19 yasındayım lise son sınıf öğrencisiyim bir sene sınıfta kaldım okulda falan arkadaşlarım sürekli dalga geçiyo bir kaç defa kavga ettim disiplinlik oldum bu yüzden spora gittim kilo vermeye calıstım ama veremedim sevdiğim cocuk benden ayrıldı artık bıktım ya ne yapçam ben lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
ya kimseyi takma kafana boş konuşan laf söyleyen,eleştiren,dalga geçen insanlar her zaman olucaktır. Bunlara alışmalısın artık,bazı şeyler insanın kendi elinde olmuyor,sağlıkla fiziksel özellikle ilgili şeyleri biz kendimiz seçemiyoruz,ama onlar davranışlarını seçebilirler demekki karakterleri böyle insanlarla dalga geçmeyi seven basit insanlarmış. Zaten son sınıftaymışsın okulların kapanmasına ne kaldı şunun şurasında sık dişini,zaten lise arkadaşlıkları pek kalıcı olmuyor liseden sonra görüştüğüm insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez yani. Ama sağlığın için spora devam et bir diyetisyene git,bunları başkaları için değil kendin için yap. Çünkü cidden değmiyo kimse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende lisede 182 boy 120 kiloydum bir zamanlar hiçbir kız yüzüme bakmazdı herkesin alay konusuydum .. diyet yaptım, koşu yürüyüş yaptım hiç boş durmadım. şimdi 85 kiloyum yakışıklıyım da kızlar hep bakıyor tanışmak istiyor, dalga geçenler hayranlıkla bakıyor. hatta şimdi kas çalışıyorum birde karın kası 6 pack yapıp göstereceğim millete nasıl oluyor şimdiki hedefim bu. Tabi çok kısa sürede olmadı bu durum şimdi üniv. 3 deyim. Ama bir yerde dur demek yeter artık demek lazım. Ve senin içinde bugün o gün neden olmasın.
24 Yorumla- +1 yıl
var mi eski yeni foton
Cevap sahibi+1 yıl@galataninsevgilisi var kaç yıllık bu soru ya şu an 4 yıldır mühendisim 😂 üniversite 3 demişim o zaman
- +1 yıl
tarih yazmıyoki burda :D varsa instagramdan atar misin cok merak ettim. nick aynı
- +1 yıl
Vay bee
Canım, derdin belli, yapman gereken de. Sana önerim protein ağırlıklı beslen, spora vaktin yoksa mekik çek, bir durak önce in biraz yürüyüş yapmış olursun. Sabahları aç karna sıcak su iç veya yeşil çay. Kısa zamanda sonuç alacağından eminim, ama bu sabır işi. Bir anda bütün fazlalıklarından kurtulamazsın. O yüzden sabırlı ve ısrarcı ol. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
moralini bozmadan kmseyi dinlemeden azimle spora devam hemen olcak iş değil tabi 1 sene sonraki halin bence süper olucak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılHiç kimsenin ve hiçbir şeyin senden daha önemli olduğunu düşünmeyeceksin.
Bedenine, ruhuna, aklına sahip çıkacaksın.
Hak etmeyenin ardından yas tutup, bunu da aşka bağlayıp, aşkın şanını kirletmeyeceksin.
Kendini tanıyacaksın, hem de çok iyi tanıyacaksın!
Kimleri, neden ve niçin seçtiğini bileceksin.
İnsanız hepimiz, elbette zayıflıklarımız, düşkünlüklerimiz, saflıklarımız
var
Ancak kendi huylarını, eksiklerini iyi tahlil edeceksin.00 Yorumlasorunun ne? kıloyu sorun edıyorsan ki etmelısın,senın ılacın doktorda,sıkı bır doktora gıt dedıklerını yap,hormonlarına baksınlar degerlerını bulup tedavı etsınler,duzelebılır bır durum bu ama istersen! istemezsen 100 olan kılon kısa sure sonra 150 de olabılır,belkı 200... kılo saglıgın bas dusmanı her hastalıgında habercısi...
00 Yorumla
+1 yılBence her kişinin yaşayabileceği sorunların var Sabret azimle çalış sporunu yap dengeli beslen düzelirsin Boş ver sevgili durumlarını eğer değer veren biri olsaydı destek olurdu sana boş ver gidene kafanı takma sen zayıflarsın inan yeter ki
10 YorumlaOnce iradene hukmetmeyi ogren ve aksam yemeginden sonra bisey yeme cay iciyosan sekersiz icmeye alis azmet bende 1.80 boy var 95 kiloyum 5 ay once 110 dum yavas yavas verdim daha 15 daha vermem gerek yalniz degilsin istersen yaparsin
00 YorumlaBaşlığı okur okumaz reflex olarak "HÖHHH" dedim gerisini sen anla . kızım spor yap az ye. Yanlış anlama ama sevğili olayını unutman gerekebilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Fobin olabilir ama birini bu şekilde de yargılaman doğru mu? Üslübun hiç hoş değil, ayrıca neden unutsun sevgiliyi. Bir insan şişman olunca sevilmeyi haketmiyor mu? Şişman insanları hep samimi bulmuşumdur mesela ben. Lütfen unutmayın, şu anlık böylesiniz ama sonrası belli mi olur.
- +1 yıl
kuzum ben fikrimi sorduğu için söyledim, Samimi olmam suç mudur? Kimseye sözlü yazılı olarak böyle konuşmam zaten. Sevgili olayı şöyledir. Bulma ihtimali düşüktür. Ha şişman bir kız spor yapar ilik gibi olur o ayrı mesele anlıyor musun? suç samimi oluşumdaysa üzerine alınnalardan özür dilerim şişman olmaya devam etsinler
+1 yılOnların hiçbirini kafaya takma ve keşke disipline gittiğinde söyelseymişsin dalga geçtiğini
00 Yorumlaoff ya gercekten cok fazla Allah sifa versin ,yani mucade etmen lazim gerek diyetti spordu filan bak sagligina da ters etki yapar
00 Yorumla
+1 yılVücut gelistirem yap definasyina gir yemek beslenme olara günde sadece bir çeyrek ekmek ye bol bol midemi su ile doldur ben mesela 60 kiloydum ben senin tam tersin yaptım bulk yaptım 75kg ye çıktım hedf 85
00 Yorumla
+1 yılTatlış kilo ver fistik gibi olursun o zaman bak dalfa mi geçiyor lar pesindr mi geziyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen dediğim gibi vücut geliştirme öneririm definasyin çok iyi gider
çalışmadan kilo vermen çok zor sağlıklıysan da mesele yok haline şükür et aynı zamanda iyi bir diyet ve iyi bir sporla geçte olsa kilo verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılGunumuzde zayiflik abartiliyor. Ben sahsen karsiyim buna. Kiloluysan kilolarina sahip cik cunku senin disinda kimse cikmicak. Hem bitaz balik etli olmak kime zarar veriyo ki
00 YorumlaDoktora git hormonal bir problemin olabilir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,2b cevap paylaştı. psikilog ve diyetisyene git
00 Yorumla
+1 yılHmm üzücü... :/ spor yapsan ölmezsin bence ?
00 Yorumla
+1 yılboyun da uzunmuş ha bir versen şahane olursun -.-
00 YorumlaKilo ver sonra sen hepsiyle dalga geç.
00 Yorumla
+1 yıloha nesin sen öyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl4 ay 28 kılo verebılırsın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkolay zor bılmem 1 ay 4 .2 ay 6. 3 ay 8. ıstıkrarlı çekılde verılmış ve sağlıksızda bı durum oluşmamış.
+1 yılbiraz daha azim
00 Yorumla
+1 yılboğazını tut
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem