Kız arkadaşım telefonda başka kızlarla olan mesajları yakaladı. Nasıl affettirebilirim kendimi?

Sevgilim telefonumda başka kızlarla olan mesajları yakaladı. Ve onu aldattığımı düşünerek benden ayrıldı. Her yerden engelledi. Sadece kardeşimin sosyal medya hesabından görebiliyorum ya da yazmak istesem oradan yazabilirim.

Bu olaylar yaşanmadan önce sevgilim bayram tatili için köyünde idi ben süpriz yapıp gidip onu almaya gittim. Tüm köy gördü beni annesi babası ile tanıştım. İşte tam bu günün akşamı böyle bir durum yaşandı.

Ayrılık kavgasında bana bir sürü argo kelime söylemesinin yanı sıra ben anneme babama ne dicem. Köydeki insanlar gördü ne olacak diye bir sürü laf saydı. Haklıydı da.

Şimdi beni affetmesi çok zor hatta imkansız biliyorum. Ama ben onu geri kazanmak istiyorum. Hergün evine çiçekler gönderiyorum. Yüzümü görmek dahi istemiyor.

Ne olur bana akıl verin, yemeden içmeden kesildim. Pek arkadaşımda yok etrafımda yalnızım kafayı yemek üzereyim. Onun yanına gitmemek için zor duruyorum. Gidersem daha kötü olacak kazanma ihtimalim varsa onu geri kaybederim yanına giderek diye korkuyorum aklım çok karışık ve bulanık.
Kız arkadaşım telefonda başka kızlarla olan mesajları yakaladı. Nasıl affettirebilirim kendimi?