Güzellik & Bakım 24 gü Saç parfümünü parfüm niyetine kullanır mısınız? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 #Emotion Saç parfümünü parfüm niyetine kullanır mısınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 24 gü Evet harika oluyor boyun ve kulak yanlarında bilekler de 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 24 gü Hayır ama hiç yoksa kullanilir 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Yani evet yoksa tercih edilebilir Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 23 gü Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kullanmam.. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 22 gü Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Parfümün yeri bambaşka gadası 1 0 Yorumla
leamoria Takip Et Xper 2 Yaş: 18 22 gü Kullanılır ya ne zararı var 1 1 Yorumla m SilverBlooming 21 gü Kesinlikle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. kullanmıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. kullanmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet harika oluyor boyun ve kulak yanlarında bilekler de
Hayır ama hiç yoksa kullanilir
Yani evet yoksa tercih edilebilir
Kullanmam..
Ayri ayri kullaniyorum
Parfümün yeri bambaşka gadası
Kullanılır ya ne zararı var
Kesinlikle
hiç kullanmadım : )