Sevgilim zengin ben ise fakirim ciddi düşünüyoruz ama ben onun yanında çok kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?

Sevgilim zengin ben ise fakirim ciddi düşünüyoruz ama ben onun yanında çok kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?

Kanka bu durum bende de olmuştu, ben de sen gibiydim bir de haddinden fazla gurur falan var bende de, ayrıldım bir süre maddiyatı takmamaya çalıştım denedim ama dediğim gibi o çok zengindi, ben de öyle parasını yiyecek ya da kullanacak bir tip olamam asla. Benim de durumum kötü değildi ama normal insanlara göre kötü değildi, onun ise villaları-dükkanları-arabaları falan vardı yani uçurum vardı aramızda, ben kendimden soğuttum onu, onun benden ayrılmasını sağladım, zaten zengin ya biraz burnu havada olur öylelerinin 😂 pek zor olmadı, tahammül seviyesi düşükmüş, bıraktı gitti işte beni ben de amacıma ulaştım.
Cevap
8Cevap
Seviyorsan kasilmayacaksin gittigi yerlere göre de giyinip ayak uydurmak zorundasın evlenmek istiyorsan dikenine katlanacaksin ne sanıyorsunuz evliliği ya çocuk oyuncağımı?
Ben bir ajansta foto model olarak çalışıyorum benim aylık aldığım maaşı bu kız 3.4 günde yiyor
Fakirim yazdım ama bildiğin fakirlerden değilim kendime ait evim var arabam var orta üstüyüm ama kızın fakir kalıyorum
Evet denklik önemlidir ama kızdan yana sorun yoksa pek bir şey olmaz bence. Akıllı ve olgun bir kiz ise parasıyla övünüp seni ezecek değildir. Seni gerçekten sevdiğine inaniyorsan evlen.
Ya eğer gerçekten seviyorsa zaten paranın o kadar önei olacağını hiç sanmıyorum
O sıkıntı etmiyor zaten ama ben huzursuz oluyorum eziliyorum onun yanında
Ben bir mankenlik ajansında foto modelim 1 aylık kazandığım parayı bu kız 2.3 günde yiyor
Evet
Ultra da güzel aynı zamanda
Kurban olurum ona yhaa 💓💓
Ama keşke bende zengin olsaydım ya da o fakir olsaydı :(
Ailesi de öğrendi bunu sorun etmediler ama benim acilen para bulmam laızm
Herkes beni kızın parası var diye takıldığımı düşünüyor
Oysa kendisi benimle tanışmak istemişti
Anne babayın fakir olması senin suçun değil ama kayın babanın fakir olması senin suçun mantığı ile düşün
Para ilişkinizin herzaman önüne geçecekse nasıl mutlu olacaksınız o zaman veya olmayı düşünüyorsunuz? Bu yargıyı kırmanız lazım.
Yanında maddi manevi kötü hissettiğin biriyle kesinlikle olmaz En doğrusu ayrılmak
Sana maddi açıdan üstünlük kurmaya çalışıyor veya para ile ezmeye çalışıyor ise salla gitsin
Mekanlara gitmek zenginlik mi oluyor
Kusura bakma ama sevgilin çok zevksiz
ya da kronik fakir
Ya onu demiyorum. Sevgilim çok zengin lüks arabalara biniyor lüks mekanlarda takılıyor hesabı hep o ödüyor gecene 7 bin TL hesap ödedi yanımda
Bırak troll yapma bana
Tm.
Eski sevgilim de çok zengindi hostesti villası vardı iki aracı vardı Mercedes ve BMW çok anlayışlı biriydi çok değer veriyordu benden 12 yaş buyuktu
Onemli olan para pul degil de sen egitimli donanimli misin zengin olup ilk okul mezunlari da var cunku
Bu biraz sıkıntı ama sorun etmiyorsa bişey olmaz
Yanında çok sıkılıyorum gittiği mekanlarda çok sıkılıyorum
Binlerce TL hesap ödüyor
Herkes dengiyle olmalı bence
Denk olmak önemli her anlamda.
Belki senden daha fakirdir
800.900 bin TL arabalara biniyor babası inşaat ile uğraşıyor
Normal bi Opel insnigne 800-900 bin olmuş zaten üq
Kız daha 23 yaşında
O arabalara biniyor
Kız arkadaşları var mı knki veya kız kardeşi 😅😅
Anası var olur mu