www.kizlarsoruyor.com/.../q8248412-kitap-okumayi-seviyor-musunuz-en-son-hangi-kitabi-okudunuz
Soru bana ait mesaj olarak fikir vermek isteyen olursa beklerim
Belki bu sitede en mutlu benimdir evli olarak. Ama benim bile sorunlarım olabiliyor. İnsan yeri geliyor annesiyle babasıyla kavga ediyor. Onları silebiliyor mu? Hayır. Öyleyse evlilikte bu kadar kolay silinmemeli.
Mutsuzluk evden çıkıp gitsin diye bir yollar bul. Önce sen kırma, sev ki o da seni sevsin. Evlilik mücadele işi. Zor. Bu mücadeleyi kazanan galiptir. Yoksa boşanmaktan kolay bir şey yok. Ya sonrası?
Çok haklısın fiyecek laf bulamadım. Işte bu mücadele için güç kalmadı...
Bu kadar ince ve güzel düşünürken, niye anlaşamıyorsubuz? Hani anlaşma yolunu ve aşık olma yolluna baksanız?
Ben bu kadar ince düşünürk3n o umursamıyor bile. Çok fazla güveniyor nasıl olsa beni bırakmaz düşüncesi var
Halinden memnun
Dua et kalbinizi birlestirsin Allah, tekrar evlendikten sonra mutlu olacağının garantisi varmı? Yok. Çocuğunuza babasız annesiz bırakmaya hakkın yok, bisekildd cozmeye çalışın, mutsuzluk sebeplerini ortadan kaldırmaya çalışın, biraz gayret et
Kardeşim kusura bakma ama bir bok yemişsiniz bari çocuğa yazık etmeyin. Bir de akraba evliliği o çocuk mahvolur aynı aile içinde böyle ayrı. Bence onu düşünün.
Cevap
25Cevap
O sebepleri ortadan kaldirmayi denediniz mi
Ayrica cocuk icin devam ettirilmek zorunda oldugu görüşündeyim
Kac yillik evlisiniz cocuk kac yasinda
Hep ben çaba gösteriyorum. Aşırı güveniyor her isteğini şimdiye kadar yaptım vs...6 yıllık evliyim çocuk 1 yaşında daha
Mutsuz luk sebebi ne bunu mutluluğa çevirebilirsiniz? Sorunlar ne
Sorun o kadar çok ki hangi birini saysam bilemiyorum. Sosyal, özel... vs
Birinden başla. Sonuçta çözmeye de birine başlarsın bazen hepsini de çözebilir sırayla biri çözülür.3olahi daha iyi anlamak için soruyorum
Rica etsem özelden yazar misin burada yorumda herşeyi anlatmak istemiyorum
Güncellemede soru linki paylaştım
Eşinin maddi özgürlüğü Yok sanırım ve sen de öyle aman aman değilsin bu düşündürüyor seni boşan demek kolay değil şu durumda erkek olarak karar verme sendeyken içine sinmeden evlenmen en büyük hatan bence
kesinlikle etmemeli ilerde daha büyük sorunlar meydana çıkıyor
Sahip çıkacaksan çocuğuna hayatına yazık etme. Bende boşanıcam 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kardesım seni Cook iyi anlıyorum ben de evliyim mutsuz baska bir evli kadını seviyorum birbirimizi Cook seviyoruz ikimizin dd bir çocuğu var ne yapacağız bilmiyorum :((( karakterini seçmiyorsan açıkça soyle düzeltin birbirinizi baska kimseyi sevmiyorsan
Biraz daha devam etseniz?
Çocuk sonra perişan olmasın?
Sizin gibiler yüzünden sokak 2 dk'lık zevk uğruna doğup dolaşan çocuklarla kaynıyor.
Çocuğu yapana kadar aklın neredeydi , tabii size hiç birşey olmaz olan çocuğa olur.
Mutsuz olan evliliğinin nedeni nedir başkasını mi seviyorsun karakterimi hoşuna gitmiyor düzeltilme bilecek birşey se devam et yoksa yapacak birsey yok
Mutsuzluğunuz çocuğu etkiliyorsa hemen boşan bu kadar ince düşünceliysen ver çocuğu da anneye bakımlarını geçimlerini sağla kimseye muhtaç etme
Mutsuzluğunuzun sebebini düşünün. Buna yoğunlaşın vardır belki bir çözümü, her sorunda çözüm ayrılmak olmamalı bence.
Çocuğun hayatını s... a... gelde saydırma sonra toplum sizin gibiler yüzünden perişan halde. Niye çocuk yaptınız?
Merhamet sahibi olman çok güzel evliligini ilk başa döndürmen aslında çok kolay vücudunda seni keyiflendiren mutlulugunu tavan yaptıracak gözün eşinden başkasını görmüyecek işte sorun o salgıyı beyninin Nasıl salgılayacagı bunu bir araştır
Çocuğun kişisel gelişimi için dahada kötü bir durum boşanılması daha münasip
Çocuğun geleceğini ve psikolojisini düşünecek olursa evet
Psikolojik destek almaya bak para yoksa huzur var demi boşanmak içinde olsa hesabını iyi yap
Ben boşandım. Sırf bu yüzden. Kızım var bir tane de. Ömür boyu mutsuz olmamak için yaptım. Kızımla da gayet vakit geçirebiliyorum.
Hocam hayat senin kendin için yaşaman gerekiyoe ama olağan durumu daha bok etmeyecek şekilde davranman lazım çünkü iki ucu boklu değnek
çocuğa zarar bu durum
Biliyorum
Cocuk biraz buyusunnayril.. onunetkilemeyecek yasa geldiginde
Bence aranızdaki sorun neyse çözün ya
Ettirilemez çocuk mutsuz bir evde yaşayamaz
1 kez yaşıyorsun mutsuzsan boşan
Haklısın da ışte boşanmak o kadar da kolay olmuyor maleaef
Mutsuz olmanın sebebi nedir dostum?
Ettirilmeli cocuklarin suçu ne
Cocuk icin devam edeceksin..
Mecbur kardeş çocuk önemli yani
Neden mutsuzsun peki? Seni mutsuz eden ne?
Hayir olamaz
Hayır
Sevmeye çalış dostum çocuğun için katlanmalısın
Kimsin acaba
Merak mi ediyorsun
Evet
Takip attım faruk
Neden bukadr merak ettinki :)
Mesaj kapalı
Hayır
Bende ayni durumdayım devam mi değil mi
İkinciyi al