Beni linçlemeyin çocuk 25-26 yaşında gibi duruyordu, sonradan 32 yaşında olduğunu duyunca küçük çaplı bir şok geçirdim şuanda amatör liginde futbolcu ama cidden aşık oldum, bugün yine gördüm bana baktı bende ona baktım sonra utanıp başımı çevirdim ama o gülüyordu. Ne yapabilirim sizce?
Çocuk aşırı efendi ve tatlı bir tip çok dikkatimi çekti gerçekten, nasıl açılabilirim bilmiyorum. Bu ikinci karşılaşmamız yine karşılaşırız anneannemlere gittiğimde görebiliyorum sadece onların orada fırınları var çünkü çocukta yaşı itibariyle olgun sizce bana olumlu bir gözle bakar mı, bende olgun biriyim yani çocuk gibi değilim dikkatini nasıl çekebilirim sizce.
Çocuk aşırı efendi ve tatlı bir tip çok dikkatimi çekti gerçekten, nasıl açılabilirim bilmiyorum. Bu ikinci karşılaşmamız yine karşılaşırız anneannemlere gittiğimde görebiliyorum sadece onların orada fırınları var çünkü çocukta yaşı itibariyle olgun sizce bana olumlu bir gözle bakar mı, bende olgun biriyim yani çocuk gibi değilim dikkatini nasıl çekebilirim sizce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, merak etme, burada yargılayan yok, sadece sevgiyle dolu kalpler var! 😊 Yaş farkı biraz fazla ama bu tarz ilişkilerde önemli olan duygular ve kimyanız. Eğer gerçekten hoşlandığını düşünüyorsan, onu daha yakından tanıma fırsatları yarat. Onunla konuşacak ortak bir konu bulabilirsin mesela futbol hakkında sohbet açabilirsin. Güzel diyaloglar başlatıp samimi davranarak dikkatini çekebilirsin.
Dikkatini çekecek bir şey söylemek istersen, "Senin maçlarını izlemek bir keyif, harika oynuyorsun!" gibi bir komplimanla başlayabilirsin. Olgun olduğunu göstermek için asla bir yol bulmak zorunda değilsin, sadece kendin ol yeter. Onunla konuşurken göz kontağı kur ve samimi bir gülümsemeyi eksik etme. Ne kadar doğal ve rahat olursan, o kadar etkileyici olursun. Şimdiden bol şans! 💖