Bu durumda dengeleri iyi ölçüp tartmak lazım. Bu durumdan herkes olumsuz etkilenecektir. En çok çocuklar etkileniyor. Evlilik kurtarılabilecekse kurtarılmalı. Ama olmuyorsa en az zarar hangisinde olacaksa o uygulanmalı. Soruya net cevap vermek gerekirse gördüklerimden esinlenerek hayatım geri kalanını mutsuz ve acı çekerek geçirmektense ayrılmak daha iyi diye düşünüyorum
Bitmiş evliliği sürdürmek daha kötü etkileyecek çünkü çocuk sevginin, ilişkinin, birlikteliğin ne olduğunu sizden öğreniyor olacak. Onun yerine anne ve babanın çocuğa ilgisi muazzam seviyede tutulup, boşanılmalı. Anne baba arkadaş kalmalı ve çocuğu büyütürken de birbirleriyle sık sık diyalog içinde olmalıdır.
Kesinlikle sürdürmek doğru degil. Ebeveyn saglıklı bir ruh halinde olcak ki cocuklarına da iyi gelsin. Sürekli kavga gürültü olan bir evde çocukların psikolojileri berbat olur.
Normal şartta ikisi de yıpratır. Ama bu tamamen çocuğun yapısına bağlî bir şey duygusal sa birikteliği devam ettir. Ama çocuk diyorsa ki ben varım diye birbirnize katlanmayın boşanın ben takmam. O zaman boşan. En güzeli çocuğun karşısına geç anlat tercihi o yapsın. Birinizden biri fedakarlık yapmak zorunda.
Bitirmek noktayı koymak her zaman kolaydır önemli olann o evliliği ayakta tutmak için savaşmaktır , çocukların da psikolojik olarak etkilenmemesini sağlayarak tabi, insanlar konuşa konuşa anlaşır bunu deneyin
Ha, boşanma sonrasında ise çocuğa gerekli önemi verememek de ayrıca çocuğa zarar verir. Fakat mutsuz bir evlilik kadar zarar veremez. Çünkü anne ve baba bir çocuğun en güvenli çemberi ve sığınağıdır.
boşanınca cocuk anne ya da babanin birinden mahrum kalir ya da arada kalir. mumkunse sabretmek lazim. en azindan ben oyle yapıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkiside aynı ama bitmiş bir evliliği sürdürmek daha mantıklı geliyor çünkü çocuklar belirli bir anlayış yaşına gelince herşeyin farkında olurlar ozaman yıpranma falan olmaz
En İyi Cevaplar