AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
gönül işi değil bencede para işi. ayrıca gönül işi olsa samimi olsan gizli yapmazdın kendini buda ayrı bir mesele :) o adam senle aşk yaşayabilir evlenebilirde bu gayet doğal. ama sen samimi değilsin. yani aşk konusunda.
sanırım sen o adamın parasına aşıksın kızım ama sana şunu diyeyim öyle adamlar herzaman kazanacakları şeylere yatırım yaparlar mesela sen genç ve güzelsin yaşın büyüdükçe bu güzellik senden gidiyor yani sen şu an değerlisin ama zaman geçtikçe değer kaybediyorsun o yüzden bu şekildeki zengin adamlar seni almak yerine seni kiralamayı tercih ederler ;)
Senin derdin adamin karizmasi falan değil sen ve arkadaşların baya baya adamin zenginliğinden gozunuz siz birde anlasmissinizdir adami kim tavlarsa koparttiginiz para ortak olacak diye anlastinizmi bari size sukadarini soylim o adami kim tavlarsa adam ona çakar giderken de peçete parasi birakir gider
Sen adama aşık değilsin ki. Kendine aşıksin. Kendi zevklerini egolarini o adamın karşılaşacağını düşündüğün için tavlamaya çalışıyorsun. Çok basit insanlarsiniz. Ve o adam bunun farkında :)
o senin fikrin
sen öyle san
Ulan 3 kız bir adamı tavlamaya çalışıyorsunuz resmen el birliği yapmışsınız. Nasıl aşk bu. 5 kuruşu olmasa kıçına tekmeyi koyarsınız adamın ne iğrenç varlıklarsınız siz.
eğer olgun görüşlü biri ise sana ve senin yaşıtlarına o gözle bakmaz.
Kendine daha yakın yaşlara bakar..
bana yakın yaşı olanlar içinde öyle mükemmel birini hiç görmedim ben
Mükemmel insan yoktur zaten.. Onu arıyorsa bulamaz..
ama o adam mükemmel işte
zaten mükemmel oldugu için etkilendim
sana göre öyle. Çünkü sen onun iyi yönlerin görüp etkilenmişsin. Tabiri caizse gözün kör.
ama illaki kusurlu yanları vardır.
Adam 70 yaşında değil sonuç olarak, karizmatikse ve aşıksan bence gidip kendini düzgünce ifade et :) ama 10 sene sonra sen 29 yaşında hatunken adam 50 olacak. Parası seni etkilemiş gibi :) bir anlık hevesle tüm hayatınıda mahvetme
heves değil canım ya, gerçekten mükemmel biri, herşeye razıyım ben yeterki benden hoşlansa
Git konuş o zaman, ben senden hoşlanıyorum de, adam olgun biri sonuç olarak direk söylemen hoşuna gider
gerçekten etkili olurmu yoksa tamamen kaybedermiyim
bilmiyorum ya ne yapsam
Ya tamamen kazan ya da kaybet :) böyle eline geçen bişey yok
oda doğru, haklısın aslında
Ona sahip olmadığı ne verebilirsin?
Bu soruya vereceğin cevap, senin sorunun cevabı olacak büyük ihtimalle.
Zor iş, kolay gelsin.
Şöyle söyleyim adam zenginlikte ilk 100 e girer diyorsun Türkiye de seninle takılması için seni sevmesi sana aşık olması lazım ki şöyle düşününce zor biraz. Adamın takıldığı ortamlar da takılman adamla tanışman lazım kendini sevdirtmen lazım ki o da imkansız neredeyse
adam fransaya gidyor sık sık, ben nasıl gidip ortamına takılacam :(
İşte bende onu diyorum boş uğraşlar bunlar
Allah rizasi olmadan sadece para odakli bir ise ugrasiyorsun, Allah rizasi disindaki isteklerin sonu da her zaman husran olur yani oluruna birak zaten bugun olmasa da ilerde husran ve heder olursun
Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz siz ya
olursa evlenme niyetindeyim diyorum ben onla
ya parasini sevip evlenmek ne demek ya sen onunla evlensen evde huzur olacak mi saniyorsun bazilarinizin yasayip ogrenmesi gerekiyor gercekten hem 40 yasina kadar evlenmemis zengin karizmatik yakisikli adam evlenmeye niyeti olmadigi icin evlenmemistir ne de olsa sizin gibilerden cok piyasada
Olabilir. her zaman söylerim. yas sadece rakamdan ibaret. sen o adamı 20 görüyorsan o yaştadir. destekliyorum. aşkının peşine kos.
çok teşekkür ederim canım benim
yaş 34 umarım olgundan hoşlanan bende bulurum
yapacaklarım konusunda memnuniyet fazlasıyla garantidir.
Hayatı boyu olamayacağı kadar memnuniyet vereceğim
''Yokluk hepinizin başına vurmuş'' demişsin. Yokluğun kime vurduğu belli. Sana vurmayan bir o 40lık adam kalmış ona da yalvarcaksın nerdeyse baksana anlatmana göre :D
yoklukta olan burdaki sanal sapıklarla sohbetlere dalar sizler gibi
ama kaliteli olanlar, en iyilerin peşindedir ve reelde
seni kullanır ve bir köşeye atar sana söyleyeyım bu bu kadar basit bunun baska bır acıklaması yok 40 yasındakı adamda aşk olmaz...
böyle bir varsayım ve genelleme ne derece mantıklı olabilirki
Gençlik babam gençlik olur öyle :D tavlayayım derken adam sizi anca pompalar atar kenara fazla ileri gitmeyin :)
Bazen sert olmak işe yarar. Sert yap dikkat çek. çünki etrafında çok kadın var bir farkın olmalı
yeterince parası olan istediği ve istemediği her şeye sahip olabilir. hele içinde yaşadığımız zamanda senden başka yüzlercesi var. direksiyonu sağa kır derim.
sübyancıysa ilgisini çekersin.. para için aşık olmussun sen belli ilk 100e girer vs diye övdüğüne göre.
onla aramda 21 yaş var, peygamber efendimiz demi sübyancıydı haşa?
o 21 den bile daha fazla yaş farkı olan kızı almış
şimdi açıcam ağzımı olmayacak...
Adam Zengin ve bekarsa senin gibi birinin hic sansi yok bence. Seni degerini kaybedecek bir arsa gibi dusunursek ve adamda iyi bir yatirimciysa bu arsayi satin almak yerine kiralama yoluna gidecektir. Gunubirlik takilir yani istedigiyle neden seninle ugrassin
Buna benzer bir konuda yasanmis bir olaydan ozet yazdim. Hiyakenin tamami burada var minimaksi.com.tr/...za-verdigi-soylenen-cevap.html
Biraz seksi giyin muhabbet et hafiften dokunuşlar yap onu tavladıgını düşinürüsn. 1-2 hafta takılırsımız. Sende öldüm bittim dersin 1-2 ay sonra aklın başına gelir. Sohbetin uyuşmaz. Parasına bakma insanlar hicbir zaman tatmin olamazlar.
ama o iyi biri, kötü bir insan değil
Valla bunlar başına geldiginde dediklerimi hatırlarsın. Hayat senin hata yapa yapa dogruyu öğrencen. Aşk bittiginde gerceklerle. yüzleştiginde iş işten gecmiş olur. Kendi tercihin ama risk almaya deymez bence. Zenginlik insanın karakteri olmalı bir şekilde gecinirsiniz.
tam olarak bu https://inciswf.com/1284676964.swf
Yanlış kategori.
Kendi görüntülerinizi nasılım kategorisinde paylaşın lütfen :)
Komik kız seni 40 yaşındaki adamı nasıl tavlıyacağını değilde biraz kendini düşünsen bişeyler olcak gibi senden :)
ama zaten kendimi düşünüyorum
Düşünme eylemini ''beyinle'' gerçekleştirmek de düşünmek kadar önemli tabi , adam gelmiş 40 ına parası var herşeyi yerinde , sana niye baksın bir tek cinsellik için bakar bakarsa oda zaten maksimum 1 saat şimdi adam 40 yılın emeğini seninle 1 saate mi versin basar parayı rahat seni 5 e 10 katlıycak kızlarla istediğini yapar. Olacak şey var olmayacak şey var , oğlu varsa ona bak sen asdofpnabsp
İşte anlama zayıflığı var sizlerde
adam cinsellik için bakacak olsa zaten bunu çoktan yapmak isterdi ve ben uğraşmak zorunda kalmazdım böyle
o adam öyle biri değil, zaten işte bu yüzden uğraşıyorum ya
Bende 19 yaşından birinden hoslaniyorum yanj ne var yani
aynen öyle işte
hem bence yaş farkı çoksa daha iyi anlaşılıyor
olgun erkek bayan kıymeti biliyor
Aynen en ama kız yok diyor sen büyüsün babam vermez diyor bende bıraktım peşini
üzüldüm ya :(
Ne yapalım olmadim ya sorun değil yine aynı yaşta bulacam yani
inşallah diyim
hayırlısı artık
Sağol ya arkadaş tanışmak isterdim senle Kafamız ayni
teşekkürler ama şu sıra hiçbr erkekle tanışmak istemiyorum, kafam çok meşgul kusurabakma ama lütfen :(
Tabiki ne zaman istersen yaz
teşekkür ederim
canım olgun adamlar sana karizmatik geliyodur sen bir kaç sene sonra gör onu bir de :DD kendiliğinden kaçıcaksın bir hevesle yanlış yapma ok? :D
yok yanlış yapmam tabikide, ondan ölsem bile kaçmam, eminim buna çünkü o mükemmel biri
Hahaha yapman gereken tek şey var, oda boynunu büküp arkanıza dönüp gitmek.
O adam naaptin seni be tatlım,
sen öyle san
Ben değil hayatım sen öyle sanıyorsun, bak kaç sefer ugrasmisain kaç arkadaşım araya girmiş ama ve verememiş son iz.
Daha neyini savunuyorsun
Sadece zengin diye istiyorsan, boşver derim. Zaten gençliğimizi çok boş yerlerde harcıyoruz, bir de birini parası için kullanarak ahiretini mahvetme
yoo hiçte bile,
ben evlenmek istiyorum onla, olursa eğer
Sen adamı parası için ayartmaya çalışıyosun.. Uğraşma gülüm.
neden ugraşmayım, evde oturup, az buçuk maaşı olan bir adamın görücü göndermesinimi bekleyim?
Adam 40 yaşında !
olsun ne varki, umrumda bile değil yaşı
Öyle değil işte.. Karışmıycam sana.
karışma ama fikir verebilirsin tabiki canım
Yuh ya neredeyse baban yaşında adam. Para için yapmayacagıniz şey yok. Eminim ki o adam seni 1 gecelik sever sonra hadi yoluna. Adam 2 3 tane senin gibi kız bulsa tabi evlenmez bu yaşına kadar :)
öyle yapacak biri olsa zaten şimdiye kadar çoktan bunu yapmak isterdi
Sahsen 19 yasindaki beni acmaz. Sadece cinsellik icrir iliski. Ama oda tecrubesizlik neticesinde husran olabilir. Ama o adami biraz zor tavlarsin. Tavlasanda birkac gecelik olursun. Terkedilirsin
erkekler tecrübesizleri daha çok seviyorlarmı ve güven duyuyorlarmış ama
:) kandirmak diye buna denir. Bak sana cok cazip gelebilir ama dedimya sen onu yakalayamazsin. (Karizmatik kilturlu zengin dedigin icin diyoeum bunu) yetemezsin oyle birine. Tecrube sadece yatakla sinirli degildir bunu unutma :)
ama bunun örnekleri var hemde çok var
yani olmayacak birşeyde değilki ama
Kendi gururuna yedireceksen yok degil tabi. Ali agaoglunun sevgilisi 24 yasinda ama adam patates. Kiz seviyomu sence? Emin ol sende istemiceksin belli bir zaman sonra. Bu genclik atesi. Ama dedigim gibi akli basinda 40 yasindaki biri 19 ile gecelikten baska bisey Yaşamaz
ama bu yanlış kıyaslama çünkü ali ağaoğlu 61 yaşında oysa bu adam onun oğlu yaşında
40 yaş nedirki ya bence hala genç birisi o
Evet genc ama sende ona gore cok gencsin. Beklentin ne?
evlilik
Dedigim gibi olmaz ama nasip. Iyi gunler
öyle
nasip artık
teşekkür ederim
sizede iyi günler
Sende abilik ya da buyukluk kavramlari oturmamis ablacim. O adamda sapik abazan degil ki cocugu yasinda kizla gonul iliskisi yasasin. Yasitlarina yonel birakin bu sacmaliklari.
ne abisi be, aynı annedenmi doğduk
bırakın artık bu eski türk filmi laflarını,2014 yılına davet ediyorum sizi
ilk 100 zengine giren biri ile senin karşılaşman mümkün değil.. bırak aynı mahallede oturmayı aynı semtte bile değilsinizdir... hayat tarzlarınız o kadar farklıdır ki... en çok 10 kilometre yakınlaşabilirsiniz... kankan neden tavlayamadı sorusuna gelince? kankan da senle aynı o da senle aynı mahallenin çocuğu
40 yaşında evlenmeyen bir adamı 19 yaşında ona göre bir "bebek" ikna edemez. Mantıklı ol. Aşkmış.
Kızım seninkisi aşk değil, hayal ürünü. Okuluna bak sen önce.
hayaller gerçekleştirebilmek için değilmi zaten
Dünyanın en kral saxocu hatunuysan belki olabilir. Anladigim kadariyla tavlamak icin baska da bir meziyetin yok gibi duruyor burdan :)
Eminim şu an onun gözünde çocuksundur ki bu düşünceyle zaten cocuksun...
öbür soru senindi dimi cnm?
hangi soru anlamadm
Bu soru
www.kizlarsoruyor.com/.../q2715055-sevgilim-benden-24-yas-buyuk
Hyr bu soru benim değil
peki
aklıma öyle bir geçer zaman ki deki aylin ve soner geldi :) birşey yapma canım
birşey yaptıgım yok zaten, olursa evlenmek istiyorum onla, başarabilirsem eğer
sen 30 olunca o 51 olur ozaman bu hevesin kaçar
ya burada kimsenin tıbdan haberi yok herhalde,50 yaşındaki erkek hala gençtir, orta yaş gurubuna girer. 60 tan sonrası için yaşlı kelimesi kullanılıyor, bunu öğrenin artık
19 yaşındaki birine ben bile dönüp bakmazken 40 yaşındaki adamın bakmaması çok normal.. Belki adamda ben gibi olgun kadınlardan hoşlanıyor *_*
görecez bakalım
Bu adam senle cıkmamasınnın sebebi camiada adınin azgın tekeye cıkmasını istememesi senin gibi niceler kapisinda onlardan farkin ne
peki duyulmadan gizli olarak çıkmak istemezmi
İstese bile neden senle
işte onu diyorum bende, nasıl bir farklılık yaratayım kendimde adamın ilgisini çeksin
Aşığım dememek lazım.
Bu tarz adamlar gençliğe güzelliğe pek bakmazlar aklında bulunsun :)
neye bakarlar o zaman, bir fikir ver
aşık değil de anlattıklarına bakılırsa sadece hoşlanmış ve konumundan etkilenmiş, hayran gözüküyorsun
evet o doğru, kesinlikle hayranım ona, hemde çok
ama hayranlıgın ötesi aşktır bunu unutma ve ben aşıgımda ona
Bir kaç yıl daha sabret zaten toprağı görecek, geçer gider hoşlantın.
ne toprağı ya?
Allah korusun de
m.uludagsozluk.com/.../
Şunu bir oku okur mu?
o o parayla ne kızlar geçirmiştir elinden yol yakınken wazqec ;)
ne biliyorsunki
hem o öyle biri değil
yazmıssın yorum yaptık bıde suclu oluyorum ya tamam bosgec soylemedım say !
40 adam o kadar zengin olduktan sonra harem kurar seninle işi olmaz
öyle biri değil o
kullanıcı adın rich hunter olmalı? hahah arkadaşlarınla beraber huurluğu bırakmalısınız..
l*n her yere yorum yapma
yanıldın o dediğin kişiyi tanımıyorum bile
o dediğim kişi senin göbek adın yalnız :) zengin avcısı demek. koca peşinde koşacağına dil öğren bence bir yararı olur..
aslında fransızcam olsa çoq işime yarardı
bana iyi bir fikir vermiş oldun bilmeden
çoq saol :)
Karizmatik ve çok zengin? Sen neden aşıksın acaba ;)
her ikisi ve dahası için aşık oldum ona
Bak abaza kardesim derdin ask değil para ok yoksa 40 yassindaki biri sana nasil cazip geliyoku sen daha bebesin baban yasindaki adamami verecen guldurme beni ve hemen git yat sen hadi
adam seni çekici bulmuyorsa hiç bişey yapamazsın, gençlik yetmez her zaman, çok zorlarsan elinde oyuncak olursun.
çekiciyim ama aklına girmenin yolunu arıyorum
daha kolay birini denesen, niye o adam, çok seviyosun?
çünkü o farklı biri
sana yüz vermediğine göre farklı olduğu kesin, biraz daha çabala bakalım, baktın olmuyo çıtayı biraz düşürürsün
Ne yapmalısın bence aklını başına almalısın önce. Harcanıp ortada kalırsam sıkıntı olmaz diyorsan yol çok.
olgun seylerden konusucaksin simdi sen gencsin o olgun olgunca olman gerekiyo ya da belki bu halinle tavlarsin ama bu is yas yani bir yerde prüz cikar
saol cnm, haklısın olgun davranmalıyım herhalde, başkasıda öyle dedi
tavladıktan sonra neden pürüz çıksınki
Benim Komsunun
Ogluda
40
Yasında
Mimar
Durumu
Iyı
Yapayımmı
Sana
saol ben almayım, alanada mani olmayım
Zengin
Ama
onu zengin görüyorsan sen kendin al :)
baya aza razısın sen herhalde
Yok
Benim
Baska
Olucak
Zengin
Avcısı
Degilim
23 yaşındayım, belediye başkanı danışmanı ve başbakan yardımcısı raportörüyüm, iyi derece ingilizce ve bilgisayar biliyorum. Aöf Kamu 2. Sınıf öğrencisiyim. Bitince yüksek lisans yapacağım. Ideallerim ve hedeflerim çok yüksek.
Evlenelim mi?
Bonzai de yok bu kafa😅
İleride yaşı ilerleyince o 70 sen 40 hizmetçilik yapar durursun SAFsın K. b
o 70 ken ben 49 olurum bikere
Senin gibi nicesi peşindedir onun. O da kesinlikle herşeyin para ile ilgili olduğunu biliyordur. Saftirik olsa zaten o kadar servet yapamazdı. Bence sen daha küçük bir balığa yönel.
Bir bu Türk kızının para huyu değişmedi:))) acıom valla.. ne dersen de hakkımda Allah sana 2 katını versin:D
paranın ne önemi var, mühim olan aşkımız gibi saçmalıklara inanan bir yarım akıllı ergen olmadıgım için şükrediyorum.
öyle düşünenleri görüyoruz, hepsi boşanıyor, dul kalıyor
para avcısı seni.. bana yarım akıllı ergen diyorsan ben 36 yaşındayım evladım benim hadi selamlar:)
Oha o adam da öyle akıl varsa sana yüz vermemekte haklı 40 yaşındaki adamla senin ne işin var ya yaş farkına bak akıllı mantıklı soru soralım lütfen bu nedir ya
40 yaşındaki adam 19 yaşındaki biri az gelir her yönden , bir kere sen bu zihniyette 30 üstüne çıkamazsın yorma kendini :)
sen bu kafayla 30 a nasıl çıkmışsın hayret
hadi bakalım bu gaz sana akşam ettirir.. :)
sen çatla :D
Igrencsin parasi icin arkadasida tavlamis tek kelimeyle igrencsn baban yasindaki adamla para icin iliski krmak istiosn igrencsinb
iğrenç birşey görmek istiyorsan önce cevabına sonrada profiline bak
Midemi bulandirdin.. Arkadaslarida tavlamis.. Turkcem sper değil belki guzel olmadi ama olsn. Sen igrencsin. Ben nasil gorunuorm umrmda değil ama asla babam yasinda adamla para icin olmam. Erkek tavlamam Turkiyedeki kizlarin cogu yapiyo bunu erkek gbisiniz beni sasirtiyosunuz hepsi bu
nedense yurtdışına çıkıp orda gavur poposu yıkayanlar, kendi ülkelerine baya bir yukardan bakıyorlar.
:) neden ona dikkat ettin, ben burada senin orda yasadigindan bin kat iyi yasiyorumdur sorun orda değil ztn para icin biriyle olmak istddiginden belli hayatin aciyorum sana.. Ben kmseyi kck gormem umrmda değil insanlari para ile yargilamam oyuzden igrendm sorundan ilk once asigim diyosun girdm uzuldm iyi seyler dicektm sonra naptiysam olmadi arkadaslarimda tavladi cok zengin igrendim acikcasi.. Neyse ii aksamlar
Nasil bir beyin var sende, hararet mi yaptin, seratonini fazla mi kacirdin, sinAptik araliga su mu akittin, ottan miyelin mi ördün sinir sistemin nasıl çalışıyor senin
yazık bea, vazgeç, adam seni harcar arkasına bile bakmaz. Yok işini görmiceksen iplemez seni. vazgeç!
nedenki belki o da aşık olur bana
ya parazı var karizmatik ve 40 yaşında, onun için hiçbirşet ifade etmiyorsun. Ne yani altına girmeyi bile düşünüyor musun?
istedigin kadar güzel ol adam bekar diosun ne güzel eskortlar var onların tadına baktıktan onlardan bıktıktan sonra sana bakcagını sanmıyorum birde 40 yaşında diosun 19 yaşındasın 21 yaş var baban yaşında :D seni ilerde tatmin bile edemez
yaşı hiç sorun değil
Anladım da sadece hoşlantıdır gecer merak etme zaten istedigini elde edemezsin birazcık mantıklı olun :(
çok karamsarsınız
Evet cünkü aşka inanmıyorum hoşlantıdır gelir gecer sen canını sıkma gecegine inanıyorum bundan bir kaç yıl sonra diyceksin ne kadar sacmaymış haline gülceksin
ne yaparsan yap senin iş olmaz zengin diye tavlıyacaksın oda enayi tabi gider zengin bir kadın bulur tecrubelisinden hemde
ya sadece çoq zengin olması değil, herkes yanlış anladı
tamam zengin olmasıda çoq önemli ama adam çoq karizmatik, süper biri
çok karizmatik çok zenginse ve yurt dışına çok giden biri olduğu kesin yurt dışı gören bir erkeği tavlaman etkilemen için çok başarılı olman lazım yani bakınca demese lazım ki işte bu kız diye :((
evet ya, yurt dışınada gidiyor biliyorum, evi bile varmış orda :(
hımm evi bile varsa gerçekten işin zor :( yaptığın işte iyiysen dikkat çekiyorsan biraz tuyoyla aslında başarılı olabilirsin ne işle meşgulsunuz?
bunu söyleyemem üzgünüm :(
hımm siz bilirsiniz sadece yardımcı olmak için sordum sizi bulma şansımız yok dışarıda :)))
tşklr ama söyleyemem
kızım malmısınız ya baban yaşında adamı sırf parası var diye zengin diye düşündüğün alicengiz oyunlarına bak. ilk önce senin olgunlaşman lazım o adam seni diker sokağa atar başkada bişey olmaz
o öyle biri değil
adamı tarif ettiğine göre çok zeki birine benziyo havanı alırsın :D
bakalım
Senin baban evlenmedimi? Vah yavrummm anasız babasız büyümüş
sen babasızsın herhalde, anlıyorum acını :D
sagol canım :D