında kızları güzel :) türkiyede yaşayan ermenilerle ermenistanda yaşayan ermenilerin genetik yapıları birazdaha farklı buradaki ermeni kızları türk kızlarına benzerliği yüksek :)
00 Yorumlatabiki Türkler.. ermenilerin hepsini topla.. Türk bir kızın tırnağı etmez be
60 YorumlaHain bir irkin kizlari isterse huri tipli olsun. Turk kizlari gibisi yok.
716 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ben bütün ermeniler kotumu dedim :) veya tum Türkler iyimi dedim. Irkin hain oldugunu soledim. Her irktan mazlum her irktan iyi insan vardir. Ayni zamanda kotusude vardir bnmki bir görüş. Anlayana kardeş. Allaha Şükür kalkipta sen bu irktan mezheptensin demedim allahta dedirtmesin. Bizim milletimiz en asil millettir (iyileri için diyorum genel değil) biz bize kotuluk yapanida basimizin taci yapmasini biliriz. Bayragimizin altinda yasayip. Meclisimizde namus şeref ustune yemin edip hainlik yapıp ta namussuz şerefsiz olduğunu ilan edenler gibilerine benim irkci soylemim. Yanlış anlattım veya yanlış anladin. Unutma benim irkimi vatanimi savunmam sevmem normal birsey. Umarim anlatmisimdir derdimi
- +1 yıl
Irkını vatanını savunman sevmen anormal değil ama sadece ırkını yüceltirsen Nazilerden ne farkın kalır? Hain bir ırk diyerek genelleme yapmadıysan daha nasıl genelleme yapılabilir ki? bak ırklar, dinler, mezhepler, siyasi görüşler tek başına sıfatlarla nitelendirilemezler. Öyle yaparsan yanılırsın. İnsanlar hain olurlar veya iyi olur kötü olurlar. Bak basit bir örnek vereyim. Bu soruya cevap yazanların hepsi şerefsizdir, ya da hepsi çok yüce insanlardır dersem doğru bir sonuca ulaşabilir miyiz? Hayır. ya da Ankara'da yaşayan herkes böyledir dersem? E sen ırklar, milletler nasıl oluştu sanıyorsun? Milyonlarca insanı içinde barındıran koca Ermeni toplumu nasıl hain olabilir? İnsanlar hain olabilir ırklar değil. Ama anlatamıyoruz işte. Allaha şükür diyebilecek kadar dindarsın da "Ben ırkçılığı ayaklarımın altına gömdüm bir daha diriltene lanet olsun" diyen Allah'ın elçisinin lanetine layık olacak ırkçılığı nasıl yapabilirsin. Ama gel de anlat işte...
- +1 yıl
Ben bu cumleyi yazarken hangi psikoloji ile yazdigimi ne amaçla yazdığımı veya dusuncelerimi bilemezsin. Yanlış anlama sen şu an muhalefet olmak için yaziyorsun. Sen o cumleden bunları cikarabilmen için kuru bir yazidan benim duygularimi goruyor olman lazım. Mumkun olsada yasantimi gorebilsen. Ha demek istediğini anladim derdin. Herneyse her irka millete saygim var irkima milletime saygili olundugu sürece. Tekrar diyorum allahima binlerce kez şükürler olsun irkcilik yapmadim bu yasima kadar. Icimde zamanin ufak şeyler besledim ama rabbim bana dogru yolu gosterdi. O cumlenin anlami millet sevgimi anlatiyor.
- +1 yıl
İşte bak hep genelleme yapıyorsunuz. Ondan sonra "Benim ermeni arkadaşım da var, benim kürt arkadaşım da var, benim başörtülü arkadaşım da var" gibi söylemlerle lafın içinden sıyrılıyorsunuz. Eğer gerçekten farklı olana saygın olsa zaten bir ırkı komple hain ilan edemezsin. Bak bu İsrail için bile geçerlidir. Benim daha önceki sorulara verdiğim cevabı okursan az çok safımı öğrenirsin ama buna rağmen koca İsrailde tek bir tane bile düzgün Yahudi varsa "Bütün İsraillilerin Allah belasını versin" demek kul hakkına girer. O tek kişinin hakkını yersin. Sen de Ermeniler için hain bir ırk dersen bundan ötürü günahı olmayan, Ermeni olarak doğmak ister misin diye kendisinden sorulmadan Ermeni olarak doğan düzgün Ermenilerin zoruna gider. Almanlar Alman vatandaşı Türkler için böyle ırkçı ifadeler kullanırken de zorumuza gidiyor. Benim seni tanımama gerek yok fikirlerini görmem yeterlidir.
- +1 yıl
Yazdıklarını kaç kere okumam gerekiyor ki? Ben sana açık açık şunu söylüyorum. Madem ırkçı değilsin bir ırka komple nasıl hain dersin? Beni tanırsan beni anlarsın falan bunlar boş laflar. Seni tanımama ne gerek var yukarıda açık açık bir ırka "iyisini-kötüsünü" ayırt etmeksizin hain demişsin...
- +1 yıl
Bir de rabbim bana doğru yolu gösterdi diyorsun. Doğru yol bir ırka hain demek midir? O zaman bazı Ermeniler yanlış yaptı dersin ırkçılık yaftasından kurtulursun. Bak yukarıda açık açık ırkçı olduğunu kabul eden başka insanlar var. Onlar bile benim için daha makul insanlardır. En azından safları belli.
- +1 yıl
"Türk ırkı haindir" gibi bir cümleyi sana söyleyecek olurlarsa onları anlamayı mı tercih edersin yoksa karşındakinin ırkçı-faşist biri olduğunu anlar mıydın?"Türk ırkı haindir, ama ben ırkçı değilim" diyen birinin ırkçı olmadığına ikna olur muydun :) Boşa konuşuyoruz. Seninle neden bu kadar uzattıp çünkü Allah'tan dinden bahsedebilecek kadar inancın var fakat ırkçılığın Hz. Muhammed tarafından lanetlendiğini bilmiyorsun. Üstelik bu mübarek gecede ve üstelik kadir gecesi olma ihtimaliyken bu gece. Allah ırkçılığı lanetlerken "ama, fakat, lakin, şeyy, fakat" vs. gibi bahaneler sunulmaksızın lanetlemiştir. Milattan önceki Arap bedevileri bile ırkçılık batağına bulaşmış. Yıl olmuş 2014 eski hataları tekrar etmemek gerekiyor. Tek bir tane bile düzgün Ermeni varsa onu kazanmayı tercih etmeliyiz kaybetmeyi değil.
- +1 yıl
Sen bir gerizekalısın diyorum sana. Ama yanlış anlama ha sana gerizekalı demedim... Bak bu son cümlem senin "Hain bir irkin kizlari isterse huri tipli olsun" diyip üstelik ırkçı olmadığını iddia etmen gibi bir şey. Sen haklıysan ben de haklıyım. Çünkü sana hakaret etmedim... Umarım binlerce cümlede anlatamadığımı bu son verdiğim misalle anlatabilmişimdir...
Kesinlikle ermeni kizlari. Tum cevrem tum sevgililerim ermeni olmustur. Onlar kadar guzel, cekici, kulturlu, modern toplum yok. Iyi ki varsiniz. Yari ermeniyim zaten.
113 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin?
Soran+1 yılCok guzel :) peki senin baba mi yoksa anne mi ermeni
Soran+1 yılEvet bende ermeniyim:) ama baba ve annede ermeni. Bende karisiklik yok
Soran+1 yılYok kurtulus tarafinda oturmuyirum. :) tesekkur ederim. Yok aldirmiyorum ama zodumada gitmiyor dgil ayipgunah hele ki asadaki kizlarin cevaplari. Zihniyet 0
Soran+1 yılTesekkur ederiz. Ya benim bu soruyu sormamin sebebi sirf irkciliga halen cok kisi savunan var mı diye. Ama gercektende utanc verici birsey. Simdik nesil halen boyle dusunuyor diye. Ayip gunah
Soran+1 yılTesekkur ederiz :)
Ermeniler kürtlere benziyo kadınıda erkeğide burdan bak meseleye
52 Yorumla
Soran+1 yılYok aslinda benzemiyorlar. Sen distan biri olarak bakiyorsun ondan oyle geliyor. ma hic alakasi yoktur.
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım ermeni kökenli kızlardan güzel olanı yoktu.
41 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim durust cevabin icin ve fikrin icin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılermeniler hem cirkin, hem nefret edilesidir.
Kendinizi Türk kizlariyla kiyaslayacak potansiyeliniz bile yok!60 YorumlaAbi yok ya çok ciddi söylüyorum Türk kızları birtane ailemle birçok başkenti gezme fırsatım oldu ama gördüklerimin hiçbirini sizlere değişmem tamam arada ufak tefek istisnalar olur ama :D genel olarak Türk kızlarını favlarım :)
30 Yorumla
+1 yılErmeni olduğun açık. Artık anti-ırkçılık söylemleri bırakıp gerçekten kendi emellerinizi açıkça söyleyin.
11 Yorumla- +1 yıl
ermeni
Her milletin güzelleri var, ama Türk kızları daha guzel. Tarafsız söylüyorum
10 YorumlaErmeni kızları tabi ki o esmer güzeller hiçbir yerde yok. dünyanın en güzel esmer kızları ermenilerde
10 Yorumlaikisininde güzelide var çirkinide bence fark yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. :) tesekkur ederim
benim 2 kız seçme seçeneğim olsa biri ermeni biri türk en güzeli türk en çirkini ermeni olsa dahi ermeniyi seçerim
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden
Soran+1 yılNeden ki hrstiyan olmalari okadar onemli
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılOhw anladim kusura bakma. :) kendin mi sectin hrstiyanligi
Soran+1 yılAnladim :) bende hrstiyanim daha dogrusu oyle buyutuldum
- Diğer konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılDünya üzerinde türk kızından başka asil namuslu cefakar ve temiz kız yoktur
40 Yorumla Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özbekler, Güney Azerbaycanlılar ve Kazaklar bir harika dostum...
10 Yorumla
+1 yılermeniler çok şeker insanlar, gayet güzel kızlarda var hani. hayatımın bir evresinde isterdim şahsen bir ermeni kızını tanımayı.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederiz:) boyle guzel seyler duymak guzdl. Allah razi olsun :)
- +1 yıl
ne demek :)
Ermenistan'da yaşayan Ermeni sevgilim vardı kız genelleme yapmak istemem ama kız gerçekten samimiydi ve dış görünüş olarak esmer ve 1.60 1.65 arası boyu vardı mütevazı kızdı ama ailesi beni sırf Türk olduğum için istememişti😔ismide marinaydı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızları bilmem de Ermeni Erkekler bir başka :) Türk olarak Ermeniyle evliyim ve sadece tavsiye edeblirim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Türk oldugunu kanitlasana Provakatör :)
Sen Kimsinki böyle bir yorum yazabiliyoesun Gavur tohumu! haddini bil TÜRK erkeklerini asagilayamazsin Provakatörlük yapma!!
buraya Sahte isimle gelip Ermeni kiziyim TÜRK Erkekleri gibi Erkek yok desem bende Provakatörlük etmis olurum artistligin luzumu yok!! Dinsiz Zilli - +1 yıl
ermeni kizlari cok guzel karim ermeni bir azeri olark diyorum
Niye ermeni senin yaşadığın yerde çoğunlukta mı bunlar?
00 Yorumla
+1 yılTürk tabiki kezban mezban ama benim kızım benim hatunum;) net
20 YorumlaÜlkemdeki güzel kızlar dururken neden dışarıdaki kızlara bakayımki?
20 Yorumla
+1 yılTanrı Türk kızlarından güzelini yaratsa, kendi yanında saklardı.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. bır resım koysan kım kım dıye bakardık oylama yapardık :)9
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan koyamadim iste malesef
ermeni kizlarda kiz mi sizce bizim turk kizlarinin yerini hic bikadin dolduramaz, ama ne yazikki samnsizlar malesef
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılermenilerden nefret ederim tabiki Turk kizlar brezilyalilarla kiyaslama yapsaydin tabikide brezilyali
20 Yorumlabelirtmiş olayım güzelliğe önem vermem ama ermeni kızlar hiç güzel değiller.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim xevap icin :)
Din dil ırk ayrımı yapmayın ! Tüm bayanlar güzeldir. Çirkin bayan yoktur kendine bakmayan vardır.
20 Yorumla
+1 yılErmeni'leri Severiim Farketmez Benim İçin İnsan olsun da.
00 Yorumla- Diğer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıltek ermeni kız tanıyom oda kim kardasbyan heralde :)
00 Yorumla - Diğer konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar güzel bir ermeni kızına rastlamadım; hep kara kuru, kalın kaşlı falandı
00 Yorumla Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç tartışmasız Türk kızları...
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıljapon kızları diyerek tartışmaya yeni bir boyut kazandırıryorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah harikasin! Bir japonumuz eksikti onuda kat icine :D haha
Cevap sahibi+1 yıljapon alır bu yarışı her türlü :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim akrabalarımda ermeni olanlar vardı yakışıklılığımı onlardan aldım diye düşünürüm.
112 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalim durust olman guzel :) arkabalrinda nasil ermeni var ki ama
Cevap sahibi+1 yılBazı dedelerim ermeni kızlarla evlenmiş bizde iki taraftanda bir parça var :)
Soran+1 yılAnladim:)
Cevap sahibi+1 yılAmcamda ıkı sene önce evlendi bir Ermeni kızla bizim aile karışık türk ermeni olmanın önemi yok zaten her ikisiyiz :) ya sen?
Soran+1 yılCok guzel birsey. Ben duydugumda seviniyirum acikcasi. Bir ermeni kurtle veya turkle evlenince. Ve aileler kabul edincr. Yani birazda olsa barislik ilan ediyorsun. Ben ermeniyim annede ermeni babada :)
Cevap sahibi+1 yılKültürler aslında aynı problem olmuyor sadece tanımak gerek o kadar anladım bizim gelinde öyle :)
Soran+1 yılEvet culturler ayni. Nerenin ermenisindeler ve siz nerelisiniz?
Cevap sahibi+1 yılHradzanlıymış ailesi çok iyi orda maddi sıkıntı var biliyorsun. Biz Egonis yani yeni ismiyle Erciş asıllıyız ama uzun bir zaman oldu artık gıtmıyoruz
Soran+1 yılAnladim :)
Cevap sahibi+1 yılSen nerede yaşıyorsun? :)
Soran+1 yılYurt disi
Cevap sahibi+1 yılAnladım :)
+1 yılErmenilerden nefret ediyorum
55 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda senin gibilerini sevmiyordur sen sagol hahah
- +1 yıl
Tamam zaten emin ol cogu kisi ermenilerden nefret ediyor ve çoğu kisi ermenileri sadece günlük kiz olarak goruyor siz biyle kendinizi avutmaya devam edin
- +1 yıl
Soran+1 yılTamam canim :))
- +1 yıl
hadi ordan
Kusura bakma ama Türk kızı.
70 YorumlaÖzümden vazgeçmem. Türk kızları!
31 Yorumla
Soran+1 yılD:())))))))))
Ermenilerin neyi güzel ki kızları güzel olsun.
641 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benim için Türkiye halkı yoktur Türk milleti vardır. Ziya Gökalp Türk ırkını sevmeyen Osmanlı olamaz demişti bu Türkiye Cumhuriyeti içinde geçerlidir zamanında Türk milletine hainlikleri sayılamayacak kadar fazla olan Ermeniler benim gözümde TC vatandaşı değil sadece bir azınlıktır. Esasen düşmanlardan çok Türk ırkına zarar veren barış afyonudur. Savaş ırkları geliştirecek yegane olaydır.
- +1 yıl
Sen Hitler'in Kavgam kitabındaki 3-5 söyleme saplanıp kalmışsın. Savaş ırkları geliştirecek olsaydı çocuklar bebekler ölmezdi, her savaştan çıkan ülke on yıllarca sürünüp ekonomik bataklığa saplanmazdı. Barış yapılabilecekken savaşmak ahmaklıktır. Savaşmanın mecburi olduğu zamanlar tabi ki savaşılır ama akılla, iyi niyetle çözülecek şeyler varken çözülür biter. Sen Ziya Gökalplerin, Nihal Atsızların çakma teorilerine kanarak saf ırktan bahsedersen yanılırsın. Senin gibi nice arkadaşım vardı saf ırkım diyen her birinin ailesini biraz karıştırınca Gürcü de çıkıyordu laz da çerkez de ermeni de kürt de çıkıyordu. Anadolu coğrafyasında saf ırktan bahsetmek kadar safça bir şey olamaz. Azınlık da olsalar ayrıca TC vatandaşlarıdır ve anayasal olarak seninle benimle aynı hakka sahipler. Bu tip söylemler ülkemizi böler. İleri götürmez. Sen Ermeniler'e yaptığın düşmanlıktan fazlasını asıl düşmanlarımıza yap bence. Emperyalizm ülkemizde ne planlar yapıyor ve bunlar kimlerdir bir araştır.
- +1 yıl
Bana Osmanlı'yı övebiliyorsun ama Osmanlıya da Türkiye'ye de saygılı olan nice Ermeni vatandaşı varken, Osmanlı'ya söven küfür eden, aynı zamanda Türkiye'ye söven küfür eden nice Türk kökenli vatandaşımız da var. Çok uzağa gitmene gerek yok bu siteden bile öyle yorumlar bulabilirsin. Vatan haini bir Türktense vatansever bir Ermeni pekala tercihimdir. Kötü niyetli alçak bir Türktense iyi niyetli bir Aborijin bile tercihimdir. İnsanlar arasında ayrımı iyi insan kötü insan olarak yap bence. Milattan öncenin arap bedevileri bile ırkçılığı senden benden iyi biliyorlardı. Irkçılık kolay olanıdır, çok yeni ve gelişmiş bir ideoloji olarak karşımıza sürmene gerek yok. İnsanlık tarihinin en iğrenç ve en kör ideolojisidir.
- +1 yıl
Ziya Gökalp'ın, Nihal Atsız'ın, Enver Paşa'nın, Ziya Paşa'nın, Osman Batur'un, Namık Kemal'in, Sultan Galiyev'in, Arif Nihat Asya'nın ve diğer Türkçü aydınların teorilerini savunmak benim için hamakat değil ferasettir. Bunları savunurken hataya düşmek enternasyonal sosyalist görüş ve ümmetçilik savunucusu olmaktan daha onurlu ve şereflidir. Safkan kavramını hayvanlar gibi görmek ancak milli şuurdan, tarihteki misallerden kendine ibret çıkaramamış ve belirli bir ülküsü olmayan gafillerin işidir. Hayvanlardan insanı sadece ülkü ayırır. Ve Türkçülük ilkesi de kızılelmadır. Kızılelmaya giden yolda barış sadece bir uyuşturucudur. Barış varken savaşa ne gerek var diyenlerin refah bir hayat sürmekten başka bir gayesi de yoktur. Ve emperyalizmle savaşmak da ülkü işidir emperyalistlerin her zaman kulağa hoş gelen barış türküleri söyler ve kendini aydın olarak tanımlayan bazı zümre bunu kabul eder bu tarihteki açık bir misaldir. Ayrıca Ermeniler de benim düşmanımdır.
