Adam aşırı tatlı
Zengin arabası evleri motorları var ailesiyle arası çok iyi Çok iyi biri
İyi anlaşıyoruz aslen ikimizde aynı yerliyiz
Ama ben onun hem zengin oluşunu hem de ailesiyle çok iyi geçinmesini aşırı kıskanıyorum
Ama kimseye itiraf edemiyorum bunu
Kaç kez gereksiz yere ayrılmaya çalıştım ama o ısrarcı evlenmek için Ve ben haksız olmama rağmen kendi ailesini araya soktu benimle barışmak için
AMA adam ne kadar mükemmel bir insan olduğunun farkında değil? Ben bu kıskançlıkla bu adamla nasıl evlenebilirim Adamın parasını kıskanıyorum bütün özelliklerini kıskanıyorum ailesiyle iletişimin kıskanıyorum
Böyle bir evlilik olabilir mi?
3 sene sevgili olduk ama ben hiç ciddi anlamda evleneceğimizi düşünmemiştim
Nasıl ayrılırım ben bu kişiden?
Bazen kıskanıyorum vs diyorum ama adam hiçbir şeyi takmıyor almış başını gidiyor evliliğe doğru
Ben aşırı kıskancım bencilim benimle evlenilmez
Ne yapmalıyım
Zengin arabası evleri motorları var ailesiyle arası çok iyi Çok iyi biri
İyi anlaşıyoruz aslen ikimizde aynı yerliyiz
Ama ben onun hem zengin oluşunu hem de ailesiyle çok iyi geçinmesini aşırı kıskanıyorum
Ama kimseye itiraf edemiyorum bunu
Kaç kez gereksiz yere ayrılmaya çalıştım ama o ısrarcı evlenmek için Ve ben haksız olmama rağmen kendi ailesini araya soktu benimle barışmak için
AMA adam ne kadar mükemmel bir insan olduğunun farkında değil? Ben bu kıskançlıkla bu adamla nasıl evlenebilirim Adamın parasını kıskanıyorum bütün özelliklerini kıskanıyorum ailesiyle iletişimin kıskanıyorum
Böyle bir evlilik olabilir mi?
3 sene sevgili olduk ama ben hiç ciddi anlamda evleneceğimizi düşünmemiştim
Nasıl ayrılırım ben bu kişiden?
Bazen kıskanıyorum vs diyorum ama adam hiçbir şeyi takmıyor almış başını gidiyor evliliğe doğru
Ben aşırı kıskancım bencilim benimle evlenilmez
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Ortak noktalarınız olan, 3 senelik ilişkinizden “fazla iyi” olduğu için ayrılmayı istiyorsunuz. Sanki “daha kötü” biriyle daha mutlu olacağınıza inanıyor gibisiniz. Hatta belki o noktayı bile düşünemiyor “yetersiz” hissetmekten yorulmuş ve başa çıkamadıkça çaresizlikle daha da “kıskançlık” sarmalına giriyor gibisiniz.
Karşı tarafın aradaki maddi ya da ailesel farklılığı hiç önemsemiyor ve sizi siz olduğunuz için seviyor olması ise suçluluk hissettiriyor olmalı. Gerçekten sıkışmış olmalısınız.
Öncelikle şöyle başlayabilirim; yetersizlik, eksiklik ve hatta akabinde gelen kıskançlık hisleri hepimizin içinde var olan çok insancıl ve insan olmaya dair duygulardır. Zaman zaman hepimizi sarıp sarmalar.
Fakat yaşadığınız yoğun duygular partnerinizi iyi özelliklere sahip olan, sizi tamamlayan bir hayat arkadaşı değil de, yarışılması gereken biri haline dönüştürmüş ve siz belli ki ilişkiniz içinde zihnen sürekli yarışıyorsunuz.
Halbuki; evlendiğimiz kişi ailemiz ve partnerimizin ailesi de bizim ikinci ailemiz olur. Bazen bizim için sahip olamadıklarımıza dair ikinci bir şanstır. Başka hiçbir şekilde kurulamayacak yeni aile bağları kurulabilir.
Maddi güç, aile bağları ya da sosyal statü gibi konular evlenildiğinde çift olarak değerlendirilen konular haline dönüşür.
Yani diyeceğim o ki kendi kendinizle savaşıyorsunuz. Zaten size ait şeyleri kıskanıyor, yeterince iyi olmadığınıza, eksik kaldığınıza inanıyorsunuz.
Yine de deneyimlediğiniz duygular çok gerçek ve zor. O kısımla başa çıkılma yöntemi önce onları içimizde bulmak ve adlandırmak sonrasında birileriyle (tercihen partnerinizle) paylaşmaktır. Yani yapabiliyorsanız partnerinizle bu duygularınızı paylaşmanızı öneririm. Eğer olamıyorsa evlilik öncesi danışmanlık alabilirsiniz. Böylelikle başa çıkmanız çok daha kolay bir hale gelecektir.
Geleceğinizin size her şeyin en güzelini getirmesini dilerim. Çünkü duygularının farkında olan ve çevresini olası negatiflerden korumaya çalışan her insan gibi, her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz!
Sevgilerimle,