Bence muhteşem bir kokusu var, sürekli saçlarınızı koklamak istiyorsunuz. 😊

Merhaba.
Açıkcası saç parfümleri sağlıklı bulmuyorum. Saç dokusunu parfümlü olduğu için zedeliyor. Bunun yerine saç bakım kremi kullanmak daha mantıklı ve yeterli olacaktır.
Aynısını kullandım Kuşadası'nda tatile giderken almıştım geçen yaz güzel koksun diye saçlarım hiçbir etkisini görmedim elidorun şampuan ve kremini kullanıyorum saç parfümunden daha paefumsu kokuyor saçlarım sevemedim ne yazık ki kalıcılığı 0
Saçların uzun olduğu için kokusunu alıyor olabilirsin benim saçlarım kısa olduğu için belki de kokusu gelmedi bana ☺️
Evet The Body Shop Lime&Matcha saç spreyini kullanıyorum. Hem vücut hem de saç için kullanabilirsiniz. Kokusu inanılmaz.
normal banyonu yap kendi güzel kokusu vardır zaten saçlarının illa bi modifiye yapıcaksınız yani :)) ozaman ben o kokuyu alıp koklayım sevgilimi koklamayım
Cevap
14Cevap
Genelde kadınlar daha çok dikkat ediyor bu duruma gadası. Ama artık bende saçlarımın güzel olması, kokması için bu tür ürünleri kullanacağım.
Elidorun exspres saç bakım spreyini kullanıyorum turkuaz renkli aşırı güzel kokuyor. Saç parfümlerini sevmiyorum saçımı ağırlaştırıyor.
Evet kullanıyorum. Gliss markasını tercih ediyorum ve harika kokuyor saçlarım
saç yağı kullanıyorum arada hem güzel kokuyor hem de parlaklık veriyor
Hiç kullanmadım, bi ara ilgimi çekti ama acaba saçıma bir zararı olur mu diye vazgectim.
Hayır kullanmıyorum ühü zaten yakında kullanacağım saçta kalmayacak
Bunlar kalıcı değil malesef kullanıyorum ama memnun değilim
Kullanmıyorum zararlı
Volim şişesi sandım ya 😄😄
Yok doğal bırakıyorum
bee beauty’nin saç spreyini kullanıyorum saç açıcı olarak (kırmızı olan) kokusu güzel olduğu için parfüm kullanma gereği duymuyorum çoğu zaman
Saç parfümü kullanmıyorum ama glisin sıvı bakım spreyi var sarı kutusu olan çok güzel kokuyor mutlaka tavsiye ederim
Argan yağı kullanıyorum panten parfume gerek kalmıyor
Hayır kullanmiyorum, şampuan kokusu daha güzel
Kullanmıyorum
Hayır solid parfüm kullanıyorum daha kalıcı
Yok hacı şakirle yıkıyorum fsda
kimyasaldan uzak durmak lazim. hayir
yapay şeyleri kullanmam
Hayır sadece şampuan.
Saçlarım güzel kokuyor gerek duymuyorum
Dalin ve bee beautynin saç parfümü
Şampuan yeterli oluyor
var mı bu kadar mutlu yaşayan