- +1 yıl
:) Pardon kardeş ben sana boşuna yazmışım. Kafatasçı olduğunu bilsem boşuna parmaklarımı yormazdım. Senin yazdığın Nihal Atsızlar, Arif Nihat'lar kafatası ölçümü yapan insanlardı ve hala safkancılığı savunmuyorlardı diyebiliyorsun. O zaman sana soykırımı öneririm. Saf kan Türk olmayan, hatta Türkler'in ata dinine ait olmayan herkesi asıp keselim :) Neyse umarım bir gün senin de ufkun açılır.1900'lerin başındaki çürütülmüş ideolojilerle, kandan ölümden nefretten başka işe yaramayan ideolojilere saplanarak yaşlanmak zorunda kalmazsın. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Senin bu söylediklerine benzer şeyleri Kürtlerden de söyleyenler var. O zaman nasıl çıkacağız bu işin içinden? Her ırk kendi ırkını senin yaptığın gibi överse, yüceltirse, diğerlerini yok sayarsa onlarla savaşılması gerektiğini iddia ederse nasıl bu ülkeyi bir bütün halinde tutacağız? Nihal abin ona da cevap vermiş mi :) Hadi git forum sitenden kopyala yapıştır bir kaç küflenmiş söz daha...
- +1 yıl
Yazdıklarımın bir tanesi bile kopyala yapıştır değildir Kürtçülük ile Türkçülüğü bir tutmak gerçekten komik bir durumdur. Daha azınlık milliyetçiliği ile devlet milliyetçiliğini bile ayıramıyorsun burada gelip bilmişlik taslıyorsun. Emperyalizm büyük devletlerin kendi için kullandığı bir araçtır buna karşın yine kendi ırkınla mücadale etmen icap eder.
- +1 yıl
Ayrıca yazdıklarında sürekli bir hakaret var bu bile ne kadar boş olduğunu gösteriyor. Türkçülüğe çürütülmüş deyip Birinci Dünya Savaşında çürütülmüş ümmetçiliği savunmak veya sadece bir azınlık tarafından benimsenmiş bolşevizmi savunmak ney oluyor? Ayrıca hakaret ederek kendini küçültüp beni yükselttiğin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Öncelikle bana boş diyerek hakaret etmeyen sen mi oluyorsun? Ben sana mı hakaret ettim? Ben fikirlerinin çürütülmüş olduğunu, kafatasçı olduğunu söyledim. Kendin kafatasçı olduğunu kabul ediyorsun, ben söyleyince suç mu oluyor? Ayrıca ben sana Bolşevizmi de Ümmetçiliği de savunmadım. Ha tabi senin kafatası ırkçılığı teorine nazaran ikisi de çok daha makuldür orası ayrı. Bak sen çelişkiler içinde boğuluyorsun. Bir yandan Atatürk'ü övüyorsun, başka cevaplarında onun sözlerini paylaşıyorsun öte yandan savaşmayı yüceltiyorsun. Savaşmak bu kadar iyiyse neden Atatürk Lozan Barış antlaşmasını imzaladı? O senin kadar siyaset bilmiyor muydu? Savaşmak bu kadar iyiyse neden çok övdüğün Osmanlı onlarca barış antlaşması imzaladı? Ümmetçilik bu kadar kötüyse bütün devlet politikasını "kesintisiz olarak" ümmetçiliğe dayandıran Osmanlı'yla neden övünüyorsun? Senin Nihal abin sana Göktürkler'in bile onlarca barış imzaladığını anlatmadı mı?
- +1 yıl
Sen kafatası Türkçülüğü yaparsan pekala da bir Kürt de senin gibi yanılgıya düşüp kendi ırkçılığını yapabilir. Irkçılık yapabilmek için belli bir seviyeye mi ulaşmak gerekiyor? İlla ki devlet sahibi mi olmak gerekiyor? O zaman Ermeniler de senin yaptığın gibi kafatası ırkçılığı mı yapsın? Nazilerden ne farkın kalıyor?500 milyon Arap var dünyada o zaman onlar da ırkçılık yapma hakkına mı sahipler? Onlarca devletleri oldu tarih boyunca... Hem emperyalizmi kötülüyorsun hem emperyalizmin ürünü olan vahşi kapitalizmin çıkarmış olduğu birinci ve ikinci dünya savaşlarından bihabersin. Hem çıkardıkları, hem yönettikleri, hem de finanse ettikleri savaşlar. O yüzden paradoks dedim. Emperyalizmle mücadele edeceğim adı altında emperyalizmin maşası olmuşsun, ekmeğine yağ sürüyorsun haberin yok. Senin bahsettiğin birinci dünya savaşını kimler, neden çıkardı iyice bir araştır. Nihal Atsız'ların ideolojisi olan ırkçılık emperyalizmin bir ideolojisi mi değil mi iyice bir araştır...
- +1 yıl
Hem emperyalizme karşı savaşıyorum de, hem onların çıkardığı savaşta taraf olarak onlara hizmet et, hem onların pazar oluşturabilmek, silah satabilmek, enerji koridorlarına hakim olabilmek için bir çok devlete çizdiği sınırların farkında olma, onların özellikle ortadoğu toplumlarında ırkçılığı körükleyerek rahatlıkla at oynatabildiklerinin farkında olma... Gerçekten çelişkiler yumağındasın. Nereden tutsan elinde kalır senin bu fikirlerin. Bari ırkçıyım, kafatasçıyım, aynı zamanda da emperyalizmin maşasıyım dersen anlarım. Ama hem ırkçı olup hem emperyalizme karşı olmak nasıl bir kafa yapısıdır çözemiyorum. Zaten ırkçılığı ısıtıp tekrar dünyaya bela eden emperyalizmin, dolayısıyla vahşi kapitalizmin ta kendisidir. Pazar oluşturma, enerjiye hükmetme gibi belli sebepleri de vardır ama her şeyi ben öğretemem sana aç oku öğren biraz. Tek ideoloji ezberleyip dünyada başka bütün bilimlerden, ideolojilerden, tarihten bihaber yaşamak kolay olanı gerçi sen de haklısın.
