İstanbul üniversitesini kazanmak çokmu zor arkadaşlar? ben mimarlık bölümünü istiyorum ya da hukuk hedefim yüksek sizce arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yılİstanbul üniversitesinde ki bölüm sayısı marmaraya göre daha fazla ama puanları yinede yüksek bence hedeflerin yüksek ama biri sayısal biri eşit ağırlık yanılgıya düşebilirsin artık tercih konusunda özeller devletin önüne geçmiş durumda yani devleti hedefleyenler özelin tam burslusunu hedefleyenden daha avantajlı puan konusunda ama kazanırsın çalışırsan aşırı bir zorluk çıkaracağını düşünmüyorum sana yardım edebileceğim bişey olursa sorr her üniversite hakkında bilgi vermeye çalışırım
05 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul üniversitesi hakkında olabilir :)
- +1 yıl
İstanbul üniversitesi tarihi olarak eski bir üni. okul içi bakımından eski olduğu için dökülüyo diye söylüyorlar ben marmarayı öneririm ama İstanbul eğitim açısından çok iyi diplomanda sana yardımcı olur hayat boyu garantili sonuçta çok iyi bir üniversite tercih listelerinin başında yer verirsen İstanbul üni.ye kazanma ihtimalin yükselir.
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul Hukuk. Canım okulum. Okulumdan çok memnunum. Kazanması elbette kolay değil.
19 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm :)
Cevap sahibi+1 yılHangi bölüm mü? :) İstanbul Hukuk yazdım ne bölümü olabilir? İstanbul Hukuk Fakültesi'nde Su Ürünleri okuyorum. :D
Soran+1 yılpardon özür *-* günde kaç saat ders çalışıyordun çalışkanmısın yani zor bir bölümmü :)
Cevap sahibi+1 yılÇok zor bir bölüm. Hele İstanbul Hukuk daha da zor. Ama çok kaliteli bir eğitim alıyoruz tabi ki. Ben biraz az çalışırdım matematik temelim çok sağlam olduğu için kendime güveniyordum. Kendini hangi alanda kuvvetli hissediyorsan ona göre plan yap. Bazı arkadaşların matematiği kötüydü onlar da edebiyatı fulle yakın yaparak gelmişler mesela. Herkesin çok iyi olduğu alan başkadır.
Soran+1 yıleşit agırlık ben matematigi severm ama bu sıralar zorlanıyorum çalışmaya nedense kısmet :)
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun. :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılsanada başarılar dilerim:)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. :)
+1 yılİstanbul'da kazanması en kolay üniversitelerdendir fakat bölümden bölüme degisiyor.Mimarlığın puanı cok degil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılİÜ işletme okudum. ilk senemde kazandım istersen kazanırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılhımm kaç puan *-* ders çalışırmıydın
- +1 yıl
ben 2007 de girdim :)) puanım eski sisteme göre. ben gezmemden eğlenmemden ödün vermedim. grce de olsa oturdum çalıştım ama gezdim eğlendim 1 sene dolu doku geçti ve kazandım. okulu da okula pek gitmeden bitirdim. kız arkadaşlarım saolsun hep notları paylaştılar canlarım benim :)))
Soran+1 yılhımm iyimiş sagol :)
- +1 yıl
reca
Gizli Üye(36-45)+1 yılokadar mal var ya okuyon ist da nesi zor ben bile bitirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi bölüm kaç puanla girdin birde
Gizli Üye(36-45)+1 yılMimarlık ya da hukuk..bunlar ayrı alanlardandı eskiden?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılazimli bir insan için hiç bir şey zor değildir.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. hayır değil
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 932 cevap paylaştı. bnde besyo ıstıyorum bakalım hayırlısı
00 Yorumlaçalışırsan zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem