AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
317Cevap
çok yaş farkı var beee.. hiç uğraşma para saadet getirmez...
şansımı deneyecem ya, böyle bir fırsatım ömürboyu olmazki birdaha
iyi öyle olsun bakalım.. inşallah keşke demezsin?
sen ya bu adamın parasına vurulmuşsun ya da geçici bir heves.
geçici heves değil işte yanılıyorsunuz
Ava giderken avlanacaksın gibi geldi bana. :) Tek gecelik av olma da :)
adam senle gezse ki ilk 100 yalandir buyuk ihtimal adi subyanciya cikar karakteri varsa zaten kabul etmez ki etmemiste
Freud amcamiz olaydi bu kızın İd'i tavan yapmış der idi.
Freud çok büyük bir bilimadamıdır. önce biraz araştır
Alanim bu zaten bebegim.
hımm iyi o zaman sevindim senin adına
canım aranızda çok yaş farkı var yüz verse garip olurdu zaten
keşke verse ya :(
ama elimden geleni yapacam kararlıyım
Karizması parasından kaynaklanıyo sanırım. O adam senden iyi biliyodur bunu baksa bile kullanıp atar
niyeki, neden öyle kötümsersiniz sizler ya
Babandan yeterince sevgi görmedin mi ablam sen. Baba sevgisi aradığına göre.
yoo babam bizi en çokta beni çok sever, hala bile şımartır
öyle yani
Hıı işte fazla şımartmış seni.
bir tek Bonzai ben İçiyorum sanmıştım :D sfasdsafasd
bira içmedim ben hayatım boyunca, içmemde asla
Espiri Detected :D seher adamı öldürürüsün sne :D
valla isin zor yuz vermediyse hele bazi seyleri kaybetmeyi bile göz almalisin. cinsel birliktelik bile olabilir ama sonrasini da dusunmen lazim. isin zor baya ama su var tavlamak derken naptn bence niyetini belli eden bisi bulmalisin ki adam anlasin?
nasıl birşey, ne yapmalıyım?
olgun giyin. bu acik sacik anlaminda degil seni olgun gösteren kiyafetler giymeyi dene ve sakin bir konusma yapin olsn. biraz da cevresinde olmaya ozen göster ama hemen de bisiler olsun isteme seni farketmesini bekle. zamanla olabilir bence. ve yakin oldugunuzda kesinlikle gozlerinin içine bak
hımm çok teşekkürler
Sen aşık değilsin zengin dediğine göre aklın başka yerlerde..
bu çokmu kötü birşeyki, yani hayat laylay lom değil
hem yakışıklı ve çok karizmatik biri, çoq beğeniyorum onu
Ama ileriyi düşünmelisin. sen 40 yasina geldigin zaman o yaslanmis olucak belkide ölücek. Yasitlarinla takilmalisin
ya tıp ilerledi 80 a çıkmış insan ömrü ortalaması
hem ben 40 olduktan sonra zaten o kada önemsemem bazı şeyleri, sadece çocuklarımı önemserim
Taşlar dururken neden mayalanmis hamuru tercih edersiniz? İyk valla buyuk iyyk
ekürinize cevap vermiştim
niyeki, adam süper biri
Git yaşıtınla çık napcan 40'ı bizim size ihtiyacımız var siz 40'a asılıyorsunuz.
yaşıtlarımla hiç anlaşamıyorum ben
Nedir senin derdin tatlı kız :)
www.youtube.com/watch
basit şeyler peşinde koşma derim adam zekidir onunla mantık oyunları oyna hoşuna gider benim de gidiyor çünkü öyle şeyler yani onu zekanla şaşırt
haklısınız
ama basit şeyler derken neyi kastettiniz anlamadım
yani mini giyip etkileyeyim yok işte ucuz espriler filan bu tip
yok yok öyle şey yapmam ben, kendimi alçaltmış olurum, öyle yaparsam zaten olacagı varsada olmaz
Hahaha ben onla tanissam amca derim adama. Yokluk demissin ama seninki yokluk meselesi bence. Para icin ruhunu satacak insanlar var ya.. Yazik.
ilerde aç bir bitle evlenirsen aklın başına gelir, bana hak verirsin o zaman
gerçekçi ol biraz hayat lay lay lom değil
Hahaha canim ben kendim güzel bir bölüm okuyorum zaten. Kendi ayaklarim üzerinde durabilecek kadar güclü bir bayanim. Kimsenin parasina puluna ihtiyacim yok merak etme sen 😉
Türkiye üniversite mezunu işsizlerle dolu ama :(
Türkiyede yasamiyorum ama ;) neyse sen zengin kocisler beklemeye devam et 😄 hayirlisini dileyin biraz.
beklemiyorum canım uğraşıyorum
beklemeyle olmuyor
Senin ki gönül işi değil. Takıntı haline getirmişsin. Zenginde oluşu sana artı bir seçenek sunuyor. Senin amaç belli yarışa bile girmişsiniz arkadaşlarınızla.
Adam gene ıyımıs baskası olsa kullanır atardı ugrasma bence yasıtınla takıl zengınse zengın onada kapılma
adam kötü biri olsa aynen dediğini yapardı, işte bu demektirki , bu adam düzgün karakterli, adam gibi adam ve tam evlenilecek bir erkek
baban yasında be :) Neler çıkar daha o adam olgun kendı yaşıtını arıo bellı kı benım amcam bıle 42 yasında :)))
yaşınıza göre amcanız gençmiş, herhalde en küçük amcandır
evet genç amcam kızıda 18 yasında
Allah uzun ömür versin
saol seker ;)
sende saol abla
ya tip bir adam neler gormus gecirmistir... kesmeniz zor bide adam doymus gibi duruyor bazı seylere isiniz zor.
ya tamam zor oldugunu biliyorum haklısınız ama imkansız değil bence
şansımı zorlayacam
Parası da varmış oh. Elinde oyuncağı gibi kullanır bak seni. Sakın bulaşma. Gerçek aşkın peşinden koş.
çoq gördük o dediğin gerçek aşkları, hepsi boş bende
facede beğenilerden ibaret bir hayat istemiyorum
Ben gönül işi olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı ilk kaça girdiğini hesaplamazdın. ayrıca da, itibarlı ve ahlaklı bir adamsa ne kadar uğraşsan sana bakmaz.
Aşk bu olur ama o seni kabul etmez yani :D :D adam 40 yaşına gelmiş seni napsın yararlanır sadece evlenemessiniz ciddi bir gelicek olmaz yani :D
neden her 40 yaşına gelen insan öyle düşünsün
neye dayanarak bu genellemeyi yapıyorsunuzki
Kızım dünyaya bir bak :) gid ona söle 40 yasındaki amca beye :D deki amcacım senden hoşlanıyorum :D :D sen 30 yaşında genç güzel kadın oldugunda o 70 yaşında bir puruşmur bir adam olcak :D :D :D :D
ben 30 ken o 50 olur ya :)
ne 70 şi
Hesap yapmadım kızım işte düşün kaç yaşında olur gördünmü :D 50 yaşında bir adamla ilişkiye giriyorsun ıyk bide şeyi kalkmaz 60 dan sonra :D sen kuduruk kalırsın afedersin bunu yazmalıydım buynlar bir hayatın gerçekleri :D :D sen 30 dan sonra kudurcan o 50 den sonra formdan düşcek :D :D
21 yaş fark var aranızda. sence çok mu normal? 40 yaşındaki adam seni sadece becermek için alır , sevmek için değil.
öyle biri değil o
nerden biliyon öyle biri olmadini?
komik la bunlar :D
bırak bu zengin koca hayallerini 40 yaşındaki adama bile bakar olmuşsun kendine gel tatlım sağlıklı düşün :)
niyeki, adam süper biri
canım adam süper olabilir kendine şu soruyu sor bu adam niye beni tercih etsin, adamın etrafında bir sürü entellektüel soylu soplu hanımefendiler var ayrıca adam kendine sübyancımı dedirtsin yahu yeğeni yaşındasın
ama hayyam garipoğlu 71 yaşındayken liseli bir kızla evlendi 17 yaşında
yani tanınan bir büyük zengindi o da
valla pempe pantere hak veriyorum unut gitsin bence
Baban Şu Allah Göstermesin Anne'ni Boşayıp 19 Yaşında Bir Kızla Evlense Düşüncelerin Neler Olur?
siz onu assla tavlayamazsınız 19 yaşındaki bir kızsın sadece o gelmiş geçirmiş hem saydığın özellikler de var :D biraz zor ama imkansız değil
imkansız deil, işte bende bunu diyom canım ya
nasıl etkilerim, ne yapmalıyım
O seni tek kullanimlik olarak gorebilir dikkat et ;)
neden böyle düşünüyorsun, kötü bir tecrübenmi oldu?
neden her insanı aynı kefeye koyup genelleme yapıyorsun?
Gorebilir dedim tek kullanimliksin demedim dikkatini cekerim ve tecrubemde olmadi
herkes için her ihtimal vardır o ayrı konu ama bu adam inan öyle biri değil
zaten öyle biri olsa herkese yüz verirdi
aşkın ota b... ka konduğuna tipik bir örnek seninkisi.. gittiğin yol yol değil tatlı rüyandan uyan
sizin belkide kıskançlıkla b*k diye bahsettiğiniz adam, belkide bu dünyanın en mükemmel insanı
görmediğim tanımadığım birini neden kıskanayım ki ben genelleme yaptım ama sen üstüne alındıysan bilemem demekki mektup adrese gitmiş..
görmediğin tanımadığın adama b*k diyorsun ama
rahat ol adama bişey dediğim yok
sen sadece parasına aşık olmuşun canm ya yoksa senin 40 yaşındaki adamla ne işin var çok aptalsın !
ya ben dürüst oldum
herşeyine aşıgım diyorum ya zaten
Senin niyetin adamı öldürüp mirasa konmak inşallah adam kanmaz size :)
ha ha ha çoq komik
Komikmi s. l*n ordan adamın parası için yırtıcanız kendinizi
Oda seni istiyor meraketme yani ben olsam isterdim 20 lik çıtır deli gibi beni istiyor gitmem mi l*n
30 yaşında biri fakir biri iş olsa yazılsa feryat edersin amca falan dersin paranın kokusunu alınca adamı parçalıcaksınız ayıp len ayıp :))
40 çok be canım. 30 desen tamam ama 40 çok. Adam 20 de evlenip çocuk yapsa yaşıtın kadar çocuğu olurdu.
Sen olayı anlamamışsın. Çok parası var diyo ;)
:) Evet farketmemişim. Neyse terbiyemi bozmayayım o zaman.
Sen paranin pesindesin guzelim. Oyle birisi icin tek gecelik zevksin hic ugrasma bence.
yok ya
Senin derdin aşk falan değil sadece para. Bunun için de bazı şeylere hazırım diyorsun çok yazık!
ben gerçekçiyim
işte farkımız bu sizle
Bu kadar gerçekçiysen neden insanların fikirlerine ihtiyaç duyuyorsun? Kendi bildiğini oku.
iyide ben doğrumu yanlışmı yapıyorum diye sormadım size, onu nasıl etkilerim nasıl tavlayabilirim diye sordum
Yardımcı olamayacağım o zaman.
Vallahi ben etkileyebileceğini sanmıyorum.40 yaş nedir aga :/
biliyorsan fikir ver işte, nasıl etkilenir olgun bir erkek
sen aşık falan değilsin. parası için her şeyini feda etmeye hazırsın
para konusunu hiç inkar etmedim zaten ama sadece para değil, çok hoş bir adam, tam bir karizma, ekol
aynı kişi fakir bir insan olsaydı yüzüne bakarmıydın?
sanmıyorum ama yine çok beğenirdim onu kesin
ama parası olmazsa, onu çok beğensemde neye yararki, ne yiyip içecez
bence öyle biri min 25 yaşında kültürlü okumuş ve mesleğinde başarılı asil birini ister boşa kürek çekme bence çoook erken bunları yapman için, çünkü yaşın çok küçük
olgun ve bilgili şekilde hava versem kendime, yani öyle görünsem?
belki şansın olur ama adam ileri derece sosyal biri ise zor illa ki dediğim gibi birine yakın olmasını ister
bir yolu vardır illaki ya :(
küçüksün daha sen bir üniye git yaşıtların daha cazip gelecek belki yok ben aşığım falan diyeceksin ama bence sadece bir heves. umarım üzülmezsin sonunda
teşekkürler canım
şu an O 40 Yaşında. Sen 30 Olup Serpildiğinde O 50 ye Dayanıp Çökecek.
Frekans Uyuşması ÇoK Zor. Kavgalar Kavgalar..
50 yaşında çöken ne erkek ne kadın hiç görmedim ben etrafımda
Cinsel Anlamda Çöker, Fikir Uyuşmazlığı Bakımından Çöker.
Zevkler Farklılaşır, Hobi Alanları Değişir.
30 Yaşında Çıtırlığı Ve Olgunluğu Taşıyan Kadın İle,50 Yaşında Adam Çok ta İsabetli Değil Gibi.
Ayrıca Kıskançlıklar V. s
20 yaşında evlenseydi adam senden büyük çoçuğu olurdu sen bu zengin koca bulayım ayaklarından vazgeç ziyan olursun :)
sonuçta iki reşit insanız önemli olan bu
Bende reşitim hemde daha gençim aramızda fark nedir? Tabiki param yok sen yaşı maşo boş ver kapak attığın yer sağlam süper mini etek giy gösleri açılır ihtiyarın
hahahahha
@azramrv ne oldu kız :D
@azramrv b*kunda boncukmu buldun? ne gülüyorsun? :D
azramrv yalan oldu :D
ağır başlı ol para için evlenilmez bunu basit ucuz kadınlar yapar.
ama sadece para değilki
Katılıyorum
bunu vurgulamışsın ama canım.
yoo sadece parayı vurgulmadım başka şeylerde yazdım ama nedense insanlar birtek para kısmını cımbızla tutup çekti ve beni yargılamaya çalıştılar
ama canım vurguladıklarında hep işi* prestiji yani dolaylı olarak da olsa sonuç paraya çıkıyor ondandır.
iyi biri oluşu, çok karizmatik oluşu, yakışıklı oluşu, o kırçıl saçları.. pek çok şey var
tabiki parada var içinde, inkar etmiyorum çünkü gerçekçi olacak olursak para çok önemli
sevgi- aşk olunca para önemli değil inan canım.
etrafımda kaç kez gördüm
birbirlerini çok sevip evleniyorlar ama geçim sıkıntısı başlayınca, ne sevgi kalıyor ne aşk
çoq var öyle boşanan çiftler
tersi olanlarda var ama canım.
varsada ben hiç görmedim, açız ama mutluyuz diyeni
tokuz ama mutluyuz diyenide ben pek görmedim. emin ol canım hiç bir şey değil.
evlendiğimizde ikimizde öğrenciydik kendimiz çalıştık aldık zamanla her şeyimizi. ev- araba çok şükür.
tamam işte şu an herşeyiniz var sorun yok, Allah daha çok versin canım
ama hiçbirşeyiniz olmasaydı yokluk çekiyo olsaydınız, sevgi saygı aşk falan biterdi
ama hiç bir şeyimiz yoktu ve o dediklerin de bitmedi. bunu atlamışsın canım.
şu an var o zaman yoktu. bu mantığa göre bitmeliydi.
bilmiyorum canım ya
ama ben hırslı biriyim azla yetinmiyorum belkide...
Allah olanı da alır canım ya. Deme öyle.
ya o ayrı konu, tabiki hepimiz ölecez birgün
ama birgün ölecez diye dünya nimetlerinden vazgeçmekte olmaz, zaten bu da isyana girer
dünya nimetleri parayla satın alınmıyor bunu anlamalısın artık canım.
İsyana giden bu düşüncen aslında.
tam tersine, dünya nimetleri içinde parayla satılmayan hiçbirşey yok hemen hemen
en büyük mutluluk kalpdekilerdir, hislerdir canım. para önceliği olan mutluluğu yakalayamamıştır.
o hisler karın doyurmuyor, üşümemeni sağlamıyor, bir ev bulup barınmanı sağlamıyor...
eğer bunlar varsa, evet sana katılıyorum, söylediklerin çok doğru canım
üsümezsin ama koca evde buz gibi soğuk duvarlarla yalnız kalırsın. orta halli olsun adam olsun
Aşk dediğiniz şeyi hoşlanti olarak görmeyin , senin yaşadığın durum da bundan ibaret hoşlanti hem de zengin ilgini çekmiş adamda anlamişsa zaten yüz vermemiş.
Halis toprak da senin yaşında kızla evlenmişti boşandılar kız servetin yarısını aldı o kızı bul kulu kölesi ol derdinin dermanı onda
harbi konuşmak isterdim o kızla
İlk 100e rahat giriyorsa medya tarafından tanidik biridir onun için hayatına yaşantısına etrafındakilere dikkat ediyodur. bu kasarliginla sana bakmaz. sıkıp atacak bir adam değilmiş helal olsun ona.
Bence gidip ona ağız burun dal ve senden nefret ediyorum de, en güzel aşklar nefretle başlar ve ipanayla dişlerin daha beyazlaşır :)
yok be kızar bana öyle şeymi olur
Benden tavsiye sen onu tasiyamazsin o da seni tasimaz bu yanlis bir secim
o ne derse yaparım hiçbir sorun yaşamam ki
el ele verin güç birliği oluşturun
grup halinde ağınıza düşürün adamı
Bişey yazardımda atılma sebebim oldu siteden.
40 yaşında adam coluk cocuklamı ugrasacak 65-70 yasındakı zengınlere gözünü dik onlar alır sızın gıbı para için sevgili olanları.
sen öyle san
başaracam bu işi burdanda yazacam
kişi kendinden bilirmiş
sanırım o dediğin senin yöntemin olsa gerek :D
yok canım bende oyle yontemler yokta
Sen baya hırslanmıssın ondan dedım.
yaa olur canım gıt dee pembe hayallerınde yaşa
sen dua et işyerindesin diye fazla birşey yazmadım sana,
sülale boyu adama dayanacaksınız yani hmm
Nokta :)
Ahahahaha bu iyiydi
Önünde domal firikik ver gözünü döndür gelsin paracıklar :D
Bu kızların da hayatı para olmuş. Başka gördükleri bir şey yok...
ah ah işte bu dayılar hep bizim nimetlerimizi kapıyo
kankan ve bir arkadaşın uğraştı? k. bakma ama, adama hala yavşamaya mı çalışıyosun? Hem, eğer dediğin gibiyse, sizin gibi 100 tane kızı parasıyla satın alır.. farklı şeyler bulman lazım..
mesela ne?
duygusal şeyler.. cinsellikle elde edemezsin..
ya, bir yüz verse biliyorum duygusala bağlıcam zaten
Vay Arkadaş nedir bu zengin koca bulup yamanıym derdi. Aynı adam fakir olsa sevecekmiydin?
paranın ne önemi var mühim olan aşk diyecek kadar aptal biri değilim
Etrafında senin gibi çok (doğru tabir bulamadım) ondan vardır.
ilerde aç bir itle evlenirsen görürsün o zaman
gerçekçi ol kızım
hayat lay lay lom değil
hayat lay lay lom değil evet. etrafında bunun bilincinde olan çok çakal olacaktır. Sırf rahat etmek için göz yumacak kadar geniş biriysen tartısmaya gerek duymuyorum zaten.
o duruma gelebilirsem zaten benden başkasına bakmamasını sağlarım, orası kolay benim için
O inan bana kolay birşey değil. :)
hayatta hiçbirşey kolay değilki canım ya :(
elimden geleni yapacam, zaten kaybedecek birşeyim yok çünkü riske attığım birşey yok
Bana doğru gelmiyor. Düşüncem bu ancak sen bilirsin.
sana doğru gelmeyebilir saygı duyarım ama bana hiç yanlış gelmiyor
Adam zengin ve o kadar yasi varsa sana neden baksin ki yani hergun bir kiz alir erkek yani
genç ve güzelim bu yeterli sebep deilmi
Evet ama neden sen bir çekiciliğini görmemiş demek ki bunu ona ispatlaman lazım
Yüz vermemek, çekici görmemek değil aslında, o etrafındaki tüm bayanlara karşı öyle, yani prensip edinmiş.
onun işyerindeki bayanların hepsi 18-22 yaş arası.
ama ben bir şekilde farklılık yaratmak istiyorum, bakalım artık
Sana kolay gelsin canım ama işin zor gibi
biliyorum canım ya evet çok zor hemde :(
ama bakalım artık uğraşacam
Ergenlikten çıkınca geçecek hepsi uzulme ama birazda kaşınıyor gibisin :D
hı hı anlıyorum derdini
çatlaaaa :D
Senin derdini anlamakla meşgulum kaşıntını almadı mı bizim 40lık :D
ağla ağla, çatla böyle, öl :D
Hahh ergen egoist seni :)
çekemeyen insancıklar sizi, hasetinizden çatlayıp ölün siz :D
He canım he hadi öyle öyle haklısın tamam
seninki aşktan ziyade parayiyicilik gibi geldi bana
hiçte bile
o kadar zengin adam her gece senin gibi 10 tanesini aynı anda götürüyordur.. İşin zor.. en fazla bir gecelik yatağına girersin
Kızım sen nasıl insansın ya kendimden utandım kız olduğum için
Kiz mısın
nedenki ne alaka
mantıklı olmak suçmu, sizler gibi boş erkeklerle boş muhabbetlermi yapayım? zaten hepsinin niyeti aynı
ben farklı biri bulmuşum neden ayarlamaya çalışmayım
Adam üniversiteyi bitircekken yeni doğmuşsun senin etin ne budun ne
orası belli olmaz
Adam sizin gibilere doymuştur. Ucuz kızlar ilgisini çekmiyordur.
biraz saygılı olsak
Haketmiyorsun ki...
sen kendi yaşına saygılı olmayı yakıştıramadıktan sonra ben ne desem boş
Yazdıklarına diyecek başka birşeyim yok...