Sevgilim zengin, yanında çok eziliyorum. Ne yapmalıyım?

Bir kızla tanıştım. sinema gezme tozma derken ilişkimizi ilerlettik ve ben kıza açıldım. kabul etti. şu an 3. ayımızdayız. kızın babası baya zengin. yatları falan var babasının çok büyük fabrikaları var baya zenginler. ben bugüne kadar pek sorun etmedim bunu. çünkü evlilik falan baya düşünülecek şeylerdi. ilerisi ne olur bilinmezdi. neticede ilişkimizin başlarındayız henüz. geçen hafta bana ailesinden bahsettiğini ve beni yemeğe çağırdıklarını söyledi. şaşırdım. ve ezileceğimi düşünerek utana sıkıla gittim evlerine. bir evleri var 500 sene çalışsam alamam. benim için çok kötü geçti yemek. herşey iyidi güzeldi. ailesi asla sorun etmedi ekonomik durumumu filmlerdeki gibi olur istenmem zannediyordum. ama ailesi hiç çaktırmadı birşeyde demediler. yemekten sonra sevgilimin babası oğlum sen sigara içiyor musun dedi bende evet efendim arada sırada içiyorum dedim 1 dal uzattı bana. sonra konuşmaya başladı. senin ekonomik durumun umrumda değil servet sahibi olsan yine aynı davranırdım dedi. kızım benim için çok önemli o ne isterse o olmalı dedi onu istemediği birşeye zorlayamam dedi. bende normal konuşmaya çalıştım ne kadar zor olsada. hani kızlar zengin koca arar ya bende bazen düşünürdüm zengin bir kızla evlensem ne güzel olurdu diye. ama gerçekten öyle değil işte. çok felaket eziliyorum arkadaşlar öyle böyle değil ya :( kulaklığım bozuldu internetten kulaklık bakıyodum yaklaşık 5000 tl lik kulaklık gördüm yuhh bu ne ya dedim. 14 şubatta bana onu almış. ben ne aldım? parfüm. felaket eziliyorum arkadaşlar. çırılçıplak sokakta gezsem daha az utanırım. bu yemek işinden sonra eve gittim sabaha kadar ağladım. 1 haftadır kızı oyalıyorum buluşmuyorum hastayım falan diyorum telefonlarını açmıyorum. napmalıyım sizce? :( çok kötüyüm arkadaşlar kaldıramıyorum. dayanamıyorum. zoruma gidiyor. çok utanıyorum gerçekten kötüyüm? :(
Sevgilim zengin, yanında çok eziliyorum. Ne yapmalıyım?