Beni linçlemeyin çocuk 25-26 yaşında gibi duruyordu, sonradan 32 yaşında olduğunu duyunca küçük çaplı bir şok geçirdim şuanda amatör liginde futbolcu ama cidden aşık oldum, bugün yine gördüm bana baktı bende ona baktım sonra utanıp başımı çevirdim ama o gülüyordu. Ne yapabilirim sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Aramızda 14 yaş var ama kenan imirzalıoğluda sinem kobaldan 14 yaş büyük ve iki kızı var.
18 çok küçük yaş daha 20 lerde bile değilsin ve bu çocuk evlilik düşünmez.
0
10 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Resmini merak ettim
Soran
1 yıl
Abla neden olsun ki aşkın bencede yaşı yok ve aslında oldukça olgun bir insanım ve bu sene üniversiteye gideceğim. Ben çocuğu aşırı beğendim her gittiğimde gözüm direkt olarak onu arıyor ve bugün yine onu gördüm
Çok doğal bise bu yaşlardaki kızlar da çok görülür ama ciddi ilişki beklemeni tavsiye etmem
0
25 Yorumla
Soran
1 yıl
Neden olmasın ki bende çocuk gibi göstermiyorum olgun bir yüzüm var, tavırlarım olgun. 18 yaşında bir insan çocuk değil sonuçta üniversiteye geçeceğim.
Şimdi kendini beğenmişlik gibi olmasın ama güzel olduğumu herkes söyler, belki bundan dolayı biraz dikkatini çekmişimdir dışarıdan 19-20 durduğumu söyleyede var çünkü. Benim baya bir dikkatimi çekti çocuk ciddi düşünmeyecek olsa neden bakıp tebessüm etti ki.
Ah tatlım erkek beynine aklın sır ermez güzelsen arzular asik olmaz kadın aşık olduğu erkeği arzular erkekler güzel kadınları arzular ve aşık rolü yaparlar yaşadım diyorum
Ve benim kuzenim yine fazla yaş farkıyla üniversite hocasına aşık olup evlendi, amcam yengemden 14-15 yaş felan büyük yengemi beğendi evlendi. Etrafımdada böyle durumlar olduğundan dolayı olabileceğini düşünüyorum aslında
Okeyto eğer libidosu yüksek biriysen ve ilişki yaşamak seni rahatsız edecekse baş başa kalmamaya çalış kolay kandırır He bu sorun değilse zaten iyi eğlenceler başka sorun var mı
Her erkek senin kafanda düşündüğün gibi aynı değil kadınlarında olmadığı gibi. Gayet olgun birisi ve ben bu çocuğun annesini babasını ve kardeşlerini tanıyorum, tipe göre karakter yargılıyorsun sadece
Bilmiyorum ki abi bugün ikinci karşılaşmamız önünden geçtim utandigim için bakamadım evine çıkarken yine gördüm tam tesadüfen geçiyordum bana bakıp hafif tebessüm etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaş farkın çok kızı yaşındasın vaz geç
Linçleyecek bir şey yok seviyorsan mutluluklar dilerim
Olabilir kim neder diye yaşamıyoruz hayırlısı olsun hakkinda
Yaş farki önemli demek isterdim ama bence önemli degil çok abartilmadikça
Abla ben bu çocuğa öyle böyle tutulmadım, yemin ediyorum görünce elim ayağıma dolaşıyor
18 çok küçük yaş daha 20 lerde bile değilsin ve bu çocuk evlilik düşünmez.
Resmini merak ettim
Abla neden olsun ki aşkın bencede yaşı yok ve aslında oldukça olgun bir insanım ve bu sene üniversiteye gideceğim. Ben çocuğu aşırı beğendim her gittiğimde gözüm direkt olarak onu arıyor ve bugün yine onu gördüm
Çok gençsin yavrum resmin var mı?
https://hizliresim.com/s7l1ggo
Çocukta bu
Çok masum bi yüzün var ama yaşın çok küçük biraz daha tanımaya bak çocuğu ☺
Yakışıyoruz bence ya, aslında boyum kısa olmadığı için benim yaşımı bi tık büyük zannedenler oluyor 19-20 felan
Çocukta zaten maşallah 192-193 bir şey
Boyla alakası yok ki daha ergenliktesin bide o yaştaki erkekler kızları kullanabilirler fazla kapılma kendini derslere ver
Ailen ne der?
Çok doğal bise bu yaşlardaki kızlar da çok görülür ama ciddi ilişki beklemeni tavsiye etmem
Neden olmasın ki bende çocuk gibi göstermiyorum olgun bir yüzüm var, tavırlarım olgun. 18 yaşında bir insan çocuk değil sonuçta üniversiteye geçeceğim.
Yok senden dolayı değil o ciddi bakmaz emin ol çok yaşadım bu durumu ve yaşayan kız arkadaşlarım da oldu
Şimdi kendini beğenmişlik gibi olmasın ama güzel olduğumu herkes söyler, belki bundan dolayı biraz dikkatini çekmişimdir dışarıdan 19-20 durduğumu söyleyede var çünkü. Benim baya bir dikkatimi çekti çocuk ciddi düşünmeyecek olsa neden bakıp tebessüm etti ki.
Ah tatlım erkek beynine aklın sır ermez güzelsen arzular asik olmaz kadın aşık olduğu erkeği arzular erkekler güzel kadınları arzular ve aşık rolü yaparlar yaşadım diyorum
Ve benim kuzenim yine fazla yaş farkıyla üniversite hocasına aşık olup evlendi, amcam yengemden 14-15 yaş felan büyük yengemi beğendi evlendi. Etrafımdada böyle durumlar olduğundan dolayı olabileceğini düşünüyorum aslında
Ben seni uyarıyorum karşındaki ciddi bakmaz bence
Çocuğun ve kendimin fotoğrafını atsam bakarmisin
Ben bu çocuğa kafayı ciddi taktım ama
Sorun yok konuşuruz uzun uzun
Bekliyorum
Burdan atayım bak istersen
Dm kapalı
Görmeme gerek yok aslında teşekkür ederim
Görmesem bile konusabiliriz cekinmene gerek yok rahatsız edersem engellersin bi daha nerden ulaşabilirim veya nasıl bir zarar verebilirim güven bana
Gerek yok teşekkür ederim
Peki sen bilirsin teklif var ısrar yok sormak konuşmak istediğin her hangi bisey var mı
https://hizliresim.com/rlczixn buyur burdan bakabilirsin
Bu çocuk seni çok üzer takılmak istersen çok iyi vakit gecirirsiniz ama ciddi ilişki bekleme derim
Ne alaka tiplemi belli oluyor üzüp üzmeyeceği
His diyelim tabi ki kesin konuşamam ama düşüncelerim bu yönde diyelim
Dediğin gibi olgun 21 falan duruyorsun ama ciddi ilişki zor
Olur olur ben inanıyorum bu çocuğun peşini birakmicam, zaten her türlü yine karşılaşacağız
Okeyto eğer libidosu yüksek biriysen ve ilişki yaşamak seni rahatsız edecekse baş başa kalmamaya çalış kolay kandırır He bu sorun değilse zaten iyi eğlenceler başka sorun var mı
Ahahah nasıl kolay kandırıyormus, ayrıca bu çocuk efendi bir tip ailesi dindar insanlar kimse kimseyi kandıramaz merak etme çocuk değilim
Ah tatlım ah çikolata ile kandırmayacak hoş ondan hoşlanıyor olmanı kullanacak sonra istediğini alıp ilgisini kesecek
Her erkek senin kafanda düşündüğün gibi aynı değil kadınlarında olmadığı gibi. Gayet olgun birisi ve ben bu çocuğun annesini babasını ve kardeşlerini tanıyorum, tipe göre karakter yargılıyorsun sadece
Yaş farkı çok fazla be.
Öylede abi ben baya tutuldum ya
Abi diyorsun bak oda aynı yaşta 😃 Oda abin.
abi şimdi öyle deme işte aksjakshakbdja
Ben ona gidipte abi diyemem çok koyar bana
O kurt sen kuzu. Tikkat et yem olma gerisi boş😉
Çocuk 25-26 gibi duruyor dışarıdan nerden bileyim 32 yaşındaymış şok oldum yaşını duyunca zaten ilk başta forma numarası felan zannettim şaşkınlıktan
Çocuk aşırı efendi dinli bir ailenin çocuğu
Pedofili iliskisi gibi iyy
Ne alaka abi kenan imirzalıoğluda sinem kobaldan 14 yaş büyük iki kız çocukları var ama
Onlar 30 dan sonra oldu
32 yasindaki adam 18 kiza bakiyorsa Adamligina tukururum onun igrenc bence
Sende az akilli ol bence ilerde pisman olursun ama Beni alakadar etmez Ben dusuncemi soyluyorum sadece
Onun hisleri ne sana karşı
Bilmiyorum ki abi bugün ikinci karşılaşmamız önünden geçtim utandigim için bakamadım evine çıkarken yine gördüm tam tesadüfen geçiyordum bana bakıp hafif tebessüm etti.
Demkki seni fark etmiş oda
Ama bana gözünü ayırmadan baktı ordan geçene kadar
Baya dikkatini çekmişin sanırım
Normal
Küçük gösteriyormuş zaten
Biz ne yapalim