https://i.hizliresim.com/4mN8o7.jpg
https://i.hizliresim.com/RyjBdo.jpg
Çok göbeğim olduğu için mi böyle? Bunu basıl düzleştirebilirim?
https://i.hizliresim.com/RyjBdo.jpg
Çok göbeğim olduğu için mi böyle? Bunu basıl düzleştirebilirim?
Olm niye dalga geçiyosunuz lan kızla? belki bir hastalığı var? Canım benim birsürü arkadaşım var böyle kilolu, hepsi de sporla zayıfladılar. sende denemelisin. ancak yemeklerinden bir kaç şeyi azalt.:)
Ya bu bildiğin çok yemekten alınan kilo ne hastalığı çoğu insanda var bu evet ama hiçbiri göbeğini çekip atmıyo çok mu kiloluyum diye sormuyo
Aslında çok yemek yemem ama ne yesem göbeğe gidiyo yağlı bir vücudum var ve yap yakmak çok zor
www.eonline.com/.../...m8gayn07eU1ql5yr7o1_400.gif
Böyle göbişler sporla ve diyetle gider.
spora başlaman lazım en acilinden gerçekler acıdır.
Dukan diyetine girersen faydası olur diye umuyorum
Cevap
37Cevap
Lan bunu nasıl attın gizlisin tamam da bize de yazık be
Valla kız ya da erkek hiç farketmez orasını burasını çekip atan herkese hakettiği kelimeleri kullanabilirim
aynen novaroma :)
Sen çok konuşma benim göbeğime laf edeceğine saçına düzgün bir renk seç çingene gibisin
Belli zaten çingenesin insanın içi güzel olsun senin ikiside değil
bu göbeği ne zaman yaptın o çok önemli çünkü böyle vücut aniden kilolanınca göbeğin böyle 3 4 hafta şekillenme süreci var bence eskiden yaptıysan çok kilon olduğu için hemen bu kilolardan kurtul sarkma başlamış çatlaklar da göbeğin bu şekil kalırsa yakın sürede çıkar
Hic gobegin olmasa da oturdugunda katlandigi icin farkli gorunebilir ama seninki kesinlikle fazla kilodan.Acilen bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.
reenkarnasyona inanmıyorsan inanmaya başla ve eline bıcagı alıp fazlalıklardan kurtul...
ya da 2. seçenek spor salonuna başla seneye sevişilmek istenen bir vucuda sahip ol.
Bu nedir ya. Yeminen hayattan soğudum. Şu fotoğraflar niye otomatik açılıyor ki? Az ye az.
mekik çekse kilo verdikten sonra karnı sıkılaşır
Bilmeden uydurmayalım lütfen :) Bu abla o yağ oranını düşürecekte.. kilolarını verecekte.. onun işi uzun daha mekiğe çok var. İyice bunları yaptıktan sonra en son platesle şeklini verirsin :)
hani len göbek deliği nerde bunun :))) karnın diye başka bişey mi gösterdin :)
Çok yemek yemekten ve neredeyse hiç spor yapmamak ve ayrıca biraz evet kilolusun bir 10 -15 kilo vermek lazım vermiyorsan diyetisyene git canım
Kilolu değilsin, obezsin. Göbek ve bacaklara bakınca 35 + kilo fazlan var. Gerçekten vermek istiyorsan spor ve doktor kontrolünde diyetle olur.
rahat ol ramazanda ölüm orucu tutarsın 1 aya bişeyin kalmaz
öğkk iğrenç şekilde kilolusun :( keşke resim atmasaydın :(
bol mekik çek, spor yapman lazım ve yediklerini azalt
Mekikle kilo verildiği nereden çıkmış? Bunu kim uydurmuş? Onun mekikle işi yok. Yemeği azaltacak bol bol yürüyüş + bisiklet.
Vallahi şaka olduğuna inanıyorum, sizin ayna farklımı gösteriyor, fotoğraf farklımı görünüyor sana yok ya sen dalga geçiyorsu
Bildiğin ayvayı geçmiş keşkül olmuş bu hatun...Çok kilolusun hemen spor diyet ne varsa yap yaz geliyo bak.
yuh sıra dağlar çıkmış kilolumuyum diyon
çok zayıfsın çok bir deri bir kemiksin
daha çok ye
Sağlıklı beslenme ve sporu hayatına almanın vakti gelmiş.
fazla kiloların var, spor diyet ve uykuyla üstesinden gelirsin.
oturma şeklinden de kaynaklanıyor.
güzel güzel.. severim ben şahsen.
Kilo var evet eritmen gerek ve dış görünüşten çok sağlığın için zayıflaman gerek :)
malesef kilolu olduğun için karnın öyle biraz zayıflaman lazım
bence hemen spor yapmaya basla yoksa alıp başını gıdecek o gobek
Aşırı kilolu değilsin belki ama yağ oranın epey fazla.
Selam veriyor önden resmen kilo vermem gerek arkadaşım.
Spor yapmalısın diyete de başlarsın güzel bir göbeğe sahip olabilirsin
Çok guzel. Göbeğin var bence kilolu bayanlar daha guzel
utanmasa konuşacak...
sen kilolu değilsin ablacım kilonun kendisisin..
Diyet + Spor :)
cut.
dublex villa mübarek, tapu lazım buna
yemek yemeyi kesmen lazım abla ya:\
Çok göbeğin olduğu için öyle..
Selamun kavlen, BacIm ne yapiyorsun ya.
Hormonlu gibisin çok itici :-D
oturuş şklinden hacı dik otursn böyle olmaz:)
kilolusun ama senıde begenen ckar elbet uzulmeee
Nasıl kızsın ya iğrenç
kilonun tanımı artık burdan yapılıyor
kilolusun bacakların brdan belli göbek ck
kilolosun çooook çalışmak şart
Diyete başla hemen
Kilo ver
benle yarışıyosn...
taytmı o?:D
tövbe bune
Az yemek ve spor :)
abooooo :)))