Sevdiğim kız mesaj attı?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Konuya giriyorum direk. Ben sınıfımdan bir arkadaşıma aşık oldum ve ona karşı değişik duygular hissettiğimi söyledim ama olay havada kaldı herhangi bir cevap yok. Bunun üzerine bende yazmadım. Sınıfta bana ygs sınavımın nasıl geçtiğini sordu iyi falan dedim uzatmadım ona bile nasil geçtiğini sormadım :/ Bugun whatsap tan 2 mizin çekindiği bir fotoyu yollamış durduk yere bana uzun zamandir whatsaptan yazmıyor du bile hayret ettim. Neden o fotoğrafı yolladı amacı ne sizce ben ne yapmalıyım? İnstagramimin olduğu nu bildiği halde takip etmiyordu bu olaylar oldduktan sonra takipe başladı fotoları falanda beğeniyo garipsedim normalde beklemiycem hareketler yapıyor. Bana cevredeki arkadaşlarım onunla fazla ilgilenmememi yani kısa kesip dalgama bakmamı söylediler. O sana kendi gelir dediler ama içim el vermiyor ne yapayım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar son bisey ekleyecektim. Ben bu kıza önceden şakasına sevdiğimi söyledim sinirlendiydi biraz tabi bu sefer ki söylediğimde ciddiye almamıştı genemi şaka yapıcaksın die acaba başta pek takmamasinin nedeni şaka yaptığım düşüncesimiydi?
Sevdiğim kız mesaj attı?