Ve bana hakaret eden kızlar, çok merak ediyorum, böyle bir adamla tanışma şansınız olsaydı, sizler ne yapardınız ve nasıl ağzınızın suyu akarak düşerdiniz adamın peşine...
Yokluk hepinizin başına vurmuş
Bu konuda kımsenın aslında soyledıklerı su an ıcın malesef umrunda olmayacaktır cunku kararını vermıssın ve beynın buna odaklı sekılde komut verdın ve vucudun buna tepkı verıyor elde etmen gerekır yanı buna sen kendın ınandırdın ve yapman gerektıgını bılıyorsun bunada bızım karısmamız senın ıcın hıc bır anlam ıfade etmeyecektır sonuc ıtıbarı ıle bır cok unlu ıs adamlarımız ısım vermeden yazıyorum 60 yaslarında bıle 19 yasındakı kız ıle sevgılı oluyor vede dıger bır unlu ıs adammımız 22 yasında kız ıle evlenıp sonradan basından savmak ıcın haberler ve sosyal aglardada kızımızı daha cok rezıl ederek nafakasınıda odemeden kızdan ayrılarak ve artık umursamdan kızında hayatını karartarak sadece kendı keyıflerınce yasam surer demem sukı sen o ınsan ıcın bır hıcsın sana sala akıl vermıyorum ve karısmıyorrumda karar senın hayat senın ama kendı guzellıgıne ve kısılıgıne guvenerek bence bu gıbı maceralar pesınde kosmaktansa ve ınsallah kı ılerde uzulmemek ve kendını rezıl etmemek ıcın dogru olan gereklı yas aralıgı ıle dogru ılskıler kurarak ılerdede cok mutlu oldugunu herkese kanıtmala daha dogru olur burada herkesın dusundugu gıbı belkıde farkında degılsın sadece sen beynıne ınandırmıssın harıka bır ınsan ya da cok yakısklı falan ama zengınlık ve tıp ıle olacak bır ıs degıl bu onemlı olan senın bır omur o ınsan ıle cok utlu huzurlu olabılmendır bır kez daha mantıklı dusunmen gerekır para vede yakısklılık ıle elde ettıgın hıc bır sey senın hayaında uzun surelı etkı saglamaz bu mantıktan vaz gecmenı onerırırm ama malesefkı yasamadan anlamayacaksın tek duam senın ıcın ınsallah ılerıde uzulmeden ve kırılıp ıncılmeden dogruların farkına varıp cok mutlu huzurlu olmandır ALLAH her daım hakkında hayrlısını ve dogru olanı nasıp etsın saygılarımla
Sizin seçiminiz, saygı duyuyorum. Sanırım herşey para için. ama bunada saygı duyuyorum çünkü malesef bu devir böyle, parasız hiçbirşey olmuyor...
çok saol, sonunda biri anladı beni +1
rica ederim
Ben de 50 yaşındakine aşığım ne olmuş yaniii :D Şaka maka çok tatlı yaa :D
lh4.googleusercontent.com/.../3J5M4ROq7VxTtgTP5WpVeV3biSSJmasykjAy6WdPpFyajbB1CCjnabLjxzS6Beso_23IM_iyzHGFmdPsJaXHsn63661Xd4Mchts2_seCjpnfYPjLxLpAe2i6CWaAZyejYGoWMouDHhCgZSYREtEYyUvT=w443-h332-nc
aynen canım :)
50 çok ama ya 40 yaş sınır olmalı yinede
evet ama 50 oldugu gerçeği değişmez
şunun şurasında 10 yıl daha aktif olur sonra biter
ama 40 olsa daha 20 senesi olurdu :)
bak seeen :D
Seni anlıyorum ama bence pek birşey yapamazsın çünkü sana göre çok olgun biri, sen onun düşünce yapısını, nelerden etkileneceğini hesaplayamazsın ki...
Çok zor yani
Haklısın canım, gerçektende çok zor bir durum :(
Cevap
315Cevap
Bence 70 yaşındaki bir adama sar kafayı, yetmedi evlen. İki güne hakkın rahmetine kavuşur dedem. Ondan kalan tarlayı, evi sat. Sonra zengin, yakışıklı, olgun yaştaki erkeklerin takıldığı mekanlara git. Şık bir kıyafet giy, ağırdan al. İkide bakış attınmı, ilk 100'ü geçtim, ilk 20 ye giren hırtoları tavlarsın.
Bunları yapacak cesaretin yoksa, baban yaşındaki adamlarada yanaşma. Talan ederler seni, söylemesi bayan.
Bunları yapacak cesaretinde varsa zaten, o adamlarlada işin gücün olmaz.
Bak site tarihinde böyle bir yazı yazdığımı, bir daha göremezsin. Benden söylemesi. Hohooyy. :D
Cevabımı başarılı bulmayabilirsin. Sonuçta ben ciddi, efendi, kendi halinde bir adamım. Garip bir motorum var, üzerine biner, kulaklığımı takar, kaskımı takar, gaz açarım bayan !
www.google.com.tr/imgres
Zengin birisi ile evlenmek isteyen kıza ibretlik cevap !
Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J. P. Morgan’ın CEO’su James Dimon’un, zengin koca avcısı bir kızın kendisine attığı bir elektronik postaya verdiği ibretlik cevap.
Zengin birisi ile evlenmek isteyen bir kızın J. P. Morgan’a yolladığı elektronik posta :
Sayın Morgan,
Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs. gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?
Saygılarımla
James Dimon’un kıza yanıt olarak yolladığı elektronik posta :
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer
ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek…
CEO J. P. Morgan
bu hikaye dedemin çocukluğunda bile anlatılıyormuş, o söylemişti :)
o zamandan bu zamana hayatın gerçeklerinin çok değiştiğini anlayamayan algılama yoksunları çok var evet
ben tam tersini düşünüyorum
hem ayrıca adam bu siteden biri değilki
ne farkeder onemli olan senin ne düşündüğün bunları sana ukalalık olsun dıye falan yazdıgımı cıkarıyorsun sen ama cıkarman gereken konu cok baska sen 19 yasında 40 yasındakı bır adamı sadece cinsel olarak tatmin edebilirsin mental olarak hele de bu kafayla yanından bile geçemezsin
sen benim kafa yapımı, öğrenim durumunu kültürel durumumu nerden biliyorsunki böyle yorum yapıyorsun
egitim sistemi belli 7 yasında okula baslasan suanda 12 senede ne kadar okuyabılırsen o kadar okumussundur ve ben eminim senin aylık gelirin 2000 tl nin uzerinde kesinlikle değil senin kulturel birikimin sadece 19 yıldan ibaret bunun 14 yılında hıckımse kulturel bırıkım elde edemez ergenlık oncesi vs vs herneyse sen genede dene sansını basarılar
ben üniversite bitirmiş olan pek çok cahil ve yobaz biliyorum zaten türkiyede her kurum gibi pek çok üniversitede ele geçirildi... neyse siyasete girmeyim
şunu dicem, önemli olan insanın kendini yetiştirmesidir
çok teşekkür ederim
bu arada hernekadar gerginlik olsada bilgi birikiminize saygı duydugumu bilin lütfen.
ülkedeki eğitim durumu konusunda hem fikir olmamıza ayrıca çok zevindim
hoşcakalın
Yazı süper olmuş sana gelirsek küçük kız sen en iyisi kendini kirala. Çünkü ölü bir yatırımsın ve adam sana bu zamana kadar yüz vermemişse oda senin iyi bir mal olmadığının farkında. Kendini satamayacak gibi duruyorsun ama kiralayabilirsin belki ikinizinde işi görülür. :)
Sevgili Bayan Güzel,
Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple okuyan kimsenin zamanını çalmadığımı ümit ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Cevap çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de iyi bir fikir değil. Aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Söylediklerim size zalimce geliyorsa şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam lazım.
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek.
CEO J. P. Morgan
Oncelikle sen cok kalitesiz konusuyosun ve tavirlarinla da oyle gibisin. Bu adam 40 yaşında ve zengin olabildiğine gore bir yerlere gelebilmis cok sey gormus geçirmiş yani senin gibi kizlarla sadece gonul eglendirir.
Onu tavlayabilmek icin giyiminle, hareketlerinle, konuşmalarınla cok asil bir kadin imaji vermelisin. Oyle açik giyime, burada konustugun gibi cocukca konusma. Olgun ol 19 yasinda oldugunu unutsun. Ka*ar olma sakın. Kendinden emin dur ve en onemlisi sakin ona pas verme unutma kacan kovalanir ;)
yazının girişinde dediklerini söylemeseydin, şu an en iyi cevap seçerdim seni
ama yazının ikinci bölümünde söylediklerin için çok teşekkür ediyorum +1
Benim izlenimim o yonde oldu.
Aynisi benim basimada gelmisti o yuzden bu tarz erkekleri biliyorum. Sozde bir kizda eglenceli olmalari ve seks yapabilmeli diyorlar ama evlenirken en asil gorunen ve el degmemis kiz ariyorlar. Bunlar hayatin gercekleri ayna karsisina gec deneme yap ve komple degis.
21 yasindayim ve sevdigim adam 43 yasinda. Çok seviyorum sesi gölgesi bile yetiyor kalbimin çarpması için. Türk değil müslüman da değil. Ama seviyorum işte. Arada konusuruyoruz o belki beni arkadas olarak görüyor olabilir. Ama bu bile imkansız degil. Parasi icin degil de gercekten seviyorsan ancak bir sansin vardir ama yine de ne olursa olsun hicbir sey kadınlık ve insanlik gururundan önemli degil. Her seyini vermeye ve her seyi yapmaya calisma. Direnc goster. Adam zaten yillardir goruyordur tek gecelik kadinlari. Sen farklı ol ki aklinda kal.
teşekkür ederim canım, dikkate alacam dediklerini
+1
Bir şey diyeceğim ama alınmak, gücenmek yok. Normalde bir çok adam böyle bir durumda 'çıtır, lolita' kategorisine girdiğin için balıklama atlar kaçırmaz seni. Bu adamda bu etkiyi yaratamadıysan ya harbiden o adam ' adamdır ' ya da sende hiç iş yoktur.
Harika cevap :)
gizli olmasan görürdün beni, ymn bile edebilirim bu sitenin en güzel bir kaç kızından biriyim ben
Olayı noktayı koymuşsun sayın guru. Yüreğine sağlık :)
len eğer o bahsettiğin adam sana bakmazsa benim babam boşta şimdilik mal varlığımızı sayim zengin koca arşivine babamıda koy rusyaya gidiş geliş biletlerin benden thyden alıcam hemde ^^
1 tane passat
1 tane passat cc
1 tane caddy
2 tane dacianın jeeplerinden
1 tane mercedes e250
2 tane megane
1 tane rusyada villası var
2 tane dükkanı var rusyada
1 tane inşaat şirketi var rusyada
mersinde 2 tane yarı akıllı lüks evi var
bide ben varım :D eğer aç karnını doyurmak istersen söyle konuşurum babamla okulunu okursun babamda okul masraflarını karşılar hadi eyvallah.
kıskanıp, çatladıgını bu kadar belli etme bari :D
çatla len çatla, kıskanıp geber böyle :D
fakirliğini mi kıskanim olmayan namusunu mu? :) bak kardeşim ben ciddiyim eğer okumak istersen ve ailenin maddi durumu yetersiz kalıyorsa babamla tek telefonuma bakar okulunu bitirene kadar destek olabilir sana hiç bir karşılık beklemeden yeterki oku bir iş sahibi ol böyle şeylerede kafanı yorma.
Canım sana kötü yorum yapan herkes bir empati kursun bence.
Gönlünün konduğuna saygı duyuyorum.
Gerçekten işin zor ama bana kalırsa ilgini çok belirtme ve en az onun kadar başarılı biri olmaya çalış.
Çünkü başarı ve istikrarlı bir insan (bay/bayan) herzaman 1 adım öndedir.
Haklısın canım.
Çok teşekkür ediyorum
tamam
Her şeyi olan ilk yüze giren ve bu yaşa kadar evlenmeyen adam bu yaştan sonra da evlenmez, evlense de bu yaş farkıyla sizinle evlenmez.
En iyisi unutun. Üniversitenizi okuyup, yaşıtınızı bulup, kendi paranızı kazanıp mutlu olun.
19 yaşındasınız hem fikir sorup hem de fikir verenlere çocuk değilim kendimi biliyorum demişsiniz, boş işlerle uğraşmayın, boş yere üzülmeyin.
teşekkürler ama ben o kadar karamsar değilim, her insan bir dğl, bakarsın evleniriz
Eğitim durumunuz nedir?
üni.1
Bölümünüz, hayata dair hedefiniz?
Bu yaşta bu para ve birini tavlama hırsı sağlıklı düşünceler değil, ben size psikolojik yardım önereceğim ama eminim kulak ardı edeceksiniz.
Gençlik güzellik elbette özgüven sağlayan sıfatlar. Ama sizi siz yapan kültürünüz, bilgi birikiminiz, karakteriniz ve kariyeriniz olsun hayatta. Erkekler hep olacak çevrenizde. Bırakın şu para hevesini. En güzeli sevdiğiniz denginiz olan insanla birlikte kazanıp her şeyinizi birlikte inşa etmek.
2 şey hariç dediklerine katılıyorum
1- para bu hayattaki en önemli şey
2- iki reşit insan birbirini seviyorlarsa zaten denktirler, ama siz yaşıtın demek istediyseniz, buyrun yorumlara ve yaşıtlarımın nasıl insanlar oldugunu görün. Ben bunlarlamı hayatı paylaşacam? güldürmeyin beni
Zorla aşık etmeye çalışıyorsunuz ve istemeden de para bu hayatta en önemli şey diyerek aşktan ziyade paranın çekici geldiğini kabul ediyorsunuz. Erkekleri burdakilerle genelleyemezsiniz, yaş farkı olsa da 3-4 yaş tamam ama bu abartı. Hadi oldu bu ilişki. Siz 29 olduğunuzda o 50 olacak. Paraya doymuş olaaksınız belki ama daha gösterişli daha yakışıklı erkeklere yönelme isteğinde olacaksınız. Parayı alnınızın akıyla kazanmaya bakın birini kafalayıp kolay yoldan zengin olmaya çalışmak sizi uzun vadede mutlu etmez o insan karizmatik olsa bile muhakkak pürüz olur. Yine sizin bileceğiniz iş, daha fazla yazmayacağım inatçı birine benziyorsunuz.
iyi niyetinizden eminim o yüzden +1
tebrikler, hem maddi gucu olan hem anlattigin gibi, karizmatik genc gozuken biriyse, ve kendini ona begendirebilirsen ve sonu evlilige gidecekse neden olmasin.
Bakiniz : is adamlarinin eslerine (genelde genc secerler)
:)
Senin fikrin dusuncelerin turk kulturune biraz ters kuzum, lakin kim ne isterse hayatta onu yapar 18 yasindan buyuksun kendi hur iradenle istedigini secersin.
Bazi arkadaslarin dedigi seyler sert gelmis sana. demek istedikleri su an 40 sen 19 sun. 15 sene sonra o 55 olacak sen ise 34. sen 34 yasina geldiginde senin yapmak istediklerini gormek gezmek yemek icmek moda sosyal yasanti vesaire. o istemeyecek 50+ dan sonra uyumsuzluklar baslayacak. ve muhtemelen evliligin cocuk olmazsa (sen 30+ oldugunda bitecek) oda 50+ olmus olacak.
iyi degerlendir iyi dusun aile yapilari dahil. bu tip yollarda flort' (cikmak) sana bir sey kazandirmaz. evlenebilecegini dusunuyorsan adim at. yoksa cok buyuk hayal kirikligi yasarsin. bir sure kullanilir atilirsin malesef.
teşekkürler
Bacı zenginliğinden bahsediyosun , arkadaşlarının tavlamaya çalıştığından bahsediyosun ve sonra aşığım diyosun? Yazdığını okusana bir mantıklımı sence... Sadece '' 40 yaşında birinden hoşlanıyorum 19 yaşındayım. Sizce normal mi? veya nasıl onun hayatının bir parçası olabilirim? '' diye sorsaydın bu kadar tepki almazdın. Durum güncellemelerinde insanlara sitem etmeye hakkın yok çüünkü inanılmazz saçma bir olay var. Ki mantıklıda olsa sonuçta sosyal medyada ortaya döküyosun fikir istiyosun teşekkür edip geçiceksin ya da hiçbir şey söylemyceksin... Hakkında hayırlısı neyse o olsun ;)
küfredene teşekkür edilmez kardeşim
cevapsız kalınabilir :)
iyi o zaman sana sövdüklerinde sen susup dinle hep
ama ben almayım :)
Olur öyle kendinden kaç yaşından büyük olduğu pek önemli değil. Lakin adamın seni seçmemesi çok doğal geliyor. Adam neden sana baksın ki? Adam zengin. Belki ölene kadar da zengin kalacak. Sen ise yaşlandıkça çirkinleşeceksin. Adam kültürlü demişsin belli ki şu konuşmalarından sen kültür değilsin o kadar da. Hiç evlenmemiş aynı zamanda adam zeki :) Seninle neden evlensin ki. İhtiyacını çok rahat giderecek kadınlar bulur. İşinde uzman. Senin ne özelliğin var. Kendini değil hayatını pazarlamaya çalışıyorsun da olmaz derim.
yaşlanınca çirkinleşeceksin diyorsunda unuttuğun birşey var, o adam benim yaşlandığımı göremezki
yani 100 yaşınamı gelecek
Haha :) Sen 40 yaşına geldiğinde o neden 19'luk başka çıtıra bakmak varken sana neden baksın :) Sen burayı kaçırıyorsun asıl.
ben 40 ken o 71 yaşında olacak
saçmalama lütfen
Ee-e ne olmuş :D
ne demek ne olmuş?
gerçi doğru o yaşta ne olacakki
93 yaşında baba olan var :D
93 yaşında hala hayatta olma ihtimali 500.000 de 1 :D
neden olmasın sevebilirsinn ve kimsede yargılayamaz yargılamaya kalkan insanlar donup kendi hayatlarına baksın ben dortdortlukmuyum diye o da sever niye sevmesin zengin diye taş mı yahu bu adamın kalbi günümüzde fazlasıyla ornekleri var pes etmessen elde edebilirsin bence
çok haklısın canım ve gerçekten içtenlikle teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için ++++
senle konuşalım bir ara canım
Bana göre aşkın yaşı yoktur. Bu laf bir kilişe gibi dursada, eğer 'gerçek aşk' idi ise saygı duyarım. Zenginlik hususuna gelince; bence bu kapitalist duzende artık para bul çok önemli maalesef. Her nekadar ben sosyalist dusuncede olsam da günümüzde para, sermaye, mulk vs. önemi azimsanamaz.
işte aklı başında mantıklı bir insan
çok çok teşekkür ederim +1
rica ederim :) aşkın ile mutlu ol.
çok teşekkür ediyorum
Canim ben seni cok iyi anliyorum ben de 19 yasindayim benim de basima gecen ay boyle birsey gelmisti adam hem cok yakisikli hem de zengindi cok hoslanmistim ama o 30 yasindaydi sonunda benjmle gorusmek istedi bir kac gun gorustuk yaninda gercekten cok mutluydum beni en iyi o anluyordu. Fakat daha sonra is ciddiye binecekti ailemle falan gorusmek istedi ama benim abim 33 yasinda olmaz dedim ayrildik ve iyiki de ayrilmisim cunku i yaslarda gercekten asik degil de hayran oluyosun. Dusunsene evlendigini artik o yaslancak vr sana ayak uyduramiyacak mantikli olursak her sey daha iyi anlasiliyor
ama bunun pek çok örneğide var canım, gerçekten çok mutlu olanlarda var
kiz erkegi tavlamaz erkrk kizi tavlar! onun icin yuz vermemis, agir basli ol kendine guven ve kendin ol eger seni secerse ve seni tanimak isterse elinden geleni yapar zaten! baska kizlardan farkli ol herkes gibi olma!
çok haklısın cnm, kesinlikle dikkate alacam dediklerini
çok teşekkürler +1
Kusura bakma ama yuh yani... Nereden baksan babam yaşında adam.
Sakın "gönül bu ota da konar b*ka da" saçmalığıyla başlamayın zira her şeyin bir haddi sınırı vardır. Her insanın kullanması gereken bir irade gücü vardır. İradene hakim ol.
Ayrıca, "aşk" bu kadar basit bir duygu değildir. Sen adamın zenginliğine sözde "aşık" olmuşsun bu da apaçık ortada.
Kesinlikle dogru
ben onun 1 şeyine değil, herşeyine aşık oldum, bu bir bütündür sonuçta
Sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeye uygun olarak sizi kendisine uygun bulmamış. Onun kültür seviyesine uygun olduğunuzu ona ıspatlayamadığınız sürece işiniz zor ki bunun sebebini bile anlayamadığınıza göre pek şansınız yok canım kardeşim
Boş hayaller kurmaktan vazgeçin siz
Güzel güzel anlatıp ne yapmalıyım diye sormuşsun? Tamam eyvallah. Ama işine gelmeyen yorumların altına da verip veriştirmişsin. Kimisi olayı saçma bulmuş ergen vs demiş ve sen daha adamı ELDE EDEMEDİĞİN halde ''Çatlıyorsunuz değil mi?'', ''Kıskançlıktan hep bunlar :D '' vs vs yazmışsın. Uzak dur ve konuşma stiline bak. Unutma o adam 50 yaşında veya 20 yaşında harika biri bile olsa sen onun için değil kendin için nefes alıyorsun. Kendini bunun için bu kadar küçük düşürmeye değmez. Zaten bu kadar kendine güvenen istekli düzgün bir kız olsaydın gizli paylaşmazdın.
Verip veriştireceksen buyur. Ama yazdıklarının hiç biri o adamı sana getirmeyecek. Saygılarımla...
işte sizin gibilerdende ancak bu kadar objektiflik beklenir zaten.
pembe nickinle, tek tek yorumları okudunda, bana edilen hakaret ve küfürleri görmedinmi? Neden hiç onlardan bahsetmiyorsun. Bana ve aileme hakaret edildiğinde ben verip veriştirdim, aksi halde tek kelime kötü söz yazmadım durduk yere. Allah kahretsin nerde bir tek taraflı bakan insan varsa !
Allah akıl fikir verirken siz şemsiye mi tutuyordunuz aşk karın doyurmaz ama namuslu yaşam sürdürür...
Cahil konuşuyorsun hayata toz pembe bakıyorsun peygamberimiz evlenirken para için evlenmemiş kadınlar arasındadır dini yaymak kadınları ilgilendiren konuları kadın vasıtasıyla öğretmek bildirmek için... Bilmiyonmu konuşuyon kızım sen bu yolda yeni yürümeyi öğrenirmen biz koşuyorduk salak salak davranıp hayatını mahvetme adam yüz vermiyorsa sizi değil kendini kariyerini düşünüyor çoluk çocukla uğraşmak istemiyor demekki
ben onla evlenme düşüncesindeyim, bunun nesi kötü?
hakaretlerinni hepsi 10 kat fazlasıyla iade ediyorum sana
Bak ben seni tanımam etmem sormuşsun cevap vereyim. (kırılmaca üzülmece yok)
sen diyosun ki adam zengin şöyle böyle bak güzel arkadaşım şu bir gerçektir ki
"Davul bile dengi dengine"
Yarın o adamı aşık edecem diye metresi olmuşsun adamın. Heba etme yaşını başını yaşamını
farzet ki evlendiniz sen 18-24 yaş arası bir bayan o 40 yaşında feleğin çemberinden geçmiş bir iş adamı onun şımarklığının altında ezilirsin iki laf söyler sana kendi içinde kaybolur gidersin.
bence daha mütevazi bir yaşam düşünmelisin.
ama o adam öyle biri değil, hele şımarık hiç değil
aksine ben şımarık yetiştim biraz
eğer dediğin özellikteyse zaten çevresinde bir sürü senin yaşlarında güzel kızlar vardır, neden baksın sana
canımsın işte bende o yüzden bu soruyu sordum. ne yapayım nasıl davranayımki o dediğin farklılıgı yaratayım
reelde çok zor görebiliyorum ama internette daha fazla görüşebilme imkanım oluyor
midemi bulandırıyosunuz sırf popüler ve zengin diye altına yatmak için gelip bizden fikir istiyorsun. ve birde yorumlarda gayet normal birşeymiş gibi konuşuyorsun. sahi hiç ailen bu güne kadar şereften namustan falan bahsetmedimi kulak ucunda. şimdi tutup da one diye sormazsın değil mi. ;)
Çok yaşlı be güzelimCinselliğinle etkilersin. Ama çok ufaksın daha. O da biraz zor. Hadi 21 falan olsaydın iyi. Öteki türlü etkileyemezsin. Adam kaçmıyor sonuçta 21ine gel dene bakalım.
çok teşekkür ederim cnm, bu yapıcı yorumun için +1
Bu durum psikolojide şöyle acıklanır normal bir insan kendi yaşıtından hoslanır genelde
kız kendınden büyük bir adama asık ise kızın babası ona babalık yapamamıstır
baba sevgisi verememiştir kızda asık oldugu kişide baba sıfatlarını baba sevgisini onunla gidermektedir adamın zenginliğide cabası tabi
Psikolojiden hiç haberiniz olmadığı ortada :)
yaw he he ::)
tamam tamam
sen haklısın
herkes haksız
tamam tamam
tamam tamam
boş konuşmaktansa hiç yazmasanızda olurmuş
Olabilir aşkın yaşı yoktur. İlla herkes kendi yaşına uygun biriyle olacak diye bir kural yok kimse kimseyi yargılayamaz. Belki sen yaşından olgun bir bayansın ve senin yaşıtlarındaki erkeklere düşüncelerin uymaz. Ama yüz vermiyorsa da bence çok da saplantı yapma kendine olayları akışına bırak
güzel yorumun için teşekkürler canım haklısın ben olgun erkeklerle iyi anlaşıyorum, onların sevip şımartmaları, kıymet bilmeleri, nezaketleri falan çok çok hoşuma gidiyor.
Yüz vermemek değil aslında, o etrafındaki tüm bayanlara karşı öyle, yani prensip edinmiş.
onun işyerindeki bayanların hepsi 18-22 yaş arası.
ama ben bir şekilde farklılık yaratmak istiyorum, bakalım artık
sağol canım
1-2 gün sonra bana burdan selam yaz, konuşuruz msjda atarım
herkes karşısındakini kendi gibi zanneder :) bir de sormaz mı siz olsanız adamın peşine düşmez miydiniz diye hem de adam zengin diye :)) kıskançlıktan çatlamışmış millet :)))) off öldüm ya gülmekten, adamın sana neden bakmadığını anlayamadın mı hala?
en büyük hayalim parası için kendimi satılığa çıkardığım adamlar tarafında reddedilmekti, nasıl anladın yaa o kadar da çaktırmıyım demiştim :))
he anam he ondan
anlıyorum derdini ben :D
çünkü başta yazdığım gibi herkes karşısındakini kendi gibi zanneder :)
sen kendini kandırmaya ve hasedinden çatlamaya devam et :D
Karizmaligi parasindan geliyordur kesin , adam sana niye baksinki?
niye bakmasınki, gencim güzelim çekiyicim
varya abartmıyorum, yolda yürürken millet ağzının suyu akarak bakıyor bana öyle yani
Rica etsem sunu olurmusun lütfen !
www.sanalkurs.net/.../
Tavaya atta erisin :D
hahahah şahane bir yazıymış :)
Geçer Geçer bunlarda Geçer ben ne badireler atlattım neler yaşadım buda geçer ha aşkını ilan edersen %100 mutsuz olacağını söyleyebilirim büyük oranda bir yuvayı yıkma ihtimalin bile var adam cinsel dürtüleride olmasa yüzüne bile bakmaz zaten senin ama işte..
ahahhaha ya açıklamanı okumamışştım şimdi okudumda baya güldüm ya varya sizin gibi kızları bir odaya sokup gaz püskürteceksin orada geberip nesliniz tükenecek. o adamın peşinde kaç tane kirli çıkı dolaşır sen bilion mu heh o içlerindeki bir gereksizde sensin işte parada ilk 100 e girermiş bak bak sen daha üiversite mezunu bile deilsin ki olsan bile o adamın karıya ihtiyacımı var parası bol adamda aynı bu mantıkla ilerlemiş karı neden vardır %50 sevgi %50 side erkeğin yapmakta tembellik çekeceği şeyleri yapacak bir makine yemekti temizlikti yuva kurmaktı cinsellikti bilmem ne işte bundan ibaret adam bunları zaten parasıyla elde eder
ne yuva yıkması ya, adam bekar
Baktığın zaman neredeyse imkansızı zorluyosun, mantıklı olduğun yerler var ve sence doğru olan şey ne ise onu yap.. Kalbini , mantığını, imkanlarını.. Pes etme sadece...
çok teşekkür ederim, öyle yapacam +1
Guzelliginle degil zekanla tavlamaya calis bence daha cok kitap oku kulturel aktivitelerde daha cok bulun guzelligin gecicidir ama zekan kalir :)
çok doğru söyledin cnm, haklısın +1
Kendisini sadece yaşı ve güzelliği ( ki oda var mı onuda bilmiyoruz tam) olarak değerliyen bir kıza adam neden yatırım yapsın? Senin yaşın ve güzelliğin cazibeni kaybedecek ama adamın serveti sürekli artacak. Yaşım 29 maddi durumum çok şükür iyi sayılır. Senin zihniyetinden 17-18 lik kızları sezdiğimden anında uzaklaşıyorum çünkü yapmacık oluyorlar. Yani adam gerçekten kültürlüyse şansın SIFIR. Kendin gibi kro aynı zamanda zengin birini bulmalısın. Zengin ve kro birisi bulursan şansın olur. Yarışmacı arkadaşlara bol şans.
Onu köşeye sıkıştır ve cinsel ilişkiye girmenizi sağla, onu öyle bir yakala ki, sıkıştır ki, öyle bir büyülensin ki koynuna girsin ve seninle ilişkiye girsin sonra aradan zaman geçer ve onu arar ve ben hamileyim dersin sonra evlenirsiniz tamamdır bu iş, complete mission! :D
İlk 100'de olduğu için sana çok karizmatik gelmiştir kezbancık. O adam görmüş geçirmiştir, sizin gibi taze peynirlere kendinimi harcatır. Daha tofaşa binmeden, ferrarinin hayalini kuruyosun. O işler öyle olmaz. Fazla dizi izliyosunuz beyniniz eriyo, sonra saçmalıyosunuz böyle
Kezbancık :))))
yaa hiç ugraşma direk git senden bebeğim olsun istiyom de sonra bebek yapın sonra seni boşar zaten okadar saçma sapan olduki ilişkin yaaa sen manken gibi olsanda olmaz adam kültürlü ise etraftan gelecek tepkilerden dolayı seni asla almaz ancak ali aga gibi biri ise alır siker sonra bırakır hoş senin istediğinde bu sorun olmaz senin sonuçta boşanınca bir sürü para alacam sanıyorsun ama öyle olmuyor o işler neyse bence direk git yanıyorum yanıyorum de södürsün seni
çatla :D
ben o adamın yerinde olsam düşünmeden seninle tanısırdım bir denerdim para dediğin nedir ki? aşk herşeyin üstünde olmalı. ve ben bütün zincirlerini kırıp yaşı dert etmeyip seviyorum diyorsun helal olsun
çok teşekkür ederim, inan moral verdin bana +1
doğru olanı söyledim mutlu olmanı isterim
en iyi seçmiş olmasaydım seni seçerdim
çok teşekkürler
secmiş kadar oldun ben tesekkür ederim canım benim
rica ederim
sağ olun
çok normal birşey. bende yaşıtlarımdan hoslanmam.. hep daha büyüklerde gözüm nedense. umarım geçer bu huyum :D
olgun erkekler bayan kıymeti biliyor
onların herşeyi daha güzel bence
olmaz olmaz deme... olmaz olmaz... :) her halükarda evlenmeden iyice tanımaya bak.. canm ..
çok teşekkür ederim cnm, doğru söylüyorsun
gerçekten çoq mükemmel biri ama dahada fazla tanımaya çalışacam +1
teşekkür ederim
Belkide sizin tavlama isini cakmistir o yuzden coluk cocuk diyip geciyodur...
yok yok çakmadı onu, zaten bizim kızlarla görüşmüyor artık sadece ben görüşüyorum o da arada yani
Himmm nerden biliyosun belli etcek hali yok ya kizzz
şurdan biliyom, o iki kızında benim arkadaşım oldugunu bilmesine imkan yok
Farz etki tavladin:) adam napcak evlenmek mi istiyosun adamlan yani adam evlenir mi bilinmez.
tamam orasıda var ama ikna edeceğime inanıyorum ya evlenme konusunda, yeterki tavlayım
Peki ama sunu bil adam ciddi tipli biriyse isin zor olabilir neyse kafana gore takil...
herşey içn saol +1
belki sana daha sonra mesaj atıp birşeyler sorabilirim
İyi olu burada zaten soylemek istediklerimi dile getiremiyorum
tamam canım ama bak yemin et herşey aramızda kalacak
Benim acikta olan biseyim var mi sence yani profil olsun hersey olsun
ben öyle birşey demedimki, neden sordun
Yani gizliyim gorunumum gibi demek istedim hani aramizda kalsin dedin ya canim
Su asagidaki lere aldanma, ne oldugu belli olmayan insanciklarin da doldurusuna gelme. hayatini yasa, kimse karisamaz. senin hayatin
çok teşekkür aynen öyle yapacam zaten +1
Gönül işi demişsin de bir yorumda.. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum.. Gönül işi olsaydı, kankan ve bir arkadaşın adama talip olmazdı. Hadi oldu diyelim.. Sen onlarla hala dost ve arkadaş olarak kalmaman gerekirdi.. Lafın özü, bu gönül işi değil, gönül işi haricindeki her şeye olabilir derim.. Lakin aşk başka bir şey, sevgi başka bir şeydir.. Lütfen karıştırma..
hem o, hem bu, her ikiside var inkar etmedimki
O adamı kandırabilirsin belki ama bil ki poşet gibi kullanacağı kızlardan birisi olabilirsin. Belli ki adamın zenginliği falan her şey gözünü boyamış. Aklını başına topla yaşına uygun birisini bul derim para pul fani ;)
nerden biliyorsunuz kullanıp atacagını?
bence bunlar hep çekememezlik
Saçmalama neyini çekemeyeceğim ben senin görmüyor musun? Dediğin yaş aralığındaki zengin adamların yanında 18-19 yaşında kızlar var bir süre takılıp sonra da postayı koyuyorlar. Yalansa yalan de.
her insan bir dğl, böyle bir genelleme yapılamaz
19 yaşındasın henüz hayatın çok başındasın. Bazı şeyleri acı tücrebe ederek yaşamanı istemem. Bir söz vardır tecrübeyi tecrübe etmek ahmaklıktır diye sen de o ahmaklığı yapma derim. Kararın her ne olursa olsun Allah mutlu etsin.
teşekkürler
Ondan sonra vay efendim türkiyede 40 yaşında adamlar 19 20 yaşındaki kızlarla ilişki kuruyor diyorlar ee türkiyede böyle servise hazır ka**r olduğu sürece bunlar gayet normal eğer adamda hatsiyet onur varsa zaten seni iplemez bile sendede gurur ve ahlak varsa vazgeçersin bu saçma sapan şeyden diyecem yorumumu kaldıracaklar
Adam büyük ihtimalle pasif Abisi :) bir diğer ihtimal ise pasif olmayıp ahmet çakarın kardeşi mehmet çakardır yani. Hiç bir şekilde tatmin edemezsin Düşün ki dünya güzeli 19 yaşında bir kız olsan beni tatmin edeceğini düşünmüyorum adamı nasıl tatmin edicen? Birde şu "verse kule dikersin" diyecek arkadaşlar çıkacak. Onlarada tek sözüm yaşınızdaki kızlar 40lık babalara aşıklar :D
19 yaşında gencecik bir fidan neler düşünüyor neler yapmaya çalışıyor bazı kişilerde akıl veriyor yanlış yoldasın diyen çok az pes doğrusu ... Türk ocaklarına gidenler bilir kazaklı profosör (bazı olaylardan dolayı ) rusyanın uzun vadede gençliğinin biteceğini alkol uyuşturu vs bağımlılığının çok olduğuna deyindi Türkiyenin ise umut vaad ettiğini söylemişti koca prof demekki çok yanılmış !!19 yaşındaki bir türk kızı bunları düşünüyorsa bizimde çöküşümüz yakındır. ALLAH ıslah eylesin ne diyim
ona bakarsan atalarımız hem kendilerinden çok küçük kızlarla evlenmiş
Baban yaşında adam. Sen parasından etkilendin adam biraz daha yaşlanınca gözün başkalarına kayar parasınıda yersin ne hayat ama. İğrenç.
Baban yaşında adamı tavlama peşindesin ve parası için bu çok belli. Yazık.
o yaşlandıgında ben aynı yaşta kalmayacam ama
hem ayrıca gözüm kimseye kaymaz
tanımadığın insanlarla ilgili böyle kötü yorum yapmaya utanmıyormusun sen?
:D Senin anlattıklarına yorum yapıyorum. Yanlış bir şey söylemedim.
İhtimallerden bahsediyorum ve çok haklı olduğumu düşünüyorum. bir insandan parası yüzünden etkilenip tavlama peşinde olan insanların utanması gerekir.
Sen belki gerçekten sevdiğini sanıyorsun ama büyük ihtimal geçici bir durum.
Bak mantığını kullan ilerde üzülürsün senin için diyorum sonuçta banane ama sonra pişman olursun ve şu an yaptığında doğru değil bana göre. Benim fikrim bu.
Aranızda çok yaş farkı var ilerde ondan soğuyabilirsin yaşıtın birine gönlün kayar elinde olmadan. Ayrıca çocuğun olduğunu düşün. Belkide seni sadece çıtır olarak görüyor fazlası değilsindir belkide bence her yönden yanlış.
Ayrıca çok zengin bir adamla mutlu olmak zor etrafında hep kadınlar olur hiç bir olumlu yani yok senin için.
o 60 oldugunda ben 40 olacam ve şu an bile gözü dışarda olmayan bir kadın 40 yaşından sonra gözü dışarda hiç olmaz.
evet yaşlanacaz ama zaten o yaşa geldiğimde benim için 1. planda eşim değil çocukarım olacak.
O adam şu an bir yıgın genç bayanın içindeyken bile prensiplerinden taviz vermiyor, öyle biri değil. İlerde hiç değişmez 40 yaşına gelen adam.
Zaten o tiniyette biri olsa çoktan benle olmak istemişti, çünkü çok güzel ve çekici biriyim ben
parası için altına yatacağım diyorsan o iş yaş güzelim adam ölünce ya da boşanınca hiçbirşey koparamazsın bu devirde ha adamın peşinde koşan ve adamın ylundan geçenlerden sana fırsat gelemz adamın seninle evleneceğini sanmam evlensede tadını alınca boşar. kaşarlık yapma bence üzülürsün kendin gibi ol istemiyorsa zorlama
Baban yasinda be oha. Gönül isi demissin senin gönlün parayla mi bağlantılı. Adamdan cok zenginliğini soylemis yas 19 ama zohinsel olarak tam bir kezbansin
ben senden ne zamandır utanıyorum bir bilsen
konuşturma beni, hadi güle güle
Bu aşk değil. Parası karizması dışında önemsediğin bir şeyi yok. Üstelik o adamın da sana bakacağını sanmıyorum aranızdaki yaş farkını düşünerek. Kendin diyorsun ne kadar yaptıysam yüz vermedi. Bence daha fazla küçük düşürme kendini...
şansımı sonuna kadar zorlamak istiyorum çünkü bidaha böyle bir fırsat karşıma çıkmazki
Şimdi sana ne desek bos gelir olmaz diye bisi yok dünya da neler oluyor ama ileride sorun büyük olur sen olursun 30 o cokmus dede o zaman ev dagilir yuva dagilir sen dagilir sin
50 yaşındaki erkek yaşlı değil bence
ama desenki sen 40 o 60 olur, bende derimki 40 tan sonrası önemli değil, zaten tek derdim çocuklarım olur o yaşta
anlaşılan tam bir sürtüksün paraya bedenini satmaya çalışıp adına aşk diyosun baban yaşındaki adam
ben olsam bende konuşmazdım sen 5 yaşındayken o adam 26 yaşında oluyor biraz mantıklı ol mk
neyini kıskancam ki anlamadım
yeteri kadar param, mutlu bir yuvam, 1 tanede çocuğum var
sen çatla para düşkünü seni çok severler sen parayı sevmeye devam et
Olgun bir erkek nasıl tavlanır? diye başlamışsın sözlerine.
Aynen öyle kardeş OLGUN ERKEK tavlanmaz.
Yok bu teze itiraz ediyorum diyor isen; Ya bu bahsettiğin kişi harbiden adamın hası ya da sen yüzüne bakılacak biri değilsin. Fazla zorlama adam beyaz peynirden hoşlanıyor demek ki ;)
Sen adamın servertine vurulmuşsun. Aşk meşk bahane. Ayrıca seninle işi olacağını zannetmiyorum. Ben onun yerinde olsam. Gelir düzeyi ya benden iyi ya da aynı konumda bir ailenin kızıyla birlikte olurdum. Hem zaten 40 yaşına gelmiş çoktaan neyin ne olduğunu anlamıştır. Kolay pas vermemesinin sebebi de budur.
40 yasina kadar evlenmemis adami nerden tavlayacagini düşündün ki
Tavlarsan da eger edebli birisi ise yirü yoluna der
İçi pis ise tahminimce pis çakar sana
bir akıllanamadiniz...
hepiniz kıskanıyorsunuz :)
Adam karizma falan değil, ilginizi çeken adamın parası... O para bitince adamda size ihtiyar ve çekilmez gelecektir.
siz gördünüzmü adamı, karizma değil falan diyorsunuz :)
185 boyunda, esmer, kırçıl saçlı düzgün vücutlu, belliki spor yapan, yakışıklı bir adam
Şimdi o adam ilk 100 zengine giremez turkiye' de bu 1..2. olarak nasıl bir hırstır ki bütün çevren adama yavşamış, yani bu sana söven sayan arkadaşlar var ya, heh işte hepsini tekrardan ben söylemişim gibi say..
acını anlıyorum :D
çatla çatla, çekememezlikten öl inş :D
Ah be küçüğüm kime ne anlatıyorum ki, bu tavırlar olduktan sonra işin zor... acınası..👎
Sunu dusun evlendin ilerledi zaman 45 yasina geldin ve sexin son raddesindesin menopoza girmek uzeresin tam icindeki atesin son parlayislari amaaa kocan 65 yasinda kaldiramiyor naapacaksin onu dusun... 40 yasindaki bir adam seni rahatca tatmin eder ama ilerisini dusunmek gerek 65 yasina geldiginde coktan eline sudokuyu almis olucak sende evin kopegiyle kosuya cikmak zorunda kalacaksin ysd farki onemlidir
aklınız fikriniz sekste zaten, dünyanınz seks üstüne kurulu
Hayir anlamak istemiorsun belli ki beni yasin 19 saglikli dusundugunu saniosun ama dogru degil sana anlatmak istedigim dogru birsey mantikli dusun kadin oldugun ve sexe ihtiyacin olacagini bil o yasta kendini tatmin edemezsen ihanet edersin gunumuzdeki jigolo tiplemeleri zaten şu an senin yaptigin yanlislarin uzun vadede getirdigi olumsuzluklardan suregelir
Seni ancak teneşir paklar diye düşünüyorum. Sen kendin inanıyormusun o adamı sevdiğine. Parasında gözün var besbelli. Adam senle beraber diğer iki kız arkadaşlarınıda getir dese üçünüz birden koşa koşa gidersiniz... Allah ıslah etsin. Ne diyim...
herkesin kendi tercihi bu insanlar neden yargılamış anlamsız... herşey gönlünce olsun...
teşekkür ederim +1
Pazarlat kendini aferin kızım aferin. Arkadaşlarında uğraşmış bide bak bak.
ne var bunda, hangimiş başarabilirsek dedik
Aşık olan insan arkadaşlarını adamın yanına yollamaz. Aşkın saflığını temizliğini kirletme bu lafınla. Sen aşıksan ben değilim öptüm.
yardımlaşma diye birşey var ama
senin öyle candan arkadaşların yok herhalde belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar