Katalogda Toni&Guy ışıltı veren saç parfümü gördüm ve çok merak ettim. Kullanan var mı kokusu nasıl ve memnun musunuz? Aranızda saç parfümü kullanan var mı? Saçlarıma zarar verir mi? Başka bir saç parfümü önerilerinizi bekliyorum KScanlar :)
Kızların saçı çok ilgimi çekiyor, özellikle yumuşak ve güzel bir kokusu varsa kendimden geçiyorum. Benim hep kız kankalarım oldu önümde oturan kızlar bilir benim saçlara düşkünlüğümü. Kısaca kızlar saçlarınıza özen gösterin 😉
@Merveaksuu35 diiğ mi ben de övgülere kandım. Yeşili ben de aldım dediğin gibi zor zamanlarda kullanılabilir ama pembe aşırısı kötü yani cidden çiş kokmuyor mu bana mı öyle geliyor 😄
ilk defa duyuyorum ama içinde zararsız bir şey yoksa alabilirim. bu arada o bildiğimiz parfümler kıyafete sıkılıyor vücuda bile değil nasıl tarağa sıkıp saçınızı tarıyorsunuz aklım almadı 🙄
Yıkıyorum şampuanla güzel kokuyor ve kokusu kalıcı olsun diye parfümünüde sıkıyorum. ama senin kadar bakımsız insan görmedim demek istedim bu durumda yıkamıyor olmam ne kadar olasılıklı olabilir?
Ya görüyorsun dimi saçını ne kadar yıkarsan yıka kafana parfüm sıkmak zorunda kalıyorsun artık sen düşün nasıl bir şampuan kullanıyor ya da nasıl bir hayat tarzın varsa o kadar seni terletecek başına parfüm sıktırıcak falan. Neyse üzüldüm biraz sana şimdi o yüzden hiç bir şey demiyorum. Dilersen ben sana ünlü bir markanın şampuanını göndereyim de az kaliten artsın o kadar kimyasalı beynine sıkmak zorunda kalma diye. Malum etkilediği ortada seni.
En İyi Cevaplar