Bebeklerinde poposu portakal kabugu gibi oluyor, beslenme aliskanliklarinla alakalo olabilir, 41 kilo olan birey az degilmi ya benim yarim kadarsin neredeyse
Selülitin nedenleri hormonal değişiklikler, genetik faktörler, kilo alımı veya kilo kaybı, sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam tarzı, sigara, alkol, kafeinli içecekler, karbonhidratlı beslenme, yoğun tuz kullanımıdır. Bunların dışında dar kıyafetler ve çok fazla oturma da selülite neden olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende bir yıl önce 41 kiloydum. şu an 46 kilo oldum. Doktora gittim vitamin demir ilaçları verdi birde iştahım yoktu iştah açıcı verdi.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana da verdi bir ton sadece birini içiyorum şu an iştah açıyor ama ben kilo alamıyorum bu sefer de
Ben gıdım gıdım alıyorum ayda 2 kilo zor alırım 1 hafta iştahım olmasa 3 kilo veririm. Metabolizmam çılgınlar gibi çalışıyor galiba 😂 biraz da genetik. Normalde ailedeki kadınlar kilolu ve zayıflayamıyor erkekler de kilo alamıyor ama biz de tersine işlemiş 😂
Ah bizim bu genetigimiz🤷🏼♀️ bizde hem kadin hem erkekler zayıf ya tek kilolu kardeşim vardı ailenin gururu diyorduk😄 ama oda yüzümü kara çıkardı nazara geldi zayıfladı birdaha asla kilo alamadı.😒 Fizik orantiliysa hiç sıkıntı yapma kendine.😊 steres bizim gibileri dahada zayıflatır.
Allah"tan kemiklerim minik bir de yaşımdan küçük görünüyorum onun dışında gerçekten iğrenç bir hayat 😂 stress yüzünden yüzümde egzama çıktı. Stresli değilim sanıyordum stressliymişim 😂 sınavlar bitmiyor ki. Zengin koca şart oldu 😂
Ben burun estetiği oldum sonra yüce Mevla cezamı verdi 😂 başta yanaktaydı sonra büyüdü burna sıçradı sonra kaşıma sonra bıyık bölgeme. Hitler gibi geziyordum ortalıkta. Sonra sürdüğüm güneş kreminin iyi geldiğini farkettim içindeki e vitamini mi iyi geliyor hiç bilmiyorum. Tam kurtulamıyoruz galiba.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bebeklerinde poposu portakal kabugu gibi oluyor, beslenme aliskanliklarinla alakalo olabilir, 41 kilo olan birey az degilmi ya benim yarim kadarsin neredeyse
Kilo alamıyorum bir türlü
Bir sebebi vardir muhakkak ilgili bolumde doktora gorunmen faydali olabilir
Bütün doktorlara göründüm. Kalp mide tiroid hepsine bakıldı
Selülitin nedenleri hormonal değişiklikler, genetik faktörler, kilo alımı veya kilo kaybı, sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam tarzı, sigara, alkol, kafeinli içecekler, karbonhidratlı beslenme, yoğun tuz kullanımıdır. Bunların dışında dar kıyafetler ve çok fazla oturma da selülite neden olabilir.
Bende bir yıl önce 41 kiloydum. şu an 46 kilo oldum. Doktora gittim vitamin demir ilaçları verdi birde iştahım yoktu iştah açıcı verdi.
Bana da verdi bir ton sadece birini içiyorum şu an iştah açıyor ama ben kilo alamıyorum bu sefer de
Başka bir sorunun olabilir. Boyun kaç
1.60 tiroid kalp ve mideye bakıldı. Tiroid yokmuş. Miden de kayma var bakteri ve ülser var denildi. İlaç verdi. 2. Gidişimde bakteriler gitmiş dedi
Anladım belkide sıkıntı bakteriydi bundan sonra alabilirsin. 50 yi görsek tamamdır🙏😄
Ben gıdım gıdım alıyorum ayda 2 kilo zor alırım 1 hafta iştahım olmasa 3 kilo veririm. Metabolizmam çılgınlar gibi çalışıyor galiba 😂 biraz da genetik. Normalde ailedeki kadınlar kilolu ve zayıflayamıyor erkekler de kilo alamıyor ama biz de tersine işlemiş 😂
Ah bizim bu genetigimiz🤷🏼♀️ bizde hem kadin hem erkekler zayıf ya tek kilolu kardeşim vardı ailenin gururu diyorduk😄 ama oda yüzümü kara çıkardı nazara geldi zayıfladı birdaha asla kilo alamadı.😒 Fizik orantiliysa hiç sıkıntı
yapma kendine.😊 steres bizim gibileri dahada zayıflatır.
Allah"tan kemiklerim minik bir de yaşımdan küçük görünüyorum onun dışında gerçekten iğrenç bir hayat 😂 stress yüzünden yüzümde egzama çıktı. Stresli değilim sanıyordum stressliymişim 😂 sınavlar bitmiyor ki. Zengin koca şart oldu 😂
Senin boyun kaç
1.62
Neyse ki 1.75 falan değiliz. Kendimi avuturken telefon ekranına yansıyan görüntülerim
benimde egzamam var. Ama tüm Vücudumu sarıyor. Çok kötü ya. Allah şifa versin.
Evet. kilomuzala boyumuz birazcikta olsa uyuşuyor. Dediğin hibi 1.75 olsaydık çok siritirdi bu kilo. Hadi yine iyiz😄😒🤦🏼♀️
Ben burun estetiği oldum sonra yüce Mevla cezamı verdi 😂 başta yanaktaydı sonra büyüdü burna sıçradı sonra kaşıma sonra bıyık bölgeme. Hitler gibi geziyordum ortalıkta. Sonra sürdüğüm güneş kreminin iyi geldiğini farkettim içindeki e vitamini mi iyi geliyor hiç bilmiyorum. Tam kurtulamıyoruz galiba.
Evet ne yazki tam kurtulma yok bu illeten. Benim en çok canımı sıkan bu illet. Allah büyük🙂
nescafe mı ıcıyorsun?
Yok hiçbir kahve türünü içmem çay içiyorum sadece
Portakal kabuğu
O ne
Selülit sarı sarı kalçalar ve baldirın da
Kilo ile alakası yokki bol bol spor yap
Olamaz
Nayır nolamaz
Neden nasıl
Bilmiyorum ühühü
Göreyim
Bırakın ulen kızı diyeceğim onlara sevgılım