• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Zengin biriyle evlenmek?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Zengin biriyle evlenmek en büyük hayalim rahat yaşam istediğim herşeyi alabilmek falan çok güzel şeyler bunlar onun için mantık evliliği istiyorum benim gibi düşünen var mi?
Zengin biriyle evlenmek?
Fal Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• AppleCrow
    AppleCrow Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Zenginler "geçici" olan hiçbişeye yatırım yapmazlar.

Ayrıca , zaten maddi konumu yeterince iyi olan herkes çevresine , arkadaşlarına bir hayli önem veriyor ve özeniyor.

Kısaca özetlemem gerekirse ; zengin biriyle evlenme ihtimalin milli piyangonun sana çıkmasından da daha düşük bir ihtimal.

Gerçekler acıdır :)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle sana katılıyorum, haklısın.
    www.kizlarsoruyor.com/.../q1920177-19-yasindayim-40-yasinda-ki-bir-adama-asigim

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım bulursun.
      Ben buldum ama ayarlayamadım :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Inşallah. Ozelden konuşalım mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl olcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu soruya cevap verirmisin lütfen

www.kizlarsoruyor.com/.../q4981243-olu-kiza-tecavuz-eden-sapik-diger-sapiklar-hakkinda-hakkinda-ne

Yorumla
  • experofromance
    experofromance Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Her şey para değil. Para seni 1 ay mutlu eder 2 yıl mutlu eder sonradan gerçek mutluluğu aramaya başlarsın. Gerçek mutluluk gerçekten sevdiğin onunla parası için değil onun kişiliği için onun iyi bir insan olması sebebiyle evlenmendir. Ne mutlu insanlar gördüm çok zengin falan değil. Ne mutsuz insanlar gördüm para bok yani o derece

1
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Hayalin güzel,
    fakat senin de iyi niteliklerin yoksa zengin seninle evlenmez..
    Var mı cazip özelliklerin?

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var çok güzelim

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Zenginler güzellerle evlenmez, sadece takılırlar..
      Zenginlerin oğulları yine diğer zenginlerin kızlarıyla evlenir..
      Meşhur hikayeyi hiç okumadın sanırım..
      Gerçek hayatta da zenginleri tanırım.. Hikaye bire bir gerçek hayata uyuyor..
      Hikaye şöyle:
      Zengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J. P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
      Sayın Morgan, Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor. Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek? Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum: 1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.) 2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım? 3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar. 4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım? Saygılarımla Bayan Güzel

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta : Sevgili Bayan Güzel, Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum. Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz.

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak. Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli. Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi? Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm.

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…

İmza: CEO J. P. Morgan

Yorumla
    • ipekyolu
      ipekyolu
      +1 yıl

Hikaye epey uzunmuş.. Toplam 5 mesaj uzunluğunda.. En baştaki mesajdan başlayıp sabırla okumanı öneririm..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum bunu

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

31

Cevap

• pekabo
    pekabo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı.

zengnlik ve mantık tek başına yürütmez, eşine uzun süre katlanabilmen için sevmen şart. insanın binbirtürlü hali var, her haline katlanman için de sevgi lazım. adam zengin ama suratına bakıp konuşmuyorsa da bir anlamı kalmaz. ya da çocuklarına sarılmıyorsa falan..

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece zengin olsun demiyorum tabikide zengin olsun aramızda aşk da olsun sevgide olsun ama para olsun yani

Yorumla
    • pekabo
      pekabo
      +1 yıl

ama eş seçerken önce aşık olup sevdikten sonra bakmak lazım parasal durumuna,
      ilk önce şu çocuğun - şunun durumu iyi gibi bir tanıyım sevilcek biridir belki gibi düşünme. öncelik böyle olsun.

Yorumla
    • tombik_ozan
      tombik_ozan
      +1 yıl

soran arkadaş aşk ta olsun diyorsun... o zaman bu mantık evliliği olmaz ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@tombik_ozan ilk mantik

Yorumla
  • Odunyontucu
    Odunyontucu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Bende diledigimce herseyi almak rahat bir yaşam sürmek istiyorum ama bunun için zengin kocaya ihtiyacım yok onun yerine Allahın verdiği aklı kullanıp ders çalışıyorum

5
    0 Yorumla
  • GreyLight
    GreyLight Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 46%
    +1 yıl

Bunun mantık olduğunu düşünüyorsan sana pek ''mantık evliliği'' yapacaksın diyemezler doğrusu... Kadın, bir erkeğin maddi ve manevi altında olup kendi başının çaresine bakamadığı ve böyle senin gibi düşündüğü müddetçe ben bu ülkeden bir şey beklemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Sendeyince
    Sendeyince Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum. Fakirken hayat çok sıkıcı. Zamanla severim gözüm gönlüm alışır

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eşine katlanabilmen için gerçekten sevgi sart dünyanın bin türlü seyi var parası batsın bir insanda zeka becerik varsa imkan bulur zeka yoksa baba parası yemiş napcaksın ya batarsa? Bunları hiç düşündün mü bir sözleşmeye bir ne biliyim herşeye bakar. Ben sırf para için karşımdakinin ağız kokusunu dinliyemem bana ters o yüzden elime işimi alıcam boşanmak var herşey var bu devirde

0
    0 Yorumla
  • Leyla37
    Leyla37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47 , eic 67%
    +1 yıl

Øyle birini bulursan evlen iyi olur:) kim istemezki , ama dikkat et yani az cok begenme sevgide olsun , yoksa mutsuz ve zengin bilmmem

1
    0 Yorumla
  • Edmond_Dantes
    Edmond_Dantes Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 42%
    +1 yıl

Kendi kazanamadıklarını ve asla kazanamayacaklarını başkasının sırtından elde etme hayaliyle yanıp tutuşan bir kene karşımızda. Asalak, kan emici sülük.

2
    0 Yorumla
  • felia555
    felia555 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 41%
    +1 yıl

Bu nasıl bir kafadır ya. Evlendikten sonra adam hastalanır bütün parası hastalıklara gider birde felç olursa, ozaman ne yaparsın?

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman sana bagislarim tüm parayi

Yorumla
    • felia555
      felia555
      +1 yıl

Ortada bağışlanacak bir para kalmıyor sen onu anlamadın😂

Yorumla
    • keremDNZ
      keremDNZ
      +1 yıl

hahah ya adama hiçbişi olmazda para katlanırsa offf lüks hayat valla evlenme kız garibanla agız kokusumu çekecen...))) al bir zengin adam ne istersen alır yer içer gezer havanı basarsın:)) @soran

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kıyıya köşeye sakladiklarimi sana bagislarim 😄😄

Yorumla
    • felia555
      felia555
      +1 yıl

Bu diziler kızlaro bozdu😂

Yorumla
    • keremDNZ
      keremDNZ
      +1 yıl

kız haklı napsın yaaa gariban adamı yutkunup dursun mu zengin kocayı alır gece 5 dk dişini sıkar ömür boyu rahat eder... yediği önünde yemediği ardında @ felia555

Yorumla
  • Incendiary
    Incendiary Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Insanin en buyuk hayalinin bu olmasi ne kadar uzucu

4
    1 Yorumla
    • nedensıradanhayat
      nedensıradanhayat
      +1 yıl

Kesinlikle @Incendiary

Yorumla
  • pitar
    pitar Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Referanslarını iyiyse olabilir bide o sana aşık olursa neden olmasın yoksa sende torbadan geçmiş güzellerden olursun.. Arkadaşlarım yaptılar para nin gücü gerçi tipte var onlarda her hafta bir tane..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evet var senin gibidüşünen nerdeyse bütün kızlar hemen hemen ben fakirim diye evlenmicemi suriyeli kızlarlan evlenirim buzihniyeteki kızlarlan evlenmeyin evda kalan kız kuruları olmanızı isterdim ister söv ister kız paragöz insanlardan nedense nefret ediyorum paraylan alacağın şeyler seni mutlu edebilir ama payala alamadığın şeyler sana sadık kala bilir umarım unduğunu bulamazsın evde kalan kız kurusu olursunuz senin gibi düşünen lerde dahi:=?

0
    0 Yorumla
  • unknown_man
    unknown_man Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

bu şekil mantık evliliği de bana beden satımı geliyor tek fark helal yol. diğerinde de sevgi yok saygı yok amaç kolay para rahat hayat

0
    0 Yorumla
  • KoboKobo
    KoboKobo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Diledigim her seyi alayim, rahat edeyim diyerek bir erkegin boyundurlugu altina gireceksiniz. Bu mantikli bir davranis degil bence. Yine de bol sans.

0
    0 Yorumla
  • alalem
    alalem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 40%
    +1 yıl

bende zengin biriyle evlenmek istiyorum fikirlerimi yaymak ve dünyayı yönetmek için

1
    0 Yorumla
  • kırmızıhatununn
    kırmızıhatununn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

ay bende zengin biriyle evlenmek isterim ama nerdeee :D

0
    0 Yorumla
  • RahatAdam45
    RahatAdam45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

zenginler de senin için sıraya girdi tabi. zengin olanın gözü her zaman açıktır kızım bunu unutma. ikincisi yaşın geçmiş onlara tat vermezsin bilesin.

0
    0 Yorumla
  • BlackX13
    BlackX13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

çok genç kız denedi bunu ama kocaman bir mor göze sahip oldular.. kendi düşen ağlamaz. sen bilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Kediseverkedicik
    Kediseverkedicik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Var bisürü. Ama sizinkisi mantık evliliği sayılmamalı bence. Kolaycılık daha doğru olur. Kendi kazanamayıp başkasının kazandığından yemek 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çok sevip uğruna ölebilceğim birini koynundayken hiç çıkmak istemeyecegm birini istiyorum. inan bana para falan boş hikaye. huzur onda değil.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ne kadar boş beleş insanlarsınız ya.. kendi emeğimle kendim kazanayım demek yerine birinin parasını yeme derdindesiniz. yazık

1
    0 Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 8,3b cevap paylaştı.

victoria secret melekleri gibi biriysen neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • samgulec
    samgulec Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

playboylar bakın şu kıza sizlerle evlenmek istiyormuş

0
    0 Yorumla
  • didiveborek
    didiveborek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

o neden seninle evlensin ki?

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimle evlenmesinde seninle mi evlensin

Yorumla
    • didiveborek
      didiveborek
      +1 yıl

yok da şimdi diyecek ki benim param var eee senin neyin var demez mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Der bende derimki benimde tipim var aklım var gel birlikte ikiye katlayalim o paraları 😄😄😄😄

Yorumla
    • didiveborek
      didiveborek
      +1 yıl

o zaman fikirlerini ver işe yararsa şu kadar para vericem der niye evlensin

Yorumla
  • NeverBay
    NeverBay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

evlenme anca parası doyurur sende onun penisini.

0
    0 Yorumla
  • kum__saati
    kum__saati Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 821 cevap paylaştı.

İstemem kendi kendine yeten biri olsun

0
    0 Yorumla
  • eexx0101
    eexx0101 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ohooo herkez bu mantikla yola cikarsa..

1
    0 Yorumla
  • emeritus
    emeritus Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,5b cevap paylaştı.

donanımın varsa ona göre uğraşabilirsin

0
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 8b cevap paylaştı.

çocuğun ablası falan olursa bana yap artık...)

0
    0 Yorumla
  • Jezzzz
    Jezzzz Takip Et
    +1 yıl

Parasinin koynuna mi gircen?

1
    0 Yorumla
  • Oxymfc
    Oxymfc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Aşk istiyorum en tutkulusundan 😄

2
    0 Yorumla
  • Birdilimportakal
    Birdilimportakal Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Banada varsa pasla zengin ben de evlenirim

0
    0 Yorumla
  • metalurji
    metalurji Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Senin gibinyanlis düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • LastFarfann
    LastFarfann Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Zenginim de, bizler sana bakmayız ya

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende sana bakmam 😂😂😂

Yorumla
    • LastFarfann
      LastFarfann
      +1 yıl

Bana bakmazsın zaten, paraya bakarsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar da değil abartmayalim lutfen adamın parası var ama karakteri yok ne yapayım öyle adamı ben mantığın içinde sadece para yok karakterde var

Yorumla
    • LastFarfann
      LastFarfann
      +1 yıl

Sırf zengin olmak için evlenilmez evlat.
      İlerde anne olacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum bu sadece bir istek allah verir vermez bilemem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vardır dolu hatta ben direk zengin olmak istiyorum

0
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Benimde tek hayalim o 😂😂

0
    0 Yorumla
  • SehonunOğlu
    SehonunOğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

bende zengin kadın arıyorum keşke bulabilsem

0
    0 Yorumla
  • Pilogik
    Pilogik Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Paraa için evlencen yani iyimiş

1
    0 Yorumla
  • illusory
    illusory Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Evet zengin bir bayanla evlenmek güzel olurdu

0
    0 Yorumla
  • Edaaerr
    Edaaerr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

o kadar da rahat olmaz bencee

0
    0 Yorumla
  • Albattros_
    Albattros_ Takip Et
    +1 yıl

Zengin seni neden alsin ki ne ozelliğin var.

0
    0 Yorumla
  • msahin35
    msahin35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı.

Zenginim ama senin gibi düşünen biriyle evlenmem.

0
    0 Yorumla
  • tolghuan
    tolghuan Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

zengin olsun ama hayırlısınıda dile bence :)

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 43,6b cevap paylaştı.

Zaten onlarda seni bekliyorlar 😌

0
    0 Yorumla
  • Able_
    Able_ Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 5,1b cevap paylaştı.

zengınler güzel kadınları kiralar satın almazlar.

0
    0 Yorumla
  • BoSs29
    BoSs29 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Rakıyı sek mi içtin yine sen..

0
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 11b cevap paylaştı.

Parazit tür

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zengine böyleleri çookk

0
    0 Yorumla
  • HayalDeniz_
    HayalDeniz_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Olmaz mı dolu burda

0
    0 Yorumla
  • tolga_han
    tolga_han Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

ben zengin sayılırım ama tipini görmem lazım

0
    0 Yorumla
  • illalazımmıki
    illalazımmıki Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.

bızden deyılsın

0
    0 Yorumla
  • mutsuzbulimik
    mutsuzbulimik Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

hayır

0
    0 Yorumla
  • meraklıdeveloper
    meraklıdeveloper Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Aferin sana.

0
    0 Yorumla
  • Boss18
    Boss18 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

evet

0
    0 Yorumla
  • Gelincik30
    Gelincik30 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Katılmıyorum

0
    0 Yorumla
  • SecretGardenBlood_
    SecretGardenBlood_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence evlilik saçma

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

evlenn

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bence de mantik.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Zengin biriyle evlenmek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zengin biriyle evlenmek mi? 18 cevap verildi
Zengin bir adamla evlenmek? 23 cevap verildi
Zengin birisiyle evlenmek mantıklı mı? 20 cevap verildi
Zengin biriyle evlenmek istemek yanlış mı? 10 cevap verildi
Zengin birisi ile evlenmek saçma mı? 24 cevap verildi
Yokmu zengin bir hanfendi de evlenelim? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