bu ülkede çok büyük emeği var bazıları oradan buradan duyduğu yalan bilgilere inanıyor (çoğunlukla din hakkında) laf da anlamıyorlar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
En önemli emeği kadına söz hakkı vermesi adam zaten dünyanın lideri hala da saygıyla eğilir tüm dünya ölüsüne bile
Bizde sizin için nasıl bu kadar beyin yoksunu olup ona tapıyorlar diye düşünüyoruz.
tapmak ile sevgi saygı göstermenin ayrımını yapabilmeyi öğren önce
Valla tapmak tarikat şeyhinden tövbe dilemektir Mustafa Kemal geldi bu tarikatların canına okudu.
@Mustafa1058 Mustafa Kemal Müslüman bir devletten müslüman bir halkın dinini sömürmek, islamı yerle bir edip Batı'nın kurallarıyla bu topraklara hükmetmek istedi. Ve ne yazık ki gerisinde sizler gibi Müslümanım diye gezerken aslında dinden bir haber bir nesil bırakarak kısmen başarılı oldu. Sizler onun bize vatan ve yurt verdiğini her iddia ettiğinizde, Allah rızası için savaşa katılıp şehit olan milyonlarca insanın hakkına giriyorsunuz. Tabi bu ince meseleleri hakkı hukuku anlamanız, hak tan korkmanız için önce sağlam bir imana ve salim bir akıla ihtiyacınız var.
herkes müslüman değil belirteyim dedim
Elbette öyle ama Türkiye müslüman bir ülke ve biz dinimizi ayaklar altına almaya çalışan bir topluluğa ya da herhangi bir zata asla saygı duymayız.
Türkiye müslüman bir ülke değil laik bir ülke
Valla ben birkac cemaat yurdunda hafızlık öğrenciliği yaptım çoğu kendine yontarak anlattı. Kuranı mealinden okuyunca anladım yalanlarını o hoca kılıklı kişilerin. Ayrıca Atatürk Türkler anlasın diye kuranin Türkçe mealini de cevirttirdi ayrıca dinden bir haber olan bir nesil diyorsun zan da bulunuyorsun.
Laiklik yönetim şeklidir senin muslumanligini veya başka dinini özgürce yaşamanın teminatıdir.
Çanakkale de mübarek zatlar mezardan kalkıp geldi diyorsunuz o mübarek zatlar 93 harbinde neredeydi demekki o mübarek zatlar da Atatürkçü
Hem ne yaptı da dini ayaklar altına aldı onu bana söyle adam kendi cebinden harcayıp camii onarımı yaptığı için mi bu nankörlugunuz
@Mustafa1058 Özgürce yaşıyoruz elhamdülillah ama bak aşağılanarak yaşıyoruz ve bize asıl batan ne biliyor musun bugün biri çıkıp din hakkında atıp tuttuğunda bir yaptırım uygulanmazken Atatürk hakkında söylenilen en ufak bir hakaretin suç sayılması bu asla laiklik olmuyor bu açıkça dinsizlik oluyor. Bu ülkede buna göz yumacak müslüman yok dolayısıyla hem laik hem Müslüman olamazsınız.
Atatürke hakaret suç maddesini atatürk koydurtmadi bu siyasal İslamci yani dini kullanan siyasetçilerden olan bir şahısin Adnan Menderes döneminde çıktı tabi Atatürku sevmeyenler Adnan beyefendiyi seviyor şaşırtıcı acaba niye
Hiç deyip geçelim seni ablam
@hicdeyingecin👏👏👏👏👏👏😊
@Mustafa1058 Şimdi geç bakalım nasılsa bir yerde durdurup hepsinin hesabını soracaklar sizden.
@hicdeyingecin. Bunlar anlamaz bunları sal elbet gerçekler çıkar
@AKINCIBEYİM4441 Aynen öyle o yüzden çok bir şey demiyorum destan yazsam ne fayda beyinleri dondurulmuş
makarna yemeye devam edin siz
Cahil biri domuz eti haram diye anirirken. Zina yaptigin da bu çok normal der. Sevmeyen toplumu kendini hiçbir şeyi sevmeyen odun kişiler oluyor o yüzden gram umrumda değil bu bitikler
Mən Atatürkü tam tanımam ama kardeş ölkənin lideri diye sayğı duyuram
🫶🏻
İşlerine gelmiyor Atatürk bazılarının dini sömürüp zengin olmasını engellediği için bugün birilerine dokunuyor bu
İ* slama din demeyi bırakın artık kardesim
Atatürk dinsiz toplumların devamına ihtimal yoktur diyor sen nasıl Atatürkçüsun
O bir din değil bir idelojidir, maksadı tüm dünyayı cihad ile o ideolojiye çevirmektir, ideoloji üyelerine de ümmet denir. Kemalist biri Arap dinine tapinamaz
O zaman bütun dinler ideoloji sana göre
Hayır, diğer dinler öyle değil, İslam özelinde konuşuyoruz.
Niye diğer dinler de örgüt o zaman hem İslam da sürekli savaş denmiyor gerekmediği sürece savasmazsin adaletsizlik haksızlık görürsen savaşırsın
Hem haçlı birliği ney o zaman iyilik çiçeği sanırım onlar
Diğer dinler örgüt değil, Hristiyanlık, Budizm, Hinduizm, bahaizm, musevilik vs vs bunların tamamı ruhsal ve manevidir, İslam öyle değil, Ayriyeten Kemalist biri bu dine tapinamaz Kemalizm ile taban tabana zıttır zaten İslam inanci da kemalizme ve modern dünyaya uygun değil tamamen zıttır.
Tamamdır.
Hadi erkeği anlarım din onları üstün tutar kızlar nasıl atatürk düşmanı olup kendini 2. sınıf olmaya mahkûm eder
evet en çok merak ettiğim şey de bu
Herkes herkesi sevmek zorunda mı ne saçma bir argüman
herkes değil Atatürk
Öyle anlatılan bir ailede büyüsen yüksek ihtimalle sende sevmeyecektin.
hiç sanmıyorum
Ben adamı sevmem. Ama yaptığı iyi şeyleri da gözardı edecek kadar da nankör değilim
Vatan haini teröristler sevmez yahudilere çalışanlar sevmez
boş ver , Arap dininin müritlerinden ne beklersin
Bazı insanlar resmi tarihi dedil gerçek tarihi okur, duyduklarina körü körüne inanmaz araştırır
kaynağı ver biz de okuyalım o zaman gerçek tarihi
Emeği yok sevmiyorum
emeği yok mu😃
Antikemelistim
neden
Olması gereken bu
arap mısın
Ne alaka
neden antikemalistsin
Dini değerlerime zarar verdi için
İsl*mcı terörist onlar
Bir insanın Her yorumumu mantıklı olur ya dhanzhshs
kuzum çocukluğunun ve vatan hainliğinin sebebi...
Nankör oldukları için. Nankörler.
Benim dinime laf eden babam bile olsa sevmem
ne lafı etti açıklasana biraz
Gokten indigi sanilan
Onu tarikat şeylerinin din diye gökten indi diye uydurduğu yalanlarına diyor Türkiye cumhuriyeti seyh devleti olamaz diyor hem dinsiz toplumun devamına imkan yoktur diyor siz sadece istediğiniz yerini alıyorsunuz tamamına baksanız keşke
Gonder bakalim var ise
Çünkü cahiller.
doğru
Degişikler
Niye sevsin
niye sevmesin
Beni sevmeyeni bende sevmem
seni niye sevmesin
Kürt olduğum için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atatürk'ün Türkiye'nin kuruluşundaki emeği tartışılmaz, cumhuriyetin temellerini atan lider olarak tarihe geçti 🇹🇷✨. Bazıları yalan yanlış bilgilerle, özellikle din eksenli çarpıtmalarla yanıltılıyor; komplo teorileri ya da eksik tarih eğitimi rol oynuyor 😔. Empatiyle yaklaşmak lazım, sorgulayan sohbetlerle gerçekleri paylaşalım. Senin deneyimlerin neler bu konuda? 🤔❤️