- +1 yıl
Ayrıca ben salt Türkçülüğe çürütülmüş demiyorum, ırkçılığın her türlüsü çürük ve kör ideolojidir. Sermayedarların, dolayısıyla emperyalistlerin ekmeğine yağ sürmektir. Milletleri, dinleri, mezhepleri bir birine kırdırıp hem yeni pazarlar oluşturmak, hem de enerjiye hakim olmak, sermayeye hakim olmak için sizin gibi gençleri kandıracak bir çok ırkçıları kullanmışlardır. Hepsi de CIA, MOSSAD ve benzeri istihbarat örgütlerinin adamıdır.
- +1 yıl
Refah bir hayat sürmeyi bu kadar kötüleyen birinin de 1 yıla yakın bir süredir kızlarsoruyor gibi bir sitede takılmaktansa "savaşı bu denli sevdiği" için neden gönüllü asker olup orduda olmaması, neden karşı olduğu sistemin üniversitelerinde hukuk okumaktansa savaşıp ölmeyi tercih etmemiş olması da ayrı bir çelişkidir. Ha pardon sen fikir adamıydın değil mi :) Fakirleri ırkçılıkla gaza getirip ön saflarda dövüştürüp sonra da dairenden oturup buradan yüce fikirlerini savunman gerekiyor öyle mi? Refaha bu kadar karşıysan komando ol da git dağda terörist avla.
- +1 yıl
Görüldüğü gibi uzunca yazılar yazmış fakat aynı şeyi tekrarlayıp durmuşsun. Emperyalizm ırkçılığı yaymamıştır emperyalizmi ırkçılık yandaşı gibi gösteren anti-kapitalist sosyalizmdir. Sürekli çok bilmiş tavırlarla da bir daha benim karşıma gele şu bellidir ki karşıdakine''sana öğreteyim, git aç oku''gibi tabirler kullanmak en büyük acizlik göstergesidir. Ben çok aşırı bilgim olduğunu iddia etmiyorum en azından bilmeyip de türlü ifadelerle karşıdakini ezmeye çalışıp bilgili gibi kendini göstermeye çalışmak komiklikten başka bir şey değildir. Ayrıca sürekli Osmanlı ile övündüğümden bahsetmişsin Osmanlı'yı çok şiddetli bir şekilde eleştirdiğim de oldu. Ayrıca Atatürk'ün sözlerini paylaşmam onu atam olarak görmem bütün fikirlerimin aynı olduğu anlamına gelmez. Ayrıca ben ve bu ideolojiye sahip bütün insanlar asker olursa nasıl Türkçülük yayılacak? Kısaca ben evet radikal milliyetçiyim, ırkta kana bakarım söze bakmam.
- +1 yıl
Görüldüğü gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durmandan yakınmana rağmen, hala aynı olduğunu iddia ettiğin fikirlerime bir cevap verememişsin. Ümmetçiliği şerefsizlik olarak tanımlayan biri cesurca "Osmanlı da şereflidir" diyemiyorsa onun samimiyeti ortadadır. Senin karşı olduğun Sosyalizm bile emperyalizmin bir ideolojisidir. Ama sen parçalarla uğraşmaktan bütüne ulaşmak konusunda oldukça aciz kalmışsın. Irkçılık Sosyalizmden binlerce yıl önce vardı. Tıpkı Emperyalizmin de sosyalizmden yüzlerce yıl önce var olduğu gibi. Çok bilmiş demek, boş demek, komiksin demek küçümseme-hakaret olmuyor da benim sözlerim mi ağrına gidiyor? Bugün kafatası milliyetçiliğini savunmayan bir Atatürk, savaştansa barışı tercih eden bir Atatürk "Yurtta sulh barışta sulh" diyebilen bir Atatürk sana kendi felsefesinin temelini oluşturan bu fikirlerini beğendiremediyse varsın Atatürk'ün geri kalan hiç bir şeyini de beğenme. Osmanlı'yı eleştirmek ayrı şeydir şerefsiz demek ayrı şeydir. Şerefsiz dediğinle övünme.
- +1 yıl
Ayrıca da hep bahaneniz hazır. Barış yandaşı değiliz savaş yandaşıyız dersiniz. Ama iş savaşmaya gelince aşağıda belirttiğim gibi hepiniz "yönetici ekibinde" olursunuz. Sen ağa ben ağa, bu ineği kim sağa diye bir söz vardır. İşte emperyalizm-kapitalizm de sizin yaptığınızın büyük çaplısını yapıyor. Irkçılığı körükleyip fakir fukarayı savaşlarda ön saflarda dövüştürüyor. Tıpkı sizlerin yapmaya çalıştığı gibi. Sen Türkçülüğü yaymakla görevlisin öyle mi :) Senin neferlerin savaşıp ölsün sen de keyif çatarak Türkçülüğü yay :)
- +1 yıl
Irkta kana bakarmış.1940'larda senin gibi atıp tutup sonra kafatası olarak Türk çıkmayan senin "fikirdaşlarının" isimlerini vermemi ister misin yoksa kendin biliyor musun onları? Tıpkı senin de anadolu coğrafyasında dünyaya gelmiş olmanın doğal sonucu olarak bir çok farklı ırkı bünyende barındırdığın gibi. Saf ırktan bahsedecek kadar çürük bir ideolojiyi savunuyorsun ve bana laf edebiliyorsun.
- +1 yıl
. Atsız Bey, Cihat Savaşer, Fehiman Altan ve Necdet Sançar'ın da yer aldığı bir gruptu. Arkadaşlar kendilerinin kafatasını ölçmemi istediler. Ölçtüm. Atsız'ınki 81.4 çıktı. Halbuki Türklerin de dahil olduğu ‘brakisefallik' 84'ten başlar. Atsız'ın fena halde canı sıkıldı. Ben de ölçtüğüme pişman oldum. Belki Yağmur Bey'in aklında bu olaylar kalmıştır ve aradan yıllar geçtiği için yanlış hatırlıyordur.'
- +1 yıl
Senin Türkçülerin atası Nihal Atsız'ın aslında "kendi ideolojisine göre" Türk olmamasıyla ilgili güzel bir olay :) Oku da öğren diye bunu söylüyorum işte. Sana ezberlettikleri çağ dışı ideolojiye göre kendi kafatasını da ölç bakalım ne kadar Türksün :) Hadi bana eyvallah üstün insan, fikir adamı. Biz savaşalım sen de fikir adamı ol :) Ama senin ailenden ve sülalenden kimse ölmesin ha :) Sizler hariç herkes savaşıp ölsün. Barış kötüdür savaş çok iyidir ama ben savaşmam :)
- +1 yıl
O bahsettiğin kişinin sonuna kadar Türk olduğunu ona Türk değil diyen zihniyetin Şeyh Said'e Türk diyen zihniyet olduğunu biliyor musun? Ayrıca benim savunduğum bir ideolojim fakat seinn deminden beri Türkçülüğü kötülemekten başka bir ideolojin yok hatta Vahdettin düşmana kaçtı ama hain değil diyecek bir zihniyetin var. Ayrıca soydaki hafif yabancı genleri Türk kanını etkilemez zira insanlar hayvan değildir. Ayrıca sana boş, komik gibi sözleri farkındaysan senin hakaretlerinden sonra söyledim. Ek olarak senin hakaretlerin zoruma gidecek değil zoruna gitmesi gerek bizatihi sensin.
- +1 yıl
Antikapitalist sosyalizm diye uydurma bir söz de kullanmışsın :) Sosyalizmin felsefesi antikapitalizm üzerine kuruludur zaten. Kapitalist Sosyalizm diye bir terim var da bizim mi haberimiz yok... Diyorum ya kulaktan dolma ezberlerle konuşuyorsun diye. Ben senin gibi kafatasçı çok ırkçıyı bu şekilde lafla dövdüm. Kendi sözleriyle onları çürüttüm. O yüzden artık sıkıldım ve gidiyorum. Antikapitalist Sosyalizm ha :)
- +1 yıl
Adam onun yakın arkadaşıymış ve ölçüm yapmış neden zoruna gidiyor ki :) Sözle Türk değil dememiş ki kendi formülüne göre ölçmüş :) Sen hala nasıl olur da saf kan Türk yalanına inanabilirsin? Bunu uyduran biri bile Türk çıkmamışken? Vahdettinle ilgili de sana ne ezberlettilerse onu anlatmaya gelmişsin bana :) Vahdettin hainse Atatürk'ü kurtuluş savaşını başlatmak üzere neden görevlendirdi? Artık bırakın bu resmi sistemin size ezberlettiği "tekçi tarihi". Tarih tek değildir. Yoruma ve farklılıklara açıktır. Vahdettin kaçmadı, sürgün edildi. Üstelik Osmanlı hanedanı gibi bir aileye mensup olan, padişah olan biri hain olabilir mi aklın nasıl alabiliyor bunu?
- +1 yıl
Ben sana bin kere söyledim ama geç anlıyorsun. Ben sadece Türkçülüğü değil, ırkçılığın her türlüsünü kötülüyorum. Sana bin kere anlattım ama anlayamıyorsun ki. Irkçılığı emperyalizm birinci dünya savaşından önce tekrar ısıtıp bizim orta doğu coğrafyasına sürdü ki yeni bir çok devlet kurulsun ve kapitalizmin pazar arayışına çare olsun diye... Sen neye dayanarak ırkçılığı Sosyalizmin körüklediğini iddia edersin? Hangi kaynağa? Hangi mantığa göre?
- +1 yıl
Soydaki hafif yabancı genleri Türk kanını etkilemez diyorsun bir de saf kan Türkçü'yüm diyorsun :) Ne kadarı etkilemez üstad? Sınırı da siz mi belirlediniz? Yüzde 5,07'si etkilemez ama yüzde 5.08 olursa Türk değilsin gibi bir formül var mı :) Bu tartışmamızı bir 3. şahıs okusaydı da kendi kör ideolojinde nasıl da debelenip durduğunu bilseydi. Hafif yabancı geni etkilemezmiş :) Hafif? Kime göre hafif :) Konsey falan toplayın da hafifi de bir tabir edin :) Savaşı savunup savaştan kaçan, saf kan ırkı savunup hafif yabancı geniyle övünen. Milliyetçiliği savunup bütün hanedan ailesinin sürgün edilmesine göz yuman hatta bununla övünen bir milliyetçi :) Katılmıyorum ama hadi Vahdettin haindi bütün hanedan ailesi de mi haindi de sürgün edildi? İngilizler kadarda mı milliyetçi olamadınız Krallarını hanedan ailelerini baş tacı eden onca Avrupa ülkesi kadarda mı milliyetçi değilsin de kendi padişahlarının sülalesinin sürgün edilmesiyle övünüyorsun?
- +1 yıl
Bunları okuyan bir kişi sana güler esas. Bahsettiğim hafif gen yüzyıllar içerisinde bir kişinin annesinin yabancı olması gibi bir şeydi ya bunu anlamak istemedin ya da anlamadın. Bu arada resmi tarih falan diyerek iyice kendini belli ettin:) O kafatasını ölçümünün çok biliyorsun Hüseyin Nihal Atsız'ın bunu eğlence olsun diye yaptığını da bilmen gerekirdi Yağmur Atsız'ın makalelerini okuduysan. İlk başlarda Türklüğe yarar sağlıyor gibi gözükse de Türklüğü ikinci plana atan ümmetçi bir hanedan umrumda olmaz. O hanedan Türkçülüğe ne yarar sağlamış? Daha geçenlerde bugünkü soyundan birisi milliyetçilik bir uçurumdur diyordu. Tarih konusunda nedense Hüseyin Nihal Atsız'ın Türk olmadığından eminsin Vahdettin konusunda değilsin. Çok tarih bildiğini iddia ediyorsan Vahdettin'in Atatürk'ü mondros gereği Samsun'a halkın elindeki silahları al diye gönderdiğini de biliyor
- +1 yıl
Vahdettin o yüzden yolladı öyle mi :) Peki neden o zaman Atatürk "padişahın emri var" diyerek bütün din adamları ve kanaat önderlerini etrafında toplandı? Atatürk'ü o zaman kimse tanımazdı bile. Padişahın mühürlü kağıdıyla Samsun'a çıktı. Neyse diyorum ya. Senin bu anlattıklarını önce bana da ezberlettiler, ama ben farklı kaynaklardan okuyup, araştırıp gerçekleri öğrendim. Sen bunları bana yeni şeyler gibi anlatmaya çalışma. İlkokuldan beri bunları ezberledik zaten. Ben sana doğrusunu anlatıyorum ve sorular soruyorum. Madem hanedan ailenden o kadar nefret ediyorsun, Osmanlı'yla neden övünüyorsun? Madem Türkçülüğe hiç bir yarar sağlamamış İstanbul'u yunanlılara geri mi verelim? Madem Osmanlı Hanedanı hiç bir şey başaramamış onların fethettiği Antalya'da ne işin var? Kazakistan'a gitsen ya? Bir de sordum cevap alamadım. Yüzyıllar boyunca da olsa yüzde kaç yabancı geni karışan Türk olabiliyor? Bunun miktarı var mı? Eğlence için ölçtürmüşlerse bile sonuçta Türk çıkmış mı? Hayır...
- +1 yıl
Atsız'ın Türk olmadığından eminim gibi bir söz söyledim mi? Daha yazdıklarımı okuyup anlamaktan bile bu kadar uzakken seninle nasıl anlaşacağız. Atsız'ın "onların uydurduğu kafa tası ölçümüne göre" Türk olmadığını söyledim. Türklüğü kafatasına kadar indirgeyen insanların kendi önermeleriyle ne derece çelişkiye düşüp komik duruma düştüğünü söyledim. Oğlu tabi ki babasının kafatasçı faşist olduğunu inkar edecek. Eğlence olsun diye yapıyormuş :) Kendi söylediklerinle çelişiyorsun. Hem Atsız'ın saf ırkla ilgili söylemlerini tekrarlayacaksın, hem yaptığı ırkçılık ürünü kafa tası ölçümünü "eğlence" olarak niteleyeceksin. O zaman ben de şu iddiada bulunurum. Aslında Atsız'ın ideolojisi falan yoktu. Yazdığı, sizlere öğrettiği her şey "eğlenceydi". Oldu mu? Olmadı. O zaman sıkışınca sen de hemen eğlence yalanına sığınmayacaksın.
- +1 yıl
O kafatası ölçümü eğlenceydi fakat arkaşlarının kafatasının ölçmüş yalan çıkmış safsatadan başka bir şey değildir. Ayrıca yazdıklarının neden anlayamayayım akşamdan beri Türkçülüğü kötülemeye, hakaret etmekten başka ne yaptın?
Al oku www.gazeteciler.com/.../...olcerdi-ama-69399h.html - +1 yıl
Üstelik Kızılelma gibi senin deyiminle "ülküsü" olan birine ne anlatıyorum ki. CERN'de atomu parçaladılar, bilim çağındayız, uzay çağındayız sen hala mitolojik yalanlarla, üstelik yandaş toplayıp savaşmaktan bahsediyorsun. Yok bilmem ne kilisesinin altında elma varmış da, yok kısır biri ikiz doğurmuş da, yok dişi kurtla ilişkiye girdik de Türkler ortaya çıktı, yok meyvelerin atasıdır da yok tüm dünyayı tek tahtla yöneteceğiz de, yok ipek çadırın üzerinde hakimiyet kuracağız bla bla. Yıl olmuş 2014, Mitolojiye göre ideoloji uydurup ona tapınmak da neyin nesidir? Sen beyin takımındasın, bir de nefer bulup dövüştüreceksin öyle mi kızılelma ülküsüne göre :) Yunan mitolojisinde de çok var bunlardan. Almanlar da bir ara öyle hayallere kapılıp tokatı yediler :) Gazladılar Almanlar'ı milyonlarca insanları çocukları bebekleri üstün ırk safsatası yüzünden öldüler. Yüz yıl geriye gittiler. Ne acılar çektiler. Dünyanın bir numarası olabilecekken, seninkiler gibi mitolojik yalanlarla telef oldular.
- +1 yıl
Oğlu tabi ki babasının kafatasçı faşist olduğunu inkar edecek. Eğlence olsun diye yapıyormuş :) Kendi söylediklerinle çelişiyorsun. Hem Atsız'ın saf ırkla ilgili söylemlerini tekrarlayacaksın, hem yaptığı ırkçılık ürünü kafa tası ölçümünü "eğlence" olarak niteleyeceksin. O zaman ben de şu iddiada bulunurum. Aslında Atsız'ın ideolojisi falan yoktu. Yazdığı, sizlere öğrettiği her şey "eğlenceydi". Oldu mu? Olmadı. O zaman sıkışınca sen de hemen eğlence yalanına sığınmayacaksın. Hem ırkta kana bakarım diyeceksin, hem Nihal Atsız'ın kafatasçı olduğunu inkar edeceksin, hem de fikir baban Nihal Atsız olacak öyle mi? İçiyorsun gibi geldi bana. Daha fazla konuşmayalım. Kendinle bile çelişiyorsun beni nasıl ikna edeceksin... İyi geceler.
- +1 yıl
Senin başbakanın olmasın. Sıkıştığın yerde uydur. Dediğim gibi kendi çelişkilerini dahi izah edemiyorken senin bana katacağın hiç bir şey yok. Fikirlerinin tükendiği yerde boş konuşmuş olurum. Başta hakaret etme diyen, şimdi kendi hakaret etmek zorunda kalan kopyala yapıştırcı çakma "beyefendi" kendin değildin sanki. Kolay gelsin.
- +1 yıl
Bir tane kopyalar yap iştir yaptiysam en düşük acİzdirim fakat sen tartisma adabini bile bilmeyen kendi acizlik ve hamakatini baskalarinin söylediği cümleler ve dusunculerine hakaret ederek kapatmak isteyen birisin. Ayrıca yazdiklarina gerektiği gibi cevap verdim fakat o kadar acizlesmissin ki her dediğini carpitarak cevaplar veriyorsun. Evet su an beni hakaret etmek zorunda biraktim fakat sunu bil ki hicbir şekilde senin düşük ve ne savunduğunu bilmeyen
Gizli Üye(36-45)+1 yılTTabiki tartismasiz ermeniler acayip sehvetli cekici oluolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErmenileri zerre kadar sevmem.
618 Yorumla
Soran+1 yılKiskanc :)
Cevap sahibi+1 yılZorba ve zalim bir toplumun neresini kıskanayım?
Soran+1 yıl:D bu zihniyetle devam :))))))
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle devam. Doğru bildiğimden şaşmam.
Soran+1 yılEvet evet aynen :))
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim ecdadıma zulm eden, ana karnındaki ceninleri acımasızca yok eden, kadınlarımıza tecavüz eden bir topluma ırkçıyım evet.
Soran+1 yılYa iste aptalsin kizim valla. Biraz ksde dolasacgina tarih oku bilgili ol. Buyuklerinden ne duydunsa oyle hareket etme akilim. burada kufur saliyacak givi olgunsan. Tarih okuda oyle gel
Cevap sahibi+1 yılokuduğum için böyle düşünüyorum zaten. Asıl cahil sensin. yaptığınız pislikler tarihin kara bir lekesi. soykırımcılar sizi.
- +1 yıl
O zaman hiç bir milleti sevme? Asya, Avrupa, Afrika'da savaşmadığımız, askerimizi insanımızı öldürmeyen kaç tane millet sayabilirsin? Bunlar saçmalık. Tarihte Almanya-Fransa 100 yıl savaştı şimdi barış içinde yaşıyorlar. Bizler de hatalar yaptık Ermenilere karşı... Bizlerin içinden de acımasız vahşi insanlar çıktı da Ermeni çocuklarını katledip, kadınlarına tecavüz etti. Barış savaştan üstündür. Bugün ülkemizde beğen ya da beğenme seninle aynı anayasal haklara sahip ve senden daha çok vatanını seven sayan nice Ermeni var. Bu bölücü söylemlerle bir yere varamayız. Geçmiş geçmişte kaldı. Barış içinde yaşamazsak düşmanların işine geleni yaparız.
Cevap sahibi+1 yılSoykırım farklı ve evet çoğu milleti sevmem zaten. Ermeniler şimdi bile Türkler bize soykırım yaptı diye iftira atıyorlar , onlar ne samimiyetine ne barış laflarına kanacak değilim. Senin Türk olduğundan şüphelendim sun06, Türkler hiçbir zaman katliam yapmamıştır, ağzını topla. Osmanlı zamanında ermeniler bir rahat durmadı, hep zarar verdiler millete vatana, Türklerin tek yaptığı onları sürmekti ki bunda sonuna kadar haklıydı. Ülkenin güvenliğini tehdit ediyorlardı. Ermenileri sevmiorum ve sevmek zorunda değilim.
- +1 yıl
Bak sen benim ırkımı milletimi bilemezsin. Benim Türklüğümden de müslümanlığımdan da senin şüphe etmen bir şeyi değiştirmez. Türkler de her millet gibi katliam yaptı. Buna soykırım dersin, katliam dersin ne dersen de ama yaptık. Bunu belki devlet politikası olarak yapmadık ama sonuçta Osmanlı'nın yıkım zamanıydı ve bir çok asker-kurum-kuruluş kendi başına hareket edip kötü işler yaptı. Ona bakarsan topyekün bir milleti de bin yıllık topraklarından süremezsin. Üstelik öyle ya da böyle onbinlerce Ermeni "ister yolda öldü falan diye kendini avut" ama sonuçta öldüler. Önünde internet var aç oku. Hem yapmadık diyip hem ondan sonra şeyy yaptım ama şundan yaptık demekle olmaz. Her milletin tarihinde iyilikler de vardır kötülükler de vardır. Yavuz sultan selim zamanını iyi araştır. Önemli olan tarihteki acıları bir kenara bırakıp çağdaş normlara göre yeni politikalar benimsyerek barış içinde yaşamaktır.
- +1 yıl
Sevmek zorunda değilsin ama bunu açık açık söyleyerek de insanlar arasında ayrımcılığı körüklemen yanlıştır. Üstelik çoğu milleti sevmem diyorsun illaki, senin soyunda da bir çok farklı etnik köken vardır. Kendi aileni, akrabalarını da sevme o zaman. Bırakın artık bu Mussolini söylemlerini, ayrımcılık bölücülüktür. Sonu yok bu işin. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysa ve yasalara uyuyorsa sorun yoktur. Irkçı olmamanı öneririm. Sen Osmanlı'yı savunuyorsun ama Türk olup da Osmanlı'ya küfür eden onca insan var. Bak bu sitede bile var. Sen önce onlara cevap ver Ermenilere çatacağına. Neyse senin ön yargıların çok fazla seninle daha fazla konuşacak sözümüz yok. Ezberlerle konuşacağına araştırmalarla gelirsen devam ederiz yoksa cevap yok sana.
Cevap sahibi+1 yılsen de biraz araştırsan fena olmaz. Daha fazla tartışacak değilim iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılYapmadığını her zaman savurum. Yaptı demedim, sürüldü dedim. İkisi farklı seyler. ayırt edemiyorsun galiba ikisi arasındaki farkı. Araştırmış halin buysa senin adına üzüldüm gerçekten. Hadi eyv.
- +1 yıl
Ben sana ne anlatsam boş. Sürülürken kaç tane "hamidiye alayının" kendi kafasına göre hareket ederek bir çok Ermeni'yi katlettiğini öğrenmek için "kör ideolojiye" saplanmamış bir kaç araştırmayı okuman yeterli. Hiç zulüm yapmadı diye hadi Ermeni olayını yutturdun Yavuz Sultan Selim'in alevi katliamına ne diyeceksin? Haberin yok değil mi? Çünkü okulda öğrendiğin tarihte anlatmamışlardır sana. Hadi sana da eyv.
- +1 yıl
sikt r
soru mu şimdi
tabiki Türk60 Yorumla
+1 yılErmenileri hiçsevmem hiç haz etmem
41 Yorumla- +1 yıl
İskandinav kökenliler favorim Norveç :/
10 YorumlaElinin altında olan kız :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılirkcilik yapmak icin mi boyle bir soru sordun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hayir, sirf kim irkcilik yapicak diye gormek icin. Yoksa kim guzel kim cirkin onemli degil. Her irkta guzeli ve cirkini var
- +1 yıl
ayiptir kizim gunahtir. israillileri de kotuluyorlar ama bak sirf filistine saldiriyorlar diye kendi iclerinde bile eylem yapanlar var. dedigin gibi iyiai kotusu guzeli cirkini illaki var
norveç isveç rus amerikalı tercihimdir
01 Yorumla- +1 yıl
ISVECCC
Türk kızları daha güzel.
20 YorumlaNapıyım elin ermenisini Türk diyorum ben.
30 YorumlaErmenı kızları ne alaka sen ermenısın dıyemı ahaha
110 Yorumla
Soran+1 yılHayir ondan degil. Ermeniler ve tukr kizlari cofu zaman ayni tipe sahip olduklari icin
Soran+1 yılHee anladim bu zihniyete devam :)
Soran+1 yılHayir ondan degil dedim. Hayir ermeniyim degilim demedim. Sende biraz aklini calistirsan kafanda deli sorular olusmaz ok?:)
Soran+1 yılCok guzel! Barislik sizden sorulur :))
- +1 yıl
akıllı ve bakımlı kızlar.
10 YorumlaRus, Fransız, Alman falan anlarımda ermeni ne aq?
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem