Şuanda 19 yaşındayım 38 yaşında birisine aşığım?

Benim ile dalga geçe bilirsiniz ama olayı size kısaca özetlemek istiyorum ben 16 yaşımda bir adam ile tanıştım 3 yıldır da birlikteyiz ona karşı asla bi şüphem olmadı hiç evlenmedi çocuğu yok çok dinç birisi yaşına göre baksanız 20 lerinde genç dersiniz spora baya düşkün harika bir vücudu var ondan da önemlisi görünüşü değil bana hissetirdikleri

Ben baba sevgisi ile büyümedim şuanda 3 sene önce yaptığım bu şeyi ergenliğimde ki duygusal boşluğumdan dolayı diye yorumluyorum bu düsünce ile yaklaşmadım kendisine sadece bana verdiği ilgiyi hayatım boyunca kimseden görmediğim için çok hoşuma gitmişti birinin üzerime titediğini canımın yanmasını istemediğini ve güldüğüm ve üzüldüğüm şeyleri anladığnj hissetmiştim ilk defa

Bu durumun açıklamsı ama benim sorunum aslında şu

Biz fazla kavga etmiyoruz aramız genelde iyi tartışmalarımızda hızlı çözülüyor genelde fakat dün tartıştık ve ben iliskimizi bitirip engelledim.

Ama normalde bana yazardı beni arardı hiç birini yapmadı ve ben genelde anlık sinir ile bunu hep yaparım fakat tartısmamızda çok kırıldım ama ayrılıp sinirimj atıp eskisi gibi barışmakyı amacım hep öyle olur çünkü.

Dünden beri kendimi berbat hissediyorum bugün bütün gün son yazdıgım mesajları okudum resimlerimize bakıp dayanamayıp ağladım ben ergen birisi drğilim beni tanirsanız olgun bir birey olduğumu anlarsınız ben hiç bir erkek için ağlayacak birisi değilim ama şuanda düşündükce gözlerim doluyor onu ne kadar sevdğimi zaten biliyordum ama daha da fazla fark ettim bugün

Zaten konusmayı kesme sebebim bendem doğdunu hissetmem ve benden uzaklaşmaıydı çok karmasık anlattım biliyorum ama duygularım karma karışık yazarken ile ağlıyorum hatırlafıkça nr yaomam lazım barismak istiyorum bir akıl verin lütfen

( cinsel hayatımız var ilk birlikte olduğum kişi de o düzenli bir ilşkimiz var cinsel olarak aktifiz )
Şuanda 19 yaşındayım 38 yaşında birisine aşığım?