Sizce neden toplumun büyük bir çoğunluğu Atatürk'ü sevmiyor? En önemli sebebi nedir?
Cevabın nedir?
- 3 Mart 1924 yılında, ümmet'i bir olarak tutan hilafet'i kaldırdığı için sevmiyoruz..
(nato veya avrupa birliği avrupalılar için her ney ise, hilafet de müslümanlar için onun gibidir)
- ekmeğini yediği, kendisini adam eden osmanlıyı sırtından hançerleyip kaldırdığı ve osmanlı sultanlarına iftira edip sürgün ettiği için sevmiyoruz..
-1932 yılında, zorla ve halk'a rağmen ezan'ı yasakladığı için sevmiyoruz...
-1930 yılın da, genel ev kanunu çıkartıp kadınları erkeklerin seks kölesi haline getirmesini sağladığı için sevmiyoruz
-fatih sultan mehmet'in manevi hatırası olan ayasofya'yi cami olmaktan çıkartıp, müze haline getirdiği için sevmiyoruz..
yüzlerce yıl boyunca savaştığımız avrupalıların, hayat tarzını ve kanunlarını bu topraklara getirdiği için sevmiyoruz..
-kendi el yazısı ile yazdığı medeni bilgiler isimli kitabın da, (haşa) peygamberimize çok ağır hakaretler ettiği için sevmiyoruz..
-harf inkılap'ı yaparak, 3 nesil'i, yazılmış olan islam'i ve tarih'i eserleri okumasını engellediği için sevmiyoruz..
(dünya'da türkiye'den başka bir ülke varmıdır ki, gençler kütüphane'ye girecek ve kütüphane de bulunan kitapları okuyamadan dışarı çıkacak ?)
-kendi halkı olan rize ve dersim'i bombalattığı için sevmiyoruz...
-yaptığı inkılaplar ile 3 nesil'in ahiret hayatını risk'e soktuğu ve bir çoğunun cehennem'e gitmesine vesile olduğu için sevmiyoruz...
daha onlarca sebebi var !473 Yorumla- +1 yıl
Yanlis dusunuyom kardesim ayiptir birde bir kemalistin gozunden bakmak gerek 😀😀
Simdi osmanli bitmisti zaten mecburdu hilafet zaten kullanilmiyodu e vahdettin zaten haindi kimse ezani turkce okutmadi yaptiysa inonu yapmistir 😂 kimse camileri ahir yapmadi e zaten ayasofyaya muzelik daha bir yakisti peygambwrimize hakarete baktifimiz zaman zaten ardina dusenlerim coguda dinsiz hoslarina gider ya harf inkilabi zaruriydi ama avrupaya yetisecektik hani hepimiz şu an butun larin harfleriyle yazili kitaplari hangi dilde olursa olsun su gibi bilmiyormuyuz lutfen!
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çünkü Atatürk Türklüğü ön plana çıkartmıştır..
Halkımızın bir kesimi ise Türklüğü umursamadan Müslümanlık çerçevesinde kurulmuş bir ülkenin hayalini kurmaktadır..
Ama malesef bazı dış güçlerin yetiştirdiği "sözde Müslüman liderler" tarafından bu kesim birer piyon gibi kullanılmaktadır..
İslam ülkesi ve şeriat düzeni hayalleriyle bu kesim uyutulup ülke dış güçlerin sömürgesi haline getirilmektedir..
Benim bu yaşa kadar gördüğüm şeylerden çıkardığım sonuç bu..
Biz Müslümanlaştığımızı sandıkça yahudilerin tuzağına daha da çok düşmüş oluyoruz..
Ha bu arada konumuz Atatürk dü değil mi?
Onun da sevilmeme sebebi belli işte.. Yahudilerin bizim cahillere verdiği gaz..
Çünkü Atatürk'ün izinden giderse bu ülke, asla onların sömürgesi olmaz..150 Yorumla
+1 yılBüyük bölümü için soruyorsan eğer-ki bunlar ülkemizde genelde dinciler oluyor-şöyle düşün; Osmanlı halkı gibi uzun yıllar katı dini kurallarla yönetilmiş bir halk var ve bir gün ülke zorlu bir sürece giriyor. Padişahtan umut yok. Ülke işgal altında. Bir adam çıkıyor ve milli mücadeleyi başlatıyor. Herkes onu destekliyor o bir kahraman. Ama toplumun büyük bir kısmı hala padişah yanlısı ve ülkeyi kurtarıp padişaha vermek istiyorlar. Ama zamanla bu lider ilericilik, laiklik gibi görüşlerini açıyor. Saltanatın yanlış bir yönetim biçimi olduğunu Türk halkına Cumhuriyet gibi modern bir rejimin yakışacağını ve bu rejimin içerisinde demokrasi ve laiklik gibi eşitlik ve özgürlük kavramlarını temsil eden görüşler çerçevesinde işleyeceğini söylüyor. Ancak halk cahil. Padişah o dönemde aynı zamanda Halifeliği yani dini liderliği de elinde bulunduruyor. Saltanatın hele ki Halifeliğin kaldırılması din düşmanlığı gibi görülüyor. Bu yüzdende halkın bir kısmı bu yenilikçi lideri desteklerken büyük bir kısmı da din düşmanı olarak gördükleri bu adamdan nefret ediyor. Farklı azınlıkların farklı nedenleri de var o ayrı.
72 Yorumla- +1 yıl
@queeen18 sen madem İSLAM dinine inanıyorsun o zaman gereçelerinide yapmak zorundasın sen diosunki benim dinime küfür ediyo ama ben desteklerim benim dininmi değiştirmeye çalışıyo ama ben desteklerim araştırmamış diyosun bir insan araştırmadan niye birinie şuç atsınki sana ilkokulda demişler o adam öyle şöyle sen onu iyidiye kafana kazımışsın ve bunu burda savunuyosuun yanluş yoldasın
+1 yılben çok seviyorum atatürkü onun sayesinde şu an bu ülkede nefes alabiliyoruz o olmasa belkide biz hiç olmayacaktık
211 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
58Cevap
+1 yılBAKIN! toplum bu konuya hep ön yargılı insanlar atatürkü sevmek zorunda değiller! ama herkes birbirine saygı duymak zorunda şahsen bende ataürkü sevmiyorum minnet duymuyorum saygı duyduğum konu ülkeyi kurtarması ama insanlar diyorlar ya atatürk olmasa sen yaşayamazdın bende size bir şeyler anlatacam sadece zırvalamadan okumaya devam etmeni istiyorum:
atatürk osmanlıya ihanet etti osmanlı atatürkün aldığı toprakların (?) kaç katını aldı belki bir zaman kaybetti ama daha fazla kazadnı bir zaman osmalı sıkıştı bir adam çıktı osmalıya ihanet etti halifelik kaldırıldı adam (haşa) dinimize sövmüş birisidir. siz bu adam için canınızı veriyorsunuz peki söylesenize bu adamın her yerde heykeli var peki bizim dinimizi simgeleyen yapıtlar bu adamınkinden azdır. bu adam eezan okunmasını yasaklamış bir insan sen kimsin yasaklatıyon bu adam kadınların başörtüsünü söktü ve erkeklere köle olmaya mahkum etti bazı insanlar aileniz yüzünden diyorlar benim ailem bana böyle bir şey söylemedi pekala madem bazıları ailesi tarafından böyle sizde ilkokuldan beridir atamız böyle atamız şöyle nerdeyse tapıcaksınız ya? ben bunları araştırdım yalan bilgiler yok sizde karşıma yalan demeyin peki kanıt istersiniz şimdi alın size kanıt gençliğe hitabei okuyun bir adam türkiyeyi koruyun kurtarın canınızı diğer her şeyi boş verin sadece kurtarın diyor sen şimdi sadece bu dünyaya bakarsan burada bu kadar insanı kendinle birlikte günaha sokuyosunuz bir kanıtım daha var bilirsiniz hiçbir şehidin cesedi çürümez peki atatürkün neden çürüyo? o bir şehit değildir çünkü o osmanlıya ihanet etmiş dağılmasında en büyük etkendir birde bu adamı cennete gitmesi lazım diyorsunuz bu adam binlerce insanın hakkına girmiş sırf kürt olduğu için imamları kesmişti ve ayrıca kendiyle birliktede inasnları cehenneme sürüklemiştir bide karşıma geçip bu adamı bana savunmayın lütfen!151 Yorumla- +1 yıl
