Sevgilim telefonumda başka kızlarla olan mesajları yakaladı. Ve onu aldattığımı düşünerek benden ayrıldı. Her yerden engelledi. Sadece kardeşimin sosyal medya hesabından görebiliyorum ya da yazmak istesem oradan yazabilirim.
Bu olaylar yaşanmadan önce sevgilim bayram tatili için köyünde idi ben süpriz yapıp gidip onu almaya gittim. Tüm köy gördü beni annesi babası ile tanıştım. İşte tam bu günün akşamı böyle bir durum yaşandı.
Ayrılık kavgasında bana bir sürü argo kelime söylemesinin yanı sıra ben anneme babama ne dicem. Köydeki insanlar gördü ne olacak diye bir sürü laf saydı. Haklıydı da.
Şimdi beni affetmesi çok zor hatta imkansız biliyorum. Ama ben onu geri kazanmak istiyorum. Hergün evine çiçekler gönderiyorum. Yüzümü görmek dahi istemiyor.
Ne olur bana akıl verin, yemeden içmeden kesildim. Pek arkadaşımda yok etrafımda yalnızım kafayı yemek üzereyim. Onun yanına gitmemek için zor duruyorum. Gidersem daha kötü olacak kazanma ihtimalim varsa onu geri kaybederim yanına giderek diye korkuyorum aklım çok karışık ve bulanık.
Bu olaylar yaşanmadan önce sevgilim bayram tatili için köyünde idi ben süpriz yapıp gidip onu almaya gittim. Tüm köy gördü beni annesi babası ile tanıştım. İşte tam bu günün akşamı böyle bir durum yaşandı.
Ayrılık kavgasında bana bir sürü argo kelime söylemesinin yanı sıra ben anneme babama ne dicem. Köydeki insanlar gördü ne olacak diye bir sürü laf saydı. Haklıydı da.
Şimdi beni affetmesi çok zor hatta imkansız biliyorum. Ama ben onu geri kazanmak istiyorum. Hergün evine çiçekler gönderiyorum. Yüzümü görmek dahi istemiyor.
Ne olur bana akıl verin, yemeden içmeden kesildim. Pek arkadaşımda yok etrafımda yalnızım kafayı yemek üzereyim. Onun yanına gitmemek için zor duruyorum. Gidersem daha kötü olacak kazanma ihtimalim varsa onu geri kaybederim yanına giderek diye korkuyorum aklım çok karışık ve bulanık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu haltı yemeden önce düşünecektin kız arkadaşın da gurur varsa affetmez seni
@ezgiiasln gurur varsa eger
Gurur var affetme ihtimali milyonda bir ben o ihtiimali zorluyacağım
Hadi bakalım kolaylıklar dilerim zor ama sen yine de şansını zorla
Zorlayacağım ama önerin var mı başka ne yapabilirim?
Ya seviyosan niye başka kızlarla konuşuyosun kardeşim, otur ağla şimdi.
Ağlıyorum zaten
Niye yaptın bunu
Klasik olacak ama bir anlık gaflet
Düşünmeden hareket etmenin bedelini böyle ödersin, yazık kıza acıdım, tüm köye kendini tanıtmışsın utanmadan
Sonuna kadar haklı affettmemekte yeniden bir şeyleri canlandırmak için benim ondan vazgeçmediğimi göstermek için ne yapmalıyım bunu anlamaya çalışıyorum
Kapısında köpek olman lazım, işe yarar mı bilmem ama senin sürünmen şart
Kapısında köpek değik bastığı paspas bile olmaya razıyım hergün çiçek gönderiyorum evi gül bahçesi yaparım bir kaç gün sonra başka planlar da yapıyorum
Her şey müstehak sana var ya. Yine yapmayacağın ne malum niye güvensin sana. Bi de bel altı muhabbetler döndğrmüşsün kızla yuh be
Yine yapmayacağım bunu ben kendime itiraf ettim, ama zor olan kız arkadaşımı buna inandırmak ve güvenini geri kazanmak bunun için her şeyi yapmam gerekirse yapıcam
Umarım iyice süründürür seni 😌
Süründürmesine razıyım affetsin yeter ki
Seviyosa affeder korkma
Seviyor mu tam ondan emin değilim işte gönderdiğim çiçekleri kabul ediyor
Sevmese ailesinin yanına habersiz gittiğin için ağzına tükürürdü
Aslında tam habersiz değil ufaktan çatlatmıştım
Yine de ben sevmediğim adamın aileme yaklaşmasını istemem. Çıtlatsa da kesinlikle öyle bi şey düşünme derim önünü kapatırım
Ailesi ile tanıştıktan sonra bu olay oldu hala şansım var mı sence?
Maalesef var
Umarım o da aynı düşünüyordur sizin gibi
Umarım düşünmüyodur da başını yakmaz senle
Umarım düşünüyordur ben yanmak istiyorum ama onla
Kızı yakma da napıyosan yap
Yakmam
Onu aldattın mı anlamadım tam. Yoksa normal arkadaş mıydı konuştuğun kızlar.
Normal arkadaşlarıma bir şey demiyor zaten orada bir sıkıntı yok. Bir kızla bel altı bir muhabbetimi gördü mesaj üzernden fiziki bir münasebet olmadı hiç biri ile. Bu da bir nevi aldatmak haklı da ama onu kaybetmek yıktı beni şimdi düzeltemiyorum
Onu sevseydin başka kızlarla girmezdin böyle muhabbetlere. Bu affı olmayan bir hatadır. Kız haklı.
Haklı olduğunu biliyorum ama geri kazanmak için her şeyi denemeye razıyım
Dene istiyorsan. Affı olmayan bir hata bu. Kusura bakma ama o kız seni affederse s@laktır. Affetmezse akıllıdır.
Ben senin yerinde olsam uzak dururum o kızdan. Bir daha da yapmam bu hatayı.
Çok istiyorsan git dene ama affedilmeyi kendini beni ilgilendirmez
Sağ ol