Sevgilim bana göre çok zengin, ayrılmalı mıyım?

Başta sorun olmaz diyordum ama ilişki ilerledikçe o yurtdışına çıkmaya başladı falan ben yanında gidemiyorum. Benden önceki sevgilisi 4 yıllık sevgilisiydi çocuğa yurtdışından ps almış bir kere doğum günü hediyesi olarak. Çocuk da geçen buna mesaj atmıştı "hastayken selin hanımın verdiği oyuncakla oyalanıyoruz sağolsunlar" falan diye. Kız bana söylemedi ama biz sevgili olmadan önce dedikodusunu duymuştum çocuk da bileklikleri çok ünlü bi marka varmış pahalı ordan yılbaşında bilezik mi bileklik mi adı her neyse ondan almış benim kıza. Çocuktan kıskandığımdan değil ama kızın hayatına adapte olamıyorum. Ben zaten ciddi ilişki peşindeyim evlenebileceğim biriyle beraber olmak istiyorum ama ilerde kız benle evlenmeyi kabul etse ailesi kabul etmez. Düşünüyorum güzel bi kızım olacak fransız lisesi mezunu, iyi bir üniversitede okuyan ve el bebek gül bebek gibi büyüttüğüm. Ben de benimle olmasını istemezdim. Feci moralim bozuluyor. Ayrılsam mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Herkes ayrıl demiş ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum çok seviyorum. Aslında iki seneye belki benim de işler toparlar ama ne olursa olsun onun aileden gelen parası gibi olmaz. Moralim çok bozuk.
Sevgilim bana göre çok zengin, ayrılmalı mıyım?