bayrağımızda bile islam varken bu ülke laik bir ülkedir diyorsunuz ha laiklikle veya kafirleri karıştırmıyorum sadece söylüyorum gidin türk bayrağımızı araştırın islamın 5 şartı var bayrakta bana yahudi bir insanı savunmayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk konusunda daha çok yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ancak kemalistleri gerçekten sevmiyorum. Türk milleti gibi kadim bir milletin kaderini sadece tek bir kişiye bağlamayı bu millete hakaret olarak görüyorum."Olmasaydın olmazdık","Babalarınız belli olmazdı" gibi çirkin sözleride aynı şekilde bu millete hakaret olarak görüyorum. Kurtuluş savaşında Güney cephesi düzenli ordu olmadan kapandı. Halk mücadele etti. İlk kurşunun neden sıkıldığını ve kimin sıktığını biliyoruz. O halk değişip yerine yenisi gelmedi. Hala aynı halk. Bir insanın fikirlerini beğenmemek, onu takip etmemek cahillik olarak niteleniyor. Hangi fikir özgürlüğü olan ülkede böyle bir durum var. Hangi ülkede her yerde tek bir insanın heykeli var veya hangi ülkede bir kişiye özel koruma yasası var. Bunlar hep kemalist zihniyetin ürünleri.
131 Yorumla
+1 yılAtamı severim her insan gibi onunda yanlislari olmusdur ama bu ulkeye hizmeti buyukdur hakkinda yuceliklerinden bahsederken yaptigi hatalardanda bahsetmeliyiz ama bu hatalar onu sevmemize engel değil ve hatalarindan mutlaka ders alan ve tekrarlamiyan bir onderdi allah sehitlerimizden ve atamizdan razi olsun
111 Yorumla- +1 yıl
Evet her insan hata yapar ama o hatalar ülkenin ve halkın geleceğini etkilemese daha iyi olurdu.
Onun alfabesiyle yazıp, onun sana verdiği hakların hepsini catır cutur kullanıp Atatürkü sevmiyorum diyenlere ayar oluyorum ozaman ülkeden bas git (burda bas git kullanmicaktim cuk oturan bir kelimem vardi ama neyse) Annen ve baban bile onun sayesinde belli kaldıki ailenin prensesi ve prensisin köle olucaktin kimin neyi olurdun bilinmez... En iyisi begenmiyormusun defol git kullandigin parada bile Atatürk varsa sevmeme gibi lüksün yok
62 Yorumla- +1 yıl
Kur an da bile Allah (c. c) sevmek inanmaz zorundalık değil özgürsünüz yazarken atatürkü sevmeyi neden zorluyorsunuz ilahlaştırmayın cezası çok büyük şirk koşmayın ve ben atatürkü sevmiyorum hiç bir kaynakda atatürkün hatası yazmıyor neden bir sorun çünkü illa sevdircikler ben sevmiyorum. Irkçılağa HAYIR
- +1 yıl
Onun bize verdiği ne var? He evet bizim ülkemizi en az Avrupa gibi dinsiz yapmasını unutmuşum
Gündem konusunda 525 cevap paylaştı. Şu sitede provakatörlük yapmayın artık yeter ya şöyle 1-2 kaşar çıkıyor site içinde bile karışıklığa neden oluyor. İnsanları sokağa döken de bu zihniyetelr işte. Bu soruyu sormanızdaki amaç ne? Neden 100 sene öncesi? Tabi şu ara her şey günlük gülistanlık konuşacak hiç bir şeyimiz kalmadı ileriki 100 seneyi de garanti altına aldık can sıkıntısından geçmişe döndük değil mi? Senin gibi beyinsizler olmasaydı keşke siyasette ve politikada. Neyse şikayet et geç akılsız insan
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsanane * yorum yapma geç o zman
Gizli Soran+1 yılayrıca 100 sene önce ölen dedemi sormuyorum sonuçta
+1 yılSoysuzun Biri Atatürk Portresinin Önüne Geçip Başörtüsü Takan Ucubedir Derse, 600 Yıl Şeriatla yönetilmiş Bir Devlerin Tohumlaru Atatürkü Sevmez, muhafazakar bir milletiz belki Suçlu atatürk olmayabilir ancak Atatürk bazı solcu kesimler tarafından insnalara yanlış lanse edildiği için Atatürkü sevmeme durumu olabilir, böyle bir atatürkçü kesim olursa 20-30 yıl sonra insanlar atatürke açıkca söverse şaşaırmassınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Sövmeleri için 20 yılın geçmesine gerek yok. Herkes Atatürkün zeki olduğunu söylüyor ma hayır adam yarım akıllıydı. Islamı ortadan kaldırmak ne ya. Adam islamı ortadan kaldırmaya çalıştı resmen ama sanırım biraz başardı da acaba türkiyedeki ben Müslümanım diyen insanlardan kaç tanesi Müslüman bu arada Osmanlı alfabesini neden kaldırdı adam ya türkiyenin kendine özgü bir şeyi kalmadı ya. Ve bu söylediklerimden anlarsınız ki adam tam bir canım ya canım şerefsiz allahın malı keşke daha erken geberip gitseydi
+1 yılBabalarinin belli olmasini saglamisya ondan :)
Bu ulkede sanayinin temellerini atan, egitimde cigir acan bir adami niye sevsinler ki120 Yorumla
+1 yılsevmeyenlerin odağında din var, Atatürk haklı sebeplerle kaldırdığı halifelik gibi, kapattığı tekke ve zaviyeler gibi bir çok konudan ötürü geniş bir kesim tarafından asla sevilmedi bu ülkede. bu kesim ne kadar baskılandıysa da bitmedi daha da çok taraftar topladı.
00 YorumlaGündem konusunda 626 cevap paylaştı. ne kadar tuhafsınız ya biri sevmeyen için yunan tohumu demiş biri siktirsin arap ülkesine gitsin demiş ne kadar örümcek kafalı insanlarsınız şunu o varsa eğer kafanıza sokun kimse sevmek zorunda değil mecburmuş gibi davranmaktan vazgeçin artık putlaştırdınız adamı peygamber ilan edenler var, seven sevsin sevmeyen sevmesin kime ne arkadaş derdi tasası sizemi düştü
40 YorumlaAtatürk'ü sevmeyenler, günümüz kültürüne ayak uyduranlardır. Yıllardır içlerinde biriktirdikleri zehiri dışarıya saçma zamanı gelenlerdir. Onu tanıyamayanlardır.
60 Yorumla
+1 yıluyuz oluyorum şu Atatürke. Ulan bir insan kendi vatanını kurtaran lideri sevmez mi? Atatürkü sevmemelerinin nedeni yaptığı inkılapları dine bağladıkları için. Dolayısıyla yanlış anladıkları için. Bunlarda kendi tarihini bilmeyen cahillerdir.
43 Yorumla- +1 yıl
Pardon atatürke demişim Atatürkü sevmeyenlere uyuz oluyorum olacaktı.
Soran+1 yılFarketttim
- +1 yıl
Pardonda cahil kim acaba? Lan adam İslam alimlerini astı bumu yanlış anlama? Öğrende gel biz Atatürke ve sana uyuz oluyoz ne yapıcan?
+1 yılBu ülkeyi, kuran
Bu ülkeye, önderlik eden
Bu ülkenin, Baş komuntanını
Sevmeyenler, Saygı duymak zorundadır. sonuç itibari ile onun kurduğu topraklarda ekmek yiyip su içiyorlar. terbiyesizliğin lüzumu yoktur. sevmeyen sevmesin ama saygı duysun.!81 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar sadece saygıyı hak edene saygı duyar pardonda o atatürk de şerefsize neden saygı duymaz?
Atatürk'ü severim fakat töbe haşa ALLAH'mış gibi gösterilmesine karşıyım. Hiç hata yapmamış gibi gösteriliyor. Birde tek başına kurtarmış gibi servis ediliyor.. Bir Kazım Karabekir paşa bile anılmıyor..
Atatürk muhteşem bir komutan zeki birisi ileri görüşlü.. ama dediğim gibi..53 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru söylediniz.
- +1 yıl
Aynen çok zeki yaptıklarından belli çünkü sadece ultra zeki bir insan bir İslam ülkesi olan türkiyede İslam alimlerini asar
azınlık demen lazımdı.
bir çoğunun yaterli tarih bilgisi yok. cahillikten kaynaklanıyor. kulaktan dolma bilgilere inanıyorlar.
bir çoğu müslüman olanın atatürkçü olamayacağını sanıyor. bu da zaten din konusundaki cahilliklerinden geliyor.
bir kısmı da osmanlı ve şeriat özlemi çekiyorlar. yobazlıktan yapıyorlar.
bir kısmı da sırf farklı olmak için yapıyor
genelde bu şekilde sanırım.11 Yorumla- +1 yıl
Bu bizim din konusundaki cahilliklerimizde değil de sizin zeka yetersizliğinden olabilir lan adam alimleri astı bir de gelmiş diyorsunuz Müslümanlar Atatürkü sevebilir. Delirtmeyin insanı ay
Kur an da bile Allah (c. c) sevmek inanmaz zorundalık değil özgürsünüz yazarken atatürkü sevmeyi neden zorluyorsunuz ilahlaştırmayın cezası çok büyük şirk koşmayın ve ben atatürkü sevmiyorum hiç bir kaynakda atatürkün hatası yazmıyor neden bir sorun çünkü illa sevdircikler ben sevmiyorum. Irkçılağa HAYIR
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupalıların saldırısı İslami kaldırmak cuma tatilini pazara cekmek kuranı kaldırmak ve latin alfabesi getirmek okulda öğretmenlerin mini etek giymesini zorunlu yapmak için saldırdı ama boşuna yaptılar zaten atatürk adamlar yorulmadan yerine getirdi dimi.. ?
40 Yorumla
+1 yılDOğruları olduğu kadar yanlışlarıda vardır Türklük adına ileri seviyede hizmet etmiş milliyetçi bir liderdi Allah rahmet eylesin saygı duymak önemli.
40 YorumlaKimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundalar. Bu ülkenin kurulmasında önderlik yapmış ve özel hayatı sadece kendisini ilgilendirir. Ben sever ver saygı duyarım.
41 Yorumla- +1 yıl
Ya adamı delirtiyorsunuz ya ne saygısı ya ne saygısı? Ve özel hayat ne alaka? Adam binlerce insanı cehenneme sürükledi reddedenleride aştı hala özle hayat diyo
Atatürkün kurdugu ülkede yaşayıp onun sayesinde konuşabiliyorsan onu sevmiyorum demek sizcede yüzsüzlük terbiyesizlik değilmi onu sevmiyorum diyenler cahil insanlar hayatlarında kaç tane tarih kitabı okumuşlar ya da hangi pro. nun kitaplarını okumuşlar bana onu söglesinler bu ülkenin sorunu bu zaten cahil insanlar...
01 Yorumla- +1 yıl
Onun kurduğu ülkemi adam ülkeyi mahvetti kurdu diyor ya onun sayesindedir konuşabiliyorum? O zamanlar alimler konuştuda ne oldu dur ben söyliyim asıldılar
Benim düşüncem şudur arkadaşım istersen seversin istersen sevmezsi sevgi içten gelir ve değiştirilemez ve bir insana neden sevmiyorsun diye kızamazsın ama ATATÜRK bu vatanın kurucusu lduğundan bizi kurtardığından ve şuanda özgür bir şekilde yaşamamızı sağlayan bir İnsan olduğundan Saygı Duyulmalıdır ve evet saygı duymamak ise bir iradesizlik ve bir bakımdan vatan hainliğidir.İstersen sevme ama Saygı duymak zorundasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet özgür yaşıyoruz kesinlikle bi yirmi yıl önce zaten başörtü yasağı yoktu zaten
+1 yılay cevapları okudukça bana fenalık geliyo
söyleyecek bir şey yok, Atatürk'ü sevmeyenlere içimden baya küfür ediyorum ama sanırım buraya yazmamalıyım😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbencede :D
- +1 yıl
Bende sana içimden baya küfür ediyorum ama sanırım bunu buraya yazmamalıyım canım
Kuyruk acısı olanlar sevmiyor ama hiç biri düşünmüyor Atatürk olmasaydı anneleri belli olurdu ama babalarını zor bulurlardı (acaba Hans mı yoksa Henry miydi diye çok düşünürlerdi.)
11 Yorumla- +1 yıl
Haha çok komik en azından Avrupa ülkelerinde başörtü yasağı olmazdı
Hocam sevmek normaldir. Sevmemek yine aynı şekilde öyledir. Ancak pembeli ilk cevaba bakmanı öneriyorum.
Şahsen benim meselem, şu an ülkenin tümünün meselesi haline gelmiş olduğundan kanımca açıklamama gerek yoktur.00 Yorumla- Gündem konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılAşağıdan yukarıya değil yukarıdan aşağıya toplumu devlet eliyle çağdaşlaştırmaya kalkışması genel olarak özelde dine karşı ülkedeki çoğu insandan daha az hassas oluşu
00 Yorumla
+1 yılKadir Mısırlıoğlu diyen, Osmanlıyı yıktı diyen, içki içiyor o yüzden sevmiyorum diyen.
Oğlum sizi kim eğitiyor ya?11 Yorumla- +1 yıl
Ne Osmanlıyı yıkması islamı yıktı islamı
+1 yılısrarla aynı soruyu sormaya devam ediyorsunuz bende aynı cevabı vermekten bıkmayacağım. sevmeme gibi bir lüksüm olamaz. onun gibi lider bir daha gelmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen inşallah gelmez
♥♥Mustafa kemal Atatürk♥♥ kalbimizdesin reis. Solcular ve kemalistler. Siz defolun buradan. Hepsi sizin yüzünüzden.
10 Yorumla- Gündem konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk sevilmez mi ya adamı bütün dünya kabul etmiş ^^ <3
61 Yorumla- +1 yıl
Onu kabul etmeyen çok insan var merak etme
- Gündem konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılKurduğu yerde yaşayan ama onu sevmeyenler tuhaf.
💂 Mustafa Kemal Atatürk 💂61 Yorumla- +1 yıl
Sensin tuhaf biz atatürk denen pisliği sevmiyoruz sağ olsun ülke bırakmadı yakında Avrupa ülkelerinede gireriz
+1 yılNe seviyorum ne sevmiyorum. Kısacası hiç umrumda değil.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkü sevmeyen insanın beyninden şüphe ederim... yo hayir aslında etmem emin olurum beyni yoktur.
91 Yorumla- +1 yıl
Buradan bir duyuru yapıyorum Atatürkü seven ya İngiliz casusudur ya da akıl hastanesinden çıkmıştır
ben her yönüyle seviyorum. sevmeyenleri de sevmiyorum açıkçası ama saygı duymak zorundayız işte napalım.
41 Yorumla- +1 yıl
Saygısını tüküreyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkesini kurtaran bir adamı sevmeyen insana ne denir ki ne beklenir ki.. Mekanı cennet olsun Atamın <3
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen bir islam ülkesini bir Avrupa ülkesinde farksız yapan bir adamı sevene n denir mekanı cehennem olsun şerefsizin
Sevmiyorum. nedenini söğlemeycem çünkü tartışma çıkıyo kemalistlerle uğraşmak istemiyırum.
40 YorumlaSevmek zorunda oldugumu soyledikleri surece sevmeyecegim.
50 Yorumla- Gündem konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'ü sevmeyen biri Türk değildir. Minik koyunlar arabistana layıklar
41 Yorumla- +1 yıl
Atatürkü seven biride Müslüman değildir onu ne yapacağız?
Atatürk'ü seviyorum. Ayrıca solcular ve İsmet İnönü Atatürk'ü sevmemeye teşkil etmiş bazı tarih bilmezlere.
20 Yorumla
+1 yılAtatürkü seviyorum tabikide.
