Samimi arkadaş olmak istediğim kız bana dün dm'den mesaj attı sizce beni affetmiş midir?

Dün telefonda takılırken bir baktım bana dm'den istek gelmiş istek atan da o samimi arkadaş olmak istediğim kız bana "Bak circuscharlie sana insanca yaklaştığım için beni pişman etme yeter artık hakkımda ileri geri konuşuyomuşsun bak artık fazla oluyorsun haddini aşma" yazdı ben de "hata ettim çok özür dilerim" dedim o da bana "senden benim arkadaşlarımı ya da çevremdeki insanlara yazmamanı rica ediyorum bak güzellikle söylüyorum sana bir daha uyarmak istemiyorum" yazdı ben de "sen de beni sapık biri olarak görme" yazdım daha sonra o da "sana sapıksın demedim zaten ama sadece sana insanca yaklaşmamı abartıyorsun ve saçma sapan bana ve çevreme zarar veriyorsun lütfen yapma artık bunu yazdı ben de" beni sapık biri olarak gördüğünü zannettim özür dilerim" yazdım o da" tamam dediklerimi dikkate alırsan sevinirim iyi akşamlar" yazdı bu kadar sizce beni affetmiş midir?
Samimi arkadaş olmak istediğim kız bana dün dm'den mesaj attı sizce beni affetmiş midir?