Kadın Emeği Vücut spreyini parfüm niyetine kullanır mısınız? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Vücut spreyini parfüm niyetine kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hayır, hiç sevmiyorum. biri vs ın bir spreyini hediye etti o güzel kokuyordu onu da evde sıkıyorum. dışarıda sıkmam. belki yazları olur ama ben tercih etmiyorum. genelde parfümleri katmanlıyorlar. vanilyalı body mistin üstüne vanilyalı parfüm falan 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kullanmam. İkisini ayrı kullanıyorum kokusu çıkmıyor zaten 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kokusunu ben duymuyorsam hiç önemi yok kullanmamin. 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ben bilmem vücut spreyi parfümüm var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır, hiç sevmiyorum. biri vs ın bir spreyini hediye etti o güzel kokuyordu onu da evde sıkıyorum. dışarıda sıkmam. belki yazları olur ama ben tercih etmiyorum. genelde parfümleri katmanlıyorlar. vanilyalı body mistin üstüne vanilyalı parfüm falan
Kullanmam. İkisini ayrı kullanıyorum kokusu çıkmıyor zaten
Kokusunu ben duymuyorsam hiç önemi yok kullanmamin.
Victoria secreti kullandığım oluyor…
Hayır kullanmam..
Ben bilmem vücut spreyi parfümüm var
Evet bazı zamanlar kullanırım
Oyle kullanmiyomuyduk zaten snxnsncj
Bazen kullanıyorum
Kullanırım
Bazen evet
kullanmam
Hayır
Bazen
yok ablam