Şu an Türk olmamın sebebi olduğu için
Gerçekten çok seviyorum20 Yorumla
+1 yılSeverim. Atatürk olduğu için değil, yaptıkları için. Onun yaptıklarını bir başkası yapsa onu severdim. Tapacak kadar da sevmem.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir şey soracam sen kafir misin? Ciddiyim bunu bir Türk diyemez
bu soruyu soran arkadaş hangi yüzle sordun sevmiyorum diyenlerde garanti yunan tohmudur vardır bir kuyruk acısı
40 Yorumlanet o* çocuğudur.
atatürkü sevmeyen sktirsin gitsin.01 Yorumla- +1 yıl
Allahım dünya tersine mi döndü!
Seviyorum, saygı duyulacak bir adam.
90 YorumlaÜlkenin basinda bir Atatürk Düsmani olursa öyle olur ^^
11 Yorumla- +1 yıl
Her Müslüman atatürk düşmanıdır ne yapalım Erdoğanı beğenmiyorsan git avrupada yaşa bak burada herkes Atatürke sevebilir ama Erdoğana sövemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskeri dehası olarak seviyorum ideolojik olarak sevmiyorum
51 Yorumla- +1 yıl
Evet bütün beyin hücrelerini askerde kaybedip gelmiş ülkenin başına
Tabiki seviyorum. Milli mücadelenin her alanında yer alan başkası var mı? Kendi liderini bu kadar kötüleyen başka bir toplumda yoktur. Arap kültürüne dönüşmenin sonucu buda
10 Yorumla
+1 yılSevmeyenler gozumde hainden baska birsey degillerdir
22 Yorumla- +1 yıl
kanka ben roseflower o hesap gitti bunu takip et
- +1 yıl
Sevenler ne peki?
ATATÜRKÜ SEVMİYORSAN TEBRİK ET GEÇ ATATÜRK Ü TARTIŞACAK SEVİYEDE HENÜZ HİÇ BİRİNİZ DEĞİLSİNİZ
42 Yorumla- +1 yıl
+++++
- +1 yıl
Aynen atatürk bizim sözlerimize layık bile değil pislik
Toplumun büyük kesimi değil yanlışın var o cahil kesim ve ender görünür türden.Kahrolsun Cehalet!
00 Yorumlabilmiyorum artık vatan hainlerimi diyelim ne diyelim. Ben seviyoruuuum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmiyoruuuuuum
bazısına lafım yok sonuçta herşey ilkokul kitaplarında öğretildiği gibi değil
00 YorumlaAtatürk'ü sevmeyenlerin kanı bozuk.
132 Yorumla- +1 yıl
++++
- +1 yıl
Atatürkü sevenlerinde imanı bozuk
+1 yılAraştırıp okumayı sevmiyoruz.Sadece duyduklarımıza körü körüne inanıyoruz.Bir çok konuda böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılg*tleri tutuşuyor çünkü Atatürk diyince o sevmeyenlerin. kuyruk acıları var
30 Yorumlaatatürkü sevmeyenler tamamen cahil oldukları için sevmiyordur başka hiçbir sebebi yok
01 Yorumla- +1 yıl
Sende cahil olduğum için insanlara cahil diyorsun
sevmiyorum içki içiyo sevmiyorum basit
92 Yorumla- +1 yıl
@veteba32 ya hu ne alakası var adamın rakı içerken fotoğrafı var bütün solcularda biliyor ki rakı sofrası kurdurup devlet meselesi konuşmuşluğuda var kardeşim bu kadar cahil olmalütfen aç bak iki kitap oku yani içki içtiğini özellikle rakıyı sevdiğini herkes biliyor ya lütfen cehaletle uğraşamam
Atatürk'ü seviyorum. Kesinlikle sevmeyen kesim kemalistler yüzünden sevmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
- +1 yıl
Adamın tipini görünce bile insan tiksiniyor
O büyük kesim neredeymiş de bizim haberimiz yokmuş?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakp yüzünden ! başka mantıklı tek bir açıklaması yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Yüzünden değil sayesinde
+1 yılher yönüyle seviyorum
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadir Mısıroğlunu dinle. Kendisi Cumhur başkanının toplantılarına çağırılan isimlerdendir
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem